Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 5 juni 2008
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Made of Honor
"He'll do anything to get the groom out of the picture."
Tom heeft vriendinnen en vrienden, maar hij heeft maar één beste vriendin. Hij is verliefd op haar, vindt haar heel erg leuk en wil het liefst met haar samen zijn. Dan stelt ze hem voor aan haar verloofde. Tom stelt alles in het werk om zijn grote liefde voor zich te winnen.
- Trailer (YouTube)
- Kijk op Netflix
- Kijk op Videoland
- Kijk op meJane
Nano89
Ik was eerst niet zo'n fan van Patrick Dempsey, maar na het zien van deze film was ik echt onder de indruk.
Een mooie romantische comedy die heel dichtbij het succes van Nothing Hill komt.
tevelenco
Redelijke Rom-Com maar ook niet meer dan dat.
Daarvoor kent de film te weinig echt grappige momenten en ook ben ik niet zo een fan van Patrick Dempsey.
Verder kijkt de film wel lekker weg maar verder dan 2.5* komt hij bij mij niet.
MiSs MoPs
Hoewel de film voorspelbaar is, was hij toch anders dan ik had verwacht. Gelukkig in positieve zin. Ik kijk graag naar Patrick Dempsey en vond deze rol geknipt voor hem. Er zaten een aantal zwakke momenten in, maar die waren maar voor korte duur. Ik vond het een leuke, lekkere weg-kijk-romkom en heb me prima vermaakt.
4 *
rose
lijkt een beetje op my best friend's wedding maar dan lueker
Leuke film, daar niet van hoor. Maar ik miste net dat stukje romantiek die erin gelegd had moeten worden naar mijns inziens.
Vond hem net niet overtuigend genoeg als smoorverliefde man. Miste net die vonk, die kriebel, die blik...Jammer!
jaspertje3
Op mijn dvd hoesje staat Made of Honour als titel, da's vreemd. Staat zelfs op de dvd gedrukt.
soom
Niets vreemds aan, zou ik zeggen, aangezien de titel dus in het Engels is (Honour). Amerikanen zeggen honor.
Pauluschhh
Leuke film opzich, maar geen topper.
Bovendien een matig, onorigineel verhaal.
Toch een leuke avond door gehad, dus een gemiddelde 2,5!
Tun-89
Ik vond hem wel Leuk en vermakelijk, maar zeker niet Súper.
Ook de 2 hoofdrol spelers had ik niet zo veel mee.
ik heb me niet verveeld, af en toe grappig.
3 *
AHWA
De film is natuurlijk voorspelbaarder dan voorspelbaar, maar McDreamy en Monaghan hebben chemie en praten lekker vlot met elkaar, en dat maakt deze film zeker kijkbaar.
Fantastisch wordt het nooit, maar echt slecht ook niet als je voor een romkom te pruimen bent.
Katharina
Aardige romcom, leuk om een keer gezien te hebben. Patrick Dempsey was trouwens top!
horrorfreak23
Prachtige film. Ik wou hem al zo lang zien en nu ik hem gezien heb heeft hij me niet teleur gesteld. Zo'n film waarbij je gaat wegdromen. Zalig om eens te zien op een lekkere luie avond.
Delvenaartje
Ik vond 'm erg leuk, veel romantische stukjes waardoor je wel ff lekker weg kan zwijmelen.
Lekker voor op de bank met een bak chips/popcorn, drinken en evt. met gezellige vriendinnen!
notorious_kim
hoewel je van bij het begin het plot al zag aankomen, vond ik deze film zeer genietbaaar. Een typische romcom, een echte meidenfilm.
Leuk verhaal, goede wendingen, ookal zijn ze voorspelbaar, blijft het je boeien. De schotse toets in deze film was wel leuk.
Dit wordt medegemaakt door de goede acteerprestaties. Michelle Monaghan was echt wel top in deze film, ik wil haar wel meer zien spelen.
