Genre: Actie / Misdaad
Speelduur: 100 minuten / 103 minuten (unrated)
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: John Moore
Met onder meer: Mark Wahlberg, Mila Kunis en Beau Bridges
Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans
Releasedatum: 16 oktober 2008
Bekijk via Disney+
Plot Max Payne
"When a man has lost everything, he only has revenge."
De doorgewinterde DEA agent Max Payne (Mark Wahlberg) moet een serie gruwelijke moorden in New York zien op te lossen. Hij wordt daarbij geholpen door de beeldschone Mona Sax (Mila Kunis). Zij heeft een appeltje te schillen met de moordenaar van haar zus. Wat begint als een simpele moordzaak, verandert al snel in een nachtmerrie. Niet alleen de maffia, maar ook een meedogenloos bedrijf zit achter het tweetal aan.
Max Payne
Nicole Horne
Natasha
Joe Salle
Leland Palmer
Op IMDb staat ook heel duidelijk: Rated PG-13 for violence including intense shooting sequences, drug content, some sexuality and brief strong language.
Hmm, helemaal overheen gezien. Ik zag daaronder ergens staan dat de originele R zou zijn, maar is dit blijkbaar niet. Excuses
The Last
zal net zoals bij Hancock vast en zeker een unrated versie op de dvd verschijnen. Verwacht ik tenminste.
Leland Palmer
Ik hoop het wel. Vind het dan toch zonde dat ze deze film niet gewoon keihard hebben gemaakt.
The Last
Nou ja, keihard, ik denk dat het verschil meer ligt in de fick's en fuck's, wat wel vaker het geval is bij actiefilms en niet bij het geweldsniveau (uitzonderingen zijn er natuurlijk wel, maar denk niet dat dit er eentje is, verre van zelfs). Maar 't is inderdaad wel fijner als het origineel meteen in de bios komt. Ik vind het ook gewoon erg jammer dat ze meteen voor the big money gaan en de rest achterwege op de dvd laten. maar goed, het is niet anders tegenwoordig.
Kunnen die stemmen niet verwijderd worden? Dit is wel heel ongeloofwaardig.
ik ga er vrijdag heen, ik ken het spel niet dus verwacht een mooie film te zien.
de trailer zag er al gaaf uit, en ja mark is een goed acteur
Bad Kitty
Ik heb de trailer gezien maar dit lijkt me me nou niet bepaald een boeiende film.
Volgens mij als je de trailer hebt gezien, heb je alles wel al gehad.
kArIzMa_Movie
Mr_White
- 2067 berichten
Moore heeft al laten weten dat er een 'gamer-dedicated cut' aan gaat komen die naar het schijnt twintig minuten langer moet zijn en meer diepte toevoegt aan het verhaal.
Kunnen die stemmen niet verwijderd worden? Dit is wel heel ongeloofwaardig.
nee hoor the darknight (batman) was ook al lang van te voren gestemd.
Daarom juist.
Het zou sowieso een goed plan zijn om de stemmen te integreren in het achterlaten van een bericht. Geen bericht = geen stem.
Zou er een stuk minder misbruik van gemaakt worden, want dit soort figuren houden er vaak niet van om ook nog eens iets te typen. Wil niet zeggen dat het niet meer zal voorkomen, maar in ieder geval een stuk minder. En onzinberichten kun je gewoon met de NSB-knop rapporteren.
En het is bewezen dat het werkt want op verschillende Amerikaanse sites en forums hanteren ze deze methode ook.
Leland Palmer
Geen bericht = geen stem.
Onzin natuurlijk. Krijg je allemaal van die debiele berichten van lui die hun stem willen uitbrengen zeker? Daarnaast zijn de stemmen tot nu toe ongeloofwaardig, maar als ze nu niet mogen stemmen doen ze dat wel wanneer het wel mag, dus maakt het nog niet uit. Nu valt het alleen op.
Lezen.
Bovendien kun je het zo instellen dat na bv 25 woorden de stem-optie pas beschikbaar wordt. Veel mensen die effe snel het gemiddelde willen beinvloeden hebben hier geen zin in (te veel moeite) dus blijven weg.
Leland Palmer
Stond er nog niet toen ik m'n bericht aan het typen was.
- edit -
Misschien een tip voor jou om even - edit - in je bericht te zetten als je je bericht steeds aanpast, anders lijken die reacties van mij zo vreemd
Nee, maar wat je punt betreft; is onhaalbaar natuurlijk. Hoe moet het dan met de films die nu al duizenden stemmen hebben? Daarnaast zit een gros users er gewoon niet op te wachten. Het zou mij overigens niet uitmaken, ik type bij elke film wel wat.
Pastichio Rocker
