Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Ray Stevenson, Dominic West en Julie Benz
Gesproken taal: Russisch en Engels
Plot Punisher: War Zone
"Vengeance has a name"
De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerekruteerde privé-leger.
Frank Castle / The Punisher
Grace Donatelli
Pittsy
Nicky
Vinco
Wat een trieste en amateuristische film, dit deel vind ik vergleken met deel 1 zwaar triest!
Glacius
In het begin van de film wordt je vrijwel meteen in de actie gegooid. Heel veel bloed, gore wonden en nog meer bloed. Goede actie al zijn sommige dingen niet zo logisch. Ik vindt dit een waardig vervolg op de vorige!
IS GEEN VERVOLG
voomzap
Leeghoofd alert! Goedkoop,oppervlakkig, boordevol cliche's en zeer slecht geacteerd. Aanfluiting eerste klas.
aerts007
Real comic, boordevol aktie.Verstand op nul maar weer.
GrandmasterW
Erg gafe film! Deed me denken aan goede ouwe actie films zoals Commando. De actie is erg hard maar daardoor ook wel komisch. De acteurs zijn erg goed gecast en acteren misschien niet altijd even geweldig maar dat maakt het niet minder leuk. Wil je veel actie, harde actie en veel bloed? Dan is dit een film voor jou.
Wat ook nog leuk is zijn alle "verstopte" grappen over 9/11, de Irak oorlog en over het geloof ("do you like talking to imaginary friends?")
Poppe
Prima sets, maar ontzettend slecht geacteerd, je ziet totaal geen inleving in personages, erg matige film.
magaal
epic, op imd scoort deze vriend hoger dan The Punisher zelf. ik ben em nu aan het branden, dus ik kijk em straks wel een keer om zelf te oordelen.
Vermakelijke actiefilm die een vrijdagavond prima vult! De film bevat geweld, geweld en geweld. Zoek geen boeiend verhaal of hoogstaand acteerwerk want dat vind je helaas niet. De film moet het hebben van actiemoment na actiemoment waarbij de nodige details, lichaamsdelen en bloedklodders niet uit beeld blijven. Er zaten enkele grove momenten in. Zeker in de glasvermaler was het wel erg grof. I like it. Het ziet er gelukkig ook allemaal overtuigend uit met het killen. Gelukkig maar, want anders krijg je zon Seagal film gevoel.
Wel jammer dat de film me verder weinig deed. Het verhaal is er bijna niet, dat is alleen een excuus om de volgende scene vol geweld te introduceren en ik vind deze Punisher minder dan de door Jane gespeelde Punisher in deel 1. Om over de vijanden maar te zwijgen. John Travolta was een coole, gewetenloze vijand in deel 1. Nu neemt The Punisher het op tegen 2 broers waarvan de scarface achtige erg matig acteert en nogal stom overkomt en waarbij de ander zo overdrijft dat ie niet boeit. Gemiste kans.
Gelukkig maakt het vele geweld er een vermakelijke wegkijker van. Alleen waar deel 1 een mooi wraak verhaal bevatte waardoor je wat meer meeleefde, daar valt deze film er mee in het niets want het is een 13 in een dozijn verhaaltje waarmee je nog 10 films met The Punisher kan maken. Wat op zich niet erg is, want het is een boeiend personage.
Rambo5
Inderdaad.
Punisher zelf is nog wel te pruimen, maar de acteer (wan)prestaties van die Jigsaw (hoe komen ze op die naam) is gewoon om te janken.
Het was ook niet mijn favoriet, maar punisher met thomas jane is toch veel beter met travolta als bad-guy.
Glacius
De naam en de vijand Jigsaw bestaat al sinds de oude Punisher comics. Persoonlijk vind ik Dominic West best aardig spelen.
Flink overdreven, net als de hele film. Deze film neemt zichzelf notabene niet serieus, dus waarom zou je het zelf wel doen?
Punisher met Thomas Jane probeert zichzelf serieus te nemen, maar faalt het hele concept van de Punisher te grijpen.
