• 9.378.932 stemmen

Max Payne (2008)

Actie / Misdaad | 100 minuten / 103 minuten (unrated)

Genre: Actie / Misdaad

Speelduur: 100 minuten / 103 minuten (unrated)

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: John Moore

Met onder meer: Mark Wahlberg, Mila Kunis en Beau Bridges

Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans

Releasedatum: 16 oktober 2008

Plot Max Payne

"When a man has lost everything, he only has revenge."

De doorgewinterde DEA agent Max Payne (Mark Wahlberg) moet een serie gruwelijke moorden in New York zien op te lossen. Hij wordt daarbij geholpen door de beeldschone Mona Sax (Mila Kunis). Zij heeft een appeltje te schillen met de moordenaar van haar zus. Wat begint als een simpele moordzaak, verandert al snel in een nachtmerrie. Niet alleen de maffia, maar ook een meedogenloos bedrijf zit achter het tweetal aan.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Kijk, deze poster is mooier. Ook veel toepasselijker.

avatar van Tharoy

Tharoy

Dat is nou precies de Max Payne-stijl. Ik hoop dat de bullet-time gevechten cool en uitgebreid zijn. Dan kan het wat worden. Jammer trouwens dat de vrouwelijke medespeelster van Max Payne door een matige acteur gedaan wordt, maar goed. We zullen het zien.

avatar van Quaest

Quaest

mooie cover

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Quaest schreef:

mooie cover

Poster ziet er gelikt uit.

avatar van syno

syno

Trailer ziet er inderdaad goed uit. Alleen snap ik dat ding met de vleugels niet. Ziet er zo onrealistisch uit....

+ Het haar van Mark kan beter. Het ligt zo netjes, ik heb al betere foto's gezien van Mark als Payne, maar zen haar was zoveel beter dan, precies zoals Payne, in de film ligt het zoals hij altijd zen haar legt.

Then again, hij perfect de lage stem van Payne imiteren zoals in de game.

avatar van gillette

gillette

Make the gamers proud, Mark

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

John Moore heeft een paar slechte films op zijn naam staan, ik ben benieuwd of hij hier wel iets mee kan.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Make me proud Mark, als grote van de Max-Payne Saga hoop ik dat deze film geen misbaksel wordt.

avatar van Mescaline

Mescaline

Erg benieuwd naar.. ook leuk dat Mark Wahlberg de rol krijgt.. in het begin was iknietzo tespreken overhem maar heb verschillende goede films methem gezien in verschillende rollen! ben erg benieuwd

avatar van metaledje

metaledje

JohnWilliams schreef:

Poster ziet er gelikt uit.

Dat zijn ze idd!!!

avatar van mnrk

mnrk

gillette schreef:

Make the gamers proud, Mark

Inderdaad, de laatste jaren teveel films verschenen die over de games moesten gaan...hopelijk is er nu echt een topper gemaakt.

En straks wel natuurlijk Prince of persia....

avatar van De Krokodil

De Krokodil

Aan de ene kant is mijn droom uitgekomen, de lang begeerde verfilming van mijn favoriete game op de playstation 2. Aan de andere kant is er Mark Wahlberg. Dus ik hoop niet dat dit een net zo grote flop wordt als eerdere gameverfilmingen (Street Fighter, Mortal Kombat etc).

En oja, die gevleugelde gedaantes in de film moeten de innerlijke demonen uit het verleden voorstellen waar Max Payne tegen probeert te vechten.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Een van de beste game die ik heb gespeelt ben benieuwd

Verder blijf ik hopen op een verfilming van Metal Gear solid

Tonypulp

Ben echt benieuwd hoe dit gaat worden! trailer vind ik er in ieder geval al goed uitzietn!

Zou liever Gears of war/Half-life 2 verfilmt zien worden maarja dit is ook leuk

Had laatst gelezen dat er ook grote belangstelling was voor het verfilmen van Bioshock (Echt een game met een ongelooflijk toffe setting en misschien wel beste game verhaal at the moment)

Eigenlijk zijn er zo veel games waarmee je een top film kunt maken.

Maar het moet maar eens goed gedaan worden, want alleen silent hill & resident evil waren wel aardig..

