Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Jeff Betancourt
Met onder meer: Danielle Savre, Renee O'Connor en Tobin Bell
Plot Boogeyman 2
"Fear. In The Flesh."
Laura (Danielle Savre) wordt al van kinds af aan geteisterd door nachtmerries van de Boogeyman. Ze besluit zich aan te melden bij een verzorgingscentrum om haar angst onder ogen te komen.
Laura Porter
Henry Porter
Nicky (as Chrissy Griffith)
Darren
Mark
Mrs. Porter
Danny2379
deel 1 was slechter..
maar zoveel slechter als 2 niet..
gewoon n hakfilm en ik wist vanaf t begin eigelijk al t einde.
jimbo79
lekker stevige b-horror die zeker beter is dan deel 1.
het was wel een soort saw ripp-of met zelfs de zelfde akteur;tobin bell die meer en meer de nieuwe robert englund is.
maar de film gaat vooruit is nog redelijk geakteerd voor het genre en is op sommige momenten spannend en lekker goor.
in het overaanbod horror van de laatste tijd 1 van de betere
kiara
Begrijp niet dat dit deel2 moet zijn, het heeft zeer weinig met deel 1 gemeen.
Deel 2 is stukken beter dan deel 1.
Prima mix triller/horror, leuke film
lagaiske
Is een leuke hack and slash movie.
De slachtoffers worden op vrij originele manier om het leven gebracht.
Alleen had ik voor 1 keer wel al halverwege de film door wie de dader was.
Al bij al meer dan zomaar een middelmatige tienerslasher.
Een 3 is dik verdiend.
lagaiske
Wil toch nog wel weten of ie echt was, de boogeyman, want pa werd voor de ogen van broer en zus vermoord, wie was dat dan, de Boogeyman??? Of heb ik weer niet goed zitten opletten,
Goed opgemerkt want ook ik bleef na de aftiteling v.d. film met deze vraag zitten.
De broer heeft dus een trauma opgelopen in die kast en begint iedereen te vermoorden.
Alle deuren waren toch afgesloten???
En halverwegen de film zie je hem in de auto zitten wanneer hij met zijn zus belt.
deTuinman
Ik vind het jammer, continuïteit klopt van geen kant en de verwijzingen naar het vorige deel, verneukt het leuke aan deel 1. De boogeyman is geen wezen meer en af en toe was de film erg voorspelbaar. Tobin Bell kan wel goed acteren maar warrior princeshulpje Renée O'Connor laat het b-niveau er wel van afspatten. Tevens vind ik masker van de boogeyman wel cool van 1 kant, maar absoluut niet orgineel. (jeepers creepers,
Don_Mat
Wat een schandalig slechte film zeg. Slechte acteurs, slecht verhaal en weer zo'n monster die uit the scooby doo tekenfilm komt waaien. Echt weer 4 euro die ik net zo goed op straat had kunnen gooien. Bah, ik word niet goed van die slechte vervolgen op horrorfilms. 0.5 *
Was echt de laatste deel 2 die ooit van een horrorfilm kijk (zeg ik telkens, maar ik blijf steeds benieuwd)
Killagame
Ik vond hem erg goed
Alleen was de killer een beetj nep maarja voor de rest vond ik hem erg goed
nacht
een zeer zwakke film op een paar toch best wel gruwelijke stukjes na. en ook nog eens slecht geacteerd, en dat van de makers van the grudge.
AmazingPP
Pulp horror van de B-klasse. Erg vermakelijk, een blote tiet hier, een beetje sex en best wel wat gore. Heel dun verhaaltje (eigenlijk geen verhaal), heel erg voorspelbaar, maar voor de liefhebber van horror (en dit dan in alle soorten die er zijn) is het best redelijk. 2,5*
tijmenD
Best wel mooi einde opzich:)
Het was wel een prima film vond ik.
Aleen dat masker tjahh het is wel een eng masker maar als je soms in die Henry droom keek had die Boogeyman weer een ander masker:S
Mai*
Dus eigenlijk klopt hier het 1 en tander niet.
Heel simpel, de ouders werden gewoon vermoord door een levend mens...simpel gezegd een moordenaar met een masker op. maar doordat zij klein waren dachten zij dat het heel iemand anders was...
Tja wel grappige film, wel voorspelbaar maar ach dat is meestal met dit soort horror slachtfilms.
Wel leuk filmpje voor zaterdag avond ofzo.
Tribal Lady
Ik vond dit echt een baggere film...
jammer dat ze de Boogeyman een gezicht hebben gegeven !!!
Normaal gesproken is de Boogeyman een mysterieus persoon
en nu hebben ze hem gewoon een gezicht gegeven... erg jammer !!!
Dus eigenlijk klopt hier het 1 en tander niet.
het punt is ookal is et redelijk bizar hoe ze het tonen maar in feite werd de broer opgesloten in de kast door die getikte directeur en je zag de boogyman tevoorschijn komen, hij komt dichter en dichter en plots is hij weg. ik denk da ze daarmee willen tonen da de boogyman eigenlijk in de huid van de broer is gekropen (zoals ik al zei bizar!) ma tis de enige logische verklaring (vo de makers dan) waarom ze het nog eens op het einde tonen en waarom de broer zo wraakzuchtig is :s denk ik toch
Dus eigenlijk klopt hier het 1 en tander niet.
de broer was al binnen voor de deuren werden afgesloten en hij was dan ook degene die ze afsloot en de scene dat hij de auto zat, hij was in de stad. aléz zo denk ik er toch over
Bloody Mary
Film is niet slecht maar echt helemaal anders dan deel 1!
