• 9.371.070 stemmen

Sex Drive (2008)

Komedie | 109 minuten / 129 minuten (unrated version)

Genre: Komedie

Speelduur: 109 minuten / 129 minuten (unrated version)

Alternatieve titel: Sexdrive

Geregisseerd door: Sean Anders

Met onder meer: Josh Zuckerman, Clark Duke en James Marsden

Releasedatum: 16 oktober 2008

• Bioscoop Zaterdag 7 februari in één bioscoop (Roermond)

Plot Sex Drive

"He's leaving virgin territory."

De 18-jarige Ian krijgt de kans om zijn maagdelijkheid te verliezen aan een meisje dat hij op het internet heeft ontmoet. Hiervoor gaat hij samen met zijn vrienden op reis van Chicago naar Knoxville, maar alles leek makkelijker dan dat het uiteindelijk zal zijn...

avatar van skompie

skompie

Valt me eigenlijk mee dat er zoveel positieve reacties zijn. Ik hou op zijn tijd wel van dit soort flauwe films ondanks dat ze vaak voorspelbaar zijn en veel grappen inmiddels wel bekend zijn.

Seth Green was idd grappig als Amish gast.

De film kijkt verder wel goed weg al hoewel ie niet veel langer had moeten duren.

avatar van stiba

stiba

Vond het super

Het verhaal is wel beetje standaard en de uitkomst natuurlijk al snel merkbaar maar ondanks dat blijft die zeer komisch

toppertje

avatar van Freekiejjj

Freekiejjj

net gekeken een hele leuke comedie zekr de moeite waard om eens te kijken van mij een 4,5

avatar van mappi

mappi

Leuke film ja, maar duurt net iets te lang. Wilde na iets meer dan een uur toch wel dat hij bijna was afgelopen.

Laatste zin van de film (voor de aftiteling dan) waar komt dat vandaan?

-Let's do it anal
-yeah i've always wanted to do that....

??

avatar van mancomann

mancomann

Geweldig grappige film,ik heb eindelijk weer eens flink gelachen.

het leek inderdaad en beetje op Eurotrip .

Vooral de donut séne en de radiator séne vond ik geweldig .

avatar van freshness

freshness

unrated is top!

avatar van svenn.dhert

svenn.dhert

Leuk filmpje, er zaten grappige stukken in er zaten mindere in, ik denk dat het een goed familie filmpje is. Ik geef een 3* omdat er veel sterkere en betere films zijn, maar daarom is deze niet minder. Goede rol van Seth Green trouwens goed om gelachen!

avatar van speedfreak

speedfreak

unrated is brol, net zoals ze in het begin zeiden

en niet kijken met een meisje

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Leuke film, om sommige stukken ontzettend hard kunnen lachen, vlot tempo en nergens té flauw, erg vermakelijk.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Goed om kunnen lachen! Iets beter dan de gemiddelde tienerkomedie, dus vandaar 3,5*.

avatar van Elineloves

Elineloves

Grappige film, voorspelbaar, maar wel leuk om een keer gezien te hebben.

Kijkt prettig weg, acteerprestaties zijn redelijk, je stoort je er in ieder geval niet aan.

Leuke rol van James Marsden.

avatar van BigPun

BigPun

Zeer leuke film.. ik heb me een breuk moeten lachen om Cyclops !

avatar van Less

Kan zich op geen enkele manier staande houden in vergelijking tot films als Road Trip, Superbad, etc. De laatst genoemde films hebben hier en daar originele invalshoeken hoeken, zijn daadwerkelijk grappig en hebben een kloppend hart, maar Sex Drive is totaal NIET grappig en totaal NIET interessant. Wat een verspilling van tijd, geld en energie...

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Het verhaal zelf viel best wel mee maar was ook geen topper. Het is wel zeker geen komedie met de ene grap na de andere. Er zit maar een klein beetje humor in en dat maakt het best wel saai. Het acteerwerk viel wel mee, vond het een beetje te langdradig;

verhaal 2.*

humor 1.5*

acteerwerk 2*

poster 2*

speelduur 1.5*

avatar van zjandannybob

zjandannybob

1 van de betere komedies die ik in tijden heb gezien. Moet wel zeggen dat de verhaallijn weinig vernieuwend was en vrij voorspelbaar. Hier kan iedereen over klagen, maar de meeste komedies die tegenwoordig eens wat anders probere floppe meestal.

