Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 5 juni 2008
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Made of Honor
"He'll do anything to get the groom out of the picture."
Tom heeft vriendinnen en vrienden, maar hij heeft maar één beste vriendin. Hij is verliefd op haar, vindt haar heel erg leuk en wil het liefst met haar samen zijn. Dan stelt ze hem voor aan haar verloofde. Tom stelt alles in het werk om zijn grote liefde voor zich te winnen.
- Trailer (YouTube)
- Kijk op Netflix
- Kijk op Videoland
- Kijk op meJane
soom
Als Patrick Dempsey mij nog eens kan verrassen als Tom..! Zijn rol in Enchanted is natuurlijk geweldig. Amy Adams kon niet zo geweldig goed zijn als ze nu was zonder de hulp van Patrick. Dus ik kijk hier naar uit! Zeker vanwege Michelle Monaghan, die met Heartbreak Kid bewees overweg te kunnen met de Farrelly's. Laat dit dus maar komen, ik kijk hier naar uit
saw_lover
Ow...ik dacht dat dit made of shit was...my mistake
little_lOve
De trailer die ik gisteren bij 'Vantage Point' voorbij heb zien komen, zag er veel belovend uit. (Romantische) komedies zorgen er bij mij praktisch nooit voor dat ik hardop lach, maar bij deze trailer is dat toch zeker gebeurd. Patrick Dempsey is stiekem ook wel een reden waarom ik naar deze film wil. Ik ben in ieder geval benieuwd naar deze film!
bazillion
Niets bijzonders, maar wel leuk voor een bioscoopavondje.
Wat zag Patrick er overigens weer smakelijk uit
Doom
Vermakelijke romantische komedie met een onuitstaanbaar einde. Natuurlijk is het allemaal leuk dat het goed komt, maar de manier waarop gaat gewoon net te ver. Jammer. Ik had trouwens de hele tijd het gevoel dat ik naar Liv Tyler zat te kijken, maar nu zie ik dat het Michelle Monaghan was. Leuke actrice.
kimmie131195
lijkt me erg grappig !
ik heb de trailer gezien dus ik kan niet wachten
doubleaa070
heb deze film net gekeken in de bios. was halverwege een kwartier in slaap gevallen voor een comedy was ie totaal niet grappig. er is niks origineels, weinig gelachen. dit is gewoon 1 van de zoveelste standaard films. ze leefden nog lang en gelukkig niks bijzonders ik geef deze film een 2 vanwege die lekkere middagdutje.
Edamboy
Een echt zomers niemendalletje. Voorspelbare verhaallijn en dus ook voorspelbaar einde. Vond de muziek wel leuk.
thomzi50
- 1991 berichten
Voorspelbaar, niet bijzonder goed geacteerd, maar toch niet onaardig. Helaas zijn er al wel tig van zulke films gedaan en voegde deze zelfs daaraan niets toe. 2,5*
Lol! Het lijkt me ook vrij lullig dat binnen een promotie campagne met tien duizenden posters iemand een U is vergeten.
soom
Michelle Monaghan is natuurlijk geen Amy Adams, en Made of Honor is ook geen Enchanted. (Dûh).
Ik moet zeggen, dat de rol die Patrick hier speelt, mij niet echt verraste, maar dat wil niet zeggen dat 'ie slecht is. Het is alleen niet zo sprankelend als Enchanted. Maar Patrick speelt wél in die 2 films 2 mannen waar ik verliefd op raakte, dus dat deed hij wel goed. Verder vond ik het erg leuk om Busy 'Audrey in Dawson's Creek' Phillips te zien in een ondersteunende rol, en Schotse beelden zijn leuk. Geen verrassingen, wel aangenaam vermaak.
adore
ik heb deze film gisteren gezien ik vond het een erg leuke film, leuk geacteerd en een mooi einde
valerio2003
hij is best leuk maar wel weer gewoon een romantische standaard film waar er al zoveel van gemaakt zijn.
het grappigst vind ik nog dat stukje met die oma en haar glow in the dark kralenketting,hahaha
fiene10
Leuke film, maar niet echt speciaal. Een zoveelste film in de ellenlange rij. Patrick Dempsey speelde niet mis.
annuh!
ik twijfel waar ik heen zal gaan, made of honour of what happens in vegas... wie kan mij goed advies geven?

