• 9.373.582 stemmen

Geregisseerd door: Jeff Betancourt

Met onder meer: Danielle Savre, Renee O'Connor en Tobin Bell

Plot Boogeyman 2

"Fear. In The Flesh."

Laura (Danielle Savre) wordt al van kinds af aan geteisterd door nachtmerries van de Boogeyman. Ze besluit zich aan te melden bij een verzorgingscentrum om haar angst onder ogen te komen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

stan

Hmm. Danielle Savre is wel een leuke meid, ga dees toch maar kijken als ie uitkomt

Voor leuke meiden kun je beter een fatsoenlijke film bekijken.

ja maar Danielle Savre heeft die niet

Alleen in Heroes en Bring It On zat ze dus

Maar ik vond Boogeyman ook niet echt verkeert, niet geweldig maar ook niet super slecht..

Dus moet deze ook wel even zien

avatar van mckiller

mckiller

ik heb deel 1 gezien die was wel vet deze lijkt mij ook wel leuk

kos schreef:

Voor leuke meiden kun je beter een fatsoenlijke film bekijken.

Hebje deze film al gezien dan???

Brianna

Nou, net de film gezien, zeker niet te vergelijken met het eerste deel, compleet ander verhaal. Vond het een goede film, veel spanning, en veel gore,. Het eerste deel moest het vooral van de spanning, want daar kwam bijna geen gore in voor. Dat is in dit deel wel anders. Leuke rol weggelegd voor Tobin Bell (jigsaw). Moet er ook wel bijzeggen dat er wel wat elementen van Saw inzaten. Leuk gedaan, maar aan de andere kant vond ik dat ook wel weer jammer, want heb het idee dat er veel horrors zijn die daar wat van willen mee snoepen. Maar niettemin was dit een geslaagde film, en echt het kijken waard. Wie heeft trouwens 1 stem gegeven. Zeker de film nog niet gezien. Ik geef m een 4. Voor de spanning, gore en vermaak.

stan

Ben het helemaal met je eens,
Ik vind het daarintegen helemaal niet jammer dat ze met deze film een hele andere weg in zijn geslagen!
De gore was gewoon gruwelijk e het is weer is een film waar ik de spanning kon voelen.. Daarnaast doet Danielle Savre het nog is overtuigend waardoor het ook nog is leuk was om naar te kijken

Ik ben deels blij dat ze zo een verhaawending hebben gegeven want het heeft in deze film goed uitgepakt maarja het haalt wel het genre horror naar beneden..
Het is meer een soort scream geworden met gore van Saw

Al met al ook 4* want heb me echt gewoon ontzettend vermaakt met deze film

avatar van Leviathan

Leviathan

Vond het beetje een onzin deze film aangezien het Boogeyman 2 is dan, want in deel 1 was De boogeyman ''echt'' en nu moeten ze opeens hun angsten overwinnen? omdat ie nep is dus.. Sloot eigenlijk totaal niet aan op deel 1 ... 't was gewoon zo'n film van '' wie zit er onder het masker'' zoals ik nu net pas lees na dit bericht idd net als scream met een beetje saw erbij..

film was opzich niet slecht in elkaar gezet qua acteren en spanning.. alleen het verhaal ivm deel 1 klopt gewoon geen hout van.. Ze hadden er beter een compleet ander verhaal van gemaakt, want dat is alleen een minpunt nu dat t verhaal niet echt meer logisch is..

avatar van anthony68

anthony68

mooie special effects vooral met dat hart en die slangen. Goed geacteerd 3.0*

avatar van Theunissen

Gisteren gekeken en vond het een ongelooflijke slechte film. Het had weinig te doen met de Boogeyman en leek meer op een Scream film met wat Saw invloeden erin.

De film was zo voorspelbaar als maar wat en er zat totaal geen spanning in. Ook qua originaliteit zat er niets vernieuwend's in want alles is al eens toegepast in andere films. Een groepje tieners dat wordt opgesloten in een huis, jezus wat origineel en voorspelbaar ! Over het acteer gehalte zal ik het maar niet hebben want dat was echt dramatisch slecht. Gelukkig duurde de film minder dan 90 minuten, het hoogtepunt van deze film was dan ook voor mij de aftiteling.

Boogeyman 1 was al heel slecht maar die was door zijn sterke eerste 5 minuten nog steeds beter dan de Boogeyman 2. Ik heb deze film dan ook maar 1 punt gegeven (wat zelfs nog aan de hoge kant is).

avatar van tomthumb

tomthumb

Urgh! Ik had beter moeten weten. Vond het eerste deel al behoorlijk slecht en dit deel is nog erger. Om wakker van te liggen zo slecht. Brrrrrrr.

avatar van jorkie

jorkie

dit vervolg hadden ze nooit moeten maken!

had niks met boogeyman te maken, alleen maar iedereen walgelijk afslachten, en de boogeyman zag eruit als als iemand uit scream.

en wat moet die ene van saw erin?

leek af en toe wel of dat ik een andere film erop had staan..

1 voor de moeite maar deze zal ik nooit meer kijken

avatar van stinissen

Tot nu toe begrijp ik de negatieve reacties niet , ik heb gisteren avond de eerste 45 mijn gekeken en ik vond de film hoogsvermakelijk, vanavond na het voetbal de andere 50 min.

