Genre: Misdaad / Drama
Met onder meer: Al Pacino, Robert De Niro en 50 Cent
Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans
Releasedatum: 8 januari 2009
Plot Righteous Kill
"Most people respect the badge. Everybody respects the gun."
Twee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?
Detective Tom 'Turk' Cowan
Jessica
Cheryl
Rogers
Quentin
Ben nog steeds erg wantrouwend maar er is nu tenminste een degelijke(re) trailer; http://www.apple.com/trailers/independent/righteouskill/hd/
TheRisingSun
Inderdaad een betere trailer als de vorige die ík gezien heb!
Zat er trouwens nou een verwijzing naar "Heat" in?! Op een gegeven moment zegt De Niro tegen Pacino in een koffieshop (Hoe toevallig?!) : "Whatever happens, I'm not taking you down with me!"
Moest er meteen aan denken.
The Last
De Niro lijkt wel een beetje op Vinnie Jones op deze poster.
Hayabusa
"Most people respects the badge, everybody respects the gun."
Kan niet wachten op deze film.
_dangerous_
het zal niet meer dan een goedkoop gemaakte B film zijn.
nee, ik weet het zeker!
hannes64
- 1926 berichten
Ik wil ze samen wèl zien op `t witte doek.
Ze speelden al samen ( Tenminste dat zag ik al in het meesterlijke HEAT....maar er werd geschreven dat ze niet ècht tegenover elkaar zaten )
In deze film wel dus.
Reden genoeg om de film te zien.
Ook al is ie goedkoop gemaakt.
En 88 MINUTES vond ik wel een goeie film.
Ik zie wel.
Leland Palmer
In deze film wel dus.
Dan heb je de film blijkbaar niet gezien
In Heat zaten ze duidelijk tegenover elkaar. In The Godfather: part II was dit niet het geval terwijl ze wel beide in die film speelden.
The Last
Ik denk dat hannes bedoelt, dat ze niet samen in 1 shot zijn te zien.
Dogie Hogan
Ik vond de eerste poster beter.
die poster! haha wat goedkoop.
_dangerous_
Dat zijn ze wel. Klik.
Gewoon een foto terwijl ze tegenover elkaar zitten tijdens het opnemen van de film.
De vraag was (niet mijn vraag, maar van een van de mensen hier) of ze wel voor de camera (in de film) tegenover elkaar stonden, dus niet op de foto.
JacoBaco
Nou fantastisch.. Twee politieagenten moeten verplicht samen werken om een beruchte moordenaar op te sporen en vervolgens te stoppen.
Ik zie het meer als 2 acteurs moeten verplicht samenwerken om de film tot een succes te laten leiden. Nee dank je
Leland Palmer
In Heat zijn ze wel samen te zien.
combi
- 20609 berichten
maar dit word een welles/nietes geval.
KOS HELP!!
Dat zijn ze wel. Klik.
Dat is gewoon een foto van de 2. In de film zijn ze echt niet samen in 1 shot te zien.
The Last
Wat ik dus bedoel is, dat ze niet samen met hun gezicht zichtbaar (naar elkaar kijkend) in 1 shot te zien zijn. Als je De Niro ziet praten, zie je Pacino (gezicht) dus niet, als je Pacino ziet praten zie je De Niro (gezicht) niet. Had laatst nog een filmpje gezien, waarin Mann hierover zat te lullen.
combi
- 20609 berichten
Hangt van het beeldformaat af schijnt het.
desteven007
Waarom staat rechtsboven aan de poster 50 cent?
desteven007
Omdat hij in deze film speelt ...
Dat kan misschien een minpunt zijn.
Halcyon
Hangt van het beeldformaat af schijnt het.
Klopt, staat ook bij de trivia op IMDb te lezen. Hoe dan ook, over die restaurant-scène kan je nog discussiëren, over het slot niet.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

A Bronx Tale
Drama / Misdaad, 1993