• 9.376.030 stemmen

Releasedatum: 7 mei 2009

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Star Trek

"The future begins."

James Tiberius Kirk is een ontzettende wildebras, maar blijkt ook een enorm getalenteerd ruimtevaarder te zijn, wanneer hij zich laat overhalen om een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Bij het afleggen van zijn examen krijgt Kirk het aan de stok met zijn hyperintelligente collega Spock. De onbesuisde roekeloze Kirk en de berekenende kalme Spock zijn dan ook absolute tegenpolen. Naarmate de mannen elkaar beter leren kennen groeit echter de onderlinge waardering en dat is maar goed ook: als zij met het revolutionair futuristische ruimteschip USS Enterprise aan een zware en levensgevaarlijke reis beginnen moeten alle neuzen en ook alle oren, spits of niet, dezelfde kant op wijzen om de missie te laten slagen...

James T. Kirk

Christopher Pike

Slecht argument.

avatar van mnrk

mnrk

Ben helemaal geen fan van de Star Trek films of de serie. Maar na het zien van de trailers zal ik deze toch zeker te weten gaan zien in de bioscoop.

Wat heeft J.J. Abrams hier toch wat moois van gemaakt (denk ik )...

Slecht argument.

In tegendeel. Het spreekt boekdelen.

Een beetje hetzelfde als King Kong een gouden ring laten dragen.

Stephan schreef:

In tegendeel. Het spreekt boekdelen.

Een beetje hetzelfde als King Kong een gouden ring laten dragen.

Dat zou erg opvallen, het feit dat er een Slusho!-drankje wordt besteld in een bar zal slechts weinigen opvallen.

De nieuwe stills zien er trouwens prachtig uit: http://www.imdb.com/media/rm2724956672/tt0796366

SanderSander88 schreef:

Mij zou het opvallen en de magie van Star Trek zou meteen verbroken zijn omdat ik aan Cloverfield moet denken.

Zelfs in een gouden francise als Star Trek je eigen succes adverteren? Bah.

SanderSander88

Ik neem aan dat jou ervaring met Cloverfield minder is dan die van mij dan.

Stephan

Vond het een prima film. Heb ook genoeg van de virals meegekregen. Cloverfield is Cloverfield en Star Trek is Star Trek. Nogmaals, ik vind het gewoon niet van respect getuigen om je eigen succes in het concept van een ander te stoppen. Hoe subtiel ook.

avatar van mwoeb

mwoeb

Maak je nu niet van een mug een olifant, Stephan?

Stephan

Ik zet het mischien wat zwaar aan, maar ik ben bloedserieus.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Wat me opvalt: ''Sylar'' van Heroes speelt Spock.

avatar van steventje

steventje

Wat mij opvalt, door het bekijken van de trailer, is dat het op en top actie is. Iets dat helemaal niet overeenstemt met de Star Trek legacy.

steventje schreef:

Klopt, daar ben ik dus ook heel blij mee.

BoordAppel

Het lijkt inderdaad niet echt een Star Trek film te gaan worden.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

BoordAppel schreef:

Het lijkt inderdaad niet echt een Star Trek film te gaan worden.

Jawel hoor, kijk maar naar dat lompe geval met elvenoren linksonderin de Poster.

BoordAppel

Eén Vulcan maakt nog geen Star Trek.

Dit zal geheid weer een paar Star Trek fans pissig maken:

Tagruato-logo (Cloverfield) in de Star Trek trailer.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Dit zal geheid weer een paar Star Trek fans pissig maken:

Tagruato-logo (Cloverfield) in de Star Trek trailer.

Wat is dat?

SanderSander88

Een screenshot van de nieuwste Star Trek trailer. Op een van de gebouwen staat een logo van een fictief bedrijf van de film Cloverfield.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nieuwe, laatste trailer.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

fuk. volgens mij zag ik een sex scene in die trailer. dat haat ik, vooral bij star trek

avatar van eppo349

eppo349

Over een gelikte trailer gesproken.

Stephan

Ik word wel een beetje moe van die lens-flare die in elk shot aanwezig is.... Maar het zal weer een spektakel zijn. Ik kijk er naar uit iig.

avatar van gotti

Zag de trailer laatst in de bioscoop, maar was niet erg onder de indruk. Wordt dit niet alleen écht leuk voor de fans van de films en serie(s?)?

SanderSander88 schreef:

Ik beloof je dat als ik - als reguliere filmkijker (en dus niet zo'n cloverfieldfan als jij) - door zijn ego-getrip uit het Star Trek gevoel wordt gehaald, ik ter plekke de zaal uitloop.

Serieus... Je gaat toch naar Star Trek en niet naar Cloverfield II?

BoordAppel

Buiten Cloverfield fans die de hele viral marketing hebben meegekregen merkt echt niemand dat soort dingen.

avatar van Wouter

Aanvankelijk zou de film kerst 2008 uitkomen. Vaak geen goed teken, zulk uitstel. Of weet iemand meer?

Wouter schreef:

Hier

Zal wellicht nog een nasleep zijn van de staking aldaar... al dat geshuffel.

BoordAppel schreef:

Precies, de doorsnee Cloverfield kijker weet niet eens wat Tagruato of Slusho is.

avatar van Wouter

Stephan schreef:

'Star Trek' pushed back to 2009

Paramount is pushing back the release of "Star Trek" from Dec. 25 to May 8, 2009.

Move was part of a major reshuffling to the studio's release calendar, as well as DreamWorks' release calendar.

(Variety)

Mmm. Klinkt niet goed.