Genre: Horror / Komedie
Speelduur: 102 minuten / 107 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Karyn Kusama
Met onder meer: Megan Fox, Amanda Seyfried en Adam Brody
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 15 oktober 2009
Plot Jennifer's Body
"She's evil... and not just high school evil."
Needy (Amanda Seyfried) en Jennifer (Megan Fox) zijn al van kleins af beste vriendinnen. Wanneer Jennifer Needy weer eens weet over te halen, om de avond met haar te spenderen in plaats van met haar vriendje, gaan ze naar een kroeg waar de band Low Shoulder speelt. Als de kroeg tot de grond toe afbrandt en Needy en Jennifer weten te ontsnappen, verandert er iets. In het dorpje beginnen steeds meer doden te vallen en Needy moet accepteren wat ze eigenlijk al lang wist: Jennifer is duivels.
Jennifer
Keyboardist
Roman Duda
Officer Warzak
JacoBaco
Al is dit toch wel heel erg slecht hoor!
YouTube - Jennifer's Body - It smells like Thai food in here, have you guys been fucking?
thunderball
Deze laatst gekocht en bekeken.
Aardige pulphorrorflick, die voornamelijk -zoniet in zijn geheel-drijft op het charisma en uitstraling van La Fox.
Echt spannend, laat staan eng, wordt het nooit, maar de film kijkt lekker weg en Fox is een lust voor het oog. Wow!
Feitelijk is de enige werkelijk spannende scene, die waarin we Seyfried door haar woning zien lopen, angstig rond haar heen kijkend, ieder moment Fox verwachtend, of wat er nog van menselijks van haar over is.
Tja, hoogte punt van de film was natuurlijk DE kus. Geen twijfel over mogelijk.
Film is duidelijk voor een wat jonger publieke bedoelt als waar ik me tot kan rekenen.
Een dikke zes, ofwel 3 sterren.
Ro_mien
1 ster voor Megan Fox die er heerlijk uitzag.
Wat een zeikfilm.... tjonge jonge
Zeer matige tiener-horrorfilm waarin een brand tijdens een concert leidt tot een aantal verstrekkende gevolgen. Een klein beetje geloofwaardigheid en een betere montage hadden deze film zeker geen kwaad gedaan. De reacties van de personages zijn soms ronduit verbazend en onlogisch (bijvoorbeeld tijdens de scene van de brand). De dialogen zijn ook niet bepaald grappig en eng wordt het zeker nergens. Het ziet er allemaal wel oke uit en Amanda Seyfried zet een aardige rol neer, maar daar is dan ook alles mee gezegd.
Pruim
Ik snap echt niet dat mannen deze film een onvoldoende kunnen geven. Beoordeel de film op waarvoor deze bedoeld is. En deze film was echt niet bedoeld om een goed verhaal te vertellen ofzo. Ik bedoel, je gaat een pornofilm toch ook niet slecht beoordelen omdat de loodgieter het probleem met de gootsteen niet verholpen heeft?
Fortune
Aardig.
Maar wel redelijk grappig. Het is totaal geen horror film maar meer een komedie. En de dialogen zijn toch soms behoorlijk grappig. Spannend, eng of pikante scenes zitten er helemaal niet in.
Dat hele gebeuren om die indie band vond ik ook wel grappig. De film neemt zich nergens serieus en dat kan ik wel waarderen. Ik snap wel dat deze film misbegrepen word om wat er allemaal gebeurt en gezegd wordt maar ik kan het wel waarderen al wordt het toch nergens super grappig.
2.5
Fortune
Waarom zou dit met een porno film vergeleken moeten worden? Misschien niveau qua dialogen maar voor de rest was het maar een tamme bedoeling.
Pruim
Wat ik bedoel te zeggen is dat je (vooraf) weet dat je deze film niet voor het goede verhaal of de geweldige regie hoeft te gaan zien. En zo heb ik de film ook niet bekeken. Ik heb deze film -met drie kratten bier in de koelkast, drie zakken chips op tafel en het huis vol vrienden- puur voor Megan Fox gezien. En met de schattige nerdie Amanda Seyfried en haar kattenoogjes, leek het me sowieso al een perfecte combinatie. En dat kwam geheel uit. Het verhaal was matig, maar Fox en Seyfried waren samen echt geweldig. Zoals Jenna Jameson en Carmen Luvana samen in Jenna does Carmen ook geweldig zijn, waarbij je 'het verhaal' dan maar voor lief neemt. Ook al is Jennifer's body dan geen pornofilm, het heeft wel alles met porno te maken. Maar misschien ben ik de enige oversexte man die deze film puur als een sensuele ode aan Megan Fox zag en zijn er best filmliefhebbers die wel op een serieuze poging tot film maken hadden gehoopt. Ik vind dan echter dat hun verwachtingspatroon vooraf niet geheel realistisch was!