Persoonlijk heb ik me meer vermaakt bij deze film, dan bij de vorige Punisher film.
rhiemstra112
Ik vind dit dan wel weer een leuke actiefilm.
Dacht in het begin dat het een vervolg was op the punisher die ik ook gezien heb een een hele mooie film was.
De actie scenes vond ik heel mooi, er is wel heel veel jat werk geweest zoals jigsaw en the punisher dat is allemaal van oude films weg gehaald.
Flipman
Inmiddels kun je toch wel doorhebben dat een groot aantal leden van de site filmpjes pindakazen, zeker als je al 5 jaar lid bent.
leejaguar
echt een vet harde actie movie!! knalle en meppen en mooie special effects!! gruwelijk gewoon!!
ze hebben met deze film een comic book tot leven gebracht!
hou je van Marvel figuren dan moet je deze movie beslist gaan kijken!!
The_Game
Gewoon lekker gaan kijken, met een aantal biertjes erbij. Hij is grappiger en goorder dan het vorige deel, wat hem uiteindelijk ook beter maakt. Verwacht geen verhaal, maar lekkere actie.
The Last
Dit soort actiefilms beginnen langzaamaan een zeldzaamheid te worden in Hollywood. Elke regisseur probeert tegenwoordig voor een pg-13 rating te gaan en gezien het grotere publiek dat erop af komt (en dus meer geld in het laadje) is dat niet eens zo gek. Gelukkig worden ze toch nog gemaakt dit soort ultra gewelddadige films. Ik heb slechts stukjes van het vorige deel met Jane en Travolta gezien, dus daar kan ik niet echt over oordelen, maar wat een waar feest is deze opvolger(?)!
Erg erg grappig inderdaad. Vooral McNulty en z'n broertje zijn hilarisch met hun overacteren en idiote uiterlijk. Ook al die belachelijke overthetop figuren om hun heen doen het meer dan prima. Welgeteld zaten er maar 2 personages in de film die geen steekje los hebben zitten en laat het nou net die overbodige moeder en dochtertje zijn. Wat een domper zeg dat misplaatste familiemoraaltje. Ik reken het als een serieuze minpunt in een verder nonsens filmpje.
Maarrrr, dit blijft natuurlijk wel puur entertainment. Heerlijke geweldsporno a la Rambo 4, met rondvliegende organen en lichaamsdelen, krakende geluiden, bloedspatters etc. etc. Ideaal voor de horrorliefhebber eigenlijk, want zelfs in de meeste horrorfilms kom je het lang niet zo expliciet tegen. Ook de duistere vormgeving was verder goed verzorgd. Dikke 3,5*, ik heb genoten.
balosa
even kort, een lekkere actiefilm met genoeg vaart en zat dooien, het verhaal is iets minder maar ik vond dat niet storend, gewoon een lekkere wegkijker
arie-lex
dit is echt een hele zwake slechte actie 1000den kogels vliegen om de punisher z'n kop maar geraakt word hij nooit yhea right. nee hoor geef mijn portie maar aan fikkie
sentinel5204
Ik ben het deels eens met de mensen die zeggen dat er niet echt een verhaal in zit. Aan de andere kant draait deze film ook niet echt om het verhaal, maar om de genadeloze actie van de Punisher (zoals ook in de comics). Het acteerwerk is middelmatig, maar zeker niet slecht te noemen in vergelijking met 'mockbusters' zoals The day the earth stopped etc.
Persoonlijk vind ik deze Punisher film beter dan die uit 2004. Die was namelijk nogal soft en ik vond de punisher daar meer een watje dan een stoere anti-hero a la killmachine.
@ Arie-lex: Punisher: War Zone is afgeleid van de comics, geen waargebeurd verhaal. Het is dus ook niet de bedoeling dat hij constant door kogels geraakt wordt.
Dikke 4.0*
ken1976
Ik kan hier kort en krachtig over zijn!!
Een echte Marvel en lekker over the top aktie......heerlijk
4 sterren!!!
the-hague-pride
hoop commentaar op verhaal en te lompe aktie etc.
misschien de comics ff lezen mensen?!?
ot: vond het wel een goeie film, eindelijk weer s een film waarbij je met verstand op nul en onderuitgezakt, lekker kan genieten van veel bloed en kogels
Waku
Verstand op nul zetten en over je heen laten komen.
