AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)
Genre: Horror / Sciencefiction
Speelduur: 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)
Alternatieve titels: Aliens vs. Predator 2 / AvP2 / AvPR / Alien vs Predator - Requiem
Geregisseerd door: Colin Strause en Greg Strause
Met onder meer: John Ortiz, Steven Pasquale en Johnny Lewis
Releasedatum: 17 januari 2008
Plot AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
"In space, no one can hear you scream. On Earth, it won't matter."
De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.
Dallas Howard
Col. Stevens
Dale
Alien
Mr. i-jen
Sorry maar deze film vond ik echt niet om aan te zien, heeft me werkelijk geen moment weten te boeien... Personages sloegen werkelijk helemaal nergens op, gevechten heel rommelig en opéénstapeling van chichés...
*1,5 vanwege de franchise
darkcity
Echt dramaaatischhh! Waarom kunnen ze nou niet weer eens een keer een fatsoenlijke alien/predator film maken.
Personages weten totaal niet te overtuigen, evenals het doodsaaie verhaal en de suffe setting.
De trailer zag er nog wel enigzins aardig uit, maar zoals we weten, trailers misleiden
Grootse gedeelte vd film zie je ook niks, 't is te donker allemaal.
Ook denk je; het wordt echt wel beter, het einde is vast goed.
Laat het einde dan net even het slechtste van de hele film zijn...
Nee, deze film mag meteen weer de prullebak in, ik denk dat ik de alien films binnenkort maar weer eens opzet, dat waren nog eens tijden
We want Ripley!
Kortom, een z-film in de puurste betekenis van het woord, een echte marteling!
Vergeleken hierbij vind ik AVP nog een meesterwerk ,dat zegt genoeg over de kwaliteit van deze film lijkt me
Ik wacht stiekem nog op een Alien 5, mét Sigourney Weaver
Je zou zeggen dat ze het ons verschuldigd zijn na deze kotsfilm!
Ik neem mijn woorden terug.Film is pas vanaf 15 jaar
En over een aantal maanden word ik 14.

15?! Het gaat toch van twaalf naar zestien?
A.L.I.E.N
15?! Het gaat toch van twaalf naar zestien?
Ppff 15,16,17 wat maakt het uit?ik ben toch te jong
om hem alleen te zien
A.L.I.E.N
Dat wordt downloaden dus.
Weet er iemand een site?(liefst legaal)
Sasja
Weet er iemand een site?(liefst legaal)
downloaden is niet legaal maar het beste wat ik kan aanraden is via de nieuwsgroepen. Ik wil je wel een linkje geven naar een site met uitleg, maar ik denk niet dat dat hier mag
SouthParkFan
ik ben 14 en een half en ik kwam er ook niet in met mijn oom en vader. wilden wij daarna naar I Am Legend om toch nog enigzins te genieten, blijkt datie 15 minuten geleden begonnen was en daar mochten ze dan weer geen kaartjes voor verkopen?! vette onzin. dan moet de echte film nog beginnen.
Materny
had je soms hoge verwachtingen van deze film
Trailer was strak.
En er waren redelijke positieve reacties te vinden hier dus had ik nog enigzins hoop.
BlueSword
ben een grote fan van aliens films en vind alien vs predator helemaal top! maar deze film was echt een tegenvaller, ik dacht dat ik het wel een goeie film zou vinden, 1 omdat ik fan ben, 2 omdat het mij niet uitmaakt of er geen verhaal in zit als het maar lekker wegkijkt.
er zat wel veel gore in en wat vermakelijke scenes maar de film was echt mega donker!!! zelfs in de bios, je ziet gewoon bijna niks, die aliens zagen er dood nep.
en spanned was het ook niet echt er vielen achter elkaar dooie en dat was ook niet echt spectaculair.
maar predator was nog wel cool..
A.L.I.E.N
Ik ben 13 en 3 kwart dus ik zal er ook wel niet binnengraken zeker.Ach laat het maar.Als hij op DVD
uitkomt zal ik hem wel eens huren.
blythefangirl
Jeetje wat een neppe film!
Heb nog nooit zo'n slechte film meegemaakt.
Die ''aliens'' zijn gewoon mensen in zwarte pakjes met slijm erop, pffft... echt een goedkope films :S
Legan
Jeetje wat een neppe film!
Heb nog nooit zo'n slechte film meegemaakt.
Persoonlijk vond ik de film redelijk hoewel het weinig om het lijf had. Het verhaal is erg dun, het acteren redelijk, de effecten zozo, volop clichés en natuurlijk voorspelbaar. Maar echt veels te donker! Redelijk onderhoudend maar zeer zeker niet voor herhaling vatbaar. Het eerste deel was in ieder geval beter dan dit deel.
2.0 *
JVD
quote="Jaxxx"][Ik ben ook een echte diehardfan , maar we mogen toch wel kritisch kijken naar deze film en enigszins objectief blijven. Want het mist alles wat een originele Alien en Predator film wel heeft! Maar ieder z'n mening natuurlijk, 1 ding vond ik opvallend in jouw commentaar
: je zegt dat het einde erg vermakelijk was?!! Waar werd het vermakelijk dan precies?
Het eind, tja, het laatste half uur tesamen genomen, hiervoor gebeurde qua visuele actie niet al te veel in de film.....ik heb hem 3 weken geleden in Belgie gezien....precies weet ik het allemaal niet....
Een vergelijking met Predator en vooral Alien moet je niet maken.....veel te kritisch.....op het moment dat meneer de allesverneuker P. Anderson AVP ging maken, wist ik hoe kritisch ik me op moest stellen....niet al te dus......en toen deze groentjes van een Broertjes, met wat effecten achtergrond AVP2 op zich namen, had ik precies hetzelfde....dit zijn geen artistieke grootheden als Ridley Scott of actie genieën als J. McTiernan......lat laag leggen....
.....rek en originaliteit is helmaal uit deze franchise......en dan zonder topregiseur....Wat verwacht je??????
Zoveel kritiek, ik heb gewoon lol gehad met deze popcornfilm. Jammer dat men de Alien te zwak maakte, maar het keek lekker weg. Zoals ik ook in mijn verslag hier postte.
Uier
- 2006 berichten
Wat een bagger. Een schande zowel voor de Alien als de Predator.
Daar waar ik AvP1 tamelijk vermakelijk vond, is het uitgemolken vervolg een samenvatting van alle goede scenes uit de voorafgaande delen, alleen veel en veel slechter.
mitchiej
ja haha wat een fokkin domme vraag
bestaat er ook een download site voor film die legaal is hahahaxd
ga stuk hier , ik wil deze film wel graag zien maar ik zie dat het niet egt fantastisch blijkt te zijn maar over alien vs predator 1 werd ook gezeikt en die vond ik ook wel redelijk dus het is tog maar ff het kijke waard
DeCe
De film wordt nergens spannend, want het lijkt bij momenten op een goedkope highschool film. Nergens kunnen ze schrik of huivermomenten creëren, het is een fletse tienerfilm. De aliens lijken uit playmobil te komen en de film is onderbelicht. Dit zal te maken hebben met de plastic pakken waar de figuranten de aliens gestalte geven. AVP1 vond ik daarentegen wel goed, hoewel die hier ook niet goed scoort.
lagaiske
Ik vond deze Aliens vs. predator wel tamelijk goed.
Veel beter dan deel 1.
De scene in de kliniek met die zwangere vrouwen vind ik er wel ietsje over.
Wat is al die onzin van dat de film te donker is.
Al eens een predator of alien film gezien waarin het vollop daglicht is.
En dan die zever van net mensen in pakjes met slijm???
Deze film heeft met kunnen vermaken.
Na wat ik hier allemaal had gelezen waren mijn verwachtingen miniem.
Misschien juist daardoor dat het meevalt.
Ik vond deze Aliens vs. predator wel tamelijk goed.
Veel beter dan deel 1.
Al eens een predator of alien film gezien waarin het vollop daglicht is.
JA kijk Predator 1 maar eens!
Pure troep die nergens spannend wordt en zelfs niet echt vermakelijk is, wat deel 1 nog wel was.
1,0 *
A.L.I.E.N
Heb de trailer gezien en daar kwam tamelijk veel bloed in,en daar hou ik van.
Ach wat ik zal in de cinema gewoon cloverfield zien,die is wel voor kinderen.
Kevin13
Heb de trailer gezien en daar kwam tamelijk veel bloed in,en daar hou ik van.
Ach wat ik zal in de cinema gewoon cloverfield zien,die is wel voor kinderen.
dat meen je niet, heb jij in de trailer bloed gezien

