Genre: Actie / Familie
Geregisseerd door: Stuart Gillard
Met onder meer: Elias Koteas, Paige Turco en Stuart Wilson
Releasedatum: 15 juli 1993
Plot Teenage Mutant Ninja Turtles III
"The Turtles Are Back....In Time."
April wil van haar vakantie genieten maar gaat eerst nog even met cadeaus langs bij Splinter de rat & de vier schildpadden. Tussen haar cadeaus zit ook een scepter met een eigenaardige inscriptie. Als ze deze voorleest verdwijnt ze naar het Japan anno 1303 en verschijnt er een prins uit die tijd in haar plaats bij de Turtles. Aan de Teenage Mutant Ninja Turtles de taak om April terug te halen en tegelijkertijd de prins naar zijn eigen tijd te sturen.
Casey Jones / Whit
Donatello
Michaelangelo
Splinter
olano
Deze film heb ik een paar keer gezien en in vergelijking met de 2 eerste delen is deze natuurlijk een stuk minder waard. Maar toch nog een gulle gift om dat ik de redelijk goede actie in de film terugvond. Daarom 2*.
Phooze
hmmm, deze niet in de flop 100, maar deel 2 wel? In mijn geheugen -> 5 sterren
maar even naar de huidige tijd en leeftijd omzetten -> 2 sterren. Ik heb overigens wel weer ns zin om ze alle drie te zien
sn@ke
- 2077 berichten
De sfeer van de vorige films is bij deze film totaal weg. Bij de tweede liep het al mis en hier loopt het weer mis. Het verhaal is vrij luchtig en die japanse pakken gaan de turtels echt niet af. De eerste film blijft de beste. Ik geef hem toch nog 2,5 sterren Ik was vroeger zot op alle films van hen en de turtels zelf vind ik nog altijd zeer grappig gespeeld door de acteurs.
libo2
nou ik vindt deze film opzich wel lollig de humor is wel vaag vooral dat stukje dat mikey verkeerd op dat paard zit dat ie zegt dat zijn paard geen kop heeft ik vindt dat wel lachuh
Captain Pervert
Binnen het hele Turtles-universum is deze film pure shit. Te luchtig. De originele strips waren juist erg duister, maar door de commercialisatie ervan, en ook de anti-wapens ideeën in de jaren '90 (je zou kinderen maar verpesten!) is het hard bergafwaarts gegaan.
Gelukkig is er nu een nieuwe tekenfilmserie met een veel betere sfeer.
Daarvan afgezien is de film zelf best te pruimen. De locaties zijn vooral erg mooi, en het is leuk om Casey Jones weer eens te zien.
Frantic01
deze film vond ik zelf ook minder daarin tegen waaren deel 1 & 2 beter.
dinky
goh..wat leuk, ze staan met kerstmutsjes op
Mimus
Weet je ik vond deze best ook wel goed er zat verhaal in enzo :d ik heb hem uitgekeken in 1 keer dat gebeurt niet vaak hij was leuk. goed vermaak geef maar 3.5 sterren zou ik zeggen.
SmuttWars
Kijk je bijna nooit een film in één keer uit dan? Aparte top 10 heb je trouwens.. hihihi!
bioscoopzaal
Tja wat kan ik zeggen. Deel een was stiekem nog wel leuk, deel twee was stiekem nog een guilty pleasure (met dank aan Vanilla Ice en de Ninja Rap), maar deeltje drie heeft helaas helemaal niks meer te bieden. Zelfs de verbluffend goed gemaakte Turtles-pakken van Henson's Creature Shop werden geschrapt ten voordele van (ongetwijfeld goedkopere) afdankertjes met schokkerige mond-en-oog effecten.
Blijven over: eindeloze opeenstapelingen van pseudo-hippe kreten, suffe vechtscènes, tenenkrommende moraaltjes en een slap verhaaltje waarbij April alweeeer in de problemen komt. Ik verwachtte natuurlijk geen grote kunst, maar de rek is er, nu wel heel erg uit. Benieuwd wat John Woo ervan zal bakken met de aangekondigde cgi-Turtles-film. Dit onding was in elk geval "tragically uncool dude!"
1 ster.
BlueSword
vroeger gek op ninja turtles...dit was echt niks. die vorige waren nog opzich wel ''geinig''.
1.5.*
GerwinF
vergeleken deel 1&2 zoooo slecht
Dat vindt deze gozer ook...de top 10 quotes zijn wel humor
PEN15
Oke oke eigenlijk wilde ik mijn ogen dicht houden voor deze film en doen alsof hij nooit is gemaakt, maar toen las ik de film locaties...
holy shit, dat is dus het laatste goede gevoel dat ik nog als kind van deze film had. Godzilla land, ancient japan.. het was dus al die tijd gewoon hong kong?
tommykonijn
Ik vond dit juist het beste Ninja Turtles deel ze belanden in het oude japan ik zag duidelijk veel meer actie en het verhaal vind ik stukke beter echt een top-film
*****
*****
Ik heb heb het toch maar verlaagd naar 4.5 (bijna 5) en dat top-film verander ik naar bijna top-film (na mijn mening) en de poster heel raar (waarom die kerstmutsen) volgens mij kwam hij toen uit of zo!
4.5* (bijna 5)
Dirigentenleven
Leuk en vermakelijke film net als deel 1 & 2 en Stuart Wilson vind ik goed acteren (behalve op het laatste als hij in de ..... valt (mag ik niet zeggen anders bevat ik spoilers) zie je echt goed dat het fantasie is want je ziet duidelijk dat hij boven het ..... verdwijnt
dat is dan weer jammer) maar verder is hij best leuk vind ik!
* * * *
tommykonijn
Hoe vaker ik hem kijk hoe minder dat hij wordt maar blijft vermakelijk ik heb nu een vast aantal sterren
!!!!!!!!!!!
****
!!!!!!!!!!!
****
Ik zal deze film een héél stuk minder moeten gaan kijken want hij wordt nu pas echt met de keer minder dit is de stemhistorie :

jimcarrey gek
Nou ja ik heb deze eens op tv gezien en ik ke\an hem niet goed herinneren! Het enige wat ik nog weet is dat ik vond dat de turtels er raar uitzagen en dat het een top film was!
jumpstylemovie
Dit is zeker weten één van de slechste films ooit.
heeft alles , als het om de slechte kanten gaat.
nee , ze moeten me betalen om deze nog een keer te bekijken.
0.5***
Dirigent
Ik snap niet dat deze in de flop 100 staat maar ik moet wel toegeven dat hij niet zo geweldig is, soms wat kinderachtig gedaan maar verder is hij wel oke om een keer te bekijken.
Ploppesteksel
Soms grappige fratsen van de Turtles, voor de rest een flinterdunne verhaallijn
Maar er zijn er vast al slechtere gemaakt ...
veron35
Soms grappige fratsen van de Turtles, voor de rest een flinterdunne verhaallijn
Maar er zijn er vast al slechtere gemaakt ...
Precies!
GrayFox
Geweldig!! Film dankt mijn hoge stem aan nostalgie.
Ik vond het vroeger helemaal geweldig, en nu blijkbaar nog steeds, want ik kan niet genoeg krijgen van de grappen grollen die de turtles uithalen. Vooral michelangelo

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
1991

Teenage Mutant Ninja Turtles
1990

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Wicker Park