• 9.379.002 stemmen

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Actie / Avontuur | 122 minuten

Releasedatum: 22 mei 2008

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

"The adventure continues..."

1957. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt. Nadat hij op een afgelegen vliegveld ternauwernood ontsnapt aan een groep snode Sovjet-agenten, ontmoet de avontuurlijke archeoloog Indiana Jones de jonge, opstandige Mutt die zijn hulp nodig heeft bij een persoonlijke missie. In ruil daarvoor maakt Indy grote kans op het vinden van de Crystal Skull van Akator, een legendarisch en fascinerend voorwerp omringd door bijgeloof en gevaar. Indy en Mutt reizen naar de uithoeken van Peru, maar merken al snel dat zij niet de enigen zijn die de Crystal Skull zoeken.

Indiana Jones

Russian Suit

avatar van moviemike

moviemike

Wouter schreef:

Als men 15 jaar geleden hem had vervangen was je er nu aan gewend geweest. Nogmaals, als Connery vervangen kan worden dan Ford al helemaal.

Als je Ford 15 jaar geleden had vervangen, dan had hij ook geen 27 jaar de enige Indiana Jones geweest. Er zijn er trouwens nog altijd velen die Connery de ultieme Bond vinden ondanks er al 5 anderen die rol hebben vertolkt.

avatar van DeCol

DeCol

Ford is de enige echte Indiana Jones en die moeten ze ook echt niet vervangen. En wat een vergelijking met James Bond.. Dit is het 4de deel van Indiana Jones, hoeveel James Bond delen zijn er wel niet?

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Er zijn 21 James Bond delen en de 22e, Quantum of Solace, komt dit jaar november uit.

Goed nieuws, mensen.

Imdb, 904 stemmen met een gemiddelde van 9,2. Dit zegt nog niet veel, maar het is een zeer goed begin!

avatar van Wouter

DeCol schreef:

Ford is de enige echte Indiana Jones

En Connery de enige echte Bond...

avatar van kochana

kochana

En roger moore de enige echte saint

avatar van Martijnnn

Martijnnn

En Brad Pitt de enige Batman.

avatar van Techro

Techro

Gisteren gezien in Amsterdam! Top film en weet na 20 jaar nog steeds de Indiana Jones sfeer vast te houden...maar op den duur wel wat langdradig en dan Indiana Jones en Aliens! Dat vond ik persoonlijk te ver gezocht. Verder zeker een aanrader.

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Opa indy zzzzzzzz

avatar van Rancid

Rancid

Hehe, vage poster, die kerel op de poster lijkt helemaal niet veel op Ford.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Ricochan38 schreef:

Opa indy zzzzzzzz

Ik geloof niet dat jij de film hebt gezien.

avatar van jelle_

jelle_

Ik heb m gezien en hij was niet zo goed....

Beetje te oud....

avatar van The Oceanic Six

Vraag me af hoe iedereen hem al gezien heeft...nog niet op internet te krijgen en hij draait nog niet en ik geloof niet dat er 5 hier al de premiere bijgewoond hebben.

avatar van joostie

joostie

JESUS hij heeft op imdb een 9.2 met meer dan 900 stemmen.ZAL wel nog wat omlaag gaan maar toch nog veel.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Huh, vanmorgen stond de teller bij IMDB nog op nul, toch?

avatar van Prudh

Prudh

Er waren maandag twee persvoorstellingen in Nederland en buitendat heeft hij natuurlijk op Cannes gedraaid. Zo vreemd zijn alle stemmen dus niet. IMDb verwerkt de sterren volgens mij later.

avatar van The Oceanic Six

Net of mensen hier in Cannes de film hebben bezocht...

Net zo min als ik geloof dat ene Jelle hem al gezien heeft...

Alleen Techro komt geloofwaardig over.

avatar van Gish

Gish

Heb die box met de drie voorgaande delen weggedaan.

Is niet my cup of tea. Goed gemaakt hoor, maar nergens origineel of verrassend.

Beetje humor, wat actie, schedel, gillende vrouw, enge beestjes, meer schedels, bad guy [or woman], rugpijn, geslinger en gezweep en zo kan ik nog even verder.

Ik sla dit deel dus maar over, ondanks de 9,2 op IMDB en de ongetwijfeld volle zalen. Veel pleziet allemaal.

avatar van megaman

megaman

Ik heb verschrikkelijk veel zin in deze film! Wel leuk dat ze de look een beetje oud hebben gelaten zodat er meer een éénheid is in de serie. Vaak bij de sequels of remakes van tegenwoordig zie je dat alles er te gelikt uitziet met computer-animaties en andere moderne effecten en dan raak je de oude sfeer een beetje kwijt. Any way, hardstikke tof dat we weer een Indy film hebben om naar uit te kijken! En van mij mogen er nog wel twee films worden gemaakt. Het word weer een mooi jaar met twee nieuwe delen in m'n favouriete film-series: Indiana Jones en James Bond. Al is James Bond weer iets anders qua stijl en sfeer vanaf Casino Royale.

avatar van killerfreak

killerfreak

mja, ge kunt nooit weten of iemand een film gezien heeft he. Zelfs over 10 jaar kunnen ze nog op deze film stemmen terwijl de persoon in kwestie deze misschien nooit gezien heeft.

Anyway, idd hoge score op IMDB, al zou ik toch minstens een weekje wachten om een soort trend te kunnen waarnemen, want minder dan 1000 stemmen is nog net iets te weinig...

avatar van mckiller

mckiller

jelle_ schreef:

Ik heb m gezien en hij was niet zo goed....

Beetje te oud....

horned_reaper schreef:

Vanaf vandaag is de film overal op internet te krijgen

DvD kwaliteid nogwel.

Dus ik weet wel wat ik vanavond ga kijken ^^

K snap jullie niet in de Bios is zo een film toch veel mooier of heb je thuis een beamer ofzo?

avatar van JacoBaco

Ik neem aan.. Harrison Ford is oud

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Ja, vind ik ook. Ik zou hem eerst kijken in de bios en dan pindakazen.

Maar ja, iedereen kijkt de film op de manier hoe hij of zij het het liefste wil.

Maar wat heb ik toch een ongelooflijke zin in deze film!!!!!!!!!!! Nog maar 4 daagjes en ik ga er naartoe!

avatar van mental_jos

mental_jos

Gaat lekker op imdb

User Rating: 9.2/10 (904 votes)

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Ik ga deze film zeker checken en dat de film van sommige kanten kritieken krijgt kan ik pas oordelen als ik de film zelf zie.

De vorige delen waren laatst ook op tv en ik heb er gewoon netals altijd zeer van genoten.

Dus deze zal ook wel een topper worden.

Mensen download deze film niet en ga gewoon naar de bioscoop.

avatar van jelle_

jelle_

JacoBaco schreef:

Ik neem aan.. Harrison Ford is oud

Niet op die manier oud.

Maar Indy is niet meer wat hij geweest is.

avatar van moviemike

moviemike

deze nacht om stipt 0.00 uur een midnight screening in Utopolis Mechelen, nog enkele uurtjes en ik heb hem gezien!

avatar van Reinbo

mental_jos schreef:

Gaat lekker op imdb

User Rating: 9.2/10 (904 votes)

Alsof die alle 904 de film ook echt gezien hebben. Early fan voting, zegt helemaal niets...

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Ik doe meestal een boterham pindakazen.