• 9.377.091 stemmen

American Pie Presents Beta House (2007)

Komedie | 89 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: American Pie: Beta House

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Andrew Waller

Met onder meer: Eugene Levy, Steve Talley en John White

Plot American Pie Presents Beta House

"The most outrageous slice of pie!"

Erik en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!

avatar van darkjaap

darkjaap

steve stifler bedoel je?

want in deze film zaten 2 stiflers..

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Het is een echte tienerfilm en volgens mij zeer plezant om in groep ernaar te kijken. De humor is voor pubers en ik ben een puber. Hij stond mij wel aan maar is echter wel strek naar leeftijd gericht. Het acteerwerk is iets minder en het verhaal is dom en onnozel maar grappig. De film gaat echter wel om de humor en niets anders?

verhaal 2*

humor 4*

acteerwerk 2*

poster 2.5*

uitgewerkt 3*

verfilmd 3*

avatar van Donekkel

Donekkel

Dit is echt wel een van de betere. Deel 4 is 1 van de mindere.

avatar van marcjeb

marcjeb

ik zie dat veel mensen zeggen, dat deze het minst van de 6 is, terwijl american pie maar 3 delen heeft. die delen die volgen zijn een soort van scary movies ( slappe humor, het orgineel voor gek zetten, en kulote !)

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Steve Stifler = Ongelofelijk goed!

Dwight Stifler = één van de allerslechste neergezette personages ever!

avatar van gotti

Donekkel schreef:

Dit is echt wel een van de betere. Deel 4 is 1 van de mindere.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

gotti schreef:

Meen je dat echt? Na de eerste twee ging het erg bergafwaarts hoor...

3 was ook nog wel leuk vanwege Stiflers grote rol.

avatar van gotti

Thematisch gezien waren de eerste twee verreweg het interessantst. Het drama en de humor was behoorlijk in balans, waar later de (flauwe) humor ging overheersen. De eerste twee deden me ook erg denken aan de high school films uit de jaren '80, de hoogtij dagen van de High School film...

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Werkelijk verschrikkelijk... Ik kon om de eerste drie American Pie films lachen, maar deze uitgemolken zooi is niet te verteren. Maar zit je met vrienden die een biertje op hebben, tja, dan worden films als dit wat makkelijker verteerbaar. Het grootste pluspunt zijn de vele tieten in de film, een van de weinige pluspunten trouwens. De film is namelijk onorigineel, véél te vulgair en de grappen zijn meestal ongrappig. En in tegenstelling tot de eerste drie films, zijn de personage's totaal niet sympathiek. Nee, ik kon alleen maar glimlachen door het vrouwelijk naakt. Jammer dat die meiden zich dan juist in een film als dit laten zien...

Een schande voor de originele American Pie films, deze vervolgen. Bij de eerste heb ik dubbelgelegen, ik kan wel lachen om ranzige humor, maar deze heb ik met moeite afgekeken. 1.5*

avatar van Seifer

Seifer

Toch wel de slechste film van de American Pie reeks, het verhaal is om te huilen en dan nog maar zwijgen over de bar slechte acteerprestaties. Waarschijnlijk had deze film zelfs nog een lagere score gehad, als het geen American Pie film was geweest.

avatar van Theunissen

Deze film heeft totaal niets meer te maken met de leuke drie eerste delen van American Pie. Alleen Eugene Levy is nog over van de eerste 3 delen en speelt ook maar een zeer kleine rol in deze film. Het verhaal is triest en de humor ook. De meeste hoofdrol spelers waren eerder irritant als grappig. Echt triest voor worden dat men deze film heeft uitgebracht. Men probeerde gewoon nog geld te verdienen op grond van het succes van de eerste drie delen.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Moet zeggen, dit deel was 100% niks vergeleken met alle vorige films..

Jammer, want American Pie is de tiener film die echt rocks!

avatar van Niqk

Niqk

wat een ongelofelijke slechte ripp off van revenge of the nerds!

bah, walg walg bah!

avatar van marcjeb

marcjeb

gotti schreef:

Meen je dat echt? Na de eerste twee ging het erg bergafwaarts hoor...

deel 3 is ook erg goed hoor, daar zit weer wat verhaal in en stifler heeft een super rol ! 2 had wat minder verhaal maar die was gewoon erg grappig ! en 1 was de bom !

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Erg tegenvallend, maar nog wel vermakkelijk.

avatar van dualcia

dualcia

American Pie is altijd cool, en films over universiteiten en ontgroeningen en studentenverenigingen ook ;D

Dus deze was ook weer cool, al was het verhaal echt belachelijk hehe

avatar van m1701

m1701

jeetje wat slecht en slap zeg!

Deel 1,2,3 waren nog leuk

maar dit slaat echt helemaal nergens op!

