Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Michael Jeter, Kevin Zegers en Wendy Makkena
Releasedatum: 11 juni 1998
Bekijk via Prime Video
Plot Air Bud
"He Sits. He Stays. He Shoots. He Scores."
Het leven is niet altijd gemakkelijk voor een jongen van twaalf die net zijn vader verloren heeft. Josh deelde alles met hem: zijn spelletjes, zijn vrije tijd en zijn passie voor het basketbal. Wanneer Josh op een dag aan het trainen is op een verlaten veld, ontdekt hij een uitgemergelde hond. Hij neemt het dier mee en helpt hem er weer bovenop. Tot zijn grote verbazing merkt Josh dat zijn nieuwe vriend, Buddy gedoopt, basket kan spelen. Zij beginnen samen te trainen.
Josh Framm
Referee 1
Principal Pepper
Coach Barker
Mug
Goed, er is een chatbox heren...
Eens met Goodfella. Je beoordeelt een film, niet de sport (in een film). Daarnaast is het ook handig beter je woorden te formuleren.
Mug
En dat is dus waanzin, wat Goodfella_90 je dus duidelijk probeerde te maken. "wat praat jij" is ook niet echt een nette vraag, "wat bedoel je" is stukken vriendelijker.
Terug naar de film.
Mug
Gekleuter weggehaald. De twee heren kunnen verder gaan met persoonlijke berichten.
ikk
Mooie familiefilm.
Waarom staat ie hier?
Da's toch een mooie.
Een 4****
RemiB
op zich is dit een leuke film, alleen is het wel een film voor een jonge leeftijdsklasse imo
ik geef m 3 sterren
Phoebe318
Ik vond deze film super toen ik 10 was,
Waarom staat ie in de flop top 100?
Deze film blijft mooi!
passiebloem
Deze film is echt leuk om op een zondagmiddag met het gezin te kijken. Er zijn er nog veel meer en inderdaad het iedere keer een andere sport kiezen is op den duur misschien saai, maar het is een kinderfilm waar we het hier over hebben. Mijn kinderen vinden hem prachtig!!! Mijn man en ik ook wel.
StolKKJ
onzin idd dat deze film in flop 100 staat! Dat je hem nu niet meer leuk vindt oke. Deze film is voor jong publiek, en veel kinderen vinden deze film te gek...!
catdog
- 2024 stemmen
Dit was mijn favoriete film toen ik klein was.
Het blijft altijd leuk om films die je vroeger geweldig vond terug te kijken.
Nu zou ik een 3* geven denk ik.
Vroeger een 5* haha.
Nou ja, we geven dan maar een 4*
De flop 100 is geheel onterecht.
Het is een onwijs leuke jeugdfilm
ikk
Amai vond ik dat echt?? Ok, in de flop top 100 is hij zeker NIET op zijn plaats omdat dit wel een leuk familiefilmpje is. Maar een 4*. Nee, toch maar een 3...
Spring 04
Mooie familiefilm.
Waarom staat ie hier?
Da's toch een mooie.
Een 4****
mee eens, het is gewoon een simpele vrolijke familiefilm voor het gezin
zulke films moet je gewoon niet zo zwaar beoordelen
jumpstylemovie
het is natuurlijk geen geweldige film , maar ik heb er best van genoten en zijn plaats in de flop 100 is gewoon achterlijk
platesman
belachelijk dat deze film in de flop 100 staat.leuke familiefilm en ik had er het moeilijk mee om geen traantje te pinken wanneer hij zen hond achterlaat.
Real_Movie
Ik heb de film gisteren gezien.
En ik snap eigenlijk niet waarom Airbud nou in de flop 100 moet staan.Ik vondt de film erg goed er zat drama in een echte verhaallijn.
Dat kan ik niet zeggen van sommige films die ik gezien heb.
5,.
hinie
Zo slecht vond ik hem ook niet. Snap wel dat jongere deze film leuk vinden. Als ik een film zie waarin dieren een rol spelen, raak je me al snel. Leuk filmpje voor op een druilerige middag!
Doom
Zoals verwacht is Air Bud duidelijk een film voor de jongere leeftijd. Ik vond het afschuwelijk, vooral de schurk is een lachertje. Michael Jeter zet deze rol verder ook beschamend neer. Dieptepunt voor hem? Gewoon geen leuke kinderfilm.
menie
Toen ik deze Film al eerste Zag toen vond ik het al meteen een leuke film maar deze is ook wel zielig...
Maar deze film moet je maar is kijken
Ik geef hem een 5.0
Iron Maiden
mensen, wat doet deze film hier?
een prachtig meesterwerkje,
onterecht dat dit hier staat,
ik ga gewoon bijna huilen..
zo'n goede film en zo'n kutcijfer.
Die Hard,Willis
Redelijke deel en de rest van de serie is barslecht maar deze gaat nog wel maar is niet vermakelijk meer..
Ik vind wel dat hij niet in de flop top 100 hoort,want voor de kinderen is het een geweldige film!
Bøø4Gløve
Neej.. ff serieus ik vind het gewoon een føcking gave film, echt ik sweer het hij blijft leuk ik vind het meer dan een 5 waard maarja.. kan natuurlijk niej hea.. duhu
Val.Broman
Echt een typisch Amerikaanse jeugd film. Het acteer werk is slecht behalve die clown natuurlijk
(die is de reden waarom ik een 1.5 geef) maar het verhaal is om te huilen. Voor kinderen onder de 10 jaar is het wel een leuke fantasie film
tommykonijn
Niet echt een of andere Topfilm ofzo maar Leuk om een keer te kijken, De Poster ziet er naar mijn mening erg mooi uit en maakt de Film een beetje aantrekkelijk helaas vond ik na afloop de Film niet zo Goed als ik verwacht had er zaten niet altijd even Leuke stukken in en soms vond ik het acteren ook niet zo Goed maar voor een keer is hij niet zo erg vind ik.
Frozen_Devil
Alweer een film met kind-hond relatie, wanneer gaat dat eens stoppen? Maar goed, voor de jeugd misschien wel een leuke film.
notorious_kim
Wow, ik was verrast deze in de flop 100 tegen te komen. Ik merk dat er zoveel familiefilms in de flop 100 staan, heeft niemand dan nog respect voor deze?
Zulke films moet je volgens mij altijd uit kinderogen zien. Ik vind hem echt leuk en ontspannend om naar te kijken.

Air Bud: Spikes Back

2000

Air Bud: Golden Receiver
1998

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Greatest Game Ever Played
Drama, 2005