American Pie Presents Beta House (2007)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: American Pie: Beta House
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Andrew Waller
Met onder meer: Eugene Levy, Steve Talley en John White
Plot American Pie Presents Beta House
"The most outrageous slice of pie!"
Erik en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!
Erik Stifler
Candy
Mr. Stifler
Wesley
Kelsey16
net gezien, echt een american pie, een hoop naakt en een hoop tieten. voor een gezellige avond met vrienden is hij leuk maar niet samen met je vriendin.
meer inhoud dan die paar tieten heeft deze film dan ook niet, het moet het hebben van naakte chicks en sexpraat, ik vond American Pie altijd erg dope, maar dit is echt een waardeloze film.
1* voor het bloot
onbekend!
Echt een geweldige film !!
Als je deel 5 leuk vond vind je deze ook een topper !!
Echt ik heb me dood-gelachen om deze film !!
Van mij mag er nog een deel 7 komen in de stijl van 5 en 6 !!
Een 4 ; ****
rubenzzz
deel 4 en 5 waren kut. Deze daarentegen was geweldig! Het verhaaltje blijft meestal wel hetzelfde, maar de grappen lach je , je echt kapot om. 4* laat 7 maar komen hoor!
bloedlink
kvond alleen bandcamp fcking slecht...de rest was wel leuk!
ik ga deze nog checken na mijn toetsweek
zjandannybob
zeker weer een mooie film, gelukkig dat ze niet door zijn gegaan met de stuk zwakkere prestaties van het vorige deel!!
dit is gewoon weer wat mooie vrouwen bijelkaar zoeken, wat leuke figuren erbij duwen en klaar is de film, zo mooi bedachte scenes in deze film hebben ons echt meerdere keren kapot moeten lachen.
zeker de moeite waard om te kijken!!! alleen te kort de 89 minuten haalt de film zeker niet beter gezegt misschien net 75 minuten.
raar dat er toch mensen zijn die zeggen dat deze in de trend van deel 5 is, dit vind ik dus helemaal niet de humor is toch echt wel van veel hoger niveau...
Met alle respect, maar een 4,5 voor een film die volgens ook jou een stel mooie dames en leuke figuren bij elkaar zijn?
Ik vond de film was grappig soms maar een 4,5 deel ik normaal alleen uit voor echte topper. En het 6e deel van de AP reeks kan je dat bepaald toch niet noemen...
onbekend!
Nouja ik vind american pie naked mile leuker hoor !!
Deze was in de stijl van deel 5 maar deze was ook heeel erg grappig
Van mij mag er nog een deel 7 gemaakt worden, in de stijl van 5 en 6
Ik vind eigelijk elke american pie een topper !!
Noujaa.. misschien is band camp (deel 4) ietsje slechter ;
Een goed verdiende 4; ****
Vloertegel
Precies wat ik r van verwachtte: lekkere wijven, hoop onzin, veel tieten en ...veel tieten.
ook de overduidelijke overenkomst met revenge of the nerds vond ik grappig.
Ondanks dat ie niet kan tippen aan de eerste 3 delen is dit uitermate fijn stonersvoer: ongecompliceerd en flauw.
beoordeeld als stonersvoer: 3*
natju
Deel I + 2 was erg leuk! Alles wat daarna kwam werd steeds minder.. dit laatste deel had veel weg van een low buget film met hier en daar een halfnaakte chick. Veel dezelfde humor. heeft me niet echt kunnen boeien. Meer dan 2 1/2 * kan ik t niet geven helaas. Hoop dat de volgende weer wat leuker word.
Skeleton
Een iets minder vervolg op The Naked Mile. Maar toch het blijft een leuke film! Je moet alleen dit soort films leuk vinden!
YourePrivateDj
Heb deze gisteren uitgekeken,leuke film die ik wel eens terug wil zien.Vooral veel mooie dames komen erin voor,maarja dat is typisch een American Pie film.
Ik had iets meer humor verwacht maar toch een 4*.
onbekend!
Misschien is deel 5 ietjs beter..maar hij blijft geweldig !!
Alle american pie"s zijn heel erg grappig vind ik,alleen deel 4 was niet zo goed ;
Hopelijk komt er nog éen american pie in de stijl van 5 en 6.
Maar als je deze film nog niet gezien hebt dan zeg ik dit: het is een aanrader
Ik heb hem gisteren gekocht voor 16 euro.
Nouja ik geef deze film een goed verdiede .. 4 ****
Dutchmeister
Dat je dat goedverdiend noemt. Verdient helemaaaaal niks deze film. Of lekker dermee kappen of de oude personages terug brengen.
Horrordude
deze film is echt ALLEEN maar gebaseerd op seks seks seks en nog meer seks... écht alle grappen... geweldig
Wezze
Mee eens, vanaf deel 4 had het al geen American Pie meer mogen heten.. Totaal geen verband (behalve het neefje van stifler die we nooit eerder hebben gezien en Mr Levenstein natuurlijk) met de eerste drie delen.. Maar toch aardig om naar te kijken..
Alhoewel sommige delen echt te slecht voor woorden waren..