Veel romantiek en humor! Leuke film.
DeCol
Zoals al vaak gezegd hier is hij erg voorspelbaar, maar ik had niet anders verwacht. Ik ben altijd wel voor een romcom te pruimen en hier kon ik nog aardig lachen ook. Paar hele leuke en grappige stukken. Verder helemaal niet vernieuwend en de acteerprestaties waren ook niet bijzonder.
Joshhartnettfan.
Heerlijke feel-goodmovie! Voorspelbaar, maar daar gaan de meeste romcoms wel naartoe! Toch blijven de gebeurtenissen om te lachen! Goede acteerprestaties, Dempsey en Monaghan beide. En omdat de ooooh zooo heerlijke MCDreamy alias 'Tom' de hoofdrol had, krijgt deze film er een sterretje bij! Wat is die man toch heerlijk om naar te kijken en te luisteren.
Isaura*
Ik geef hem helemaal gelijk, raar dat deze film zo weinig punten krijg. Normaal gezien spoel ik de film meteen door, maar deze film heb ik wel helemaal tot het einde gekeken. Ik heb kunnen lachen, en vooral kunnen meevolgen met mijn emoties ^^
hheleen
Ik ben best fan van voorspelbare feel good chickflicks... maar dit slaat echt alles!! Vooral het einde.... erger kan gewoon niet.
2 sterren voor de moeite en de mooie landschapjes in Schotland
Ralf81
Aardige komedie. Helaas op enkele momenten wel erg ongeloofwaardig en voorspelbaar. Dus gewoon verstand op nul en kijken met je vriend of vriendin op een zwoel avondje!
aburex
Leuk en vermakelijk. Romantische komedies zijn toch altijd voorspelbaar, maar dat doet niets aan de film zelf
Jozz
Helemaal niet verkeerd! Romkom met een voorspelbaarheid waar je broek van afzakt
, maar dat zijn we natuurlijk wel gewend. Ik vraag me af of we ooit nog een echt goede romkom voorgeschoteld krijgen (zoals Love Actually), maar tot dat moment moeten we het hiermee doen.
En dat lukt best aardig. Leuke acteurs, de Schotse setting voegt veel sfeer toe aan de film en er
valt best wat te lachen. De oma met de anale kralen is dan ook wel het hoogtepunt, geweldig
3.0 voor deze film, met name aan te raden om met je vriendin of vrouw te kijken.
Birger
na het zien van de film snap ik de vergelijking met "my best friends wedding" helemaal. Een filmpje met mooie achtergrond (Schotland), leuke personages en karakters. Zo vind ik dat basketbalclubje echt geweldig. Dit alles gegoten in een cliché zorgt voor een onderhoudende film die leuk is om te kijken maar niet zo lang blijft hangen. Een aanrader maar geen must to see
LisaX
Saaie cliché film. Af en toe wat grappige momentjes en patrick demspey's knappe kop maakte het toch nog oke om naar te kijken.
Uzza_Sparta
een slechte film, duidelijk geschreven door amerikanen en behalve het landschap, vol negatieve clichés over Schotland. Dus geen verrassing dat Paul Weiland hierna geen meer films heeft gemaakt
gukker
Het verhaal van deze film is echt slechter dan slecht. Het is cliché, onrealistisch en voorspelbaar. Ook de acteerprestaties zijn niet echt van een hoog niveau. Het enige postieve aan deze film is dat er af en toe nog wat te lachen valt (hoewel veels te weinig) en op de een of andere manier keek het toch nog best lekker weg. Daarom toch nog 2 sterren voor de moeite.
m1701
Heerlijk romantische film.
Miste alleen nog wat chemie tussen die 2.
Dempsey vond ik het beter spelen dan Monaghan, die bleef een beetje saai
Verhaal ook niet heel origineel
maar het keek lekker weg!
Madeliefje
Precies.