• 9.374.618 stemmen

Met onder meer: Al Pacino, Robert De Niro en 50 Cent

Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Righteous Kill

"Most people respect the badge. Everybody respects the gun."

Twee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?

Detective Tom 'Turk' Cowan

Detective Dave 'Rooster' Fisk

Karen Corelli

Detective Simon Perez

Detective Ted Riley

Lieutentant Hingis

W.M.J.M

Ja, en ze werken samen, dus we ze zullen ook nog veel scenes delen.

avatar van JohnStacks

JohnStacks

Dit word 3 keer niks om het zacht uit te drukken, dit is veelste gehyped althans zo voel ik me ..Ik zie steeds Pacino en Deniro weer samen blabla.. kijk dan een sekstape ofzo tussen die twee sjonge jonge zeg.. we weten het wel Pacino de maffiaman (godfather, scarface etc.) en dat is wel 15 jaar geleden man zelfde geldt als deniro.

Enigste wat dit uniek maakt zijn die twee.. al pacino in een hoofdrol is gewoon 3 keer niks, Heat is mooi maar daar blijft het bij.

en 50 Cent? Tjah we zien wel

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Tsjah.. Het is vet dat deze 2 samenspelen, maar dat is geen garantie voor een goede film tegenwoordig.. IK hoop van wel in ieder geval!

avatar van N811

N811

DeNiro en Pacino. Dat kan niemamd ontgaan.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Hoop dat het een goeie film wordt.

Ik kijk er heel erg naar uit.

Maar wat doet 50 cent in hemelsnaam erin met 2 beste acteurs van deze tijd.

avatar van sinterklaas

avatar van starbright boy

Stem verwijderd.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Nadat ik net de geniale film "Heat" weer gezien heb, kijk ik ongelooflijk uit naar deze film. Jammer dat Michael Mann niet regisseert, dat had de film nog meer elan gegeven.

De plot kent na korte tijd al een twist (die volgens mij al wel bekend is), waardoor beide heren - net als in Heat - tegenover elkaar komen te staan. Misschien dat ze voor de lol dit keer ervoor kiezen de ander te laten winnen

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

En kijk hier eens:

Het einde van de trailer doet mij glimlachen (De Niro is weer lekker bezig ).

avatar van sju

sju

Dat ziet er redelijk interessant uit. Schande nog steeds dat Curtis "vuuftig cent'n" Hanson hievoor aangetrokken is, maar de rest van de cast is ook niet mis...

Captain Pervert schreef:

Het einde van de trailer doet mij glimlachen (De Niro is weer lekker bezig ).

Dit wordt echt geen meesterwerk, maar ik heb er toch heel veel zin in.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Vreselijke muziek en eigenlijk weinig speciaals te zien in deze trailer

avatar van sju

sju

sju schreef:

dat Curtis "vuuftig cent'n" Hanson

Nou haal ik er twee door elkaar... Jackson bedoel ik natuurlijk

avatar van Emiledj

Emiledj

Captain Pervert schreef:

En wel een grappig detail dat DeNiro en Pacino nooit écht tegenover elkaar hebben gezeten. De ego's waren volgens mij te groot voor 1 set.

Ik ben dus benieuwd hoe deze film is gemaakt en of de beide heren wel 'samen' in beeld zijn gebracht...

Als liefhebber van deze acteurs (schitterende films zoals Heat, Godfather en Scarface) kijk ik zeer zeker naar deze film uit [/quote]

W.M.J.M

Een paar foto's. Bovendien moeten de Niro en Al Pachino wel houden van een kopje koffie, want ook nu zit zo'n scène er weer in.

avatar van Emiledj

Emiledj

W.M.J.M schreef:

Opvallend dat je nu (in tegenstelling als in Heat) de koffiescene van de zijkant gefilmd ziet. Ik vrees met grote vrezen het einde van de film... net als Heat of een slappe ontknoping...