Ooit iemand wel klaar gekomen met zn broek nog aan zonder echt aangeraakt te worden.. :s Ik wil het niet eens weten
maar in het eerste deel (met Jim) was dat nog grappig, nu niet meer..
Wezze
5* betekend dat er (bijna) niks verbeterd had kunnen worden aan deze film.. en dat je dit een van de beste films ooit vond.. Vrij kansloos als je dat van deze film vind.. Leuke film om een keer te kijken met een paar biertjes, maar een topfilm..?
Less.U
Beter dan deel 4 en 5, maar kan toch helaas niet toppen aan 1 en 2.. maar toch leuk voor een avondje met vrienden en aardig wat bier;)
Hankster
American Pie 1 en 2 waren erg gaaf. American Pie: The Wedding ging nog wel en had tenminste nog een gedeelte van de originele cast. American Pie: Band Camp vond ik eigenlijk nog verrassend grappig. Maar de moeite nemen om deel 5 te kijken ging mij toch wat te ver.
Vanavond dan maar wel A.P.6 gekeken, maar dámn...dit is wel heel erg níét grappig zeg. Zonde van m'n tijd, van de ruimte op m'n harde schijf, en zowiezo zonde van het geld wat de makers in deze flut productie hebben gestoken.
Afknapper. Nog 1* vanwege de mooie meiden, maar meer kan het echt niet worden
filmfilmfilm
gewoon een gave film! net als alle delen van american pie! ik snap niet dat mensen hier op zitten te zeiken, je moet het ook niet al te serieus nemen, gewoon lekker kijken en het verhaal niet te serieus nemen. veel bier, tieten en zeer lekkere chicks in deze film! geweldig!
wirocobama68
deze kon me niet echt meer boeien te slap aftreksel van de eerste american pie's, hoewel er een enkel leuke scene tussen zat
mikey
Ik heb geen 1 grap kunnen vinden. Wel een paar blote tieten van niet al te aantrekkelijke vrouwen. Film lijkt gemaakt door (..) debielen.
maxcomthrilla
Nou was ik al van plan om deze film nog eens te zien, eerdere delen schepten immers toch wel die verplichting.
Was dan ook blij verrast toen American Pie: Beta House tijdens het kerstdiner werd uitverkozen als verlengstuk van het dessert. Nou, moet je er natuurlijk enige feeling voor hebben ( lees: puberale eigenschappen bezitten en er om kunnen lachen ) om zoiets te waarderen. En dat ging aanvankelijk ook wel. De film draait alleen om sex, sex en alcohol. En natuurlijk de afgezaagde wedstrijd tussen 2 studentenverenigingen, waarbij enerzijds de nerds het opnemen tegen de sportievelingen/populairdere mensen.
De sex grappen gingen er echter wel in. Grappig hoe vader bij aankomst op de campus een afspraakje voor zoonlief probeerde te regelen, daarna ook nog enkele leuke situaties. Echter op een gegeven moment wordt het toch minder omdat de film meer biedt van hetzelfde en geen poging doet origineel te zijn. Voor degenen die wel varen bij mensen die elkaar massaal onderkotsen, liefst in het gezicht of mensen die een schaap nader onderzoeken. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn.
Veel vrouwelijk schoon, een scene waarbij sperma natuurlijk weer tegen een familiefoto belandde. Met de daarbij wel aparte reactie van het benadeelde meisje. Uiteindelijk heb ik mij toch wel geamuseerd, al was het maar omdat er om mij heen veel lachende gezichten zaten.
Las ergens dat Eugene Levy een serieuze filmcarriere wel op zijn buik kon schrijven na het maken van deze film. Hij was natuurlijk al veel eerder niet meer serieus te nemen, met als dieptepunt nog geen eens een American Pie deel, maar met The Man. Vond zijn performance hier net zoals in de eerdere 2 delen vreselijk misplaatst. Maar blijkbaar heeft hij geen ander filmrollenaanbod, mist hij ambitie of wordt hij door de scriptschrijvers uitgebuit, denkende dat dit nog grappig is. 2,5*
Ik hoop dat er nog een deel komt in de stijl van 5 en 6
Echt geweldig grappig
lechim
ik vind hem gewoon erg goed. had er niet veel van verwacht, maar hij is gewoon GOED:D
Ninto
Niet echt superveel humor maar wel genoeg debiele spelletjes en sex. 10 keer minder dan deel 1-3, maar het past in de reeks van 4 en 5.
jumpstylemovie
Op dit moment geef zou ik hem een 3*** geven.
maar ik heb nog niet afgekeken.
is dit trouwens dezelfde erik als in deel 5?
sylphil
T'is niet echt mijn soort film, maar toch heb ik af en toe achterom gekeken (zat achter de pc) en moeten lachen toen de kids deze film zaten te kijken.

American Pie Presents: Girls' Rules

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006

American Pie
Komedie, 1999
sekscollegefraternitydebaucheryfrat partyseks komediefraternity pledge young adult