• 9.376.783 stemmen

Met onder meer: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan en Kelly Carlson

Gesproken taal: Frans, Engels en Russisch

Releasedatum: 5 juni 2008

Plot Made of Honor

"He'll do anything to get the groom out of the picture."

Tom heeft vriendinnen en vrienden, maar hij heeft maar één beste vriendin. Hij is verliefd op haar, vindt haar heel erg leuk en wil het liefst met haar samen zijn. Dan stelt ze hem voor aan haar verloofde. Tom stelt alles in het werk om zijn grote liefde voor zich te winnen.

avatar van Sutherland

Sutherland

Gewoon een lekker wegkijk filmpje. Niet veel bijzonders, en natuurlijk - zoals het bij de meeste romkoms hoort - lekker voorspelbaar. Maar ik heb zeker genoten. Gewoon niet teveel verwachten en kijken!

avatar van modinator

modinator

Als echte vent zeg ik natuurlijk dat deze film mij niets doet maar als "filmkenner"(ahum),zeg ik geen slechte film.Komt natuurlijk niet voor in het rijtje Notting Hill.Maar kan zich prima meten met een gemiddelde rom/com.

avatar van martinovitch

martinovitch

Ksnap niet dat de meeste zo positief zijn over deze film ik blijf bij mijn mening ik vind het rommel!

avatar van MissyNador

MissyNador

Loved it! Ik vind Patrick Demsey zoiezo echt geweldig. En hierin is hij ook weer zoo leuk.

avatar van anne J

anne J

Ik ben niet echt een fan van Patrick Dempsey en snap niet wat iedereen toch in hem ziet, maarja daarnaast was de film opzich wel oké.

Hoewel het wel té voorspelbaar was (dat is altijd wel met dit soort films, maar deze was gewoon té)

Verder een leuke film. 2.5*

avatar van queenie

queenie

Leuke romantische film. Uiteraard voorspelbaar, maar voor je het weet is de film afgelopen. 3,5*

avatar van evwi

evwi

Leuke film. Hij komt wat langzaam op gang, ik had hem bijna uitgezet, maar daarna werd hij toch wel heel leuk en kom je in het (uiteraard flinterdunne) verhaal.

Gewoon leuke film om lekker op de bank met je vrouw/vriendin te kijken omdat er verder niets op tv is.

Vrouwen zullen het wel bij voorhand een leuke film vinden vanwege "McDreamy" en van Colin zullen ook wel wat harten sneller gaan kloppen...

avatar van evwi

evwi

doubleaa070 schreef:

heb deze film net gekeken in de bios. was halverwege een kwartier in slaap gevallen voor een comedy was ie totaal niet grappig. er is niks origineels, weinig gelachen

Dat vond ik dus ook, maar je had net iets langer wakker moeten blijven...

avatar van TyphOn

TyphOn

De clichés vliegen je weer om de oren. Het einde geeft je nog net even de laatste bevesting (of walging, heren?) mee. Maar ondanks dit, zaten er een paar erg humoristische dingen in. Zoals op dat vrouwenuitje (Ladies Night), die dame die die 'pleasureries' verkoopt. Hoe dat hoofd veranderd van Dempsey, vind ik echt briljant. Een ander mooi voorbeeld was tijdens het eten(tje) met de familie. Leuk om dan te vertellen dat alles wat op je bord ligt enkele dagen daarvoor nog heeft geleefd, én alles hoogstpersoonlijk is geschoten door meneer zelf.
"Is there another way to get there? Go swim."
Best een leuk script, hier en daar wat verbeterpuntjes, maar ik heb me met deze (typische?) vrouwen-Hugh Grant-komedie best vermaakt. Een rol die Dempsey overigens op het lijf geschreven is.

avatar van GGG

GGG

Erh aardige fil. Hij bouwt zich langzaam op naar een mooi einde! Een aardige aanrader voor als je niks te doen hebt.

avatar van Norma Jean

Norma Jean

Heerlijke feel good movie!

avatar van Eric Roberts

Eric Roberts

Gewoon lekker ontspannend filmpje waarvan je al van begin af aan weet hoe het af gaat lopen.

