• 9.374.245 stemmen

Met onder meer: Michael Jeter, Kevin Zegers en Wendy Makkena

Releasedatum: 11 juni 1998

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Air Bud

"He Sits. He Stays. He Shoots. He Scores."

Het leven is niet altijd gemakkelijk voor een jongen van twaalf die net zijn vader verloren heeft. Josh deelde alles met hem: zijn spelletjes, zijn vrije tijd en zijn passie voor het basketbal. Wanneer Josh op een dag aan het trainen is op een verlaten veld, ontdekt hij een uitgemergelde hond. Hij neemt het dier mee en helpt hem er weer bovenop. Tot zijn grote verbazing merkt Josh dat zijn nieuwe vriend, Buddy gedoopt, basket kan spelen. Zij beginnen samen te trainen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Josh Framm

Larry Willingham

Buck Willingham

Principal Pepper

Mug

Goed, er is een chatbox heren...

Eens met Goodfella. Je beoordeelt een film, niet de sport (in een film). Daarnaast is het ook handig beter je woorden te formuleren.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

ik wou bij deze de sport beoordelen

Mug

En dat is dus waanzin, wat Goodfella_90 je dus duidelijk probeerde te maken. "wat praat jij" is ook niet echt een nette vraag, "wat bedoel je" is stukken vriendelijker.

Terug naar de film.

Mug

Gekleuter weggehaald. De twee heren kunnen verder gaan met persoonlijke berichten.

avatar van ikk

ikk

avatar van RemiB

RemiB

op zich is dit een leuke film, alleen is het wel een film voor een jonge leeftijdsklasse imo

ik geef m 3 sterren

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Ik vond deze film super toen ik 10 was,

Waarom staat ie in de flop top 100?

Deze film blijft mooi!

avatar van passiebloem

passiebloem

Deze film is echt leuk om op een zondagmiddag met het gezin te kijken. Er zijn er nog veel meer en inderdaad het iedere keer een andere sport kiezen is op den duur misschien saai, maar het is een kinderfilm waar we het hier over hebben. Mijn kinderen vinden hem prachtig!!! Mijn man en ik ook wel.

avatar van StolKKJ

StolKKJ

onzin idd dat deze film in flop 100 staat! Dat je hem nu niet meer leuk vindt oke. Deze film is voor jong publiek, en veel kinderen vinden deze film te gek...!

avatar van catdog

catdog

• 2024 stemmen

Dit was mijn favoriete film toen ik klein was.

Het blijft altijd leuk om films die je vroeger geweldig vond terug te kijken.

Nu zou ik een 3* geven denk ik.

Vroeger een 5* haha.

Nou ja, we geven dan maar een 4*

De flop 100 is geheel onterecht.

Het is een onwijs leuke jeugdfilm

avatar van ikk

ikk

ikk schreef:

Een 4****

Amai vond ik dat echt?? Ok, in de flop top 100 is hij zeker NIET op zijn plaats omdat dit wel een leuk familiefilmpje is. Maar een 4*. Nee, toch maar een 3...

avatar van Spring 04

Spring 04

ikk schreef:

Een 4****

mee eens, het is gewoon een simpele vrolijke familiefilm voor het gezin zulke films moet je gewoon niet zo zwaar beoordelen

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

het is natuurlijk geen geweldige film , maar ik heb er best van genoten en zijn plaats in de flop 100 is gewoon achterlijk

avatar van platesman

platesman

belachelijk dat deze film in de flop 100 staat.leuke familiefilm en ik had er het moeilijk mee om geen traantje te pinken wanneer hij zen hond achterlaat.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Ik heb de film gisteren gezien.

En ik snap eigenlijk niet waarom Airbud nou in de flop 100 moet staan.Ik vondt de film erg goed er zat drama in een echte verhaallijn.

Dat kan ik niet zeggen van sommige films die ik gezien heb.

5,.

avatar van Lucasje0

Lucasje0

Deze film was gangster

avatar van hinie

hinie

Zo slecht vond ik hem ook niet. Snap wel dat jongere deze film leuk vinden. Als ik een film zie waarin dieren een rol spelen, raak je me al snel. Leuk filmpje voor op een druilerige middag!

avatar van Doom

Doom

Zoals verwacht is Air Bud duidelijk een film voor de jongere leeftijd. Ik vond het afschuwelijk, vooral de schurk is een lachertje. Michael Jeter zet deze rol verder ook beschamend neer. Dieptepunt voor hem? Gewoon geen leuke kinderfilm.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Verhoogd naar een 3.0***.

aangezien met deel 2

avatar van menie

menie

Toen ik deze Film al eerste Zag toen vond ik het al meteen een leuke film maar deze is ook wel zielig...

Maar deze film moet je maar is kijken

Ik geef hem een 5.0

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

mensen, wat doet deze film hier?

een prachtig meesterwerkje,

onterecht dat dit hier staat,

ik ga gewoon bijna huilen..

zo'n goede film en zo'n kutcijfer.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Redelijke deel en de rest van de serie is barslecht maar deze gaat nog wel maar is niet vermakelijk meer..

Ik vind wel dat hij niet in de flop top 100 hoort,want voor de kinderen is het een geweldige film!

avatar van Bøø4Gløve

Bøø4Gløve

Neej.. ff serieus ik vind het gewoon een føcking gave film, echt ik sweer het hij blijft leuk ik vind het meer dan een 5 waard maarja.. kan natuurlijk niej hea.. duhu

avatar van kwinz

kwinz

Wel leuk verhaal, moet je wel vaker zien.

avatar van Val.Broman

Val.Broman

Echt een typisch Amerikaanse jeugd film. Het acteer werk is slecht behalve die clown natuurlijk (die is de reden waarom ik een 1.5 geef) maar het verhaal is om te huilen. Voor kinderen onder de 10 jaar is het wel een leuke fantasie film

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Niet echt een of andere Topfilm ofzo maar Leuk om een keer te kijken, De Poster ziet er naar mijn mening erg mooi uit en maakt de Film een beetje aantrekkelijk helaas vond ik na afloop de Film niet zo Goed als ik verwacht had er zaten niet altijd even Leuke stukken in en soms vond ik het acteren ook niet zo Goed maar voor een keer is hij niet zo erg vind ik.

avatar van Frozen_Devil

Frozen_Devil

Alweer een film met kind-hond relatie, wanneer gaat dat eens stoppen? Maar goed, voor de jeugd misschien wel een leuke film.

avatar van Marcellus

Marcellus

Ach kom. Voor een kinderfilm is dit goed

avatar van king01

king01

Flop 100 slaat dan weer nergens op...

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Wow, ik was verrast deze in de flop 100 tegen te komen. Ik merk dat er zoveel familiefilms in de flop 100 staan, heeft niemand dan nog respect voor deze?

Zulke films moet je volgens mij altijd uit kinderogen zien. Ik vind hem echt leuk en ontspannend om naar te kijken.