• 9.374.990 stemmen

Punisher: War Zone (2008)

Actie / Misdaad | 103 minuten

Gesproken taal: Russisch en Engels

• meJane Bekijk via meJane

Plot Punisher: War Zone

"Vengeance has a name"

De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerekruteerde privé-leger.

Frank Castle / The Punisher

Billy Russoti / Jigsaw

Angela Donatelli

Paul Budiansky

Loony Bin Jim

Martin Soap

avatar van Justice4All

Justice4All

Wordt dit een soort straight to dvd ofzo...

Ben benieuwd, ik dacht dat de vorige acteur ook in deel 2 zou spelen.

avatar van nickie14

nickie14

ik vond deel 1 erg goed maar , een deel 2 ik hoop dat ie spannend is

avatar van Wassup !

Wassup !

Ik wist nog niet dat er een vervolg zou van gaan verschijnen.

Hopelijk wordt dit vervolg even goed als de remake van 2004...

avatar van djelle

djelle

avatar van movieking

movieking

Deel 1 vond ik GEWELDIG meer ik vrees een beetje dat dit gaat tegenvallen. Meestal als ze sequels maken met andere acteurs is de film niet zo goed meer. Stick with the originals!!!!!

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Justice4All schreef:

Wordt dit een soort straight to dvd ofzo...

Ben benieuwd, ik dacht dat de vorige acteur ook in deel 2 zou spelen.

Thomas Jane was i.d.d. al benaderd voor deze film , alleen hebben wij nu weer een andere Punisher. Ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken, want ik vond Tom Jane de meest geschikte acteur voor die rol , qua uiterlijk en acteren.

Ik vond hem ook erg goed in deze film: Thursday

Als je die nog niet hebt gezien moet je hem absoluut een keer gaan kijken.

avatar van MuchTheSame

MuchTheSame

Alleen had de schurk wel een andere naam mogen krijgen, want als ik Jigsaw hoor denk ik meteen aan Tobin Bell's rol in de Saw Films

avatar van FillumGek

FillumGek

Het eerste deel was erg leuk, maar jammer dat ze een andere acteur voor Castle hebben nu.

avatar van mckiller

mckiller

deel 1 was super, hoop dat deel 2 net zo goed of beter is

avatar van Flipman

Flipman

djelle schreef:

Stom dat ze een andere acteur genomen hebben voor het hoofdpersonage.

Ten eerste: Thomas Jane wilde niet meer.

Ten tweede (maar da's geen reactie op jouw opmerking): Gaat LEXI ALEXANDER 'm regisseren ?? Oh-oh! Ik heb haar die verschrikkelijke Hoolicunts namelijk nog niet vergeven!

Ten derde:

MuchTheSame schreef:

The Punisher is een karakter gebaseerd op de gelijknamige stripfiguur van Marvel Comics. Zijn opponent, Jigsaw, bestaat denk ik al wel tussen de twintig en dertig jaar langer dan het karakter uit de film Saw.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

deel 1 was zalig ben blij dat er nu tweede komt is te hopen dat hij zo goed is als deel 1

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

djelle schreef:

Stom dat ze een andere acteur genomen hebben voor het hoofdpersonage.

compleet mee eens dat gaat mss een minpunt worden van de film

• 2067 berichten

Hoor weinig goede dingen over deze film. Nadat Thomas Jane is weggegaan omdat hij het niet eens kon worden met de studio, heeft één van de scenaristen (Kurt Sutter) zijn naam nu ook van de film laten verwijderen. Ook scheen Lions Gate voordat ze Lexi Alexander als regisseur aanstelden de legendarische Walter Hill te hebben afgewezen, in mijn ogen juist een briljante regisseur voor deze film. Allemaal tekenen die mij niet gunstig stemmen.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Deel 1 was voor een keer best vermakelijk, dus ik ben dan ook best benieuwd naar deze, wel jammer dat het een andere acteur is. Ik had overigens geen vervolg verwacht, zo goed werd het 1e deel toch niet onthaald?

avatar van Hankieh

Hankieh

Ik ga deze film hoe dan ook kijken, of het nu slecht of goed is.

En daarbij, ik vond dat Lexi Alexander wel aardig goed werk leverde met Hooligans...

Is ook niet voor niks een top 250 film...

avatar van film88888

film88888

Ik voelde gewoon dat er nog een 2de deel zou komen, en ja ik had gelijk, maar ben heel benieuwd of het wel goed gaat worden. Zonder Thomas Jane beetje wennen, maar dan het positieve eraan is dat Lexi de boel in handen heeft, en ja Hooligans vond ik vrij extreem soms, en veel geweld dus mischien in deze Punisher 2 ook.

Dus ga hem zeker kijken!

avatar van finalman

finalman

denk niet dat het een b-film wordt.

het lijkt vb zo serieus op imdb met plaatjes.

Dominic West is ook niet onbekend, oa van Lord of the Rings en 300.

avatar van Mescaline

Mescaline

Ben erg benieuwd naar deze film.. The Punisher van 2004 is erg goed !

avatar van Lad

Lad

Deel 1 was echt goed! Hopelijk deze ook!

• 2067 berichten

De trailer is bagger. Castle die op zijn kop hangt en boeven overhoop knalt in slow-motion, slechte dialogen, die verschrikkelijke Saw-montagestijl.

avatar van Glacius

Glacius

Ben ik met je eens White..

Ik zag wat namen van criminelen staan uit de Punisher MAX comics op imdb, en dat gaf een klein beetje hoop, maar helaas concludeer ik na het zien van de trailer dat dit weer een typisch standaard mainstream over-the-top actie-filmpje gaat worden, gevuld met cliché dialogen en actie-scenes, inplaats van een duistere/grauwe, realistische en ietswat diepere misdaad film -oftewel het niveau van de Punisher MAX comics-.

Maar helaas, they done fucked up again.

avatar van Hankieh

Hankieh

Bedankt voor de trailer aryan

De trailer vind ik nou ook niet echt super maar het beloofd wel 1 ding: actie.

Toch vond ik de trailer belovend genoeg voor een poging tot kijken straks.

avatar van Flipman

Flipman

Het is overigens geen vervolg op The Punisher met Thomas Jane, maar een hernieuwing van de filmfranchise, als ik 't goed heb begrepen.

avatar van Word_Play

Word_Play

Red Band trailer:

Erg bloederig voor een Marvel-productie lijkt me. Kan nog een geinige guilty pleasure worden, alleen jammer van die Grindhouse-effecten en dat vreselijke plastic Jigsaw gezicht.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Haha geweldig die trailer, net een video clip. Wat een extreem geweld, vast de bedoeling dat die de film gaan redden. Beetje Shoot em up / Grindhouse achtig.

De eerste was qua geweld ook al een stuk heftiger dan alle andere Marvels.

avatar van aerts007

aerts007

Als hij zo goed is als part one..........!!!

avatar van De Krokodil

De Krokodil

In de trailer worden extreem veel mensen met een zwarte huidskleur neergeschoten. Dat is racistisch en mag niet, want de meeste bad guys in de VS zijn blank. Nu weet ik waarom de film zoveel kritiek krijgt.