Desalnietemin leuk vermaak!

avatar van olafski72

olafski72

Gewoon een chick-flick. Ondanks de heer Dempsey, die ik helemaal niks vind. Maar goed, leuk voor een brakke zondagavond.

avatar van Naduah

Naduah

Gewoon leuke wegkijk film.

avatar van fadje

fadje

super film

heb het in de bio gezien was grappig leuk en romantisch

was gewoon super vind ik.

avatar van briek

briek

Helemaal niet mijn genre film, maar deze kon er voor mij nog net door, ik heb toch enkele keren behoorlijk kunnen lachen, voor de rest is deze film weinig speciaal.

avatar van zenegroen

zenegroen

Leuke film om even een keer te kijken als je een uurtje of 2 over hebt maar dat ik hem nu erg sterk vond, nee.

avatar van Hanna01

Hanna01

Leuke romantische komedie maar erg cheesy.. Zeer voorspelbaar maar die heerlijke Patrick Dempsey maakt dat goed:) Het begin vond ik het leukst waarbij je zag hoe ze samen als vrienden met elkaar omgaan en alles samen doen. Daarna takelt het wat af en word het een standaard Get the girl verhaal.

Al met al aardig filmpje, en ja het spijt me maar Patrick is jammie:)

3.5 *

avatar van john constantine

john constantine

Een heerlijke feel-good movie!

avatar van reintje71

reintje71

Gewoon een heerlijke romcom, die lekker wegkijkt, met de nodige grappen en knappe personages.

avatar van selientje

selientje

echt leuke film ik snap de lage beoordeling niet

avatar van lyn.theresa

lyn.theresa

Ik had verwacht dat deze film echt prut zou zijn, maar het viel reuze mee. Super voorspelbaar, maar ik vond em best leuk en grappig. Het eind eheb ik wel n stukje doorgespoeld, dat was me ff te veel

lol, een quote die totaal in de film paste, maar moest echt lachen dat een gast ineens zegt: "I'm going to a stripclub and eat some meat" lol

avatar van ordeith

ordeith

Lekkere relaxte film. Nothing special

avatar van selientje

selientje

lijkt een beetje op my best friend's wedding maar dan lueker

avatar van ellentjah

ellentjah

Romantische feel-good movie

Khad er eerlijk gezegd niet zoveel van verwacht, maar ben aardig verrast geweest En Patrick 'Mc-dreamy' Dempsey is natuurlijk zalig om naar te kijken.

avatar van Cashmyra

Cashmyra

Het begon echt ontzettend sterk; maar het zwakte wel wat af. Stiekem heb ik zelfs nog het OMG-it's-going-all-wrong stukje doorgespoeld, het blijft een erg voorspelbaar type film.

Maar goed; ik heb me niet verveeld; het is gewoon niet helemaal mijn genre.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Ik denk dat als de scènes in Schotland er niet in hadden gezeten, er een hoop 'magie' van de film af zou zijn. Dempsey maakt veel goed, hij is wat mij betreft geboren voor romkoms, kan altijd de prins uithangen.

avatar van missl

missl

Leuk meidenfilmpje, precies zoals elke gaat, en toch blijf ik het leuk vinden.

avatar van tal1b

tal1b

deze forumule is al zoo verouderd, ligt er te dik bovenop allemaal, erg flauw en absoluut niet vernieuwend.

Eerste 15 was wel leuk, de rest...... been there, done that.

avatar van WhoKnowZ

WhoKnowZ

Als ik films van dit genre bekijk, is dat bij toeval, en na het zien van "Made of Honor" weet ik terug waarom.

Wat ik tenminste dan toch verwacht is een flinke dosis humor, die het cliché verhaaltje kan wegmoffelen, maar ook dit was hier ver te zoeken. Enkel de Tall Shorts Guy kon enigzins een voorzichtige glimlach op mijn gezicht toveren.

Voorspelbaar, onrealistisch (wat normaal is in dit genre, maar hier ging het erover) en, inderdaad, op geen enkel vlak vernieuwend. Terwijl vernieuwing toch wel een belangrijke criterium is voor een film als deze om te kunnen slagen.