Genre: Actie / Misdaad
Speelduur: 100 minuten / 103 minuten (unrated)
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: John Moore
Met onder meer: Mark Wahlberg, Mila Kunis en Beau Bridges
Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans
Releasedatum: 16 oktober 2008
Bekijk via Disney+
Plot Max Payne
"When a man has lost everything, he only has revenge."
De doorgewinterde DEA agent Max Payne (Mark Wahlberg) moet een serie gruwelijke moorden in New York zien op te lossen. Hij wordt daarbij geholpen door de beeldschone Mona Sax (Mila Kunis). Zij heeft een appeltje te schillen met de moordenaar van haar zus. Wat begint als een simpele moordzaak, verandert al snel in een nachtmerrie. Niet alleen de maffia, maar ook een meedogenloos bedrijf zit achter het tweetal aan.
Max Payne
Nicole Horne
Natasha
Joe Salle
Tharoy
Dat is nou precies de Max Payne-stijl. Ik hoop dat de bullet-time gevechten cool en uitgebreid zijn. Dan kan het wat worden. Jammer trouwens dat de vrouwelijke medespeelster van Max Payne door een matige acteur gedaan wordt, maar goed. We zullen het zien.
syno
Trailer ziet er inderdaad goed uit. Alleen snap ik dat ding met de vleugels niet. Ziet er zo onrealistisch uit....
+ Het haar van Mark kan beter. Het ligt zo netjes, ik heb al betere foto's gezien van Mark als Payne, maar zen haar was zoveel beter dan, precies zoals Payne, in de film ligt het zoals hij altijd zen haar legt.
Then again, hij perfect de lage stem van Payne imiteren zoals in de game.
Die Hard,Willis
John Moore heeft een paar slechte films op zijn naam staan, ik ben benieuwd of hij hier wel iets mee kan.
M.Goodkat
Make me proud Mark, als grote van de Max-Payne Saga hoop ik dat deze film geen misbaksel wordt.
Mescaline
Erg benieuwd naar.. ook leuk dat Mark Wahlberg de rol krijgt..
in het begin was iknietzo tespreken overhem maar heb verschillende goede films methem gezien in verschillende rollen! ben erg benieuwd
metaledje
Poster ziet er gelikt uit.
Dat zijn ze idd!!!
mnrk
Make the gamers proud, Mark
Inderdaad, de laatste jaren teveel films verschenen die over de games moesten gaan...hopelijk is er nu echt een topper gemaakt.
En straks wel natuurlijk Prince of persia....
De Krokodil
Aan de ene kant is mijn droom uitgekomen, de lang begeerde verfilming van mijn favoriete game op de playstation 2. Aan de andere kant is er Mark Wahlberg. Dus ik hoop niet dat dit een net zo grote flop wordt als eerdere gameverfilmingen (Street Fighter, Mortal Kombat etc).
En oja, die gevleugelde gedaantes in de film moeten de innerlijke demonen uit het verleden voorstellen waar Max Payne tegen probeert te vechten.
%%%%%%
Een van de beste game die ik heb gespeelt ben benieuwd
Verder blijf ik hopen op een verfilming van Metal Gear solid
Tonypulp
Ben echt benieuwd hoe dit gaat worden! trailer vind ik er in ieder geval al goed uitzietn!
Zou liever Gears of war/Half-life 2 verfilmt zien worden maarja dit is ook leuk
Had laatst gelezen dat er ook grote belangstelling was voor het verfilmen van Bioshock (Echt een game met een ongelooflijk toffe setting en misschien wel beste game verhaal at the moment)
Eigenlijk zijn er zo veel games waarmee je een top film kunt maken.
Maar het moet maar eens goed gedaan worden, want alleen silent hill & resident evil waren wel aardig..
Zou liever Gears of war/Half-life 2 verfilmt zien worden maarja dit is ook leuk
Eigenlijk zijn er zo veel games waarmee je een top film kunt maken.
Als ze de flapperende jas er maar in stoppen komt alles goed
Voor de mensen die m niet snappen (Kijk dit maar even)