W.M.J.M

Ik hoop dat het een niets meer is dan een verwijzing naar Heat. Het zou inderdaad minder zijn als dit een soort Heat II zou worden.

avatar van PaulieWalnuts

PaulieWalnuts

Ik vrees het ergste na het zien van die trailer. Dezelfde amateuristische "88 Minutes" regisseer-stijl. Ziet er vreselijk uit, maar ik wil 'm alsnog graag zien natuurlijk.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Ik vondt de Trailer wel meevallen,maar was niet echt van dat het indruk maakte.Maar alsnog ga ik die film zeker wel checken.

Al Pacino en Robert De Niro zijn goeie acteurs dus ik verwacht wel dat ze iets goeds gaan neerzetten.

avatar van Co Jackso

Co Jackso

• 21924 berichten

Jammer dat deze film nu net weer tot stand moet komen met een matige regisseur. Het zal wel Hollywood-politiek zijn. Ik hoop op een meevaller, en dat de beste man een uitschieter heeft.

avatar van movieking

movieking

PaulieWalnuts schreef:

Hoe kan je dit nou zeggen? De trailer ziet er goed uit en ben vrijwel zeker dat de film goed is. Deniro en Pacino samen in een film beloofd alleen maar iets goeds. "88 MINUTES was helemaal niet "amateuristisch"

avatar van riesma

riesma

Mja, trailer kan me nou niet echt verwarmen, enkel het feit dat Bobby en Allie weer een duetje doen. Vaak ben ik geen fan van stoere japies als 50ct in films, schoenmaker blijf bij je leest. Maar ik laat me verrassen door Avnet, wellicht zijn kans om zich bij mij te bewijzen. (Jeeeej,daar doetie t voor!)

avatar van moviemike

moviemike

Hoop vooral dat Pacino en (vooral) De Niro niet op routine staan te spelen, want de laatste tien jaar lijkt het hen niet echt meer te hoeven. Moesten ze er wel nog een keer voor gaan hoop ik dan weer dat de ene de andere niet tijdens scenes probeert te overklassen, want dan is het helemaal om zeep!

Het is gevaarlijk om twee oudere, zeer gerespecteerde acteurs uit hetzelfde flmgenre naast elkaar te plaatsen in een soort gelijkwaardige rol. Respect hebben ze sowieso voor elkaar, maar als beide heren dit professioneel aanpakken (wat waarschijnlijk wel zal gebeuren) zou deze 'Righteous Kill' wel eens een grandioos filmpareltje kunnen worden, en dan vooral op acteerniveau!

W.M.J.M

Ik heb zowel Robert als Al nog nooit slecht zien acteren, dus daar kan het niet aan liggen. Vrees eerder voor een wannabe-cool "verhaal" met een waardeloze, lees 50 cent, supporting cast.

avatar van snip

snip

ik ben in ieder geval erg benieuwd naar deze film!!!

2 top acteurs dus kan bijna niet slecht worden...

avatar van Quentin

Quentin

Weinig vertrouwen gezien eerdere misbaksels van NuImage met 'grote' namen.

avatar van veron35

veron35

Al Pacino en Robert De Niro weer samen ! Apart is De Niro tegenwoordig eigenlijk niks meer.

avatar van The Last

The Last

Sja, Pacino en De Niro, kan bijna niet fout gaan, tenzij 50 Cent erin speelt. En die heeft al in Get Rich or Die Tryin (uitgezet na een uurtje) bewezen dat ie een flutacteur is. Goede muziek maken kan hij niet, dus zoekt ie zijn heil in het acteren. Dan mag die wat mij betreft van geluk spreken dat ie samen met Pacino en De Niro mag spelen.

Maar goed, we gaan zien wat het wordt. Misschien bewijst 50 zich wel in deze film, ook al heb ik niet bepaald veel vertrouwen in hem.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

veron35 schreef:

Beide heren hebben de laatste jaren niet meer de topfilms kunnen afleveren die we in de jaren 80 en 90 wel van ze gewend waren. Maar hopen dus dat ze met deze film het beste bij elkaar naar boven kunnen halen!