hoor het wel!
ethrellik

hoor het wel!
dan zou ik naar what happens to vegas gaan.
Zeker als je af en toe een keer wilt lachen, vind het verhaal ook orgineler dan made of honour
Chayenn
Erg leuk verhaal,
Goed geacteerd
En genoeg grappige momenten
en natuurlijk is het niet verkeerd om naar Patrick te kijken !haha
Het verhaal is erg grappig ze zijn eerste beste vrienden en dan is zij meer zo van ik vind je leuk, als ze weggaat beseft tom(patrick) dat hij zijn beste vriendin toch wel erg mist.. hij probeert dingen die hij met haar doet met andere over te nemen, maar dit is niet zo'n succes.. dan als ze terug komt is hij zo blij en wil hij haar de liefde gaan verklaren, maar dan is ze verloofd met een Hertog uit Schotland, tom wil de bruid gaan ''stelen'' maar over 14 dagen trouwen ze al, dit zorgt voor veel grappige momenten!
*4,5
martinovitch
Wat een rotfilm !
Vandaag in de cinema gaan zien en ik vond er echt geen zak aan!
Het verhaal was slecht de film was niet grappig maar het was wel goed geacteerd.
Meer als een 1.5 * kan ik echt niet geven !
Tine65
'Made of Honor'
Gewoon mooi. Er zijn vele gelijkaardige films.
Er komen grappige momenten in.
Speciaal is een deel van Schotland die je te zien krijgt.
Michelle Monoghan zet mooi haar rol neer.
Livefree70
Daar waar ik eerder 27 dresses het allemaal net niet vond, ging deze er wel weer lekker in. Net iets meer lachwerk,maar net zo zoet. De scene waarin hij meedoet aan de "highland games" in een veel te korte kilt is echt hilarisch! . Leuke film waarbij je niet hoeft na te denken! Dikke 3*
martinovitch
Ik snap niet hoe deze film aan dit gemiddelde komt maar ja dat is mijn mening.
hbarendrecht
Heerlijk relaxte film. Kostelijk vermaak, romantiek en komisch. Ijzersterke scenes met tenenkrommende uitspraken. Voor Scotland moet je naar de bios. De rest van de film is een lekkere avond op de bank.
En hoe de film aan zijn gemiddelde van 3 komt. Simpel, omdat ik hem 3 waard vind, heb ik 4 gestemd. Een beetje compenseren voor de onterechte kritiek.
Woutrr
Cliché, Cliché, Cliché....
Wat aan deze film had je nu nog geen 400X gezien? al die films zijn hetzelfde ... als volgt: Men is verliefd (meestal durft men dat niet toe te geven.. in dit geval dus)... ze trouwt met een ander, dan kussen ze .. betrapt ze hem met een andere vrouw (terwijl het altijd een misverstand is en de man er niets aan kan doen), dan is ze kwaad ... gaat ze toch trouwen ... gaat de man weg, MAAR komt hij net op het laatste moment (NET OP TIJD) terug aan in de kerk en trouwt ze het hem
jaja heel origineel ...
en genre komedie is ook niet gepast? een komedie moet mensen aan zetten om te lachen... daar heb ik niets van gemerkt
kelama3
tuurlijk is dit er een van zovelen maar wel een lekkere kijkfilm hoor. we hebben een paar keer echt gelachen, leuke rol van dempsey, en vooral de oma was leuk hihi. feel good movie. 3 sterretjes
Waku
Leuke frisse komedie.
Rol die Dempsey op zijn lijf geschreven is.
Zoals vaker in dit soort komedies is het verhaal ruim van te voren te voorspellen maar toch blijft het vermakelijk.
Leuk zijn de scenes in Schotland.
Dempsey in schotse kilt tijdens prestige toernooi.
dulcinea
Cliché, Cliché, Cliché....
jaja heel origineel ...
Mijn mening: ik geef het toe, deze zit idd boordevol cliché's en een paar minder had wel gekund, maar los daarvan kijkt deze toch lekker weg. De 2 hoofdrolspelers zijn overtuigend en leuk om naar te kijken, het verhaal is dunnetjes maar blijft toch boeien, en het stukje in Schotland was best wel origineel.
Toch wel goed voor 3*, niks vernieuwend maar ontspannend en leuk, zelfs m'n man kon hiervan genieten en die is niet echt liefhebber van dit genre.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus