• 9.381.042 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Christopher Nolan

Met onder meer: Christian Bale, Michael Caine en Heath Ledger

IMDb beoordeling: 9,1 (3.130.973)

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 24 juli 2008

Plot The Dark Knight

"Welcome to a world without rules."

avatar van Barcel

Barcel

Hayabusa schreef:

Hij heeft nog een film, maar die had hij nog niet afgerond, daarom zullen drie acteurs waaronder Johnny Depp zijn rol overnemen als eerbetoon. Ik zou niet weten hoe ze dit willen doen, je hebt dan 4 acteurs gehad voor een dezelfde rol.

Dan moeten we hem gaan kijken.

avatar van Kraay

Kraay

avatar van JC.

JC.

Kraay schreef:

Heel beniewd of Heath Ledger Jack Nicholson kan evenaren

Heath gaat Jack's rol als Joker geheel tenietdoen.

avatar van Sjaako

Sjaako

Wat ik tot nog toe van de Joker gezien heb, wordt de "clown" die Nicholson neerzette volledig weggevaagd door deze duistere joker.

avatar van aerts007

aerts007

24 juli,kom onmiddelijk hier,en wel nu DIRECT!!!!

Ziet er bangelijk uit.

avatar van CTK

CTK

Sjaako schreef:

Maar toch is The Joker van Nicholson nog altijd legendarisch natuurlijk!

avatar van 606

de poster hier is onwijs gaag en ja duistere sfeer straald het uit

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Echt een vette poster Heath Ledger als de Joker.

Ik hoop dat dit ook de poster wordt voor de film,vindt dit heel goed passen bij de Batman sfeer.

Dit gaat zo'n kassucces worden ik denk zelf dat ze de 1e week 130 miljoen al ophalen.

avatar van Jordaeh

Jordaeh

Vind die andere poster met Batman en de in de fik gestoken flat met het Batman logo overigens ook erg vet.

Lookin' forward to this movie!!

avatar van pascal83

pascal83

Nolan en co. gaan op de Abrams ('Lost') toer: http://www.ibelieveinharveydent.com/

avatar van serpico

serpico

Haha wat een vette site . Nolan krijgt het op deze manier wel voor elkaar om het tot één van mijn favorieten te schoppen.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

haha zeker een goede site.

When everybody else was throwing up their hands about massive police corruption, Dent started a public tip line for citizen complaints about corrupt cops. The tip line has received thousands of calls – and let citizens fight back against corruption.

Kraay schreef:

Het zal moeilijk worden.

Waarschijnlijk niet want het zijn toch 2 héél verschillende Jokers. De ene was echt een beetje een clown (wat goed was) en deze is meer de Duistere versie ervan.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

JohnWilliams schreef:

Het zal moeilijk worden.

Zeker niet. Ledger overklast Nicholson nu al terwijl ik alleen nog maar wat trailers heb gezien. Maarjah, dat vind ik.

JohnWilliams

Ik vond The Joker (Nicholson) erg goed, maar ik vind niet dat je het met elkaar mag vergelijken...Nicholson was een hele andere Joker dan Ledger. Daarom vind ik het jammer dat ze hem geen andere naam hebben gegeven.

Overigens ben ik wel benieuwd naar het Theme van de Joker, die Hans Zimmer maakt samen met James Newton Howard.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

De Joker ziet er hier niet echt uit als een clown nee, maar meer als een verwaarloosde gothic-punker. Ik denk dat Heath een hele goede Jokerrol gaat neerzetten. Jack deed dat ook erg netjes overigens.

En hij had er trouwens ook wel zo uit mogen zien

En hij had er trouwens ook wel zo uit mogen zien

waarvan is die foto ?

echt cool

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Die foto vind ik dan weer extreem belabberd. Blij dat ie' er niet zo uitziet.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

606 schreef:

waarvan is die foto ?

echt cool

De foto is al gemaakt nog voor Heath Ledger de rol kreeg. Het is een hele ouwe acteur van vroeger (Conrad Veidt). En ze hebben deze foto vervolgens een btje bewerkt met fotoshop.

Gelukkig maar voor HarmJan

Gelukkig maar voor HarmJan

wel mooi gedaan die foto scary

Inderdaad.

Conrad Veidt is overigens inderdaad een oude acteur hij is namelijk al meer als 65 jaar dood.

avatar van frankieman

frankieman

JacoBaco schreef:

Nou nou, een verwaarloosde gothic-punker...

Ik ken een aantal van die types maar ik kan nu niet echt zeggen dat ze veel op elkaar lijken, een psychopaat vind ik een betere benaming.

JohnWilliams

Kan ook wel, zo'n gestoorde Psychopaat.

Maar wat is er nou overigens met Scarecrow gebeurd?

Is die weg, want in Batman Begins na de treinscene zie je hem niet meer. Het kan ook zijn dat ik het vergeten ben hoor.

avatar van thunderball

thunderball

Was die niet krankzinnig geworden, afgevoerd en opgesloten?

thunderball schreef:

Was die niet krankzinnig geworden, afgevoerd en opgesloten?

Nee, hij verzorgde zelf van die krankzinnige mensen die hij zelf gek maakte (in Batman Begins). Maar ik geloof dat hij ontsnapte maar wat er daarna met hem gebeurde? Wie kan mij dat vertellen? Ik heb de film namelijk niet thuis op dvd. Wel laatst gezien op de tv.

avatar van Hayabusa

Hayabusa

JohnWilliams schreef:

Hij was ontsnapt, ging de stad in net als alle andere krankzinnige, probeerde Katie Holmes aan te vallen, kreeg een elektrische schok en is daarna verdwenen.

avatar van Jaxxx

Jaxxx

De scarecrow heeft ook speelminuten in deze film weer. Ik denk zelf dat hij een bescheiden rol heeft, want er zijn in totaal 5 villains te zien in deze film.

JohnWilliams

Bedankt, ik weet het weer.

avatar van aerts007

aerts007

Scarecrowe woont nu in Kapellen(Belgie)!

Allee,trekt er toch vreselijk op.Hahaha......

avatar van N811

N811

wat een super vette voorkant