Genre: Thriller / Oorlog
Releasedatum: 22 januari 2009
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Valkyrie
"Many saw evil. They dared to stop it."
Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) staat dichtbij Hitler en is een dienaar in diens Derde rijk. Maar Stauffenberg walgt van de misdaden van de nazi-regering. Hoe langer hij de gruwelijke misdaden meemaakt, des te meer hij inziet dat Hitler een enorm gevaar vormt. Hij besluit samen met enkele andere officieren Hitler om te brengen door een aanslag op hem te plegen.
Claus Schenk Graf von Stauffenberg
Otto Ernst Remer
Erich Fellgiebel
Carl-Friedrich Goerdeler
Hankieh
wat is er zo slecht aan de trailer? Kan iemand mij dat uitleggen.
Dat vraag ik mij dus ook af.
Ik wacht tot eind zomer 2008 en dan haal ik hem op uit amerika:P
Moet deze film hoe dan ook zien xD
Hankieh
Stauffenberg en Tom Cruise?
Als dat zo is vind ik ze aardig op elkaar lijken...
Hmm datum bekend, weer 1 op mijn bios lijstje
Pastichio Rocker
Is hier nou nog geen degelijke poster van?
Leland Palmer
Is hier nou nog geen degelijke poster van?
Bij deze geplaatst
Pastichio Rocker
Doet me denken aan die Ocean's 11,12,13 posters.
sju
Vind het wel leuk er uit zien allemaal. Alleen heb ik niet het idee dat ik naar Nazi-Duitsers zit te kijken, maar dat was eigenlijk al wel te verwachten... En onze Carice ook in beeld
Toaster
Ik ben niet zo een fan van WW2 films maar na de trailer gezien te hebben. Verheug ik me wel op deze film, kijken of Bryan nog zo een parel als The Usual Suspects tevoorschijn kan toveren.
Prachtige nieuwe trailer
En de poster is ook super!!
een ding is al erg jammer
als je het orgineel gezien hebt is het duits gesproken
en dan komt het al veel beter over.
en deze film is toch net iets anders qua verhaal merkte ik aan de trailer
Dit is geen remake hoor. Wel gebasseerd op hetzelfde gegeven, maar dit is geschreven door andere schrijvers...
nou ook al heb je andere schrijvers het komt groot deel op het zelfde neer.
en geloof mij dat ze die film erbij hebben gehad.
Je hebt deze film al gezien? Prima dat je dit een remake vindt, maar dat is het niet...
nee heb het niet gezien (en wat dan nog)
het komt op het zelfde neer alles de trailer kwam 100 % het zelfde over
Tuurlijk is het uitgangspunt hetzelfde. De film kent echter wel eenander script, andere acteurs en een andere cameravoering. Ik denk dat we dan ook beter eerst even de film kunnen afwachten voor we met zulke overhaaste conclusies komen, denk je niet?
ja is prima dan praten we verder
nu weer On topic
Leland Palmer
nu weer On topic
Zijn jullie off-topic geweest dan..?
Zijn jullie off-topic geweest dan..?
ja beetje een discussie wat meer in een echt topic hoort
Materny
Eindelijk eens een interessante rol voor Tom Cruise. En inderdaad, hij lijkt ook nog eens sprekend op Claus von Stauffenberg.
picah.q
AHWA
Interessante trailer inderdaad. Het is een Amerikaanse film, maar ik vind het toch niet echt kunnen dat ze gewoon Engels spreken. Engels met een Duits accent kan ik nog hebben, maar dit voelt gewoon zo onecht aan.
Ugh, nee. Liever gewoon Engels dan met een accent, dat is helemaal treurig.
AHWA
Zo maakten ze bij Allo Allo ook onderscheid tussen de verschillende talen. Dat werkte prima
The Last
Dat er gewoon Engels wordt gesproken is niet zo erg, maar het probleem is dat de film een bijna volledige Engelse cast kent, maar hoofdrolspeler Jan Modaal, Amerikaans is en tevens met een Amerikaans accent praat. In de trailer stoort dat weinig, maar ik vrees dat het tijdens de film behoorlijk kan gaan botsen. Bij iets als Paths of Glory bijv. (en dan doel ik op Kirk Douglas) stoort dat niet, maar Cruise's zwaar afwijkende stemgeluid tussen al die Engelsen door lijkt me nou niet bepaald al te snugger.
Maar goed, we zullen zien, de trailer ziet er in elk geval nog aardig uit.
Pastichio Rocker
Ga de film dan kijken in Duitsland, heb je wel Duitse stemmen.
under/the/sea
Vandaag de nieuwe trailer gezien. Zag er wel interessant uit, totdat de soundtrack van de Saw (!!!!) films begon te draaien. Alle enthousiasme was opeens weg door de niet gepaste muziek.

WOII-film 'Valkyrie' met Carice van Houten en Tom Cruise komt binnenkort naar Netflix

Oorlogsthriller 'Valkyrie' met Tom Cruise en Carice van Houten donderdagavond 9 mei uitgezonden op televisie

De grootste internationale films met een Nederlandse acteur

Der Untergang

The World's Fastest Indian
Biografie / Roadmovie, 2005

Rush
Biografie / Sport, 2013
berlijn, duitslandzelfmoordbommoordweerstandman vrouw relatietweede wereldoorlognaziplanvriendschapbedrogtreasoncolonelmilitary officerplotgerman officermedal geweldoperation valkyrie