• 9.374.599 stemmen

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

Animatie / Familie | 94 minuten

Genre: Animatie / Familie

Alternatieve titel: Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Geregisseerd door: Carlos Saldanha en Mike Thurmeier

Met onder meer: John Leguizamo, Denis Leary en Ray Romano

Releasedatum: 1 juli 2009

Plot Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

"You Won't Believe Your Ice!"

In dit nieuwe ''Ice Age avontuur'' jaagt Scrat nog steeds de beruchte eikel na, terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt. Daarnaast verwachten Manny en Ellie hun eerste baby-mammoet, probeert Sid een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger. Op een missie om Sid te redden, komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze middenin de tropische wildernis en tussen de dinosaurussen belanden. Hier ontmoeten ze de brute, eenogige dinosaurus-jager Buck de wezel...

Manny (stemrol)

Crash (stemrol)

Eddie (stemrol)

Scrat (stemrol)

Scratte (stemrol)

Pudgy Beaver Mom (stemrol)

Leland Palmer

Hier zitten veel mensen op te wachten denk ik. Ben zelf ook benieuwd naar dit deel. De vorige twee waren in ieder geval zeer vermakelijk.

avatar van stinissen

Stem kan wel weg denk ik.

avatar van The Oceanic Six

Yeah!

Deel 1 is voor mij de leukste animatiefilm ooit gemaakt. Heb tranen van het gelachen gehad.

Deel 2 was ook subliem en als deel 3 dat niveau al kan benaderen dan heb ik weer een geweldige film om te gaan kijken.

Scrat is briljant

avatar van K@i

K@i

Hehe Alleen die Looks van de posters alleen al

Volgens wordt deze weer net zo Beestachtig Leuk als het Eerste en Tweede Deel

Gizzmann

Huh? Dit plot slaat toch eigelijk helemaal nergens op?

avatar van Kevin13

Kevin13

idd maar de trailer was zeer vermakelijk en de dinosauriers zijn mooi gemaakt

Gizzmann schreef:

Huh? Dit plot slaat toch eigelijk helemaal nergens op?

Heb bij het toevoegen niet echt op het plot gelet eerlijk gezegd. Ga vanavond bezig met een nieuwe, maar als iemand eerder een mooi plot heeft mag die zich vooral geroepen voelen om een correctie door te voeren

Gizzmann

Oh ik bedoel niet raar geschreven hoor Maar het slaat toch gewoon helemaal nergens op, het verhaal van deze sequel? Gewoon een of ander gat waarmee ze terug in de tijd gaan ofzo?

Leland Palmer

Ik weet het niet, maar er is volgens mij zo goed als niks bekend over het plot. Aan de trailer af te zien lijkt me deze die er nu staat toch zeker wel voldoende.

avatar van Phoenix

Phoenix

Joh, gewoon een verloren vallei waar nog dino's leven. Denk Skull Island uit King Kong.

Waar je je bij een film als deze al niet om druk kunt maken .

Gizzmann

Mja, ben gewoon wel een fan van het concept van het eerste deel aangezien ik de ijstijd met al zijn eigen problemen een erg leuke setting vind voor zo'n animatiefilm. Jammer dat er dan dino's bij gehaald moeten worden.

Ik ga deze overigens ook gewoon overslaan, vond deel twee niet onaardig, maar ook niet echt nodig.

avatar van Kricky

Kricky

Ice age 3: We komen eraan

avatar van RoBreda

RoBreda

Dat wordt weer genieten volgend jaar

avatar van edejong

edejong

Ben ik zeker benieuwd naar, nog nooit zó gelachen om een (animatie)film. Al vraag ik me wel af hoeveel delen er nog zullen komen?

avatar van Kevin13

Kijk er naar uit

Ik ook!

avatar van -Dave-

-Dave-

kan niet wachten tot deze film uitkomt!!!!

avatar van bennyboy

bennyboy

lijkt me een super leuke film.ik ga hem zzzeker zien

avatar van beunie12

beunie12

Deel 1 was perfect! Deel 2 was nagenoeg ook perfect, echter vond ik die al minder leuk als 1. Moet nog maar zien wat dit deel met zich mee zal brengen.

KAN leuk worden.

avatar van Quaest

Quaest

Leuke trailer

Ben benieuwd!

avatar van mister blonde

mister blonde

Op zich hoeft de plot bij een dergelijke film niet zo heel belangrijk te zijn, maar dit klinkt wel heel debiel. Valt me op dat het enige interessante op animatiegebied in the States door Pixar gedaan wordt. De rest weet van gekkigheid niet wat ze nu weer eens moeten doen. Nog maar weer eens een sequel, of weer een flauw filmpje dat we al tien keer gzien hebben. Echt dramatisch.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Vette poster!

avatar van Arbiter

Arbiter

Lijkt me mooie film net zoals de voorgaande ice ages, ik zie nu pas dat er nog een deel komt.

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Weer een vervolg?

Hoop dat dit niet een afgeraffelde versie word,lijkt me wel leuk met dino's maar ik voorspel een hoop flauwe en voorspelbare grappen en weer een heel zoetzappig einde xD

dat kleine beesie van de trailer is vet dope!!!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met promoten. TDK bewees dat een goede marketing echt wel werkt. Daarom, ik vind het juist heerlijk om heel lang uit te kijken naar een film.

avatar van guylopez93

guylopez93