• 9.379.407 stemmen

Met onder meer: Jim Carrey, Zooey Deschanel en Bradley Cooper

Gesproken taal: Ests, Engels en Koreaans

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Yes Man

"One Word Can Change Everything."

Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Dit weekend deze eens gaan huren en moet zeggen had er iets meer van verwacht. Het verhaal op zich was niet slecht maar miste soms de komedie van Carrey. Er waren zeker goede stukken maar hij kwam soms serieuzer over als anders en dat vond ik iets minder.

Voor de rest verhaal dat niet moeilijk is te volgen en wat leuke momenten.

avatar van Take69

Wat een Mega Bout Film

Waarom vind jij dat?

avatar van s0njaa

s0njaa

Ohhww wat vreselijk voorspelbaar allemaal.. MIsschien hoort het erbij maar ik hou er niet van.. Sowieso al niet van Jim Carrey maar het was niet mijn beurt een film uit te kiezen.. gehhe

avatar van Disko

Disko

Ik verwacht wel veel van deze film zodra ik hem ga huren..

Heb der veel over gehoord , en het was een aanrader van mij moeder.

avatar van Hazze

Hazze

Een goeie mix van typische (de vertrouwde?) humor van Jim Carrey én some feelgood moments. Lekker wegkijken.

avatar van huVILEub

huVILEub

Jim Carrey is weer zichzelf in deze film. Een erg leuk verhaal, iets minder uitgewerkt. Leuke grappen, en mooie stukjes. Acteurs zijn wel geschikt voor deze film. Toch wel een aanrader voor de komedie-liefhebber.

avatar van Barney23

Barney23

Ik hou van films waar Carrey in speelt maar deze was egt waardeloos te noemen,ik heb er totaal niet van genoten te voorspelbaar allemaal.

Daarom ook een dikke 1.0 gegeven absoluut geen aanrader.

avatar van andrew

andrew

Totaal geen Carrey fan, maar deze flim kon ik wel waarderen!

avatar van Sacra1990

Sacra1990

Wat een tegenvaller van carrey ik had veel meer verw8 van de film hij was leuk en vermakend alleen hij viel voor de rest tegen de carrey van vroeger was hier niet aanwezig!

Daarom 3 *

avatar van heinie86

heinie86

Ik vond hem gewoon erg vet!:D

avatar van Jan met de pet

Jan met de pet

Nee, om gauw te vergeten, viel echt zwaar tegen:2.0 voor de scootergirl.

avatar van DaZtorm

DaZtorm

Wat een gigantische slechte film zeg! Maar ik kan me voorstellen dat als je de film 'superbad' leuk vindt, je deze film even leuk vindt. De verhaallijn is echt splinterdun en heel erg voorspelbaar.

De grappen waren totaal niet leuk en hoeveel hebben ze Jim Carrey hiervoor betaald? Noem het niet 'yes man' maar noem de film gewoon 'Jim Carrey, the movie' of zo iets. Ik heb nog nooit een film gezien waarin de hoofdrolspeler zoveel scènes speelde, ongelofelijk. Daarnaast ging de film helemaal nergens over en zelfs de goed bedoelde grappen waren niet leuk omdat het veelste gemaakt was.

+ Zooey Deschanel

- Heel veel scènes die geen toegevoegde waarde hadden

- Voorspelbaarheid

- Alleen maar Jim Carrey, Jim Carrey en nog is Jim Carrey

- Verhaallijn

- De film duurde 105 min. te lang en das knap voor een film die 104 min. duurt

Voor deze amateuristisch in elkaar geraffelde B-film is alleen een 0,5 waard. Ik wil graag aan Peyton Reed vragen of ik 1,5 uur van mijn leven terug mag!

avatar van Robin Peek

Robin Peek

Verwacht geen film waar bij je elke minuut op de grond ligt van het lachen. Dit is gewoon een erg leuke, goede film. Carrey, zoals altijd naar mijn mening, weer erg sterk. Met leuke gekke-gezichten-trekken-scènes en verkleed partijtjes. En ook wel een beetje een 'feel-good-movie'.

avatar van MovieFreak1995

MovieFreak1995

lachen

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Dit is best een grappige film. Vermakelijk om naar te kijken. Maar het is nou niet bepaald vernieuwend te noemen. Dit soort films heeft Carrey wel vaker gedaan. Bijvoorbeeld "liar liar". En hij is er goed in.

In deze film vond ik hem wel wat serieuzer dan in andere films waar ik hem in heb gezien. In het begin van zijn carriere vond ik hem ontzettend overdreven. Hij heeft nu een aantal serieuzere rollen gehad en nu is hij toch wat timider geworden. Ik vind het wel prettiger om naar te kijken.

