• 9.373.557 stemmen

Met onder meer: Al Pacino, Robert De Niro en 50 Cent

Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Righteous Kill

"Most people respect the badge. Everybody respects the gun."

Twee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?

Detective Tom 'Turk' Cowan

Detective Dave 'Rooster' Fisk

Karen Corelli

Detective Simon Perez

Detective Ted Riley

Lieutentant Hingis

avatar van Clifford

Clifford

Could this be true? Are the greatest actors of their generation to pair again? No, this isn't about a sequel to Dude, Where's My Car (sadly). Variety is reporting that Robert De Niro and Al Pacino are to double-team for the first time since Heat on a film called Righteous Kill. That sound you hear is a million pairs of movie fans simultaneously soiling their undercrackers.

The £30million film would see the acting titans as a pair of detectives on the hunt for a serial killer. The film is set to shoot this August in Connecticut under the watchful, probably quite excited eye of Jon Avnet.

Bron: Empire

De Niro And Pacino Together Again - empireonline.com

Ik heb gekeken op IMDb, daar heeft die film een andere titel: 36

Dat is de remake van 36 Quai des Orfèvres

36 Quai des Orfèvres (2004)

Lijkt me wel waarschijnlijk dat het over 36 gaat ja, maar het kan ook een ander project zijn. Pacino's naam staat bij die film nog niet op imdb .

PaulieWalnuts

Ha, dit zag ik net op imdb...............

Ze staan inderdaad samen genoemd. Geweldig!

Hier op imdb:

"Righteous Kill (2008)"

Van de schrijver van Inside Man, een film die ik verrassend goed vond.

Regie: Jon Avnet

dutchtuga

Geweldig nieuws natuurlijk om deze twee weer samen te zien. Alleen die Jon Avnet. Denk niet dat zo'n weinig betekenende regisseur deze acteurs tot het uiterste kan drijven en dat dit helaas een genre film zal worden als vele anderen. Waarom teamen deze twee niet samen met een ervaren regisseur of oud collega's als Scorsese, DePalma, Coppola, Tarantino, Polanski of zelfs een Spike Lee. Erg jammer. Regisseurs die een stempel op een film kunnen drukken.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Op het niveau van GFII of Heat durf ik dan ook niet te hopen.

PaulieWalnuts

Haha, een Scorsese film met De Niro en Pacino.... dan zou ik helemáal gek worden. Ongeveer het beste van de Italiaans-Amerikaanse filmwereld. Maar dit is al heel wat........ we zullen wel zien.

avatar van Clifford

Clifford

PaulieWalnuts schreef:

Ha, dit zag ik net op imdb...............

Ze staan inderdaad samen genoemd. Geweldig!

Hier op imdb:

"Righteous Kill (2008)"

Van de schrijver van Inside Man, een film die ik verrassend goed vond.

Regie: Jon Avnet

Ja, ik heb het nu ook gezien op IMDb. 36 en Righteous Kill lijken bijna op elkaar, qua verhaal...

avatar van josteman

josteman

Mooi dat bij IMDB alleen nog maar DeNiro en Pacino zijn vermeld bij de cast (acteurs dan). Gaat het alleen over hun twee of komt er een goeie film met de o.a. de twee beste acteurs?

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

Verheug me er heel erg op, na Heat hoop ik dat dit weer eens een topfilm wordt met De Niro en Al Pacino.

avatar van Denden 100 Piek

Denden 100 Piek

Heat was geweldig, vooral met die ene scène waar ze samen aan tafel zitten.

Ik zou ze zeker weer samen willen zien in een film, met meer samenspel.

dutchtuga

50 cent is toegevoegd aan de cast......

avatar van jamiesensation

jamiesensation

dutchtuga schreef:

50 cent is toegevoegd aan de cast......

OMG waar gaat het heen met de wereld....

avatar van lowhusky

lowhusky

50 cent speelt de seriemoordenaar volgens mij

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Dat zal overtuigend overkomen. .

PaulieWalnuts

Ik kijk er al naar uit. 2 grootheden in dezelfde film. Hopelijk wordt het wel wat meer dan "2 agenten die een boef zoeken".

50 Cent zit er volgens IMDb ook in. Had van mij niet gehoeven, om het maar zacht uit te drukken. Maar aan de andere kant kan ik ook niet oordelen voordat ik de film heb gezien.

avatar van Leno

Leno

Misschien dat ze oude tijden kunnen doen herleven, aangezien beide heren weinig bewonderingswaardig hebben laten zien de laatste jaren. Misschien dat ook juist daardoor deze film dadelijk dermate hoge verwachtingen krijgt dat het alleen nog maar tegen kan vallen.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Na al die jaar zijn De Niro en Pacino weer eens bij elkaar. Ben benieuwt.

en wat mag dat wezen?

avatar van Respekked

Respekked

Maar werken beide heren ook samen, of is het een van beide met Wahlberg?

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Martin Scorcese zal zelfs een rol spelen.

avatar van Scratt

Scratt

De twee grootste nog een keertje samen !!

Wel een beetje bang met die regisseur enzo.. had dit liever in de handen van Michael Mann of David Fincher zien belanden. Maar ja, het scenario is al in goede handen.

Wat zo'n idiote gangster uit LA behangen met gouden rommel en die in je gezicht staat te brullen als 50 cent hier komt doen begrijp ik wel niet

Pacino en DeNiro zouden hun carrière terug een opkikker kunnen geven na de vele domme komedies en andere platte films.

Fingers crossed

New York

Laatst van deze regisseur een film gezien die ik erg slecht vond, dus ik hoop maar het beste voor deze....

dutchtuga

Heb weinig hoop voor deze produktie, al moet ik zeggen dat de toevoeging van Scorsese als de baas van DeNiro en Pacino wel erg interessant vind!

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Erg fraai natuurlijk DeNiro en Pacino weer samen, maar 50 erbij is wel erg dramatisch

avatar van Justice4All

Justice4All

Is er al een trailer verschenen

avatar van W.M.J.M

W.M.J.M

Ze delen bij deze film toch het merendeel van de scens samen of niet?

avatar van W.M.J.M

W.M.J.M

Aan het plaatje te zien heb ik zo'n sterk vermoeden te weten hoe ze deze film gaan verkopen.

avatar van gideonvdb

gideonvdb

Pieter Montana schreef:

[url=h ttp://www.seanhenr i.co m/sean_henri/2007/09/de-niro-and-pac.html]Setfot o's[/ur l]

ziet er goed uit, ben benieuwt of er een meester werkje komt uitrollen, de beste acteurs zijn al aanwezig in ieder geval. alleen eh 50 cent

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ik krijg alleen al kippenvel bij de gedachte dat deze twee grootheden weer in 1 film te zien zijn!