• 9.373.533 stemmen

Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)

Actie / Familie | 96 minuten

Genre: Actie / Familie

Oorsprong: Verenigde Staten / Hongkong

Geregisseerd door: Stuart Gillard

Met onder meer: Elias Koteas, Paige Turco en Stuart Wilson

Releasedatum: 15 juli 1993

Plot Teenage Mutant Ninja Turtles III

"The Turtles Are Back....In Time."

April wil van haar vakantie genieten maar gaat eerst nog even met cadeaus langs bij Splinter de rat & de vier schildpadden. Tussen haar cadeaus zit ook een scepter met een eigenaardige inscriptie. Als ze deze voorleest verdwijnt ze naar het Japan anno 1303 en verschijnt er een prins uit die tijd in haar plaats bij de Turtles. Aan de Teenage Mutant Ninja Turtles de taak om April terug te halen en tegelijkertijd de prins naar zijn eigen tijd te sturen.

avatar van olano

olano

Deze film heb ik een paar keer gezien en in vergelijking met de 2 eerste delen is deze natuurlijk een stuk minder waard. Maar toch nog een gulle gift om dat ik de redelijk goede actie in de film terugvond. Daarom 2*.

avatar van Phooze

Phooze

hmmm, deze niet in de flop 100, maar deel 2 wel? In mijn geheugen -> 5 sterren maar even naar de huidige tijd en leeftijd omzetten -> 2 sterren. Ik heb overigens wel weer ns zin om ze alle drie te zien

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

De sfeer van de vorige films is bij deze film totaal weg. Bij de tweede liep het al mis en hier loopt het weer mis. Het verhaal is vrij luchtig en die japanse pakken gaan de turtels echt niet af. De eerste film blijft de beste. Ik geef hem toch nog 2,5 sterren Ik was vroeger zot op alle films van hen en de turtels zelf vind ik nog altijd zeer grappig gespeeld door de acteurs.

avatar van libo2

libo2

nou ik vindt deze film opzich wel lollig de humor is wel vaag vooral dat stukje dat mikey verkeerd op dat paard zit dat ie zegt dat zijn paard geen kop heeft ik vindt dat wel lachuh

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Binnen het hele Turtles-universum is deze film pure shit. Te luchtig. De originele strips waren juist erg duister, maar door de commercialisatie ervan, en ook de anti-wapens ideeën in de jaren '90 (je zou kinderen maar verpesten!) is het hard bergafwaarts gegaan.

Gelukkig is er nu een nieuwe tekenfilmserie met een veel betere sfeer.

Daarvan afgezien is de film zelf best te pruimen. De locaties zijn vooral erg mooi, en het is leuk om Casey Jones weer eens te zien.

avatar van MWX

• 2075 stemmen

Welk een kwats!!!

avatar van -Romabo-

-Romabo-

Dat ze hier 3 films van mogen maken...

0.5 *

avatar van Frantic01

Frantic01

deze film vond ik zelf ook minder daarin tegen waaren deel 1 & 2 beter.

avatar van dinky

dinky

goh..wat leuk, ze staan met kerstmutsjes op

avatar van its my life

its my life

een 1 deel 1 en 2 waar goed maar dit

avatar van Mimus

Mimus

Weet je ik vond deze best ook wel goed er zat verhaal in enzo :d ik heb hem uitgekeken in 1 keer dat gebeurt niet vaak hij was leuk. goed vermaak geef maar 3.5 sterren zou ik zeggen.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Mimus schreef:

Kijk je bijna nooit een film in één keer uit dan? Aparte top 10 heb je trouwens.. hihihi!

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Tja wat kan ik zeggen. Deel een was stiekem nog wel leuk, deel twee was stiekem nog een guilty pleasure (met dank aan Vanilla Ice en de Ninja Rap), maar deeltje drie heeft helaas helemaal niks meer te bieden. Zelfs de verbluffend goed gemaakte Turtles-pakken van Henson's Creature Shop werden geschrapt ten voordele van (ongetwijfeld goedkopere) afdankertjes met schokkerige mond-en-oog effecten.

