Genre: Animatie / Familie
Geregisseerd door: Carlos Saldanha en Mike Thurmeier
Met onder meer: John Leguizamo, Denis Leary en Ray Romano
Releasedatum: 1 juli 2009
Plot Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
"You Won't Believe Your Ice!"
In dit nieuwe ''Ice Age avontuur'' jaagt Scrat nog steeds de beruchte eikel na, terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt. Daarnaast verwachten Manny en Ellie hun eerste baby-mammoet, probeert Sid een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger. Op een missie om Sid te redden, komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze middenin de tropische wildernis en tussen de dinosaurussen belanden. Hier ontmoeten ze de brute, eenogige dinosaurus-jager Buck de wezel...
Manny (stemrol)
Crash (stemrol)
Eddie (stemrol)
Scrat (stemrol)
Scratte (stemrol)
Pudgy Beaver Mom (stemrol)
JohnWilliams
Jaja.. kan niet wachten!!!!
Ik ook niet, zowel film als muziek worden vast geweldig.
Recent nog deel 1 en 2 herkeken; ik heb echt ontzettende zin in deel 3. Fantastische serie!
jumpstylemovie
Ik hoop dat die twee irritante ratten er niet in zitten.
Ik vond ze in Meltdown maar vervelend. Ice Age 3 word sowieso wel één van de beste films dit jaar.
The_Chosen_One
Leuke film voor de kinderen (maar ook voor volwassenen). Grappig om te zien , nieuwe figuurtjes , en de film is realistischer (niet dat het iemand boeit) maar daarmee bedoel ik dat hij ook in 3D komt. Dus kortom een spektakel in overvoed!
Gezien?
Gezien?
Trailers zeggen genoeg vind je niet?
Tonypulp
Tuurlijk niet
Bedoeling van een trailer is juist om vooral sterke momenten te laten zien zodat je de film gaat kijken.
Daardoor kan de film zelf nog wel tegenvallen, beetje raar dus om al te concluderen dat het een spektakel is etc..
Aan de hand van een trailer kan je meestal best concluderen of de film wat gaat worden. Al wordt je ook nog wel eens misleid (The day the earth stood still had een prachtige trailer maar was erg slecht), toch kan je meestal best wel iets inschatten. En Ice Age 3 kan iedereen denk ik wel inschatten. Meer van 't zelfde in positieve zin.
The_Chosen_One
Daar heb je echt gelijk in (over The day the earth stood still)... in dat geval kan ik en mijn handy cam ook een hollywood film maken. Maar als deze ice age film net zo goed worden als de anderen word het dus een goeie film. En trailers kunnen vaak genoeg zeggen over bijv. de opbouw van een film en zijn lay-out. De 1ste en 2de deel vond ik geweldig dus waarom zou de 3de dat niet zijn?
Tonypulp
Kijk maar naar shrek..
Deel 3 is mij een stuk minder bevallen als de eerste 2.
Idem.
Vervolgen zijn niet altijd beter of leuker. Maar ik heb het idee dat het met IC 3 wel goed zit.
ArcovandenBroek
Er gaat een gerucht dat Ice Age 3D volgende week in Pathé De Kuip in de sneak komt..
Idem.
Inderdaad zo'n gevoel heb ik ook
chevy93
Hoezo uitmelkerij, het zijn toch goede delen?
Of vindt jij series als LotR, HP, Saw & Rocky ook uitmelkerij?
Laatste 2 misschien niet het beste voorbeeld, maar die eerste 2 toch wel.
Ik vind Ice Age gewoon een goede 'serie'
Filmkriebel
Wat een uitmelkerij weer, komt er soms ook nog een deel 4?
Zolang die films goed blijven, mogen ze er wel 20 maken.
The_Chosen_One
Zolang die films goed blijven, mogen ze er wel 20 maken.
Mee eens, maar het kan ook te ver gaan. Bedenk jij dan maar eens een film die het over de 10 delen heeft gehaald, misschien : Band of the Brothers?
LOTR-lover
Haha, de trailer vind ik in ieder geval al fenomenaal!
"I thought you were a female..."
JohnWilliams
Ik vind de trailer met Scrat zo geweldig!
Ik kijk er nu echt naar uit
Twannetjuh
Scrat is het figuur van Ice Age, soms wat voorspelbaar maar altijd grappig
En jij hebt Ice Age 3 al gezien?
Kr!kke
En jij hebt Ice Age 3 al gezien?
lijkt me vreemd ...
chevy93
Ik denk dat Saw het misschien wel kan gaan halen
Stem verwijderen a.u.b.
Alhoewel het niets gaat uitmaken, want volgens mij, zodra de film uit is, geeft hij alsnog een 5,0..
jumpstylemovie
Nee, Saw stopt bij VI. Dat zou in ieder geval een alternatief einde moeten hebben.
The_Chosen_One
Saw is wel leuk en bloederig, maar na 10 delen houd het voor mij wel op.

The Ice Age Adventures of Buck Wild

2006

Ice Age
2002

Disney moet animatiestudio Blue Sky Studios sluiten door coronacrisis

Drie films om bij af te koelen tijdens deze hittegolf

Intouchables
Komedie / Drama, 2011