American Pie Presents Beta House (2007)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: American Pie: Beta House
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Andrew Waller
Met onder meer: Eugene Levy, Steve Talley en John White
Plot American Pie Presents Beta House
"The most outrageous slice of pie!"
Erik en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!
Erik Stifler
Wesley
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Ik schrik me rot!
Een vierde en vijfde deel waren al erg genoeg en al zwáár overbodig, maar dit is toch echt overdreven!
Chainsaw
En dat Levy zich hier nog steeds voor laat lenen. Neem aan dat hij er een behoorlijk zakcentje voor krijgt. Z'n CV, waar de laatste jaren al flink wat rommel bij is gekomen, wordt er in ieder geval niet beter op.
is hier nog een publiek voor? dit kunstje kennen we toch wel!
Blijkbaar wel. Anders wordt het niet gemaakt natuurlijk...
titia
Blijkbaar wel. Anders wordt het niet gemaakt natuurlijk...
Snap ik, ik begrijp alleen niet dat mensen hier blijkbaar nogsteeds intrappen! Het concept is nu echt wel uitgemolken. Maar ja, er zijn altijd weer nieuwe 13-jarigen die dit leuk vinden... (aii, vooroordeel... sorry!)
Dutchmeister
13 jarigen? Om de vorige American pie films kon ik echt wel lachen man, en raad eens?? Ik ben 18 jaar. Hopen dat deze weer eens van oud niveau wordt!
Reken er maar niet op. Na de eerste twee kelderde het niveau enorm. De eerste twee behoren echter tot mijn favoriete teenpics van het afgelopen decennium.
Dutchmeister
Mwoah, je hebt wel een beetje gelijk denk ik. Naked mile was ook al van een heel wat lager niveau, de andere vond ik echt geweldig!
Trailer is ook niet echt vet ofzo, maarja wie weet..:
Ik schrik me rot!
Ik vond 1tm 3 geweldig!
Tja..deel 4 was toch wel afgezaagd
Maar ik vond deel 5 {naked mile} ook heel goed
En ja,deel 6 ga ik ook zeker kijken!
baraka
BETA HOUSE!!! Ik heb er absoluut weer zin in. Ik was bang dat American Pie na deel 2 nooit meer op niveau zou komen. The Wedding was wat flauw en Band Camp absoluut prutswerk maar The Naked Mile hoewel Erik Stifler minder sympathie opwekte dan Jim Levenstein was wel weer echt lachen.
BlueSword
walgelijk..
dacht toch echt dat naked mile de laatste was.
walgelijk..
dacht toch echt dat naked mile de laatste was.
Ik heb van elke american pie genoten 1 tm 5
ik vond ze eerlijk gezegt héel goed!
En ik heb wat foto's van de film gezien en de trailer
en het lijkt me een goeie film
Angrod_Pallanén
Het heeft 0,0 te maken met American Pie, maargoed, zolang Levy nog werk wil hebben komen die AP's wel. Standaar tienerkomedie, maar daarom niet minder leuk.
onbekend!
Ik heb al de foto"s de trailer en een clip van deze film gezien.
Echt een hele leuke film lijkt het me !!!!!
niethie
Hoeveel broertjes en neven heeft die stifler in godesnaam en alleen maar omdat ze familie van hem zijn zijn ze precies het zelfde
Stanlytookie
Laten we eerlijk zijn de eerste 3 waren natuurlijk magisch. Daar kunnen de volgende delen niet aan tippen. Er is maar 1 echte stifler:P Deel 4 vond ik waardeloos en een beetje soft. deel 5 vond ik toch wel erg grappig, dus ben erg benieuwd naar deze.
onbekend!
Ja ik vond 5 ook supergrappig! lees me bericht maar en schreef ik een paar scenes van de film
Ik ben ook erg benieuwt naar de film !!
follieboy
ik heb hem net gezien..
echt heel leuk, sommige stukjes een beetje langdradig en bij dit soort films: voorspelbaar..
desondanks hele leuke film 3,5*
samsamgames
Heb hem net gezien, 5 kon nog net.... maar deze is echt slecht!
Dit kan je toch geen American Pie film meer noemen!
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Houd het dan nooit op? Zei Carice van Houten een keer....
hendrik119
net gezien, echt een american pie, een hoop naakt en een hoop tieten. voor een gezellige avond met vrienden is hij leuk maar niet samen met je vriendin.

American Pie Presents: Girls' Rules

2006

American Pie Presents Band Camp
2005

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006

American Pie
Komedie, 1999
sekscollegefraternitydebaucheryfrat partyseks komediefraternity pledge young adult