Genre: Western / Actie
Releasedatum: 18 september 2008
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot 3:10 to Yuma
"Time waits for one man."
Remake van de gelijknamige film uit 1957. De door droogte geteisterde arme rancher Dan Evans is samen met zijn beide zoons getuige van een zeer gewelddadige overval op een postkoets met de salarissen voor het personeel van de Southern Pacific Railroads door de beruchte outlaw Ben Wade en zijn bende. Wade wordt echter gearresteerd. Dan Evans begeleidt vervolgens tegen een beloning van $200 Wade van Bisbee naar Contention, van waar hij Wade met de trein van tien over drie naar de gevangenis in Yuma moet brengen. Vanaf het vertrek uit Bisbee blijkt de reis niet zonder gevaren te zijn en een psychologisch kat en muis spel tussen Evans en Wade begint.
- Trailer (YouTube)
- 3:10 to Yuma (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Tucker
Zeke
Alice Evans
MovieHolic
Vette Western! zeer goed geacteerd door met name Crowe. En zoals HentheMan al zei... aan actie geen gebrek.
Toontje35
Ik heb gewoon heerlijk genoten van deze western. Hoef er niet elke week 1 te zien. Maar deze was gewoon dik in orde. Met een prima Bale en Crowe.
Daan0n
Lange tijd geleden dat ik zo heerlijke film heb gezien......
Zeer goed geacteerd waar de meeste westerns nog een puntje aan kunnen zuigen.
Voor mij komt die in de top 10!..
4.5 * Prachtig vermaak!
Leland Palmer
Leuke western met een goede Cristian Bale en Russel Crowe. Verhaal is goed, maar soms ietwat ongeloofwaardig. De cinematografie is goed in orde. De film kent een aantal mooie schietscenes en produceert een paar mooie momenten vol met actie. Het einde vond ik een beetje tegenvallen...
Rudy1989
Leuke aantrekkelijke western met goeie acteurs!
Ik zat de hele tijd te wachten op het moment dat Dan Evans die Ben Wade zou helpen ontsnappen maar dat gebeurde maar niet..daarom wel een leuke film omdat het onvoorspelbaar is als je de film uit 1957 nog niet gezien hebt. Alleen wat vaag met die sneeuw op het laatst maarja...goeie film, 3,5!
sofripa
Eindelijk weer eens een goede 'koeiejongens' film. Acteurs zijn top die het toch wat dunne en niet geheel consistente verhaal met gemak dragen. 4*
skipy05
ene goede western. goed gespeeld door Cristian Bale en Russel Crowe. verhaal zit goed ineen.. 3.5*
Dutchero
Leuke Western. Het verhaal is typisch vooor het genre, het soort waar ik wel van hou. Crowe speelt zn rol overtuigend, hij zet de slimme, vol zelfvertrouwen ogende Wade sterk neer.
**De DVDreview.
quote:
"My exuberance over this film could have something to do with the DVD image quality, which looks absolutely fantastic!"
tevelenco
Soh wat een goede film was dit zeg !
Ik heb in tijden geen western meer gezien maar dit was toch wel de beste die ik ooit heb gezien.
De film heeft een mooi verhaal en wordt goed en sfeervol in beeld gebracht.
En bezit naarmate de film vordert erg veel aktie en spanning.
En ook de akteerprestaties van zowel Bale als Crowe vond ik zeer goed.
Maar ook de oudste zoon van Bale vond ik zeer goed akteren.
Kortom een zeer overtuigende film op alle fronten!!
Dutchero
Geweldige film. Legendarisch, die sfeer in westerns!
Dat vind ik idd ook het mooie aan westerns. De verhalen zijn vaak min of meer hetzelfde, maar de sfeer in Westerns vind ik prachtig. En terwijl die verhalen min of meer hetzelfde zijn, blijf ik ze prachtig vinden. Zo ook dit verhaal.
MuchTheSame
Eindelijk weer een western in de oude vertrouwde stijl, zoals die nog maar weinig gemaakt worden
rupie
goede western, zo worden ze niet meer gemaakt dezer dagen.
echte aanrader!! goede beelden, actie en de muziek past ook goed.
kortom topper!
kaleknikker
heb de film gister-avond gezien.
het is echt een goede film.
russel en christian spelen goed.
en het verhaal zit goed in elkaar.
het is een aanrader
zeker een * 4,5
tal1b
mwa wel aardig, russel wel goed gespeeld, bale ook zeker.
had alleen wat meer verwacht ano 2007 dat deze gemaakt is.
het schietwerk mocht wel wat realistischer gedaan worden, en het verhaal heeft opzich een wat slap einde.
kweet het is een remake, maak dan een originele western
Review van de Blue-Ray: http://tinyurl.com/28venl
Persoonlijk vind ik de kleuren nogal hard. Ik heb de DVD versie besteld.
Raffael77
Idd had ik ook wat meer verwacht. Russel & Bale doen het goed.
Leuke film maar niet bijzonder. 3,5
The Last
het schietwerk mocht wel wat realistischer gedaan worden
Wil je het nog realistischer hebben dan het al is?
De GeuS
Jammer, een matige western met een mager uitgewerkt 'bekeer' verhaal. Volgende keer beter; 2,5*
MFEO
Goeie film. Heb hem van de week in de bioskoop in Berlijn gezien. Zonde dat die in Nederland niet in de bioskoop gekomen is.
De film staat zelfs in de Top 250 op IMDB!
Dogie Hogan
draait deze film nergens in de bioscopen?
Lord Flashheart
Naar het einde toe wordt het allemaal een beetje vergezocht, maar voor de rest een prima western. De hoogste tijd om het origineel eens te bekijken. 3,5*

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

Laatste fluitsignaal voor '3:10 to Yuma': deze spannende western is vanavond (29 juli) te zien op televisie

De best beoordeelde moderne Westerns

Unforgiven
Western, 1992

Apocalypto
Actie / Avontuur, 2006
ouder-kindrelatiesalonheldarizonaliberation of prisonerstransport of prisonerswildernissterven en doodrace against timerailway car stetsonrivaliteitbendevuurgevechtfamiliepsychologicaldishonestyheroic missionrighting the wronged chases and racesmind and soul