Deze "Punisher" kijkt lekker weg.
Niet echt voor kijkers met zwakke magen geschikt want de film
is rijkelijk bedeeld met uiteenspattende hoofden, doorkliefde lichamen en vele andere behoorlijk geweldadige scenes.
En eigenlijk is dat best wel ( ziekelijk) grappig.
Kortom best wel vermakelijk en actierijke film.
Tussendoortje..
die hard
Een geweldige Marvel lekker kijk weg film.
Goed gespeeld door Ray. Mooie uitstraling en komt serieus over.
Ik ben het volkomen eens met de recensie van WAKU
Gabbere
De nieuwe generatie Arney & Steven Segal. A waste of time.
Gast: Mooie uitstraling en komt serieus over... en jij noemt jezelf 'die hard'.
Prachtig dat mensen, die dit een goede film vinden, schrijven over 'het verstand op nul zetten'. Het verstand uitschakelen. Ik ben het daar wel mee eens (b)
Woltertjes
Echt geen bijzondere film deze. Het verhaal is erg simpel. Dit weet je alleen van te voren al. Er word alleen zo slecht geacteerd en sommige dingen slaan echt nergens op. Snap ook niet dat de regisseur van Green Street Hooligans naar zo'n goede film zoiets slechts kan maken. Niet veel aan dit.
Bespottelijke aktiefilm, vermakelijk door het extreme geweld en de lol die de twee voornaamste bad guys hebben. Vlot gemonteerd en op technisch vlak redelijk, maar het ziet er allemaal nogal kitscherig uit en de aktiescenes zijn niet echt enerverend in beeld gebracht. Stevenson is ook nog eens matig in de hoofdrol. Maar goed, wie genoten heeft van de laatste Rambo-film zal zich hierbij niet vervelen. Vooral die stoelpoot-door-hoofd en die vuistslag-door-gezicht zagen er goed uit.
Mr_White
- 2067 berichten
Gadver. Ik ben een groot van de Punisher comics maar deze film sloeg nergens op. Ze dachten zeker dat ze met zwaar over the top geweld en paar (gruwelijk slecht uitgewerkte) personages van de comics konden scoren. In plaats daarvan hadden ze beter kunnen aandacht kunnen besteden aan de regie, het script, het acteerwerk, de montage en de belichting want al deze dingen zijn belachelijk slecht uitgewerkt. De belichting al helemaal, overal vage neon-lampen waardoor elke plaats geel of blauw uitslaat. Bizar gewoon. En vergelijk dit alsjeblieft niet met de laatste Rambo-film. Die wist namelijk wel hoe je lompe actie goed brengt, deze film overduidelijk niet.
Captain Pervert
Enorm standaard, ubercliche voorspelbare actiefilm die door aardig wat (vaak vermakelijk lekker overthetop) bloederigheid nog nèt opvalt tussen de grote massa. Ik ken Ray Stevenson niet, en na deze film eigenlijk nog steeds niet, want hij heeft nog geen 10 zinnen dialoog. Het enige dat hij doet is boos kijken.
Ook inhoudelijk slaan sommige dingen nergens op. Het is niet een film waar je er op inhoudelijke onzin moet letten natuurlijk, maar zelf binnen deze context is het erg vreemd hoe Castle na een moordpartij, tot de tanden bewapend gewoon over straat loopt en via een metrostation vol reizigers naar zijn schuilplaats gaat.
Los daarvan is het wel vermakelijk, zij het allemaal al honderd keer gedaan, vaak beter. Als 12-jarig binkie zou ik hem geweldig hebben gevonden, nu is het een ronduit saaie formulefilm.
2.5 sterren

War Dogs
Komedie / Drama, 2016

War Horse
Oorlog / Drama, 2011
fbibroken neckwall safetrashed houseaerial shotmilitary dress uniform vanityflare vrouwelijke regisseur