Ik heb deze film natuurlijk gekeken vanwege de regisseur en mijn verwachtingen voor een Oscar winnende prestatie van de dames
Naomi Watts
Jenna? Carmen? Over een conventionele smaak in porno gesproken
. Voor de rest eens Pruim.
Pruim
Jenna does Carmen, ik kon zo snel even enkel op dat voorbeeld komen Naomi Watts. Sorry
VHS1975
inderdaad, wat een k*tfilm.
De dag dat Megan Fox een echte rol met inhoud gaat spelen zal nog wel lang op zich laten wachten. Als ik haar in een film zie meespelen dan is het voor haar looks. zodra ze haar klep open doet........blijkt ze toch maar een beperkte actrice te zijn.
Misschien als ze 40 is, dat ze dan wat diepgang in haar rol brengt.
psycholamp
- 1960 berichten
Staat er werkelijk komedie bij? Oei, dan heb ik toch wat gemist. Ik heb nl. niet een keer gelachen. Daarvoor heeft het net even een iets teveel geslachtsorganen-zijn-sowieso-grappig-gehalte voor.
Misschien dat de scriptschrijver een fettish heeft voor babes die dirty talk gebruiken. Ik kreeg er echter een slappe van.
Twee beste vriendinnen die, door de metamorfose van de één, uit elkaar groeien. Oh nee, toch niet, want gedurende de film blijkt dat Jennifer sowieso altijd een kutwijf is geweest en dat de vriendschap nooit bestaan heeft. Gelukkig maar, dan hoeven we het ook niet erg te vinden als Jennifer uiteindelijk afgeslacht wordt door Needy.
En nu kijk ik best wel wat horrofilms en ik weet, dat het niet altijd om het verhaal gaat, maar het moet zeker niet gaan storen en dat doet het hier wel. In Ginger Snaps is zo'n vriendschap trouwens beter neergezet.
jordkaka
inderdaad, wat een k*tfilm.
Misschien als ze 40 is, dat ze dan wat diepgang in haar rol brengt.
Ik vond de scene waarin ze kussen anders heel inhoudvol.
Megan fox Lover
megan fox is in deze film kei sexy van mij krijgt het 5 sterren
melvddonk
Herkeken en verhoogd naar 3,5*
De cast is een groot pluspunt. Megan Fox is natuurlijk erg fijn om naar te kijken en ook Amanda Seyfried mag er zijn. Het acteerwerk van Fox was een beetje over the top, maar past prima bij een film als deze. Seyfried doet het wat beter qua acteerwerk en ik vond dat er een goede chemie hing tussen haar en Adam Brody.
Spannend is de film eigenlijk vrijwel nooit, maar dat is dan gelukkig ook niet waar hij het van moet hebben. De film moet het namelijk vooral van de humor hebben. Ik heb me af en toe rot gelachen om bepaalde situaties. Ook zaten er erg veel leuke oneliners in waar ik me mee vermaakt heb.
Eng wordt de film nooit, maar er zit wel lekker veel gore in en is af en toe heerlijk overdreven. Leuk filmpje!
SlasherMovieMan
Is Jennifer's Body pure biologie les of echte rauwe exploitation?
Sinds ik Transformers heb gezien, vind ik Megan Fox al een lekker wijf. Maar deze film gaat er zelfs nog wat dieper in. Fox is gewoon echt een heerlijke actrice en doet dit met verve. En dan dat teenage sfeertje maakt er gewoon een leuke teenage horror/komedie van. Heerlijke rauwe onzin, mooie dames en ook nog eens heerlijk over-de-top. Binnenkort maar eens op blu-ray aanschaffen want dit was toch wel een toppetje.
djwest
Het was soms zo ongelovelijk slecht dat het weer iets grappigs had.
[Doet het pijn???? ben ik te groot??] Dus een punt voor de 3 keer lachen. Dit was slechter dan Streetfigher II of Rocky 28
Hollywood007
Ik heb genoten van deze film. Goede acteurs en een goede verhaallijn. Het is nooit echt zo spannend dat je op het puntje van je stoel gaat zitten en echt eng is het ook niet.Behalve misschien wanneer Needy Jennifer voor het eerst terugziet bij haar thuis, na de brand.Wanneer Jennifer Needy aanstaart en lacht. Brrr wel een beetje eng.
Wel een aanrader om eens een keertje te kijken.
confucius repeat