Deel 1 vind ik veel beter, is heel mysterieus en heeft een creepy sfeer. 3*
- 2023 stemmen
Heb de eerste nog niet gezien, maar vond deze echt geweldig. Na vele flops gezien te hebben had ik schrik om nog een B-film te huren, maar hier heb ik absoluut geen spijt van.
Vond hem heel spannend en vond de moorden erg origineel bedacht ( de manier waarop iedereen dood gaat door middel van zijn eigen angsten vind ik een stuk minder orgineel en hebben we allemaal al eens gezien in a nightmare on elmstreet 3 wat zich trouwens ook in een pshychiatrische instelling afspeelt.
Wat de moordenaar betreft, hij ziet er inderdaad niet slecht uit. Maar ook ik had kunnen raden wie er achter zit. Toch ben ik ergens verward. Bij de attack scene van de vrouwelijke dokter zag je zwarte gelakte nagels in vrouwenschoenen . Hoe kan dat als de moordenaar een man was??
Kan iemand hier een uitleg over geven of was dat een angst van de dokter??
Anyway ik heb me goed geamuseerd. Lang geleden dat ik nog zo een leuk filmavondje heb gehad.
Sawchick
Alle mensen die zeggen dat deze film gelijkenissen met Saw heeft, moeten echt Saw een keer herkijken. Think again! Want dat is echt een compleet ander soort film. Ik als Saw verslaafde kocht deze film omdat Tobin Bell erin zit, en als kenner kan ik wel zeggen dat die films veel van elkaar verschillen.
Verder niks op aan te merken: een heel redelijke film, dit.
nickvanzutphen
Ik snap niet dat deze boutfilm nog zo'n hoog gemiddelde heeft want veel positiefs haal ik niet uit deze horror film:
- het acteren was slecht (oke, verwacht ik ok niet anders bij zo'n B-film)
- eng was het al helemaal niet ( ik denk niet dat iemand echt s'nachts wakker ligt bij deze film , daarvoor raad ik eerder Shutter aan, de originele versie daarvan)
- zo origineel waren de moorden nou ok weer niet (dat meisje met die maden zoiets komt ook voor in Hellraiser 2).
- 2023 stemmen
- het acteren was slecht (oke, verwacht ik ok niet anders bij zo'n B-film)
Misschien dat je spoilers kan plaatsen?
En voor een B film vind ik dit erg knap gedaan.
Revolt
Waarom ik deze film een o,5 geef, is omdat het losstaand van deel 1 al een vreselijke film is, die toch af en toe nog een spannend stukje had, waar ik hem een 2 zou geven. Maar als ik dan kijk hoe ze met dit deel de serie hebben verpest, vind ik schandalig. Dit deel staat volkomen los van het eerste deel, voornamelijk meegerekend dat de boogeyman in het begin van deel 2 er al behoorlijk anders uit zag, en ten tweede door de vele scénes met de overbodige bloederige scénes er in. Schandalig gemaakt, ik had iets beters verwacht van de makers van the Grudge, ook al is daarvan deel 2 ook al slechter als deel 1
Lui (crew films)
domme film.. komt zo ongeloofwaardig over, en 'the boogeyman' ziet er ook niet uit, volgens mij zie ik er nog enger uit als ik 's ochtends uit bed kom
hha__
Super film
je kon bijna niet raden wie the boogeyman was
wel een beetje raar want the boogeyman
kan die niet zijn in het begin ; dus wie was the boogeyman in het begin
daarom is hij een beetje raar
maar anders
toch een super film 4,5 +
hij is het waard
Mary_Shaw
Kan iemand hier een uitleg over geven of was dat een angst van de dokter??
eh ik denk dat dat de voeten waren van dat meisje dat geëlectroquteerd werd. denk ik
mrkos
Leuke moorden, maar vond hem niet echt eng, vond deel 1 zelfs wat enger! wel leuk dat je de ''real'' boogeyman niet kon raden, ik dacht eerst de baas van dat gesticht:P maarja was haar bro dus...
2,5
ninoboy1
Pfff, wa moet ik hierop zegge?...
Hij is goed maar ook weeral een beetje te goor vind ik......en zooo voorspelbaar...
Goed voor een 2.0 dus!!
hha__
2,5
HEEL IRITANT DAT JE HET EINDE AL ZEGT
- 2023 stemmen
Inderdaad en eerst stond het nog niet in spoilers. Gelukkig had ik hem al gezien.
Threeohthree
Na deel 1 was het wel duidelijk. Dus ik mag dan wel lovend over deel 1 praten maar dit deel is wel heel triest. Dus mensen sla deze lekker over en houd het bij deel 1. Blijft het idee tenminste ook nog open. En hoef je je niet vast te houden aan een vervolg!

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Frágiles
Thriller / Horror, 2005

6 Souls
Horror / Mystery, 2010
seksverlies van geliefdeshowerbulimiagroup therapytraumanachtmerrieboogeymanphobiapot smokingslasherhooded figurepsychotherapybad dreamforce feedingfoosball psycho killerpost-credits sceneelevator