Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 110 minuten / 112 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Alexandre Aja
Met onder meer: Kiefer Sutherland, Amy Smart en Paula Patton
Releasedatum: 18 september 2008
Plot Mirrors
"There is evil...On the other side."
Ben Carson (Kiefer Sutherland) is een bewaker in een winkelcentrum. Op een avond ontdekt Ben iets vreemds aan een spiegel in een winkel en hij komt er al snel achter dat het iets kwaads is. Ben wordt nieuwsgierig en probeert de oorsprong van dit kwaad te ontdekken. Hij komt erachter dat dit kwaad in de spiegels moordzuchtige weerspiegelingen zijn die uit zijn op wraak, maar waarom? En hoe?
Ben Carson
Lorenzo Sapelli
Dr. Morris
boksbal
Goeie film? ..wat! ..Goed? nee ni bepaald,
vermakelijk hoogstens en ZEKER niet eng .
Ik vind het jammer want had mijn hoop en verwachting gezet op eindelijk weer eens een goeie horror/thriller.
3* omdat ie enigszins vermakelijk was
the pope
Gister de film in de bios gezien,en ik kan maar een ding zeggen Gruwelijke film!
AmazingPP
uiterst slechte film! dat mensen hier van kunnen genieten, snap ik niet. we zijn halverwege weggelopen omdat dit te ver gaan. waarom kijken mensen hier naar??? 0_0
Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten.
Renee28
Ik ben niet gauw bang te maken, maar op een of andere manier vond ik deze film dus wél eng. Ik stond zelfs op het punt de bioscoop uit te lopen bij de badkamer-scene, omdat mijn maag om begon te draaien. Wat een raar gevoel kreeg ik bij deze film!
Toch had het verhaal voor mij iets beter gemogen, want als de hoofdpersoon voor het eerst de enge spiegelbeelden ontdekt (verbrandende mensen enzo) dan lijkt het eerder of de spiegels iets proberen te vertellen, of duidelijk te maken, maar later blijkt dat de spiegels juist naar iets op zoek zijn... een beetje een vreemde wending.
Toch wel een van de betere horror/thrillers die ik heb gezien.
gekkuh_joey
een hele goeie film, ik heb er van genoten veel schrokmomenten
*5.0 is de film zeker waard
een hele goeie film, ik heb er van genoten veel schrokmomenten
*5.0 is de film zeker waard
5 sterren?
Dus deze film is een pure 10 omgerekend?
Verre van dat naar mijn mening, maar goed, ieder z'n smaak.
Herisson
Ja ik zat ook te flink te schransen tijdens deze film.

Kuwiel
Eindelijk weer eens een horror film op niveau, maar eigenlijk iets te weinig schrik effecten. Verder een goede spannende film, die zeker de moeite waard is !
guylopez93
spannende horrorfilm
goed verhaal, goeie special effects, veel schrikmomenten en ontzettend gruwelijk. Zeker 1 van de betere horrors op dit moment.
Een aanrader!
gollumsworld
kwam moeizaam op gang, later kreeg dat zeker een goede wendig.
Voor de horro liefhebber , een aanrader.
kelama3
goede horror met helaas veel pikwerk uit andere films maar ja welke heeft dat tegenwoordig niet? goeie rol voor kiefer (gaat steeds meer op zijn vader lijken qua spelen) wel een aanrader hoor 3,5 ster
crack1
Beter dan recent werk in dit genre,niet echt nagelbijter,toch de moeite.
Ammiee
Ik heb hem gezien. Ondanks die onsmakelijke scenes, vond ik het geen leuke film. Wel een leuke film verder om even te kijken.
stormfox
Deze film heb ik gisteren thuis in het donker gezien.
Omdat ik vooraf geen hoge verwachtingen had vond ik de film uiteindleijk wel goed.
Kennen julie het spel Condemned?
Toen ik Kiefer alleen het gebouw ging verkennen zag ik heel veel herkenning. Dit heeft bij mij de spanning en aandacht goed weten vast te houden.
Goed acteerwerk en zeker een van de beste horrorfilms van dit jaar.
vwtune
een leuke, enge film, die mij toch redelijk geboeid kon houden.
goed acteerwerk ook van de spelers.
etherman
Een zeer vermakelijke film met een verschrikkelijk badkamer moment.'Ik stond echt met open mond te kijken' haha
Verder is deze film van hoog niveau op acteer,presentatie en geluid gebied,spannend en lekker weg kijken dus..
Ottoman
goede vermakelijke film, tot het einde bleef het me boeien.
Eindelijk geen happy end. Daar irriteer ik me mateloos aan.
scholtie
erg goede film die erg spannend was. en een erg leuk verassend einde
reintje71
Een matige film, die mij ondanks dat wel redelijk geboeid kon houden. Dit is gewoon mijn genre niet: veel schrikeffecten (of wat daar voor door moest gaan
) en daar moet de film het dan een paar uur van hebben, naast een redelijk verhaal. Alleen voor horror-liefhebbers, ik heb (veel) betere thrillers gezien.
Ralf81
Gisteren in de bioscoop gezien. Voor mij hoeven al die schrikmomenten ook niet, maar al met al maakte ze de film wel erg angstaanjagend. Ik vond de film vrij origineel en vernieuwend in zijn genre. De spanning wordt goed vastgehouden en de film blijft boeien tot aan het bittere eind! Als je thuis dan weer voor de spiegel staat heb je toch even een dubbel gevoel
De manier waarop de film vooruit ging was wat meer cliché: een pand staat op een locatie waar vroeger wat gebeurd is, hoofdrolspeler wordt met het kwaad geconfronteerd, en zal het uiteindelijk tot op de bodem moeten uitzoeken om het te stoppen. Dit hebben we natuurlijk al vaker gezien. Toch is de uitwerking hiervan in Mirrors erg goed!
downthemall
goeie film, onverwachts einde, spannender dan de gemiddelde horror!
Ilegale downloadlink verwijderd.
Films downloaden is gewoon legaal volgens de wet hoor!
Het versprijden van films is illegaal, degene die deze link neer heeft gezet heeft de film waarschijnlijk niet zelf geupload, hij laat alleen maar zien waar het illegaal versprijde bestand te downloaden is, niks illegaals dus. Waarom moet de link eigenlijk weg????
Herisson
Toch veel goede reacties op deze film.
Vond hem zelf veel "te".
Is meer voor de horror-liefhebber dan voor de thriller-liefhebber.
De spanning kan namelijk net zo goed vast worden gehouden met iets minder gruwelijke beelden zoals die in de badkamerscene...
Ralf81
Haha, "de badkamerscene" is nu al berucht! Veel mensen spreken er over. Het was idd eigenlijk ook niet nodig in deze film.
guylopez93
welke (veel) betere thrillers heb je dan gezien, misschien kan ik daar wat mee
RomkeB
Best een aardige thriller, er zijn betere maar dit vult de avond goed aan als je van het genre houdt.
Er zaten een paar goede schrikmomenten in en er zat een strak verhaal in, prima!
Een 3,5 voor deze film
Paul_Hauer
Redelijk, maar ik had er toch meer van verwacht. Een aantal dingen kloppen niet en dat stelt mij toch teleur. 3 sterretjes, meer kan en wil ik er niet van maken...

Mirrors 2
2010