Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 5 juni 2008
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Made of Honor
"He'll do anything to get the groom out of the picture."
Tom heeft vriendinnen en vrienden, maar hij heeft maar één beste vriendin. Hij is verliefd op haar, vindt haar heel erg leuk en wil het liefst met haar samen zijn. Dan stelt ze hem voor aan haar verloofde. Tom stelt alles in het werk om zijn grote liefde voor zich te winnen.
- Trailer (YouTube)
- Kijk op Netflix
- Kijk op Videoland
- Kijk op meJane
Sutherland
Gewoon een lekker wegkijk filmpje. Niet veel bijzonders, en natuurlijk - zoals het bij de meeste romkoms hoort - lekker voorspelbaar. Maar ik heb zeker genoten. Gewoon niet teveel verwachten en kijken!
modinator
Als echte vent zeg ik natuurlijk dat deze film mij niets doet maar als "filmkenner"(ahum),zeg ik geen slechte film.Komt natuurlijk niet voor in het rijtje Notting Hill.Maar kan zich prima meten met een gemiddelde rom/com.
martinovitch
Ksnap niet dat de meeste zo positief zijn over deze film ik blijf bij mijn mening ik vind het rommel!
MissyNador
Loved it! Ik vind Patrick Demsey zoiezo echt geweldig. En hierin is hij ook weer zoo leuk.
anne J
Ik ben niet echt een fan van Patrick Dempsey en snap niet wat iedereen toch in hem ziet, maarja daarnaast was de film opzich wel oké.
Hoewel het wel té voorspelbaar was (dat is altijd wel met dit soort films, maar deze was gewoon té)
Verder een leuke film. 2.5*
queenie
Leuke romantische film. Uiteraard voorspelbaar, maar voor je het weet is de film afgelopen. 3,5*
evwi
Leuke film. Hij komt wat langzaam op gang, ik had hem bijna uitgezet, maar daarna werd hij toch wel heel leuk en kom je in het (uiteraard flinterdunne) verhaal.
Gewoon leuke film om lekker op de bank met je vrouw/vriendin te kijken omdat er verder niets op tv is.
Vrouwen zullen het wel bij voorhand een leuke film vinden vanwege "McDreamy" en van Colin zullen ook wel wat harten sneller gaan kloppen...
evwi
heb deze film net gekeken in de bios. was halverwege een kwartier in slaap gevallen voor een comedy was ie totaal niet grappig. er is niks origineels, weinig gelachen
Dat vond ik dus ook, maar je had net iets langer wakker moeten blijven...
TyphOn
De clichés vliegen je weer om de oren. Het einde geeft je nog net even de laatste bevesting (of walging, heren?) mee. Maar ondanks dit, zaten er een paar erg humoristische dingen in. Zoals op dat vrouwenuitje (Ladies Night), die dame die die 'pleasureries' verkoopt. Hoe dat hoofd veranderd van Dempsey, vind ik echt briljant. Een ander mooi voorbeeld was tijdens het eten(tje) met de familie. Leuk om dan te vertellen dat alles wat op je bord ligt enkele dagen daarvoor nog heeft geleefd, én alles hoogstpersoonlijk is geschoten door meneer zelf.
"Is there another way to get there? Go swim." Best een leuk script, hier en daar wat verbeterpuntjes, maar ik heb me met deze (typische?) vrouwen-Hugh Grant-komedie best vermaakt. Een rol die Dempsey overigens op het lijf geschreven is.
GGG
Erh aardige fil. Hij bouwt zich langzaam op naar een mooi einde! Een aardige aanrader voor als je niks te doen hebt.
Eric Roberts
Gewoon lekker ontspannend filmpje waarvan je al van begin af aan weet hoe het af gaat lopen.
Desalnietemin leuk vermaak!
olafski72
Gewoon een chick-flick. Ondanks de heer Dempsey, die ik helemaal niks vind. Maar goed, leuk voor een brakke zondagavond.
fadje
super film
heb het in de bio gezien was grappig leuk en romantisch
was gewoon super vind ik.
briek
Helemaal niet mijn genre film, maar deze kon er voor mij nog net door, ik heb toch enkele keren behoorlijk kunnen lachen, voor de rest is deze film weinig speciaal.
zenegroen
Leuke film om even een keer te kijken als je een uurtje of 2 over hebt maar dat ik hem nu erg sterk vond, nee.
Hanna01
Leuke romantische komedie maar erg cheesy.. Zeer voorspelbaar maar die heerlijke Patrick Dempsey maakt dat goed:) Het begin vond ik het leukst waarbij je zag hoe ze samen als vrienden met elkaar omgaan en alles samen doen. Daarna takelt het wat af en word het een standaard Get the girl verhaal.
Al met al aardig filmpje, en ja het spijt me maar Patrick is jammie:)
3.5 *
reintje71
Gewoon een heerlijke romcom, die lekker wegkijkt, met de nodige grappen en knappe personages.
lyn.theresa
Ik had verwacht dat deze film echt prut zou zijn, maar het viel reuze mee. Super voorspelbaar, maar ik vond em best leuk en grappig. Het eind eheb ik wel n stukje doorgespoeld, dat was me ff te veel
lol, een quote die totaal in de film paste, maar moest echt lachen dat een gast ineens zegt: "I'm going to a stripclub and eat some meat" lol
ellentjah
Romantische feel-good movie
Khad er eerlijk gezegd niet zoveel van verwacht, maar ben aardig verrast geweest
En Patrick 'Mc-dreamy' Dempsey is natuurlijk zalig om naar te kijken.
Cashmyra
Het begon echt ontzettend sterk; maar het zwakte wel wat af. Stiekem heb ik zelfs nog het OMG-it's-going-all-wrong stukje doorgespoeld, het blijft een erg voorspelbaar type film.
Maar goed; ik heb me niet verveeld; het is gewoon niet helemaal mijn genre.
Bubblez
- 2060 berichten
Ik denk dat als de scènes in Schotland er niet in hadden gezeten, er een hoop 'magie' van de film af zou zijn. Dempsey maakt veel goed, hij is wat mij betreft geboren voor romkoms, kan altijd de prins uithangen.
missl
Leuk meidenfilmpje, precies zoals elke gaat, en toch blijf ik het leuk vinden.
tal1b
deze forumule is al zoo verouderd, ligt er te dik bovenop allemaal, erg flauw en absoluut niet vernieuwend.
Eerste 15 was wel leuk, de rest...... been there, done that.
WhoKnowZ
Als ik films van dit genre bekijk, is dat bij toeval, en na het zien van "Made of Honor" weet ik terug waarom.
Wat ik tenminste dan toch verwacht is een flinke dosis humor, die het cliché verhaaltje kan wegmoffelen, maar ook dit was hier ver te zoeken. Enkel de Tall Shorts Guy kon enigzins een voorzichtige glimlach op mijn gezicht toveren.
Voorspelbaar, onrealistisch (wat normaal is in dit genre, maar hier ging het erover) en, inderdaad, op geen enkel vlak vernieuwend. Terwijl vernieuwing toch wel een belangrijke criterium is voor een film als deze om te kunnen slagen.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime