• 9.375.212 stemmen

Gesproken taal: Engels, Duits en Spaans

Releasedatum: 30 augustus 2001

• Viaplay Bekijk via Viaplay

Plot Driven

"Get ready for the race of your life."

Indycar-kampioen Beau Brandenburg krijgt met Jimmy Bly een te duchten tegenstander voor de nieuwe wereldtitel. Joe Tanto, een voormalig racer wiens carrière door een zwaar ongeluk voortijdig werd afgebroken, krijgt de opdracht Jimmy klaar te stomen voor de strijd. Een strijd die overigens naast de omloop wordt verdergezet want Beau en Jimmy dingen ook om de gunsten van de weelderige Sophia.

avatar van JB.

JB.

Echt heel matig is deze film, geen aanrader dus...

avatar van Youri

Youri

Hoe melk ik een Rocky formule uit in een Formule 1 jasje, zie de film Driven. Het lijkt een (te) lange video clip. Stallone leek een opleving qua goede films met Cliffhanger te hebben, maar daarna was het wederom knudde.

avatar van badhaas

badhaas

Eerste F1 coureur die met dezelfde voet remt en gasgeeft

avatar van Leno

Leno

Het idee is niet eens onaardig, en er is best wat interessants te bedenken rondom Formule 1 racing.

Helaas concentreert de film zich op spectaculaire (lees: belachelijk onwaarschijnlijke) crashes en soapachtige ontwikkelingen vol cliché's. Bovendien wordt er matig geacteerd, Stallone en Reynolds maken het er nog het beste vanaf, en heeft Jimmy Bly de uitstraling van bak gestoofde peren.

De film wordt tegen het einde alsmaar slechter en de climax is dan ook het dieptepunt. Verder is de regie van Harlin matig en het camerawerk rommelig.

avatar van Montorsi

Montorsi

Hele slechte film. Als je maar ooit 1 autorace heeft gezien moet je toch rollend over de grond gaan van het lachen. Ontzettend onrealistische racesituaties, in 2 rondes van de laatste naar de 2e plek rijden, dat soort dingen. Inhaalmanouvres die nergens op slaan, het circuit leek net 3 meter breed, allemaal dat soort idiote dingen. Verder bijzonder matig camerawerk, een heel slecht script, en slechte acteurs.

Lekker laten liggen deze film, al krijg je er nog geld bij..

avatar van Gammala

Gammala

Gasten , dit is geen formule 1 , dit is Indycar Race Series.

Maar alsnog er slechte film, Montorsi heeft helemaal gelijk.

Allemaal van die dingen die nergens op slaan.Als of je met zo'n racewagen ongestraft door de stad heen mag scheuren met 300 km/ph.

Als je crasht vlieg je echt niet 500 meter verder in een of andere vijver.

Het is een beetje Totally Spies effect.Ze doen 10 minuten over 1 rondje zodat de coureur die achteraan rijdt genoeg tijd heeft om naar voren te rijden.Het zelfde als Totally Spies , erg matige film , veel fouten en dergelijken een 2

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

otherfool schreef:

1 prachtige scene; als al de herrie wegvalt en je hoort slechts het ademen van de coureur.

juist, vond ik ook.

avatar van The Lexx

The Lexx

ik ben voor deze film de bioscoop uitgelopen 0.5 *

1* gewoon een slechte film die niets van de (hoge) verwachtingen waarmaakte. Flop 1e klas.

avatar van krang74

krang74

Ik had stille hoop dat dit toch een goede film zou zijn.

Helaas, alle hoop was direct vervlogen.

Het genre is dan geen drama, de film zelf wèl !!

Zonde van de tijd. En een doorn in het oog van de echte race-fan!

avatar van android325

android325

slechtste film ooit die ik gezien heb, het is maar dat ik geen nul kan geven.

avatar van Halcyon

Halcyon

Heb hier slechts een klein stukje van gezien. Die cgi bij de eindwedstrijd is echt om te huilen, zelden zo'n belachelijke vertoning gezien.

avatar van hedkandi1

hedkandi1

Matige film.

Jammer van zo'n ster als Sly

avatar van 606

ja zeker geen goede film valt tegen

avatar van %%%%%%

%%%%%%

VOnd een hele erge zwakke film !. Ik kan aleen een punt voor het begin geven.Dat was wel aardig.Maar de rest was niks boeiends. 1,5 sterren

avatar van Binkie46

Binkie46

dat dit zich een film noemen mag? ronduit waardeloos !!!!!

