American Pie Presents Beta House (2007)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: American Pie: Beta House
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Andrew Waller
Met onder meer: Eugene Levy, Steve Talley en John White
Plot American Pie Presents Beta House
"The most outrageous slice of pie!"
Erik en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!
Erik Stifler
Candy
Mr. Stifler
Wesley
jumpstylemovie
Net als deel 5 weer een wanproduct.
Maar opnieuw : misschien een ander cijfer bij herziening.
GinolaEHV
Het minste deel van de zes.
Het verhaal in dit deel was ruim het slechtste van alle delen, en het humor-gehalte overduidelijk het laagst. Het ging in deze film echt om de naaktheid.
Maar ja... niet dat ik dat zo erg vind... Het gebrek aan grappen werd deels goed gemaakt door de hoeveelheid vrouwelijk schoon.
2,5*.
Quaest
Ik vond wel goede film. Even goed als anderen maar vind deel 1-2 blijf beter.
Ik vond wel humor. Vooral eindescene vond ik SUPER!
Woutrr
Goede film, alleen die kotsscenes zijn echt goor en te kinderachtig
Na de naked mile vind ik dit toch terug een betere,
zo goed als AP2 worden ze toch nooit meer maarja...
Dark Knight
Flopper van de bovenste plank, ergste deel hoewel deel 5 en 4 ook niet leuk waren vond ik. 0,5*******
Tha Luz
Was nog wel een redelijk geslaagde film,ik kon nog wel eens lachen om ryan maar de personage van erik sloeg gwn nergens op.Dwight deed het gewoon weer leuk moet ik toegeven en cooze vind ik gewoon een eikel.Wel jammer dat ze de ontgroening niet zo leuk hebben inbeeldgebracht en the greek olympiads waren om te huilen.
2.5
Goede film, alleen die kotsscenes zijn echt goor en te kinderachtig
Na de naked mile vind ik dit toch terug een betere,
zo goed als AP2 worden ze toch nooit meer maarja...
Ik vond die kotsscenes juist NIET goor, wat zag dat kots er nep uit zeg, het was net water. Er zaten helemaal geen stukjes of zo in de kots hahaha.
Verder sloeg het verhaal helemaal nergens op(welk verhaal?), personages waren matig, heel weinig humor!
Waar ik me ook aan erger is dat hele stifler gebeuren, dat is de enige reden waarom ze deze film nog American Pie noemen.
In deel 7 krijg je zeker de achterneef van de buurman die de ijsjes verkoopt aan de overgrootvader van de tante van Stifler.
De film had ook tientallen pluspunten, alleen de tieten van al het vrouwelijk schoon!
Daarvoor krijgt de film nog 2 sterren van mij
Roel-
- 1978 berichten
Magere film. Deel 1 en 2 waren leuk, bij deel 3 en 4 begon het te vervelen, deel 5 was een kleine opleving, maar deel 6 is zeer zeker de slechtste van de reeks. Grappen waren niet meer leuk, te veel van hetzelfde en het verhaal was zelfs voor zo'n film belachelijk.
Kan er echt niet meer van maken dan 1,5*
Westje
Vond het een leuke film, heel komisch en origineel verzonnen met de griekse spelen. Daarnaast een typische American Pie film, dat is ook wat de film leuk maakt, het beeld dat geschetst wordt van de Amerikaanse scholen
dvd-me
vond het het beste deel buiten de 1e 3 om vanwege de 'echte' hoofdpersonage's die in de 1e 3 delen spelen.
Deze is het beste van de laatste 3
svauke69
vanaf de 4de film(band camp) ging het achteruit met de reeks
de platte humor uit 1,2 en 3 werd nog veel platter.
1,2 en 3 zijn prachtig;vanaf 4 moet je geen echt verhaal meer verwachten,enkel de moppeb op je af laten komen
Michaelpitt
Ik vind hem geweldig. Vooral vanwege Steve Talley.
American Pie films hóren gewoon een beetje te veel van het goede te zijn.
jaspervlijmen
volgens mij is dit deel het beste deel. ik moest er heel erg om lachen een lekkere over de top film
eppai
net als deel 5 geweldig !
maar kan toch niet tippen aan deel 1,2 en 3
*3,5
darkjaap
zwaar slecht.. slecht geacteerd en totaal geen grappig moment in de film gezien.. tot deel 3 was de serie geweldig de andere delen zijn zeer goed te gebruiken als wc papier.
RedEye_18
Heb deze film met familie gekeken op kerstavond, en omdat ik niet flauw wilde doen heb ik maar meegekeken...
...
ok, ik moet toegeven dat ik heb gelachen maar dit wordt overschaduwd door meerdere wrange gelaatstrekken over hoe ontzettend shit deze film is. Ik heb geen flauw idee hoe dit soort films worden geproduceerd. Ik heb veel bier naar binnen moeten keilen om ook maar in een melige bui te raken en toen begon ik met het tellen van tieten.
Die tel ben ik heel snel kwijtgeraakt.
Michaelpitt
Heb jij ooit stukjes in je kots gehad, toen het enige wat je at/dronk bier was? Dacht het niet..
Dead01
- 1977 stemmen
Gisteren gezien bij iemand en moet zeggen niet goede film
Was groten deels wat overdreven en vrij flauwe film vind ik
Ze hadden het beter na de derde gestopt
**sterren voor de boobs
skipy05
even goed als de 5de film. de 5de en deze film zijn wel een beetje minder dan de eerste 4. verhaal was wel tof en er zaten goede grappige dingen in. Eugene Levy vind ik wel tof dat hij er nog telkens in komt. hij maakt het ook altijd grappig.
jackie chan
Op naar deel 7!!!
Ik vind deze film best leuk terwijl ik die om half 11 na de koffie heb gekeken. Maar toch zeer goede film.
Flauw misschien. Maar stukken beter dan Austin Powers en bij veel films heb je altijd dat de borsten zo worden geweerd. Zoals bijv House of Flying Daggers. Dan gaan ze heel lang naar een vrouw in het water filmen. En dan heel zwak geklets erbij. En dan stapt ze uit het water en dan schiet het gelijk door naar de volgende scane. Dit gebeurd heel vaak.
En dan is zn filmpje met teveel tieten eigenlijk ook weleens leuk.
Mr Levensstein had een leukere rol dan in deel 5. Gewoon TOP! Die Griekse Roulette wen dat BH afhalen waren goeie spelletjes.
Mogen best meer films over gemaakt worden. Zolang het maar geen deel 4 is want dan zit je je weer te frusteren aan al die films waar geen tiet in voor mag komen maar toch aardig wat naakt zit.
jumpstylemovie
Op naar deel 7!!!
God nee, dat kan echt alleen als Jason Biggs of Stifler terug komt.
Het gaat alleen maar achteruit met American Pie, heb het dan door.

American Pie Presents: Girls' Rules

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006

American Pie
Komedie, 1999
sekscollegefraternitydebaucheryfrat partyseks komediefraternity pledge young adult