Acteerwerk is slecht

avatar van Talkshit

Talkshit

Geweldige film!

avatar van Weertenaar

Weertenaar

Ik heb er zo geen kracht meer voor: 1,00 (1,00)

Ja het is waar, een one-liner van Gerard Joling die grappiger is dan de crap die we in deze prent voorgeschoteld krijgen en perfect blootlegt dat ik het he-le-maal heb gehad met die American Pie shit. Wat is er in hemelsnaam nog over van het concept American Pie. Onvoorstelbaar ook dat de producers van de drie originelen (American Pie 1 en 2 en The Wedding) het hebben toegestaan om hun (sterke) merknaam te grabbel laten gooien. Zoals altijd draait het weer om het geld (dat van de rechten), maar triest is het zeker wel. De overeenkomsten met het origineel zijn nul komma nul, balanceert het niveau al lang niet meer op de rand van de afgrond maar ver daaroverheen en raakt het verhaal in deze prent kant noch wal

En alsof dat nog niet het enige is. De grappen zijn van elke vorm van humor verstoken, kan ik me in de verste verte niet inbeelden wat er grappig aan is als mensen opzichtig over elkaar lopen heen te kotsen en is de scene met het paardenzaad in Russische roulette vorm werkelijk te ranzig voor woorden en een ongelofelijke mislukte parodie op die meesterlijke scene uit The Deer Hunter. Daarnaast is de regie ongelofelijk slecht. Trouwens is de persoon die hier in is gestapt als regisseur sowieso een groot onbenul, want enige kans op carrière als regisseur kun je natuurlijk direct wel vergeten.

Verder zijn de acteerprestaties ongelofelijk slecht, is er van één goede dialoog geen moment sprake en voegt de cinematografie wederom niets toe. Nog een geluk dat de prent slechts 80 minuten duurt, maar het maakt voor mij des te meer duidelijk dat het weer even snel een filmpje was om maar weer eens te cashen met de zwaar afgetopte American Pie formule (al is het eigenlijk alleen de naam die overéénkomt), hetgeen, hoe bizar ook, wederom gelukt is. Ik heb er mijn buik inmiddels vol van, op naar het serieuze werk.

avatar van DeCol

DeCol

Alweer de zesde American Pie. Ik vond hem beter dan de voorgaande, the Naked Mile en ongeveer gelijkwaardig aan Band Camp. Natuurlijk haalt hij het niet bij de eerste drie delen die veel beter zijn dan de latere delen.

Beta House gaat natuurlijk weer nergens over. Flauwe onderbroekenlol en heel veel mooie vrouwen is waar het om draait. Met een groepje vrienden en een biertje erbij is de film best te pruimen. Ik kan nog wel om die flauwe grappen lachen en heb dus wel genoten.

avatar van daveske

daveske

Ik lees bijna alleen maar negatieve reacties. Daar ben ik het niet mee eens.

Ik denk dat ik deze AP de beste vindt van allemaal. Het verhaal is natuurlijk niet sterk maar dat vindt ik bij geen enkele AP. Deze film moet het egt hebben van de grappen en hoe erg ze zichzelf soms voor lul zetten. Dat is in deze AP allebei goed gedaan. Vindt de rol van Stifler ook echt prachtig.

Al met al geef ik deze film een 4,5

avatar van Kill_illumovie

Kill_illumovie

Leuk maar ook niet meer. Vorige deel vond ik beter te versmaden.

avatar van Ceeda7

Ceeda7

1 VOOR DE TETTEN OLéééééééééééé

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Zeer puberale en smaakloze onderbroekenhumor. Zwak verhaal, saai geacteerd. Het enige waardoor ik ben blijven verderkijken is het vele vrouwelijke schoon .

avatar van F33LG00d

F33LG00d

Ze blijven leuk, stuk voor stuk

dikke 5

avatar van Frok

Frok

Af en toe wel grappig, voor de rest gewoon vermakelijk filmpje.

avatar van ErikvH

ErikvH

Leuk filmpje. Eerste twee films vond ik nog het beste, maar ook de overige 4 delen vond ik zeker leuk om naar te kijken. Gewoon makkelijke humor en een aantal mooie dames in de film.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Ik vond deze beter dan Band Camp, maar wel erg kantje boord weer.

Gelukkig kan ik er nog wel om lachen

avatar van aunuscus

aunuscus

Ceeda7 schreef:

1 VOOR DE TETTEN OLéééééééééééé

avatar van charmed one

charmed one

ik vond dit deel weer grappig. dit is niet het beste deel maar ik heb weer in een deuk gelegen. allemaal zijn ze leuk. maar de beste delen vind ik toch de eerste vier delen. dit deel en deel 5 zijn ietsjes minder. maar ik zie ze altijd graag.