Nou, dit geldt natuurlijk voor alle films die na de implementatie zouden worden toegevoegd. Maar het kan ook werken bij oude films. Die duizenden stemmen staan natuurlijk al vast, maar voor elke nieuwe stem moet je gewoon eerst wat intypen alvorens je kunt overgaan tot stemmen. In principe veranderd er niet veel, behalve dat je wat meer moeite moet doen om een stem te geven. En je kan natuurlijk niet met iedereen rekening gaan houden. De echte MoMe'rs blijven wel hangen hoor.
Leland Palmer
Dan word het wel wat een kromme boel natuurlijk. Zou betekenen dat de loze 0,5 en 5,0 stemmers bij andere films zouden blijven staan om het gemiddelde daar wel te kunnen beinvloeden, maar alleen bij nieuwe films niet.
Maar, ik denk dat we hier beter weer on-topic kunnen gaan
Pastichio Rocker
Ja, maar op de langere termijn zul je wel verbetering zien en een wat oprechtere weergave van de score. Het kan nooit helemaal perfect zijn.
rokkenjager
Geen bericht = geen stem
Hebben we Pastichio Rocker weer met zijn ethische prietpraat. Als de stemmen je zo hinderen pm je een van de mods maar. Of lig je echt nachten van wakker?
Jurado
Waarom kan er niet gestemd worden ?
Er zijn tientallen sites te vinden waar deze film te halen valt, ik zie het probleem niet zo.
Laten we afspreken dat dit het laatste offtopic bericht is.
Pastichio Rocker
Jazeker. Elke user die een stem geeft aan een film die men nog niet heeft gezien zou een permban moeten krijgen. Bovendien zou er een zwarte lijst moeten komen van users die vroegtijdig stemmen en die over alle filmsites op internet zou moeten worden verspreid. Eerlijke stemmers kunnen dan zien wie er fout zijn en zo kunnen er ook eventueel fraudeurs van sites worden geweerd en, als het de spuitgaten uitloopt, aangegeven worden bij de politie. Het moet maar eens afgelopen zijn met die stemfraude.
Tharoy
C'mon dude, dit is maar een stemsite die nooit de juiste stem zal weergeven, slechts een indicatie daarvan. Je moet je er niet zo druk om maken. Zoveel maken die stemmers niet uit.
MrEd
Tharoy, ik denk dat Pastichio Rockers reactie een beetje cynisch bedoeld is. Toch ben ik wel van mening dat stemmen voor een officiële (pre)release verwijderd horen te worden omdat deze niet echt geloofwaardig zijn.
Maar goed we zijn veel te veel off topic bezig. Hier wil ik lezen wat mensen van deze film vinden. Graag reacties van mensen die deze film gezien hebben, is het wat of niet?
Flipman
Ik weet niet of het op voorgaande pagina's al gemeld is, maar deze poster doet me wel erg veel aan Sin City denken.
BramIsLegend
Max Payne was eerst, voor de film wil ik zeggen hé.
Martijnnn
Maar Sin City de strip was weer voor Max Payne... Dus ik snap je punt niet helemaal. Ook heeft de poster daar weinig mee te maken.
Pastichio Rocker
De visuele stijl van de poster vertoond inderdaad overeenkomsten met Sin City. Het zou dan ook goed kunnen dat de makers hebben gekeken naar de stijl van die film. Heeft verder niks te maken met wie er eerder was. Renaissance heeft ook bv overduidelijk de visuele stijl van Frank Miller's Sin City strip gejat. Boeiend.
Mr_White
- 2067 berichten
Sin City is een noir film (en oorspronkelijk een noir strip) en Max Payne is een noir film (en oorspronkelijk een noir game). Lijkt me duidelijk dus.
Shinigami
Ik ga deze film zeker kijken!
Het was een zeer plezant computerspel toen ik het nog had,en het verhaal was zeer goed.De actie was ook goed.
Ik raad hem sterk aan,als hij zo goed als het computerspel gaat zijn.
Tonypulp
Ik ga deze film zeker kijken!
Ik raad hem sterk aan,als hij zo goed als het computerspel gaat zijn.
Waarom stem je dan al, als je hem nog moet kijken

Waargebeurde misdaadthriller 'City of Lies' met Johnny Depp morgenavond op televisie

Netflix-documentaire 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich' wordt na zes jaar weer goed bekeken

'The Investigation of Lucy Letby' goed bekeken op Netflix: Top 10 van dit moment

Netflix onthult eerste beelden van 'The Adventures of Cliff Booth' met Brad Pitt

Hasta la Vista!

The Kingdom
Thriller / Drama, 2007

We Own the Night
Misdaad / Drama, 2007
new york citysluipmoordenaargebaseerd op videogamepost-credits scene