• 9.373.656 stemmen

Geregisseerd door: Scott Hicks

Met onder meer: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart en Patricia Clarkson

Releasedatum: 6 september 2007

Plot No Reservations

"Life isn't always made to order."

Chef-kok Kate Armstrong leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; zonder flauwekul. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten - zonder moeite - honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate's perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoë en daarbij moet wedijveren met de nieuwe souschef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kate moet leren communiceren buiten de keuken als ze een goede band met Zoë wil opbouwen en het echte geluk wil vinden.

avatar van Adentro

Adentro

Leuke acteurs, die Zeta-Jones en Eckhart, maar toch wel een heel voorspelbaar en sentimenteel verhaal.

Ster van de film was voor mij toch wel Abigail Breslin. Hoop dat dit jonge meisje de Hollywoodgekte aan kan, dan voorspel ik een glorieuze acteertoekomst voor haar.

avatar van Awake78

Awake78

Leuke film, wordt alleen tegen het einde aan wat vervelend. En ik moet toch steeds een beetje aan TwoFace denken als ik Aaron zie.

avatar van Djaxx

Djaxx

Vond deze film saai. Kon me op geen enkel moment boeien. Veel te voorspelbaar.

avatar van Epitaph

Epitaph

Een raar einde twee topkoks die een veredeld pannenkoek restaurant beginnen , een topvoetballer gaat toch ook niet bij de amateurs spelen. Voor de rest niet meer dan een vermakelijk filmpje.

avatar van ( J )

( J )

hou persoonlijk niet zo van het sentimentele gezever in dit soort films,maar blijkbaar zijn er van die rare snuiterts zijn die dit wel kunnen waarderen

duidelijk geen slechte film te noemen,maar je moet er echt van houden..

avatar van Parisa

Parisa

Deze film heeft heel komische momenten, maar ook, voor het evenwicht, de droevige. Fijn krijgertje van M&M's.

avatar van boemboem27

boemboem27

leuk,ontroerend,simpel,romantisch,oftewel leuk tussendoor filmpje.

niet te moelijk,heb me geen moment verveeld.

dikke 3 sterren waard

avatar van tommykonijn

tommykonijn

No Reservations is een luchtige film. Het barst wel van de cliché's en het einde zag ik na een kleine 3 kwartier al aankomen. Toch nog een leuke film, met goed acteerwerk van Catherine Zeta-Jones en Aaron Eckhart (ook het meisje vond ik niet vervelend overkomen). Al met al zeker een aardig vermakelijke en leuke film, maar erg spectaculair is het niet.

avatar van Woefdram

Woefdram

Dat waren nog eens een lange 103 minuten...

Enorm saaie film met een zeer ongeloofwaardig einde.

Een goede balans tussen drama en komedie is ver te zoeken, de personages zijn behoorlijk oppervlakkig, iedere gebeurtenis zie je al mijlenver aankomen en verder zit de hele film bomvol gepropt met cliche's.

Vervelend en voorspelbaar sentimenteel gezever.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Voorspelbare romantische komedie, die iets te weinig diepgang kent.

Alleen Zoë is de reden waarom het zo goed klikt tussen die twee. .

Het is dat de cast hun werk goed doet, anders was dit een onvoldoende geweest voor mij.

avatar van rep_robert

Eens met Sjoerdow, het grote doel van de film ontbrak een beetje bij mij. Ook deed de film zich epischer voor dan dat het eigenlijk was met die opzwepende muziek altijd.

En de vonken tussen hoofdpersonen worden altijd door middel van lachen, gek doen onder begeleiding van overheersende blije muziekjes geshowd. Iets wat ik altijd erg simpel vind omdat je zo altijd makkelijk een band kan creëren tussen mensen. Heb ik liever inhoudelijke gesprekken waardoor iets duidelijker vond.

Is de film nu slecht? Nee, de cast is best charmant en ook Eckhart is ook zeer charmant en origineel in zijn aanpak met vrouwen. Heb me dus best vermaakt, ondanks dat het niet altijd even origineel was.

Kleine voldoende,

avatar van SmuttWars

SmuttWars

gezeik dat het voorspelbaar is. alsof dat uitmaakt met zulke films.

avatar van Franklin1975

Franklin1975

De eerste keer dat ik Aaron Eckhardt níet vervelend vond om te zien. Erg leuke film.

avatar van _Casper_

_Casper_

vond het een hele leuke gezellige feel good movie, heb er met veel plezeier naar gekeken

mooie 3.5*

avatar van m dicke

m dicke

Ik zie nergens staan dat dit een remake is van Bella Martha (2001)! Die vond ik persoonlijk ook veel beter!

