Halloween (2007)
Genre: Horror
Speelduur: 109 minuten / 121 minuten (unrated version)
Alternatieve titel: Rob Zombie's Halloween
Geregisseerd door: Rob Zombie
Met onder meer: Malcolm McDowell, Scout Taylor-Compton en Tyler Mane
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 25 oktober 2007
Plot Halloween
"Evil has a destiny."
Nadat Michael Myers als 10-jarig kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting. Nu, 17 jaar later, komt hij per ongeluk vrij en keert onmiddellijk terug naar zijn woonplaats Haddonfield, op zoek naar zijn jongere zus. Iedereen die zijn pad kruist, is in levensgevaar.
Laurie Strode
Patty Frost
aerts007
Boring..............................................Next please!!!!!!!!
kaydegreef
Prima vermaakt met deze film!
Vond hem echt geweldig(veel spanning,actie,...)
Misschien vind ik hem zo goed omdat ik het origineel nog niet bekeken heb(wat ik binnenkort ook eens ga bekijken
moonbaby0
Ik vind deze film niet echt een topper tegenover de eerste.
Omdat de film te donker is en ik vind dat dit einde heel de reeks verknoeid.En met de ondertitels is ook iets mis denk ik,Na een tijd komt zegt een kerel een naam en komt er ??? onder. ---RaaR--- Tog nog een 3 voor de special effects
valerio2003
Maar Max en Joep wat vind jij er nou van dat Michael die eerst een klein schattig jongentje was met donkere ogen en donker haar die bij deze film ineens een lelijkerd is met blond haar en blauwe ogen, en als hij ouder word een verschil van ong. 30 cm groter is een ook nog steeds lang haar heeft?
Dat vind ik nou ook jammer,
sabsabsab
deze past meer bij het rijtje van texas chainsaw en hills have eyes
Dat vind ik nou ook jammer,
en waarom dan wel?
leg het nou eens uit want ik snap het ECHT niet.
sabsabsab
Die films zij eng texas chainsaw en hills have eyes
ik vond ze niet echt eng maar gwn smerig
Boring..............................................Next please!!!!!!!!
martinovitch
Heb deze film vandaag nogmaals gekeken en het blijft een super goede film heb hem al vier keer gezien en het blijft kei goed
pompoen
Het is naar mijn mening een aanslag op de halloween reeks van John Carpenter.
De film heeft weinig tot niets halloweensfeer.
De acteurs zijn niet bepaald te vergelijken met Jamie Lee en Donald.
De uitleg over Michael's jeugd is mooi uitgebreid maar net iets te modern om het te laten koppelen aan de versie van 1978 die tegenover deze versie meesterlijk is.
Net als de Remake van The fog is dit een gruwelijke teleurstelling die geen steek houden met de echte horror klassiekers uit de jaren 70 en 80.
Ik hoop dat er geen remake wordt gehouden van Friday the 13th.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Ik hoop dat er geen remake wordt gehouden van Friday the 13th.
Deze is helaas al in production. Ik vrees ook het ergste. En ik kan mij volledig terugvinden in je review.
- 12092 berichten
De reeks is niet van Carpenter, godzijdank voor hem.
En afgaande op wie deze film machtig vindt en wie niet heb ik al door wat voor troep zombie nu weer heeft afgeleverd..
en bedankt
- 12092 berichten
Ik begrijp niet wat een horrorliefhebber mogelijkerwijs in de films van Zombie te zoeken heeft nee.. ze zijn niet eng, goor, sfeervol, grappig!!(wat wel zgn. de bedoeling is) of anderzijds de moeite. Ben je niet gewoon fan van zijn muziek, waardoor je zijn films ook maar gewoon slikt? Of ben je met hem bevriend? Zijn voorgaande films waren namelijk een schandvlek op het genre. Deze is zo te lezen al niet veel beter. Gast moet zich weer met muziek gaan bezighouden.
Max en Joep
ik ken hem niet, ben geen liefhebber van zijn muziek.
kende hem ook niet als regisseur.
