Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Ray Stevenson, Dominic West en Julie Benz
Gesproken taal: Russisch en Engels
Plot Punisher: War Zone
"Vengeance has a name"
De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerekruteerde privé-leger.
Frank Castle / The Punisher
Grace Donatelli
Pittsy
Nicky
derenzo
jammer dat dit een vervolg op 1 is. ik denk dat deel 1 niet meer overtrefbaar is. vooral omdat het een andere acteur is. ik ben toch bang dat dit een flop wordt
Glacius
In de trailer worden extreem veel mensen met een zwarte huidskleur neergeschoten. Dat is racistisch en mag niet, want de meeste bad guys in de VS zijn blank. Nu weet ik waarom de film zoveel kritiek krijgt.
Dat is niet racistisch, dat is wat de mensen er van maken.
Gejank noem ik het..
Glacius
Kan geen vervolg zijn, immers je ziet in de Red Band trailer dat de moord op zijn familie hetzelfde is als in de comic (picknick in het park) en niet zoals in de vorige Punisher film. (Reunie)
De Red Band trailer geeft in iedersgeval wel weer een beetje hoop.
guylopez93
Mr_White
- 2067 berichten
waarom moet de naam Jigsaw erin voorkomen kunnen ze niet zelf een naam bedenken
Jigsaw is de aartsvijand van The Punisher (en is gecreëerd in de jaren '70). Dat dezelfde naam gebruikt wordt in de Saw-films (die ook van Lions Gate zijn) is gewoon puur toeval.
Uier
- 2006 berichten
Als er blanke mensen werden neergeschoten, was er geen kritiek geweest? Wie is er nu racistisch... hypocriet amerikaans geneuzel.
Ben benieuwd naar de deel 2. Jane's Punisher staat hoog in mijn vaandel. Hoop dat dit deel dat kan evenaren. Trailer belooft veel goeds in elk geval.
horned_reaper
Als ik zie wat voor nummers er in deze film gebruikt gaan worden
Rob Zombie - War Zone
Hatebreed - Refuse / Resist
Static-X - Lunatic
Ramallah - Days of Revenge
Flipman
Ik vind die Redband trailer er gaaf uitzien, ook al zie je eigenlijk alleen maar actie. En ik vergeet ook niet dat het van de maakster van het verschrikkelijke Hooligans is.
!
eppy
moet je grand torrino kijken heb je nog meer te zeiken, en anders moet in de VS eens tv kijken....heb je nog meer te zeiken..
NulDerTien
Die 2 stemmen hoef je ook niet serieus te nemen :S. Ze geven allebei elke film een 5.0 of een 0.5... En als je dan ziet wat voor films ze met deze cijfers beoordelen:S dus hier heb je nog niets aan...
Haha!
Idiote opmerking.
Fza
Dus dit is een "Punisher Maxx" verfilming? Die comic reeks is extreem geweldadig dus dat moet een stuk beter zijn dan de andere verfilmingen.
aerts007
Hopelijk is hij beter dan zijn voorgangers.
Skrean
Die met dolph lunndgren was lkkr eighties en best wel kicken destijds, die met Travolta is een beetje pussy. Ik denk dat deze kick ass wordt, vanavond ga ik em zien. hoop dat mijn verwachtingen realiteit wordt..
Je krijgt wat je verwacht een harde lekkere non-stop aktiefilm.
marb
waarom moet de naam Jigsaw erin voorkomen kunnen ze niet zelf een naam bedenken
Sla geen onzin uit. Jigsaw [Billy Russo] is een van de vijanden van the Punisher geweest. Dat ze later een franchise begonnen met een seriemoordenaar die ze zo hebben genoemd is gewoon puur toeval.
Dominic West [die verrader uit 300] is trouwens een perfecte cast voor Jigsaw geweest.
Daarnaast is dit een van de eerste films uit de lijn van Marvel Knights, films voor een meer volwassen publiek, dus ook ietsje meer naakt, bloed en geweld dan in de reguliere Marvel series
Net gezien..
Lekkere harde actiefilm, vrij standaard, maar zeker vermakelijk..
Zitten jammer genoeg wel 2 vrije mislukte scénes in, de scéne waarin één van de freerunners kapotgeschoten wordt door een soort rakettenwerper, en de andere scéne in het huis waarin het kleine meisje zó overduidelijk een pop was.
Verder is het grotendeels uit de MAX serie van The Punisher overgenomen, althans bepaalde aspecten, zoals namen/personages.