Dit is gewoon een leuke komedie met een romantisch tintje. Niets meer, niets minder.

avatar van gerwinmaster

gerwinmaster

Carey heeft gewoon iets unieks over zich. Alleen hij kan Carl zo neerzetten. Grappige feelgood movie. 3,5*

avatar van Scarlett2

Scarlett2

De meeste comedies vind ik te flauw om naar te kijken. Ondanks dat dit geen dijenkletser is, vond ik het een hele leuke film.

Een echte goede Jim Carrey film.

avatar van m1701

m1701

Erg leuke film!

ik ben geen super fan van Carrey maar in deze speelt hij toch wel erg leuk (net zoals in Bruce Almighty)

Aanwezig maar niet irritant.

Vooral het stukje met de springer en de vleesfabriek is erg grappig.

Film is zeker de moeite waard.

Vond alleen wel die Deschanel een beetje vervelend door haar saaie stem en uitdrukking, had ik liever iemand anders voor gezien.

Voor de rest een film die je een x gezien moet hebben

avatar van m1701

m1701

DaZtorm schreef:

Ik wil graag aan Peyton Reed vragen of ik 1,5 uur van mijn leven terug mag!

Nou, wat let je?

avatar van Spookje

Spookje

Ik ben een enorme fan van Jim Carrey maar helaas....hij kan deze film niet redden...Hoe hilarisch hij in Liar Liar, Me, Myself & Irene en Ace Ventura is, is de humor hier ver te zoeken....

Alleen de Red-Bull scene gaf me een kleine glimlach en de bloopers als extra op de Blu-Ray zijn leuk....

Kan niet meer geven dan 2,5 sterren

avatar van film_kaza

film_kaza

Wisselvallig.

Nadat ik het plot hoorde was het gewoon te duidelijk wat er voor de rest ging gebeuren, en er zaten weinig grappige stukjes in.

Maar het was leuk Carrey weer eens te zien en het vermaakte gewoon voor de avond.

2,5 - 3*

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

DaZtorm schreef:

- Alleen maar Jim Carrey, Jim Carrey en nog is Jim Carrey

Vind je nu zelf niet dat je overdrijft? Het is toch normaal dat de hoofdrolspeler het meest verschijnt in een film? Dat is in elke film zo, en vind ik dus geen argument om de film af te kraken.

avatar van laundromat

laundromat

Na verschillende geluiden gecheckt! Na zijn serieuze (en goede) rol in Eternal Sunshine of the Spotless Mind had ik nix meer van 'm gezien, dus de verwachtingen waren gemiddeld.

Grappige film, heb paar keer moeten lachen. Paar gekke bekken, maar verwacht geen Dumb & Dumber en dat zulks.

Gewoon prettig vermaak.

avatar van Foal

Foal

Het begon allemaal heel leuk maar tegen het einde aan begon het een beetje te vervelen. Heb af en toe wel dik gelachen, Jim Carrey vond ik echt geweldig!

Mooiste scene vond ik toch echt de bar scene.

avatar van DaZtorm

DaZtorm

@ m1701: Wat is zijn email adres?

@ Filmkriebel: Nee ik overdrijf totaal niet. Ik ben het helemaal met je eens dat een hoofdrolspeler het meest in het film voorkomt. Daarom is hij een hoofdrolspeler. Maar moet je eens voor de gein tellen hoeveel scènes er worden gespeeld waar Jim Carrey niet in voor komt. Het antwoord op die vraag is een belediging voor de andere acteurs.

Daarnaast was dat niet een reden om de film af te kraken, maar was het een storende factor in de film.

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Als Jim Carrey hier niet in had gespeelt was het werkelijk niks geweest. Sommige cast waren ook wel leuk. Terrence, Peter, Nick, Norman en Rooney vond ik ook wel grappig, niet bijzonder.
Sommige scenes waren wel een beetje tenenkrommend zoals die scene dat iemand zelfmoord wil gaan plegen. Carl ziet het gebeuren en denkt: hoe kan ik hem daar weg krijgen. Hij pakt een gitaar die toevallig daar staat en begint een liedje te spelen. Er staan natuurlijk mensen te kijken en beginnen ook vrolijk mee te zingen, ook de man die het loodje wil(de) leggen. Dan denkt ik: Er staat iemand op het punt naar beneden van een gebouw af te springen en jullie zingen vrolijk een liedje! Zo dom.
Jim was grappig maar heb toch leukere films gezien van hem.

avatar van RideOnAppie

RideOnAppie

ik vond 'm wel leuk voor een avondje, maar ik had meer van Carrey verwacht, en het was nogal voorspelbaar wat er gebeurde.

Dan vond ik zijn prestaties in Liar Liar toch wel beter.

avatar van KB-013

KB-013

Erg grappige film, op het laatste werden de grappen iets minder, toch nog een leuke film.

4.0

avatar van ntsj

ntsj

Leuke film, lekker vrolijk.

Vond wel dat het tempo in de loop van de film wat afnam maar dat mocht de pret niet bedrukken.

Wie weet trouwens hoe dat nummer heet wat hij speelt als hij uit het raam hangt?