Tonypulp schreef:

Zou liever Gears of war/Half-life 2 verfilmt zien worden maarja dit is ook leuk

Eigenlijk zijn er zo veel games waarmee je een top film kunt maken.

Als ze de flapperende jas er maar in stoppen komt alles goed

Voor de mensen die m niet snappen (Kijk dit maar even)

O..doe ik het weer (Ik wou edit doen maar klik op quote ....Sorry!

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Gears Of War zijn ze serieus mee bezig, Half Life wil ik ook verfilmd zien ook Uncharted, GTA IV...

Hitman konden ze goed uitwerken maar ze hebben niet de goede persoon ervoor genomen.

M.Goodkat schreef:

Ze zijn ook al begonnen met prince of persia

Alleen word ik daar zelf niet heel blij van

Bron: http://www.gamekings.tv/index/nieuws/de-eerste-screens-van-de-prince-of-persia-film/

We zullen zien Komt rond 2010 pas uit.

avatar van N811

N811

Trailer ziet er gelikt uit, misschien wordt het de eerste film gebasseerd op een game die het goed doet.

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

Eindelijk een game die goed verfilmd wordt? =D

avatar van erkin17

erkin17

lijkt me een leuke film

avatar van christian

christian

Ik ben benieuwd of ze in deze film ook de vertragingseffecten er in gooien net als in de game. Kon dat niet echt terug zien in de trailer.

avatar van guylopez93

guylopez93

lijk mij wel een vette actie film alleen ik weet niet of Mark Wahlberg de meest geschikte acteur is voor deze film?

ik dacht meer aan Clive Owen

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nieuwste en laatste trailer. Ziet er prima uit wat mij betreft.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Alleen jammer van dat gejank van Marilyn Manson tussendoor. Ze hadden beter gewoon de instrumentale versie kunnen houden die ze ook in de teaser gebruikten.

avatar van Thomas83

Thomas83

Wat betreft die laatste trailer, ziet er af en toe erg lekker uit, maar de naam Max Payne mag het niet dragen van wat ik af en toe zie. Dingen die de boel echt verpesten. Allereerst is het me nu helemaal duidelijk dat Wahlberg gewoon en slechte Max Payne is. Verder is het niet allemaal even film noir, en ik zie zelfs gangsternegers in de trailer? En erger nog, een rapper als acteur.

De hallucinaties met vliegende beesten gaan me ook te ver. Waarschijnlijk een excuus voor wat extra special-effects.

Nee, dit gaat niks worden vrees ik. Al zal het zeker niet zo slecht worden als Hitman denk ik.

En inderdaad, doe Marylin Manson er tussendoor is ook nogal een stijlbreuk. Maar ik ging er eigenlijk vanuit dat dit gewoon alleen in de trailer is gestopt. Als het ook in de film zit zou het een schande zijn.

avatar van djelle

djelle

Man wat ziet die laatste trailer er heftig uit!

Dit is de eerste game-verfilming ooit waar ik echt naar uitkijk. Ook één van de weinige actiefilms van tegenwoordig waar ik goeie hoop op heb nu. Hopelijk maakt het zijn verwachtingen waar.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Aardige poster maar die vorige was meer mysterieuzer...

avatar van JohnMcLane

JohnMcLane

djelle schreef:

Man wat ziet die laatste trailer er heftig uit!

Jaah dat hoop ik ook!. Als de film net zo goed wordt als het spel dan wordt het een topper!!!

avatar van JohnMcLane

JohnMcLane

guylopez93 schreef:

ik dacht meer aan Clive Owen

Ik vind Markie perfect passen bij max payne!!Maar ja we moeten maar afwachten He!!!Heb er nu al weer zin in!!

avatar van selientje

selientje

Mila Kunis ziet er wel goed uit in de trailer, beetje bitcherig, net als in de games.

Overigens denk ik dat die ' gangsternegers' zoals iemand ze noemt, maar een keer in de film tegen worden gekomen. Ik ben vooral benieuwd naar de slow-motion scenes. Die zullen er vast wel in zitten. De vraag is echter: op welke manier, en hoe goed? Mark als Max Payne zie ik gelukkig wel zitten. De depressieve, treurige uitdrukkking past er perfect bij.