AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)
Genre: Horror / Sciencefiction
Speelduur: 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)
Alternatieve titels: Aliens vs. Predator 2 / AvP2 / AvPR / Alien vs Predator - Requiem
Geregisseerd door: Colin Strause en Greg Strause
Met onder meer: John Ortiz, Steven Pasquale en Johnny Lewis
Releasedatum: 17 januari 2008
Plot AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
"In space, no one can hear you scream. On Earth, it won't matter."
De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.
Dallas Howard
Col. Stevens
Dale
Alien
Kevin13
gisteren gezien en oh my god.
vind het een een totale verkrachting van de aliens en predator net zoals in het 1ste deel. ze proberen er verschillende genres in te steken maar dat lukte niet echt. teenage, romantiek, actie, ...
de planeet van de predator vind ik het ergste van de hele film.
misschien als ze er nog een gaan maken kunnen ze het hebben over de afkomst van de alien.
ik heb maar 1 positiefe scene gezien in de hele film, heb ik nog nooit meegemaakt. wanneer Jesse wordt geraakt door de boemerang was echt wel grof
0.5
eddiefannez
echt wat een bagger film....volgens mij heb ik vd 1.5 uur die het duurde om er door te komen 15 minuten gewoon ontspannend kunnen kijken (niet omdat deze film eng is.....) nee omdat het volgens mij zonder lampen is opgenomen damn!
weet je, de personages verdienen het gewoon niet om zo uitgemolken te worden, en ook al zijn ze eigenlijk van nature supervet......deze (2) AVP kunnen ook zij niet redden....!
1* voor de helden die predator & Alien heten!
Sasja
Ik had em in de bios gezien toen en ik vond em goed (had ik al aangegeven. Maar door al die berichten die ik erover las begon ik te twijfelen dus heb ik em gisteren weer gezien en ik kan maar 1 ding erover zeggen:
JULLIE HEBBEN GELIJK EN IK NIET!
ik kwam er gisteren pas achter wat een saaie film AVPR eigenlijk is. zo saai dat ik het meeste heb gemist en niet eens heb afgekeken.
dus ik verander mijn stem van 4.0 naar 0,5

maar je moet je stem niet veranderen omdat de meerderheid deze film slecht vind
Sasja
weet ik maar ik heb gisteren opgemerkt dat een 4.0 teveel voor dit ding was. Ik heb ook niet mijn stem veranderd door de meerderheid, door de meerderheid begon ik te twijfelen over de film (van ja in de bioscoop is altijd anders)en als ik een film voor de tweede keer saai vind weet ik genoeg.
Bij een film gaat het juist om de eerste impressie. Een film is meestal bij de 2e keer minder omdat je dan al precies weet wat er gaat gebeuren. Dus ik vind het vreemd dat je nu opeens van een 4 (betekent een goede film) naar een 0.5 (draak van een film) gaat. Dat iemand een 0,5 punt minder geeft of 1 punt minder geeft dan voorheen is normaal maar opeens 3,5 punt minder geven slaat nergens op.
Sasja
Bij mij is het juist zo als ik een film goed vind moet ik em ook de 2de keer goed vinden, dat heb ik met meerdere films. Bepaalde films blijven gewoon boeien, hoevaak je em al hebt gezien. en als ik deze nog geeneens een 2de keer kon kijken omdat de film me niet boeide. en ik zei al in de bioscoop is het altijd anders.
Ik had precies het tegenovergestelde met de film Gladiator met Russel Crowe. Die had ik in de bios gezien en ik vond er niks aan. Maar 1 of 2 jaar later heb ik em nog een keer gezien en toen vond ik em fantastisch
Jaxxx
Wat jij zegt slaat juist nergens op, ik heb ook wel eens meegemaakt dat ik mn waardering drastich heb verlaagd, omdat ik bij de 2de keer veel objectiever naar de film kijk. Ik sluit me totaal aan bij Sasja en nogmaals ieder z'n mening!
Bmc_zeuske
Ik heb hem gisteren gezien, Ik vond hem nie zo goed
Het einde trok op nix vond ik
Kevin13
ik toch niet hoor. ik kan begrijpen dat je een film na een 2de keer herbekijken slecht vind maar daar direct 3.5 af te doen is toch een klein beetje maf hoor
Ik heb hem gisteren gezien, Ik vond hem nie zo goed
Het einde trok op nix vond ik
was wel een voorspelbaar einde vond ik
maar ik had niets anders verwacht dat het een slecht einde ging zijn.
voor mij een TE happy end
eddiefannez
was wel een voorspelbaar einde vond ik
maar ik had niets anders verwacht dat het een slecht einde ging zijn.
voor mij een TE happy end
voorspelbaar en vrij open.....dat voorspelt nix goeds
Slynkin
gooi een paar cliché dialogen, actiemomenten, en wat 'fantastische' effecten bij elkaar (zoals een irritant zwart filter) en je hebt een voorspelbaar filmpje die ze ook wel Alien vs Predator 2 noemen.
de film mist natuurlijk enorm veel, maar het gaat me te ver om het een gedrocht te noemen. Het had nog veel slechter gekund namelijk;)
gewoon een redelijk filmpje die je doordeweeks een keer kunt wegkijken.
open was het niet echt.
de King-predator
en de Predalien sterven samen met alle andere aliens. misschien was er nog een scene na de aftitteling maar dat heb ik niet gezien. als je bedoelt met het pistool van de predator, ik denk niet dat ze 100 predators naar de aarde gaan sturen om dat pistool te gaan halen voor mij dus allesbehalve dan een open einde
open was het niet echt.
de King-predator

Laten we hopen dat het verhaal nu af is, want deze film was echt helemaal niets
Sasja
Ik denk wel dat er een deel 3 komt. maar als die ooit komt hoop ik dat deel 3 en beter is en meer aansluit op de eerste alien film.
Ik hoop het voor je, maar ik denk het niet. Weinig regisseurs zullen nog heil zien in een deel 3 en steeds minder mensen zitten er ook op te wachten. Van mij hoeft het in ieder geval niet.
De eerste 2 Alienfilms en Predator 1 waren zeer goed, daarna werd het allemaal wat minder.
Clueless Dork
Hoe kunnen ze een film waar we Predators en Aliens voorgeschoteld krijgen zo verpesten? Het is bijna alsof ze er all moeite voor deden om dit voor elkaar te krijgen.
0,5
RousmariO
inderdaad, en dat was bij de vorige precies tzelfde, verschrikkelijk.
wat zeike jullie?
We geven onze mening over de film. Wat is jou excuus?
Kevin13
We geven onze mening over de film. Wat is jou excuus?
ik wed dat de meeste die deze film mooi vinden niet eens letten op het verhaal maar op de non stop actie.
nou dat weet ik wel zeker
Ik zeik urine.

rayman
Wat een bagger
De eerste AVP ging nog wel, maar dit slaat nergens op.
Uier
- 2006 berichten
dus ik verander mijn stem van 4.0 naar 0,5
Wat een onzin. Je beoordeelt in uitersten, op basis van andersmans meningen. Black Sheep al eens gezien?
Sowieso gaat het niveau dramatisch achteruit als ik sommige comments hier zie. Wellicht valt dat ook te reflecteren aan het niveau van de film.

AVP: Alien vs. Predator
2004

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

The Damned United
Drama / Sport, 2009

Sinners
Drama / Horror, 2025
predatorcoloradonational guardhybridbuitenaards wezenmorgueschepselalien possessiontriangleinfestation xenomorphalien anthology