Genre: Horror / Komedie
Speelduur: 102 minuten / 107 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Karyn Kusama
Met onder meer: Megan Fox, Amanda Seyfried en Adam Brody
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 15 oktober 2009
Plot Jennifer's Body
"She's evil... and not just high school evil."
Needy (Amanda Seyfried) en Jennifer (Megan Fox) zijn al van kleins af beste vriendinnen. Wanneer Jennifer Needy weer eens weet over te halen, om de avond met haar te spenderen in plaats van met haar vriendje, gaan ze naar een kroeg waar de band Low Shoulder speelt. Als de kroeg tot de grond toe afbrandt en Needy en Jennifer weten te ontsnappen, verandert er iets. In het dorpje beginnen steeds meer doden te vallen en Needy moet accepteren wat ze eigenlijk al lang wist: Jennifer is duivels.
Jennifer
Keyboardist
Roman Duda
Officer Warzak
darkjaap
''from the creator of juno''
juno was vele malen beter dan ik verwacht had dus mischien wordt dit ook wel wat
Klinkt een beetje flauwig, maar Juno was erg leuk geschreven, dus ik ben wel benieuwd...
matthijs_013
Inderdaad, Juno stelt qua plot niets voor, maar Diablo Cody wist er wat geweldigs van te maken. Dat zal hier ook wel het geval zijn, anders zouden de acteurs zich hier nooit voor hebben "aangemeld" (ze kunnen veel beter [qua plot])
Minibin
Megan Fox als geile vleesetende demoon
Ik dacht toch echt dat ze dat al was
*Joly*
Hoe kan het dat er nu al op gestemd word, de film is pas 18 September 2009 in de bioscoop te zien.
rody289
sju
Ik krijg steeds meer zin in deze film, alleen de regisseur staat me niet aan. Maar ik heb zo'n gevoel dat de scenarioschrijfster van deze film meer gehyped zal worden dan zij...
Phoenix
Ze hebben in ieder geval de moeite genomen haar te spiegelen!
JDSsmetje
Megan Fox gaat in deze prent topless gaan. Nu iedereen naar die film gaan kijken!!! Grapje hoor maar, met indernet doet niemand dat daarom nog. Was net hetzelfde geval bij Striptease... Slim bekeken.
Naomi Watts
Vandaar dat ze waarschijnlijk nieuwe heeft gekocht. Of je ze nou geweldig vindt of niet, als de meest populaire actrice bij mannen topless gaat is het goed voor de inkomsten.
AHWA
Ben meer geinteresseerd in het script van Diablo Cody.
Jules15
ik d8 bij et zien van de trailer aan All the boys love Mandy Lane
iemand anders ook toevallig?(A)
Naomi Watts
Same here, al heeft dat meer te maken met Fox. Verwacht niet dat dit een bovengemiddelde horror comedy wordt. Maar kan wel natuurlijk.
Vascago
Ik hoop dat het net zoiets wordt als Jack Brooks: Monsterslayer of Dance Of The Dead (2008) want dat vond ik geweldige films.
Naomi Watts
Vind Kusama qua director een hele slechte keuze. Genoeg potentiele horror directors krijgen we Kusama die Girlfight, Aeon Flux en een episode van The L Word op haar naam heeft staan
Naomi Watts
Ook nog een probleem; het is een vrouw
. Hopen dat ze niet is van emancipatie en feminisme, straks mag Fox nog geen stoeipakjes aantrekken ook
mandy7
kan niet wachten kan niet wachten kan niet wachten kan niet wachten kan niet wachten kan niet wachten kan niet wachten kan niet wachten!!!!!!!
Vascago
Rustig maar. Neem een pilletje
MR APOCALYPSE
Check deze reclame voor de film,leuk bedacht,en altijd leuk om megan te zien:
Naomi Watts
Megan Fox bevestigt 'french kiss' scene met Seyfried. Loop niet echt warm voor Seyfried maar toch fijn eindelijk Fox in een girl on girl scene
. En Rory Cutler is de special effect coordinator, dit gaat een cult status krijgen

Horrorfilm 'Jennifer's Body' met Megan Fox is morgenavond te zien op televisie

Horrorfilm had bizarre invloed op lichaam Megan Fox: 'Verloor gewicht en haar viel uit'

Fucking Åmål

Pretty Persuasion
Komedie / Drama, 2005

Kyss Mig
Drama / Romantiek, 2011
minnesotabloodthirstinessmiddelbare schoolsexual murder horrorbezitbloedvergietentienermeisjeslumber partydemonpopularityrockbandsuccubus satanic ritualcandlelight vigilduringcreditsstingervrouwelijke regisseurvirgin sacrificefrenemiesbloodthirsty