ik ben gewoon objectief ooit Devils Rejects ingegaan en ben werkelijk verpletterd door de impact ervan.
Ook House vond ik bijzonder stijlvol en daarom keek ik ook erg uit naar Halloween.
Even was ik bang dat ik er teveel van zou verwachten en ik teleurgesteld zou zijn.
Gelukkig was ook Halloween nog beter dan ik had durven hopen.
Echt waar, ik vind hem de toekomstigte Master of Horror.
Smaken verschillen, we overtuigen elkaar toch niet en ik besef me dat ik bij een relatief kleinere groep hoor, so be it.
- 12092 berichten
Ik ben blij dat hij een devote fan kan rekenen tot zijn groepje
En mij ga je niet overtuigen nee, ik kijk al horror sinds mijn dertiende, en Zombie maakt wel zulke plagiatieve en tweederangs "lollige" horror dat ik met name moeite heb mijn ogen open te houden bij het bekijken. House of 1000 vond ik ergerlijk slecht, maar die heb ik nog uitgekeken, Devil's Rejects ben ik na een half uurtje af en toe echt even gaan paffen terwijl de dvd liep en op FFWD gedrukt om te kijken of het nog iets zou worden. Maargoed, ik zal (zucht) deze remake ook wel weer eens op dvd huren ofzo, het origineel is verpletterend goed en "origineel" (in de ware zin des woords)..
Max en Joep
ik zal (zucht) deze remake ook wel weer eens op dvd huren ofzo, ..
och, doe voor MIJ geen moeite hoor
Max en Joep
tsja, wat is de definitie van horror he....
EDIT:
lees net dat horror het Latijnse woord is voor angst (wist ik nog niet)
Max en Joep
ik zou Devil's Rejects wel horror noemen persoonlijk.
pompoen
Ik dacht dat horror "gruwel" betekende.
Ik had eigenlijk niets anders verwacht na het bekijken van House.
Het was gewoon die tittel "Halloween" die het hem heeft gedaan.
John Carpenter's Halloween is al voor vele jaren mijn favoriet geweest in het horror genre.
Het misterie rond Michael Myers is in Zombie's film volledig weg.
En dat was juist hetgene wat in de film zo kon boeien.
Ik moest na deze film meteen de originele versie eens opzetten om deze troep door te spoelen.
De naaktcénes en verkrachtingcenes waren totaal overbodig.
Er werdt ook vaak een brutale mond opgezet die je onmiddelijk laat weten:
Director: Rob Zombie"
Ridderkerker
Aardige film hier heb je gelijk een heel beeld hoe hij ook in zijn jeugd jaren was en dat is wel goed ingevuld maar vind hem toch wel iets minder dan Halloween 1 maar deze is zeker één om te kijken vind ik. 3,5
XxDangerousxX
Ik vind het een overbodige remake. De oude versie vind ik niets aan, maar deze film heeft eigenlijk ook niets te melden.
De bedoeling was om voor meer diepgang te zorgen, maar daar heb ik niets van gemerkt. De film voegt niets nieuws toe. Alles een keer wel gezien in loser movies.
Helemaal niet spannend of eng. Zal wel te maken hebben met de oveschatte talenten van Zombie.
En de jonge kleine travestiet (alias Michael Meyers) mag nooit meer in een film acteren. Irritant jochie.

raizeredge
het meisje die annie speelt is het zelfde meisje die jamie loyd speelt in deel 4 en 5 .
verder leuke film om naar te kijken je moet er niet te aan tillen
Poncio
Het is een leuke film wel erg voorspelbaar maar het gaat mij om de gore in dit soort films in dat is mij prima bevallen
*3,5
sabsabsab
deze is wel beter en er gebeurt meer in aar ik denk dat de meeste aan die 1e gehecht zijn en dat ze die niet willen vervangen van de remake

Halloween II
2009

Deze horrorfilms en -series verschijnen de komende maand op Netflix

Halloween
Horror / Thriller, 1978

Cosa Avete Fatto a Solange?
Thriller / Mystery, 1972

The Devil's Rejects
Horror / Actie, 2005

The Texas Chain Saw Massacre
Horror / Thriller, 1974
maskeroppashalloweensadismepsychopaatthrillerontsnappengemaskerde moordenaarcowardlinesscrueltymaniacrebootduringcreditsstingerdisturbed child