Ik doe dit bijna nooit maar er kwam gisteren avond wat tussen.

avatar van jstinissen

jstinissen

kan ermee door maar het komt zeker niet in de buurt van saw

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Zeer goede film, de hoofdrol speler van saw speelt er ook in mee.

Ik snap de negatieve reacties ook niet.

Ik vind deze film zelfs beter dan saw2 en 3 bij elkaar.

Ik weet wel wat het probleem is, de mensen gaan kijken met het idee dat er een echte boogeyman is(wat dus niet is zoals eerder aangegeven is)

Het is dus geen fictie of andere fantasy wat mensen in gedachten hebben voor de film.

Dat maakt de negative reacties.

was de naam niet Boogeyman dan keken mensen niet met een verwachting, en waren de reacties zeker beter.

avatar van dvdboer

dvdboer

Ik denk dat de hollander zeker gelijk heeft, ik vind deze film ook goed, de film zit goed in elkaar.

Special effects zeer goed, en er zat een goede aanhoudende spanning in.

En als mensen niet met een vooroordeel gingen kijken, (met een fictie persoon de boogeyman) dan waren de reacties zeker beter geweest.

Net zoals een film The werewolf zou heten, en blijkt er geen echte werewolf te zijn in de film, dan zouden mensen ook negatief op reageren. Zo zou je het moeten zien.

een dikke 4 sterren heeft deze film verdient.

trouwens de laatste Saw vind ik maar slecht.

avatar van brasp070

brasp070

tomthumb schreef:

maar je vind Shaun of the Dead wel een 4 waard, wat helemaal een slechte films is.

Ik vind The Boogeyman 2 een spannende film, goede special effects.

Er mag van mij gerust nog een opvolger komen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Ik vond Shaun of the Dead niet supergrappig, maar dat kwam omdat het genre waarop deze film een parodie is - de zombiefilm- mijn genre niet is. Maar slecht? Denk het niet. Heeft inmiddels een cultstatus trouwens ook. Om even een vooroordeel uit te spreken, dit lijkt mij een goedkoop vervolg op een tamelijk grote flop.

avatar van dvdboer

dvdboer

Als je de film niet gezien hebt kan je dat ook niet zeggen, nee dit is een totaal ander verhaal zoals er al eerder vermeld werd.

avatar van vinketering

vinketering

Vond deze film veel beter dan deel 1, maar dat komt ook omdat dit eigenlijk gewoon een losstaande film is. Wilde hem eerst niet gaan kijken, omdat ik deel 1 een zeer slechte film vond, maar mede doordat ik hier goeie reacties las heb ik hem toch maar gekeken en daar heb ik geen spijt van gehad!

Brianna

Wil toch nog wel weten of ie echt was, de boogeyman, want pa werd voor de ogen van broer en zus vermoord, wie was dat dan, de Boogeyman??? Of heb ik weer niet goed zitten opletten,
Maar iig, voor de mensen die deze film nog moeten kijken, vergelijk hem niet met deel 1, compleet ander verhaal, gaat over je angsten. Zijn die echt, of......... Heb al gezegt dat ik het een goede film vind, en blijf daarbij

avatar van hub_011

hub_011

behoorlijk sterke film stukken sterker als deel 1

avatar van Anjin

Anjin

hub_011 schreef:

behoorlijk sterke film stukken sterker als deel 1

Ja vond ik ook

Eigenlijk was deze beter horrorachtige..

avatar van uhmmmmmmm

uhmmmmmmm

Het mag toch niet waar zijn?

Deel 1 vond ik al niks nu ook nog een deel 2?

Rampzalig

avatar van stinissen

Heeft niets met deel 1 te maken en de film vond ik stukken beter als het eerste deel , eerst kijken dan pas oordelen....

zeer verrast !!!! een beetje het saw effect, heeft deze film

niet TE overdreven maar wel goeie horror/thriller momenten

3.5 sterren ...

avatar van mixmaster

mixmaster

dit deel is zeker beter als het waardeloze 1e deel.

het is alleen wel jammer dat dit verhaal compleet anders is als het 1e deel ondanks dat tim jensen nog van het 1e deel genoemd word.

wie van een lekkere spannende horror film houd moet dit 2e deel gewoon zien.

avatar van FillumGek

FillumGek

Als deze beter schijnt te zijn dan het eerste deel dan hou ik me hart vast voor het origineel.

Geen verrassingen en een beetje gore en het verhaal kunnen de film niet redden van de ondergang. Maar het grootste probleem; De Boogeyman...wauw....ik schijt nog eerder in m'n broek van Ronald McDonald.

avatar van zjandannybob

zjandannybob

De_Hollander schreef:

Dat maakt de negative reacties.

Deze opmerking vind ik dus helemaal niks?? wie heeft er verwachtingen hoe en wat de boogeyman inhoud lijkt mij niemand anders hoor je dus ook in zown gesticht..

En de special effects in de film zijn zeer slecht, het acteren is gewoon slecht tot matig (vooral de mannelijke spelers zijn waardeloos). De film wordt op geen een moment spannend?? of heb ik iets gemist? de moorde waren helemaal niet zo speciaal, want zoveel gore kwam er niet in voor. Vooral de maden waren heel slecht in de arm??

Voor mensen die niet vaak horrors kijken is dit wel leuk, maar als je er al veel gezien hebt is deze eigenlijk al niet echt meer de moeite waard!

+punten het geluid met dolby

avatar van aerts007

aerts007

Ik vond hem eigenlijk zo slecht niet ,in ieder geval beter dan deel 1!