• 9.374.505 stemmen

Geregisseerd door: Paddy Breathnach

Met onder meer: Lindsey Haun, Jack Huston en Maya Hazen

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Shrooms

"Get ready to get wasted."

Een groep Amerikaanse tieners reist naar Ierland om een oude vriend te bezoeken. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar magische paddenstoelen. Vervolgens beginnen de hallucinaties en de jongeren worden plotseling aangevallen door gruwelijke wezens. Maar de jongeren weten niet of dit nu hallucinaties zijn of de gruwelijke werkelijkheid. Als één van de jongeren dan de gevaarlijke Death Head paddenstoel opeet, begint de nachtmerrie pas echt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Dit prul van 1 uur en 20 minuten begint zwaar te irriteren naarmate de tijd verstrijkt. Een 6.4 cijfer op IMDB, volgens mij zaten ze zelf aan de paddo's. Al kreeg ik hem gratis bij een pak waspoeder dan hield ik hem zelf nog eens niet.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

kun je misschien meer uitleggen waarom het een prul was? daar hebben we meer aan dan een praatje waspoeder....

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Kun je misschien de film bekijken dan maken we een praatje over waspoeders.

avatar van veendiek

veendiek

ik ga hem vanafond kijken dan zien we of ik ook over waspoeder mee kan praten

avatar van voomzap

voomzap

avatar van WillemC

WillemC

Film over paddo's. Die hadden ze ook in Amsterdam kunnen opnemen

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Het verhaal is zeer zwak en de afgezaagde standaardzaken zitten er in zoals helemaal in je eentje in het pikdonker door het bos gaan dwalen, een horrorverhaaltje bij het kampvuur, ... en nog een paar maar die zijn te specifiek. Schrikmomenten zitten er niet veel (het meeste door het geluid) en bijna alles is te voorspellen. Het acteren kwam in mijn ogen ongeloofwaardig over alleen de hoofdpersoon deed het nog redelijk. Maar ja, zodoende weet je gelijk wie slachtvee is en wie het overleeft en ook waarom.
Eigenlijk een dodelijk saaie en slome film, maar omdat er toch ook betere scenes inzaten zoals de pratende koe, toch nog een:

2,5 sterren

avatar van stinissen

Film die aardig begint maar slechter en slechter wordt na mate de film vordert en als klap op de vuurpijl het vreselijk slechte einde.

avatar van Phil1972

Phil1972

Na wat bekomen te zijn van de low budget toestanden van "Sam's Lake" kwam ik deze deze Shrooms of paddos film terecht.

De verhaallijn is heel goed, en er is zeker wat van te maken...maar men koos voor de snelle oplossing zonder special effects. Het monster moet een man voorstellen met een afgedankt carnavalkostuum die door de bossen rent. Is er dan een scene waar het gedrocht iemand zal vermoorden, krijg je dat natuurlijk niet te zien. Enkel een mooie krijs die nagalmt in de bossen.

Kortom, een filmpje om te vergeten.

Stem --> 1.0

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Is deze film wel grappig als ze zelf op de paddo's zit?

avatar van Edie

Edie

Uier schreef:

Is deze film wel grappig als ze zelf op de paddo's zit?

Als de makers het enigsinds realistisch gemaakt hadden misschien wel, dat is deze film dus niet.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Rommelige en nauwelijks spannende horrorfilm. Zoveelste voorbeeld van een aardig idee maar een matige uitwerking.

ralfsjam schreef:

als je het zo prul is.. hoor je het hier wel uit te leggen..

zomaar cijfer geven en zeggen dat het prul film is zonder reden.. alleen de rede bekijk hem maar en dan praten we verder.. daar kunnen mensen niets mee...

en iedereen heeft zijn eigen smaak.. dus volgende keer een reden!

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

Ik vond de film erg goed. Ik kon me prima inleven in het gegeven van de "Bad Trip". Het verhaallijntje heeft misschien wel een standaard begin, maar hoe kan je anders een campeertrip naar de bossen neerzetten om paddo's te zoeken?

De hallucinaties vond ik erg goed uitgewerkt, wanneer is iemand nu aan het trippen, wanneer niet.... Hoe sterft iedereen? en waar komen die figuren nou eigenlijk vandaan?