Vond het donutpak echt geweldig en vond clarke duke's personage echt helemaal geniaal. Ook de amish vondk mooi figuur. Constant gelache mocht van mij langer duren.

avatar van sandesh036

sandesh036

Hoe voorspelbaar het ook was, ik vond deze film geweldig. Ik hou van flauwe humor. Ook telkens die naakte dames die zonder reden in beeld kwamen waren geinig!

avatar van Betamax

Betamax

Slappe film.

Ja als je blote dames die zonder reden in beeld komen leuk vind, dan weet ik nog wel wat blotere films.

Gewoon superflauw dus, maar ik ben dan ook een ouwe lul.

Heb hem na 40 min uitgezet en door de versnipperaar gehaald.

avatar van nacbreda076

nacbreda076

Wel een leuke film . Er zitten hele grappige stukjes in, VOORAL MET DIE BROER! , alleen wel te weining vind ik. Verder was het een leuk verhaal maar wel voorspelbaar. De vriendin van Lance, in de film, is trouwens wel echt onbeschrijfbaar mooi !!! 3,5 ster voor mij...

avatar van Renzzie

Renzzie

Grappige film.

Echt zo een typische film waar je vanaf minuut 1 al weet hoe die gaat eindigen. Toch grappige momenten hier en daar. Kon zeker lachen om de rol van Seth Green. Heerlijk botte humor.

avatar van Charlie Cheese

Charlie Cheese

• 1936 stemmen

Seauw, normaal houd ik totaal niet van dit soort films (American Pie etc), maar deze heeft me toch erg positief verrast. Af en toe echt goed moeten lachen.

(Andy zegt: Yeah)

avatar van De Meester

De Meester

Gewoon een erg leuke en vermakelijke film in een lekker tempo!

avatar van opa_paul

opa_paul

Die politieagent op het eind met z'n pepperspray en shotgun LOL

Het blijft natuurlijk een flauwe film, maar absoluut met geslaagde grappen. Vooral de 'outtakes' en 'bloopers' die ze tijdens de film gewoon tonen vond ik erg goed geslaagd. Het doet toch iets als je ze zelf in de lach ziet schieten. Ook heel het 'uncensored'/'unrated' gedoe was erg leuk.

Geslaagde film met goede humor!

avatar van vaneijck

vaneijck

Geweldige film, een hoop humor en hilarische grappen.

3.5 punten...

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Gebaseerd op de eerste 40 minuten: Te flauw, te banaal en niet grappig.

Helaas door irritaties de film niet kunnen vervolgen.

avatar van ForgottenSon

ForgottenSon

Lekker bijdehand om dan te denken dat je een oordeel kunt vellen over de gehele film

avatar van Ninto

Ninto

Echt vermaakt met deze film. Eén van de betere komedies die ik laatste tijd gezien heb. Vooral de stijl van de film... bloopers af en toe gewoon in de film gelaten enzo

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Eindelijk weer eens een fuckin komedie!!! Gebeurde er op de voorgrond niks leuks was er wel een mongool op de achtergrond die wat deed. Hahaha

4* omdat er zo weinig van zulke films zijn tegenwoordig

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Kudos voor James Marsden inderdaad trouwens.. hahah op het eind zie je hem een wheelie doen op zn motor maar dan gaat ie op zijn bek hahaha prachtig!!!!

avatar van NightWolf

NightWolf

Absoluut geen fan van komedie's in het algemeen. Toch deze unrated versie maar eens bekeken en ie heeft me aangenaam verrast. Beetje eurotrip-achtig, die me ook wel kon vermaken, maar toch met een orginele(re) stijl.

avatar van skipy05

skipy05

Een erg leuke film. Dit is nog eens een heel goede komedie. Hij is voorspelbaar maar dat weet je nu eenmaal met dit soort films. ik had deze een heel stuk minder verwacht.