Blijven over: eindeloze opeenstapelingen van pseudo-hippe kreten, suffe vechtscènes, tenenkrommende moraaltjes en een slap verhaaltje waarbij April alweeeer in de problemen komt. Ik verwachtte natuurlijk geen grote kunst, maar de rek is er, nu wel heel erg uit. Benieuwd wat John Woo ervan zal bakken met de aangekondigde cgi-Turtles-film. Dit onding was in elk geval "tragically uncool dude!"

1 ster.

avatar van sateck

sateck

vergeleken deel 1&2 zoooo slecht

avatar van BlueSword

BlueSword

vroeger gek op ninja turtles...dit was echt niks. die vorige waren nog opzich wel ''geinig''.

1.5.*

avatar van GerwinF

GerwinF

sateck schreef:

vergeleken deel 1&2 zoooo slecht

Dat vindt deze gozer ook...de top 10 quotes zijn wel humor

avatar van PEN15

PEN15

Oke oke eigenlijk wilde ik mijn ogen dicht houden voor deze film en doen alsof hij nooit is gemaakt, maar toen las ik de film locaties...

holy shit, dat is dus het laatste goede gevoel dat ik nog als kind van deze film had. Godzilla land, ancient japan.. het was dus al die tijd gewoon hong kong?

tommykonijn

Ik vond dit juist het beste Ninja Turtles deel ze belanden in het oude japan ik zag duidelijk veel meer actie en het verhaal vind ik stukke beter echt een top-film *****

tommykonijn schreef:

Ik heb heb het toch maar verlaagd naar 4.5 (bijna 5) en dat top-film verander ik naar bijna top-film (na mijn mening) en de poster heel raar (waarom die kerstmutsen) volgens mij kwam hij toen uit of zo!

4.5* (bijna 5)

avatar van Dirigentenleven

Dirigentenleven

Leuk en vermakelijke film net als deel 1 & 2 en Stuart Wilson vind ik goed acteren (behalve op het laatste als hij in de ..... valt (mag ik niet zeggen anders bevat ik spoilers) zie je echt goed dat het fantasie is want je ziet duidelijk dat hij boven het ..... verdwijnt dat is dan weer jammer) maar verder is hij best leuk vind ik!

* * * *

tommykonijn

Hoe vaker ik hem kijk hoe minder dat hij wordt maar blijft vermakelijk ik heb nu een vast aantal sterren !!!!!!!!!!!

****

avatar van crazykenny

crazykenny

oh wat heb ik toch een hekel aan de turtels sinds deze film...

tommykonijn schreef:

****

Ik zal deze film een héél stuk minder moeten gaan kijken want hij wordt nu pas echt met de keer minder dit is de stemhistorie :

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

Nou ja ik heb deze eens op tv gezien en ik ke\an hem niet goed herinneren! Het enige wat ik nog weet is dat ik vond dat de turtels er raar uitzagen en dat het een top film was!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Dit is zeker weten één van de slechste films ooit.

heeft alles , als het om de slechte kanten gaat.

nee , ze moeten me betalen om deze nog een keer te bekijken.

0.5***

avatar van Dirigent

Dirigent

Ik snap niet dat deze in de flop 100 staat maar ik moet wel toegeven dat hij niet zo geweldig is, soms wat kinderachtig gedaan maar verder is hij wel oke om een keer te bekijken.

avatar van Ploppesteksel

Ploppesteksel

Soms grappige fratsen van de Turtles, voor de rest een flinterdunne verhaallijn Maar er zijn er vast al slechtere gemaakt ...

avatar van veron35

veron35

Ploppesteksel schreef:

Precies!

avatar van GrayFox

GrayFox

Geweldig!! Film dankt mijn hoge stem aan nostalgie.

Ik vond het vroeger helemaal geweldig, en nu blijkbaar nog steeds, want ik kan niet genoeg krijgen van de grappen grollen die de turtles uithalen. Vooral michelangelo