Leef je lekker in, stel je eigen voor dat je zo'n trip gaat maken en alles komt goed! Een erg goede horror uit ierland dus!

avatar van ralfsjam

ralfsjam

nielstreurniet schreef:

als je het zo prul is.. hoor je het hier wel uit te leggen..

en iedereen heeft zijn eigen smaak.. dus volgende keer een reden!

ben blij dat er hier meer slimme mensen rondhangen! Dank Nielstreurniet!

avatar van tjp1994

tjp1994

waarom redt deze dertien in een dozijn film het wel in bioscopen terwijl er honderden per jaar van verschijnen? niets bijzonders - ik heb me veel meer vermaakt bij wrong turn 2.....

een twee voor de moeite maar ik heb met niet echt vermaakt en was genijgd door te spoelen.

avatar van Twilight

Twilight

Is dit een soort aanklacht tegen paddo's ofzo?

De trailer bevestigde nog even dat ik al dacht dat het om een afgezaagd verhaal gaat.

avatar van lagaiske

lagaiske

Deze film lijkt nergens op.

Slecht acteer werk,slecht verhaal,geen spanning,flauwe special effects enz....

Ik keek na de trailer met hoge verwachtingen naar deze film uit maarja...

Goed idee,maar zeer slecht gebracht.

avatar van el padrino

el padrino

Altijdklagen schreef:

zijn we de enige die het hier begrijpen?

Lee72

Deze paddo liefhebber zal de film vanavond eens even gaan bekijken. Ben zeer benieuwd naar deze.

Lee72

De omgeving vond ik erg goed gekozen. Het acteerwerk was niet echt om over naar huis te schrijven, maar de film moet een beetje op gang komen. Hoe ze in de film lieten zien dat werkelijkheid en hallucinatie's door elkaar kunnen lopen vond ik wel goed gedaan, dat klopt inderdaad. Die koe die praatte en die 2 hillbilly's waren een leuke twist vond ik. Mijn advies is om deze film niet onder invloed van paddo's te gaan kijken trouwens. Pak dan liever een film als Fear and Loathing in Las Vegas, dat is echt te gek. Al met al een redelijke film, ondanks de slechte cast. Hier en daar zaten er wat gaten in het verhaal, maar het einde vond ik zelfs verassend.

3,5 sterren.

Als je ooit van plan bent paddo's te gebruiken doe dit dan niet als je niet sterk in je schoenen staat of als je je slecht voelt.

Zorg ook zeker dat je niet overdoseerd en dat je altijd mensen bij je hebt die het vaker hebben gedaan.

Edie schreef:

Het blijft een film, geen documentaire.

avatar van zjandannybob

zjandannybob

deze film is vet eng vandaag gekeke met vrienden allemaal in een trip. joris de leeuw piste er bijna van in zijn broek!

avatar van movierider

movierider

haaa, wat een standaard horror productie, ' ALWEER.'

het word vervelend.

al probeerden de makers het eigens te maken met wat blureffecten en pratende koeien. nou daar redden ze het niet mee..

inderdaad erg matig gecast, en de schrikmomenten waren te verwachten.

met het einde wilde ze de kijkers nog even verassen, maar ook dit pakte zeer zwakjes uit.

het verhaal is ook zwak. jammer want het paddenstoel gebeuren was best sterk gevonden.

jammerjammerjammer.

2.5 sterren, toch nog. de locatie was goed gekozen, en het paddenstoelidee leuk, de pratende koe vat ik wel, maar laat het dan ook vaker terug komen, op deze manier past het voor geen meter..

avatar van papillon 25

papillon 25

Lee72 schreef:

3,5 sterren.

nou ik vondt het een leuke film die goed op gezet is met een niet te verwachten einde .

daar bij is het inderdaad geen film om op de paddos rond te hangen .

daar heb je betere films voor how hay etc etc

avatar van Boeikens

Boeikens

Redelijk hoog gemiddelde voor deze prutfilm!

Het verhaal op zich is eens iets anders dan de standaard horror en de sfeer valt in het begin wel nog mee maar het geheel is veel te donker gefilmd, men ziet van de (te) weinige gore niet echt veel en het acteertalent is ook ver te zoeken. De film begint al snel erg saai te worden en zal ik beslist geen 2e keer kijken. (of het moet zijn dat ik een paar paddo's teveel op heb ).

avatar van Halcyon

Halcyon

Ergens een quote gelezen "Blair Witch on acid". 'k Vond het wel leuk gevonden. Als ie wat minder prijzig is maar eens aanschaffen, want het klinkt redelijk interessant allemaal.

avatar van athes18

athes18

slechte film serieus, verhaal gaat helemaal nergens over en er gebeurde weinig, vond het daardoor nogal saai het grootste gedeelte v/d film, Verder was het acteerwerk nep. Alleen dat stukje met die koe ineens was wel lachen.

pe@ce

avatar van Defective

Defective

Die 0,5* is niet omdat ik zelf aan het hallucineren ben, maar is gewoon de gruwelijke waarheid!