• 9.378.059 stemmen

Met onder meer: Al Pacino, Robert De Niro en 50 Cent

Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Righteous Kill

"Most people respect the badge. Everybody respects the gun."

Twee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?

Detective Tom 'Turk' Cowan

Detective Dave 'Rooster' Fisk

Karen Corelli

Detective Simon Perez

Detective Ted Riley

Lieutentant Hingis

avatar van Macmanus

Macmanus

Trailer is ruk en regisseur kan er niks van...

desteven007

Ik vind het jammer dat 50 cent erinspeelt hij kan redelijk goed acteren maar zeker niet zo goed als De Niro en Pacino gaat hij nou weeral met films beginnen? Get Rich Or Die Trying was ook niet echt een succes, na Righteous Kill gaat hij ook nog Streets of Blood doen. Deze wordt minder dan Heat daar ben ik bijna zeker van.

avatar van Criticism

Criticism

50 cent

avatar van niethie

niethie

Inderdaad zeg, hij zal er wel weer in zitten om jonge kijkers te trekken, ik hoor de schooljongetjes nou al praten Al (tony montana) Pacino en 50 cent in een film, zal ook wel een aanslag op het gemiddelde worden.

decsss

"Maar als een van hen de ware identiteit van de moordenaar ontdekt, lijkt het einde van de samenwerking in zicht".

Ik hoop niet dat ze hiermee bedoelen dat een van de 2 de moordenaar is, anders is het al een beetje verklapt

avatar van Ramie

Ramie

Kan nogal wat worden als je naar de cast kijkt! Al, Robert en Curtis... grappige combi!

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

Ramie schreef:

grappige combi!

lol

avatar van Chucky92

Chucky92

Waarom moet meneertje 50 Cent hier nou weer in spelen... Robert de Niro en Al Pacino de meesters van de 'stoere' films, en 50 die nergens iets wat in voorsteld. Ben benieuwd.

avatar van Chucky92

Chucky92

Scratt schreef:

Wat zo'n idiote gangster uit LA behangen met gouden rommel en die in je gezicht staat te brullen als 50 cent hier komt doen begrijp ik wel niet

Geen een rapper is gangster, een gangster is bijv. een Tony Montana of die gozer aan het begin van de 19e eeuw in Amerika... ben ze naam kwijt.

avatar van zwijgplicht

zwijgplicht

decsss schreef:

Guess you are right, als je op wikipedia kijkt HIER staat er:

Twee agenten gaan op zoek naar een seriemoordenaar die gedichten achterlaat bij zijn slachtoffers. Maar het botert niet tussen het tweetal en dus gaat hun speurtocht gepaard met de verbrokkeling van hun vriendschap. En dan blijkt dat één van hen wel eens de moordenaar zou kunnen zijn...

Dus nu weten we al dat het een van beide is. Maar goed kijken doen we hem toch wel

zwijgplicht schreef:

Guess you are right, als je op wikipedia kijkt HIER staat er:

Kijken doen we zeker en naar uitkijken ook

ik denk dat De Niro wel weer de badguy zal zijn, alhoewel iedereen dat verwacht zou het leuker zijn als blijkt dat Pacino het is.

avatar van Ajax&Filmfreak

Ajax&Filmfreak

Ben bang dat dit ondanks de cast een 13 in een dozijn film gaat worden....we zullen zien!

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Slechte cast, nog nooit van gehoord.

avatar van LaCosaNostra

LaCosaNostra

Pastichio Rocker schreef:

Slechte cast, nog nooit van gehoord.

Funny guy!

avatar van The Last

The Last

Die poster.

avatar van Diesel

Diesel

Wat een afschuwelijke poster idd.

avatar van LaCosaNostra

LaCosaNostra

Hier zie je echt dat Pacino en DeNiro al erg oud zijn geworden!:P

avatar van Fikret8

Fikret8

De nieuwe poster ziet er beter uit.

desteven007

Gebruik deze http://suburbarazzi.lohudblogs.com/files/2008/03/righteouskillposter.jpg

Hier staat 50 cent zijn naam teminste niet op.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

ik stem voor deze

maar waarom, waarom, waaaaroooom doet 50 cent mee, gelukkig staat hij op IMDB wat lager in het lijstje dus misschien toch niet zon grote rol.

avatar van gotti

Lijken me beide behoorlijke teaser posters. Ik ben voor bovenstaande...

avatar van XxDangerousxX

XxDangerousxX

Zonde dat deze twee grote acteurs in zo een productie spelen.

Wat een slecht gevoel zal ik toch krijgen na het zien van deze film. Ooit waren ze zo groot in Heat en nu zijn ze zo klein in een B film.

Ze konden samen voor betere projecten kiezen, maar jah. Al jaren hebben ze niets gepresteerd. Dan maar samen in een wanproductie ten onder gaan.

Ik mag niet beoordelen zonder dat ik de film gezien heb, maar ik weet wel beter met alle respect.

decsss

Zien ga ik hem zeker en ik verheug me er nu al op. Ik weet alleen niet of Jon Avnet de juiste regisseur is voor de 2 beste acteurs van hollywood. Ik heb namelijk 88 min (ook met Pacino) van hem gezien, en die viel me tegen.

XxDangerousxX schreef:

Zonde dat deze twee grote acteurs in zo een productie spelen.

Je doet nu precies al of het gaat de slechste film zijn die je ooit al hebt gezien, zonder dat je hem al gezien hebt

Martijnnn schreef:

ik stem voor deze

Ja 50cent ga je natuurlijk wel te zien krijgen maar de hoofdrolspelers zijn vooral Pacino & De Niro denk ik.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

"Twee politieagenten moeten verplicht samen werken om een beruchte moordenaar op te sporen en vervolgens te stoppen. Hun karakters botsen echter voortdurend en de vele conflicten maken hun zoektocht niet eenvoudiger. "

de orginaliteits prijs zal het alvast niet winnen......

avatar van The Rockfather

The Rockfather

Jeetje kijk doe die 2 eruitzien op de poster. Ze konden toch wel wat doen aan hun uiterlijk. Met name de grijze haren. De niro ziet er dik uit.

Ze konden misschien een baard en snor laten aangroeien zodat ze waren jonger lijken(zoals de niro in heat)

Dan komt er eindelijk weer eens een film waar ze samen te zien zijn, en dan zien ze er uit als 2 oude opa' :s

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

The Rockfather schreef:

Het zijn ook 2 oude opa's.

avatar van The Last

The Last

Begrijp ook totaal niet waarom 2 elite acteurs met zulke regisseurs samenwerken.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Het gaat niet alleen om de regisseur natuurlijk.