A.L.I.E.N
Bwaaa,bloed.Zo heftig was het nu ook weer niet.
Ken je dat:dat er zo net geen bloed in komt.
In jaws zie je dat ook.
battlemaniac
Echt een hopeloos zieke baggerfilm.
Vooral een aantal ziekenhuis-scene's zijn echt misselijkmakend (ga er verder maar niet over uitwijden) en die zogenaamde Predalien-kruising is een aanfluiting van jewelste.
En uiteindelijk bezorgt deze hele (totaal overbodige) sequel je sowieso een behoorlijke teleurstelling (alhoewel mijn verwachtingen sowieso al niet hoog waren).
Stem verlaagd van 4 naar 3,5*
Nog altijd een ruime voldoende, maar 4 was toch teveel.
Sparkle
Bah.
Als alien-fan had ik echt gedacht dat ik de film nog een beetje kon pruimen (Aliens 4 bvb vind ik wel goed) maar dit is rommel. Ik snap niet dat ze de franchise op deze manier willen verkl*ten. Hadden ze nu echt geen beter script kunnen vinden? Om over de montage foutjes etc nog maar niks te zeggen.
Waardeloos.
Sasja
Ik heb deze in de bios gezien en ik vond em erg goed. Maar ik lees nu van heel veel mensen dat er toch dingen anders had gekund.
En daarom begin ik zelf nu ook te twijfelen. Aangezien een film in de bios altijd anders is dan op dvd. Dus ik ga em dit weekend nog een keer kijken om er zeker van te zijn dat ik deze film goed vond.
grid8400
Wat een bagger. Een schande zowel voor de Alien als de Predator.
Dit gevoel had ik dus ook. Pak alle GOEIE stukjes uit de vorige films, even in de blender en hoppa.. AVP2.
Alle goeie stukjes uit aliens zijn zo ongeveer gebruikt. Overigens denk ik dat veel mensen in deze thread ook in de war zijn met AVH: http://www.moviemeter.nl/film/46395
deze bagger dus:
Anyways. Weinig orgineel, nooit spannend maar als opzichzelf staande film toch wel weer grappig.

AVP: Alien vs. Predator
2004

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

The Damned United
Drama / Sport, 2009

Sinners
Horror / Drama, 2025
predatorcoloradonational guardhybridbuitenaards wezenmorgueschepselalien possessiontriangleinfestation xenomorphalien anthology