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Mijn favoriete autofilm na de 2fast to furios collectie ( alle delen oke ze heten allemaal anders D: ) Het is een leuke film, met lekker veel racen en spanning:xD: Alleen 1 nadeel, het voelt zo NEP aan! Dus een 3!

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Het gegeven was eigenlijk best aardig. Er zijn immers maar weinig films die autoracen tot hun hoofddoel bombarderen. Vaak komt vooral de zijtak: autoachtervolgingen terug in vele films. Maar dan heeft het louter een amuserende of functionele functie.

Deze film gaat de mist in door al die onnodige zijweggetjes waarin de hoofdpersoon zogenaamd meer diepgang zou verkrijgen door even allemaal belangrijke aspecten in zijn leven te laten passeren. De hoofdpersoon maakt van alles mee maar is natuurlijk weer net op tijd helder van geest om eventjes de held uit te hangen en tevens de titel op te eisen.

Toch nog wat punten voor de spectaculaire maar tevens onrealististische crashes. In al die jaren dat ik formule `1 kijk heb ik nog nooit bolides zo hoog in de lucht zien vliegen. 2*

avatar van rocky freak

rocky freak

ik ben stallone fan.

4.5

avatar van rocky freak

rocky freak

Ik vind het dus een aardige film. Niks mis mee, als je de film de eerste keer ziet. Ik heb heb al 2 keer gezien. Tweede keer iets minder. Maar ik zou de dvd alleen kopen op alle films van sly te verzamelen.

avatar van herve

herve

een degelijke film, jammer dat hij op sommige momenten zo onrealistisch en voorspelbaar overkomt. 2,5

avatar van pink_roosje

pink_roosje

geweldige film, heb hem laatst weer gekeken vooral het stuk dat Memo verongelukt, vreselijk gewoon. 4*

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Een wanproduct die nergens ook maar orgineel of spannend weet te worden.

Het acteerwerk van Stallone en Reynolds is zeer ondermaats, en het enigste dat positief aan de film is zijn de uitstekend ogende races.

1,5.

avatar van DragQueen

DragQueen

Stallone had beter niet kunnen tekenen voor deze film, al is hij de enige meerwaarde aan de film. overladen met cliche's, en veel te veel kitsch in deze prent. niet echt spannend, en af en toe maar vermakelijk. de races op zich gaan nog door de beugel, maar daar heb je ook alles mee gezegd. 2 sterren, omdat sly erin speelt.

avatar van Dutchero

Dutchero

Deze film is een aaneenrijging van cliche's, en is heel erg voorspelbaar. Daarnaast ontzettend onrealistisch en ongeloofwaardig. Acteerprestaties zijn matig tot slecht,. De weergave van de races was op sommige momenten wel ok, maar ook hier weer vaak onrealistisch ( Die crash in het meer bijv ) 2*

avatar van The Last

The Last

Weer zo'n lompe Stallone film die ik lang geleden gezien heb. Erg jammer dat Stallone in veel lompe films heeft gespeeld, hij kan veel en veel beter, het probleem is dat hij meestal herhaaldelijke rollen speelt, bij een klein aantal films van hem komt dat goed uit, maar bij de meeste niet. Een vergelijkbare acteur; Schwarzenegger heeft ook een aantal herhaaldelijke rollen gespeeld, alleen met meer succes en veel betere films.

avatar van realmadrid

realmadrid

topfilm

avatar van film master

film master

nog slechter dan Get Carter, alleen leuke race scenes

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Dit vond ik eindelijk een Stallone film die een nipte voldoende scoorde. Verhaal is vrij simpel en voorspelbaar maar door de mooie beelden was de film toch het kijken waard. Beeldkwaliteit en het geluid op dvd is heel erg goed. Je kan de film dus goed gebruiken om een keer aan je vrienden te laten horen hoe goed je geluidssysteem is. Kortom voor mij is de film 3* waard.

avatar van Aapje81

Aapje81

Behalve een paar mooie vrouwen heeft deze film heel weinig te bieden. Cliche op cliche en waarschijnlijk een van de slechtste rollen van Stallone