Voor een gezond tijdverdrijf komt deze hersenloze horror niet in aanmerking. Als men mij vraagt wat humor is denk ik zeker niet aan iets horrorachtig. Deze zou een horrorkomedie moeten zijn!? De grap ontgaat me. Ik vond het prettig om mij te kunnen ergeren aan deze banale onzin. Sorry dat ik er even uit moet, mijn kat heeft honger.
U merkt het! Ook ik begin te zweven na een duivel indrijving. Next.
Sergio Leone
Aardige tienerhorror, maar weinig komisch.
Simpel doch doeltreffende verhaaltje. Het enige wat minder uitgewerkt was, was de relatie tussen Needy en Jennifer, met Needy die altijd al geweten heeft dat Jennifer duivels was, en ondanks euh.. situaties toch haar vriendinnetje blijft. Dat rommelt wel een beetje.
Als horrorkomedie komt dit wel niet echt goed over. Sommige situaties zijn wat absurd, oké, maar echt lachen? Neen.
Amanda Seyfried en Megan Fox acteren helemaal niet geloofwaardig, maar ik vermoed/ hoop dat dat ook niet de bedoeling was. Beide dames hebben wel een zekere uitstraling en zijn zodus goed gecast.
Aangenaam sfeertje, erg onverwachte muziek op onverwachte momenten (zo krijgen we meer dan eens plots een stukje heavy metal aangeboden), maar soms oogt het wat goedkoop.
Leuk tussendoortje.
20MadeMoiselle
Ik vond het een gestoorde, maar uiterst vermakelijke film. x'D
sander.h
Gisteren gekeken en aangenaam verrast.
Geen echte horror natuurlijk want echt eng wordt het nergens, en ook geen echte comedy, want echt lachen doe je ook nergens.
Toch heeft Jennifer's Body me wel vermaakt. Amanda Seyfried draagt de film naar behoren en Megan Fox doet met verve waar ze het beste in is: er leuk en lekker uitzien.
Zoals gezegd geen echte comedy, maar toch genoeg situaties die ik grappig vond (bijvoorbeeld die gothics op de begrafenis). Daarnaast vond ik de dialogen eigenlijk wel geslaagd, of in elk geval verfrissend anders.
Met het sfeertje zit het verder ook wel snor.
De kusscene is de kerst op de taart. 4*
The_CrY
Leuk maf verhaal met licht horrortintje erover. Lichtelijk komisch ook, maar gelukkig lag dat er niet te dik bovenop. Al met al prima film om een leuk avondje te bezorgen.
Fryce
Aardige slasher, leuk verhaa, ziet er prima uit en zou ook best een leuke intro kunnen zijn voor iets anders.
Lennert
Ghehe, dit had ik niet verwacht. Ik verwachte een semi-hip filmpje met alle goedkope trucjes van decolleté, matige gore en wat hippe uitspraken dat compleet zou falen, maar kreeg een film met al deze ingredienten die net een beetje slaagt. Enkele dialogen zijn echt afgrijselijk en het script is uitzonderlijk slecht, maar de regie en het acteerwerk maken het zeer goed uit te zitten. Ja, zelfs Megan Fox laat zien dat ze wel een beetje kan acteren. Nog steeds lijdt mevrouw heel erg aan het feit dat ze een bijzonder zielloze uitstraling heeft, maar het is zoveel malen beter dan wat ze in de Transformers films presteert. Amanda Seyfried (prachtige vrouw, voor mij vele malen aantrekkelijker dan Fox) en Adam Brody doen het dan alsnog een stuk beter, maar van hen had ik ook niet anders verwacht.
Verder is de hippe soundtrack met indierockbands voor de verandering hier niet heel vervelend. Ik ben nog steeds geen fan van het genre, maar op de een of andere manier werken de gekozen nummers een stuk beter in de film dan het geval is bij andere tienerfilms. De gore en spanning zijn wel compleet non-existent en het hele female-empowerment gebeuren waar de scriptschrijfster het over had is compleet aan me voorbij gegaan, maar al met al heb ik me best vermaakt. Toch, voor de mensen die liever een vlotte horrorfilm waarin tienerangst (en tienermeisjes) centraal staan, raad ik toch echt eerder Ginger Snaps aan.

Horrorfilm 'Jennifer's Body' met Megan Fox is morgenavond te zien op televisie

Horrorfilm had bizarre invloed op lichaam Megan Fox: 'Verloor gewicht en haar viel uit'

Fucking Åmål

Pretty Persuasion
Komedie / Drama, 2005

Kyss Mig
Drama / Romantiek, 2011
minnesotabloodthirstinessmiddelbare schoolsexual murder horrorbezitbloedvergietentienermeisjeslumber partydemonpopularityrockbandsuccubus satanic ritualcandlelight vigilduringcreditsstingervrouwelijke regisseurvirgin sacrificefrenemiesbloodthirsty