Zo zullen de MAX lezers bekende namen/personages voorbij zien komen zoals Tiberu, Pitsy, Ink, Maginty en The Mongol. Sommigen hebben een andere naam, andere afkomst, andere rol, ander karakter maar het is wel uit de MAX serie overgenomen.
Ook de Punisher is uit deze comic voor volwassenen overgenomen.
Komt kwa kwaliteit nergens in de buurt van de MAX comics, maar zoals ik al zei is het een vermakelijk actiefilm maar niets meer dan dat.
jacobine_rodijk
En waar zagen/zien jullie 'm dan? Niet in de bios, of wel?
Inmiddels kun je toch wel doorhebben dat een groot aantal leden van de site filmpjes pindakazen, zeker als je al 5 jaar lid bent.
Vermakelijke teruggooi naar de verloren jaren 80' aktiefilms, erg dom maar toch erg vermakelijk.
Kwam trouwens niet meer bij die mid-air parkour kill
Skrean
Een film die de held punisher eer aan doet. De gore - effecten waren super en lekker extreem. Heerlijk ook die geen-vragen-maar-schieten mentaliteit.
UrbanDjampa
Haha die dikke op die lift "oh for f..k sake'' een sigaretje zit te roken...
Ik dacht eerlijk gezegd dat ik 1 of ander b-film zou aantreffen, maar viel zeker niet tegen. Hoofdrolspeler ken ik nog van de serie Rome. Een film met boordevol actie en een no-nonsense Punisher.
Een dikke 3+
SSeagal
Vette actiefilm en gruwelijk hard, waardoor er een geestige comic stijl onstaat, precies wat ze hadden bedoeld lijkt me
Nu nog wachten op de PSN game
barcam
Super overdreven. Massa's bloed en gore.
Vermakelijke non stop aktie en goede muziek score.
Vind het de beste punisher verfilming tot nu toe.
MuchTheSame
Harde actiefilm met idd veel overdreven actie, massa bloed en gore.
Soundtrack is ook een pluspunt , met als uitschieter Psychosocial van Slipknot
Alleen vond ik deze niet het niveau halen van The Punisher met Thomas Jane in de hoofdrol , die film had toch wat meer verhaal in zijn mars dan deze verfilming.... Een degelijk verhaal mag toch wel .
En er was 1 ding waar ik mij toch aan irriteerde namelijk: Waarom loopt The Punisher hier gewoon over straat met wapens en al? Dat moet toch opvallen in een stad waar agenten voornamelijk naar hem op zoek zijn .
Zelfs in Dolph Lundgren's versie reed hij op een motor door tunnels om niet op te vallen.
Dominic West was perfect in de rol van Billy Russoti / Jigsaw. Ray Stevenson was lekker bruut in de titel rol.
En dan te bedenken dat deze jongedame Lexi Alexander de film heeft gemaakt, haar stijl staat mij wel aan
Manoah007
Het is ongeloofelijk maar waar. Hollywood kan het dus toch...
Ik heb lang moeten wachten op een fatsoenlijke verfilming. Wie zit er nu te wachten op een huilende spiderman. It's SPIDERMAN! Niet spiderpussy...
Deze film is over the top en hard, maar ach, hij is toch niet voor niets the Punisher. Hij is boos, hij is het zat en hij maakt gehakt van elke crimineel!
Misschien is deze film niet briljant. Hij is voorspelbaar en niet echt realistisch (zwaar bewapend op straat en niemand zegt er wat van??), maar dat mag de pret niet drukken.
Het werd tijd dat er een film voor volwassen werd gemaakt. De comics laten immers ook niets te raden over...
Meer! Ik zeg veel meer! Eindelijk een film die de eer van Marvel hoog houdt. Onverbloemde actie! En als je daar niet van houdt kan je deze film beter links laten liggen.
Maar ik..
I laik! Nu nog een sterke verhaallijn...
Hankieh
Als ik die foto's bekijk denk ik arg dat word lelijk!!!
Cijfer is alleen beter dan de vorige, die ik al zo geniaal vond...
SaLoMuN
In het begin van de film wordt je vrijwel meteen in de actie gegooid. Heel veel bloed, gore wonden en nog meer bloed. Goede actie al zijn sommige dingen niet zo logisch. Ik vindt dit een waardig vervolg op de vorige!

The Punisher

War Dogs
Komedie / Drama, 2016

War Horse
Oorlog / Drama, 2011
fbibroken neckwall safetrashed houseaerial shotmilitary dress uniform vanityflare vrouwelijke regisseur