O..doe ik het weer (Ik wou edit doen maar klik op quote ....Sorry!
M.Goodkat
Gears Of War zijn ze serieus mee bezig, Half Life wil ik ook verfilmd zien
ook Uncharted, GTA IV...
Hitman konden ze goed uitwerken maar ze hebben niet de goede persoon ervoor genomen.
Gears Of War zijn ze serieus mee bezig, Half Life wil ik ook verfilmd zien
ook Uncharted, GTA IV...
Ze zijn ook al begonnen met prince of persia
Alleen word ik daar zelf niet heel blij van
Bron: http://www.gamekings.tv/index/nieuws/de-eerste-screens-van-de-prince-of-persia-film/
We zullen zien
Komt rond 2010 pas uit.
N811
Trailer ziet er gelikt uit, misschien wordt het de eerste film gebasseerd op een game die het goed doet.
gebruiker_56935
Eindelijk een game die goed verfilmd wordt? =D
christian
Ik ben benieuwd of ze in deze film ook de vertragingseffecten er in gooien net als in de game. Kon dat niet echt terug zien in de trailer.
guylopez93
lijk mij wel een vette actie film alleen ik weet niet of Mark Wahlberg de meest geschikte acteur is voor deze film?
ik dacht meer aan Clive Owen
Leland Palmer
Nieuwste en laatste trailer. Ziet er prima uit wat mij betreft.
Mr_White
- 2067 berichten
Alleen jammer van dat gejank van Marilyn Manson tussendoor. Ze hadden beter gewoon de instrumentale versie kunnen houden die ze ook in de teaser gebruikten.
Thomas83
Wat betreft die laatste trailer, ziet er af en toe erg lekker uit, maar de naam Max Payne mag het niet dragen van wat ik af en toe zie. Dingen die de boel echt verpesten. Allereerst is het me nu helemaal duidelijk dat Wahlberg gewoon en slechte Max Payne is. Verder is het niet allemaal even film noir, en ik zie zelfs gangsternegers in de trailer? En erger nog, een rapper als acteur.
De hallucinaties met vliegende beesten gaan me ook te ver. Waarschijnlijk een excuus voor wat extra special-effects.
Nee, dit gaat niks worden vrees ik. Al zal het zeker niet zo slecht worden als Hitman denk ik.
En inderdaad, doe Marylin Manson er tussendoor is ook nogal een stijlbreuk. Maar ik ging er eigenlijk vanuit dat dit gewoon alleen in de trailer is gestopt. Als het ook in de film zit zou het een schande zijn.
djelle
Man wat ziet die laatste trailer er heftig uit!
Dit is de eerste game-verfilming ooit waar ik echt naar uitkijk. Ook één van de weinige actiefilms van tegenwoordig waar ik goeie hoop op heb nu. Hopelijk maakt het zijn verwachtingen waar.
JohnMcLane
Man wat ziet die laatste trailer er heftig uit!
Jaah dat hoop ik ook!.
Als de film net zo goed wordt als het spel dan wordt het een topper!!!
JohnMcLane
ik dacht meer aan Clive Owen
Ik vind Markie perfect passen bij max payne!!Maar ja we moeten maar afwachten He!!!Heb er nu al weer zin in!!
selientje
Mila Kunis ziet er wel goed uit in de trailer, beetje bitcherig, net als in de games.
Overigens denk ik dat die ' gangsternegers' zoals iemand ze noemt, maar een keer in de film tegen worden gekomen. Ik ben vooral benieuwd naar de slow-motion scenes. Die zullen er vast wel in zitten. De vraag is echter: op welke manier, en hoe goed? Mark als Max Payne zie ik gelukkig wel zitten. De depressieve, treurige uitdrukkking past er perfect bij.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Hasta la Vista!

The Kingdom
Thriller / Drama, 2007

We Own the Night
Misdaad / Drama, 2007
new york citysluipmoordenaargebaseerd op videogamepost-credits scene