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Weer op TV!? Twee maanden geleden was ie ook al op tv.

avatar van Courtes

Courtes

Zoetsappige en bij vlagen flauwe romantische ''komedie'' die in mijn ogen helemaal omzeep geholpen is door dat kleine rot meisje.

zag verder niet raar weg ofzo, dus 2.5 daar voor

avatar van Tup&Joep

Tup&Joep

Bijzonder saaie en voorspelbare film.

avatar van The Goss

The Goss

Prima te verteren film. Het is allemaal niet hoogdravend, maar het kijkt prima weg, zeker met

C.Z. Jonses

avatar van marcelvkan

marcelvkan

Prima romcom.. Niks op aan te merken.. gewoon lekker ontspannend!

avatar van DragQueen

DragQueen

Weinig verheffende film, met een doorsnee verhaaltje. Zeta Jones en Eckhart acteren nog wel redelijk. maar de uitwerking van de film op zich, is te zwak en zouteloos. 2 sterren.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Het verhaal leek me erg leuk maar ik vind het allemaal een beetje oppervlakkig neergezet. Op zich kregen Kate en Zoe wel een band met elkaar maar het ging niet echt de diepte in. Het hele verhaal verliep ook netjes binnen de lijntjes waardoor het een saai en voorspelbaar geheel was. Hij kijkt nog steeds best goed weg maar ik had er toch wat meer van verwacht.

avatar van christof15

christof15

Verwacht niet te veel, oogkleppen op en lékker kijken!

avatar van aburex

aburex

Voorspelbaar? Saai? Wel als sommige dit vinden dan zijn alle romantische films voorspelbaar en saai. Ikzelf vond deze film geweldig goed gespeeld ( heb wel een een beetje een vooroordeel voor de bloedmooie Catherine-Zeta Jones). Het is een leuke film, waarbij men niet al te veel moet nadenken en waar je een avond rustig mee kunt ontspannen. De kleine meid doet haar best

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Stereotype feel good & happy and film... vond m wat te doorzichtig maar goed... leuk voor een avondje op de bank.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Ik was totaal verrast dat deze film op tv kwam gisteren, want wilde eigenlijk een andere film kijken. Maar het is uiteindelijk toch deze film geworden. Ik vond het echt een leuke film.

De cast vond ik geweldig, Catherine-Zeta Jones is een erg mooie vrouw, en ze acteert erg overtuigend en goed. Aaron Eckhart is toch best een lekkerding hoor, ook hij was erg prettig om naar te kijken. Zoe het kleine meisje vond ik ook zeer sterk, al is haar personage soms wel bloedirritant. Ze heeft veel meegemaakt hoor, daar leef ik 100% aan mij, maar soms was het een tikkeltje teveel van het goede waaronder dat ze steeds boos wegliep als haar iets niet zinde.

Alles is in de puntjes goed uitgewerkt, en je krijgt ook meerdere kanten van de film te zien. Soms een klein beetje eentonig meer naar het einde maar nog zeker de moeite waard.

Het einde vond ik iets minder, dat was wel erg simpel bedacht. Maar desondanks wel een mooie afsluiter.

avatar van nachtschade

nachtschade

Standaard verhaal, 13 in een dozijn-film. Bovendien, wat hier komedie aan is???? Geen idee!

avatar van Noodless

Noodless

Mwah, een filmpje voor tussendoor. Echt komisch is deze film helemaal niet. Het is gewoon een romantisch filmpje met de typische aanwezige clichés. 5/10

avatar van Fast Eddy

Fast Eddy

Mooie verhaaltje, goede acteurs.

Net ietsje te standaard en voorspelbaar om echt goed te zijn.

Maar mag er dus best zijn voor op een regenachtige zondagnamiddag.

avatar van Theunissen

Mierenzoet 13 in een dozijn romantisch verhaaltje. De film staat betiteld als een Komedie / Drama maar meer dan een romantische film is het eigenlijk niet. Het verhaal stelt weinig voor en is ook al diverse keren in een iets andere vorm verfilmd. Dus deze film had niets nieuws onder de zon inclusief het cliché einde. De cast redt deze film nog enigszins want Aaron Eckhart vind ik opzicht altijd wel een leuke acteur en Catherine Zeta-Jones doet het vaak ook goed en is natuurlijk ook mooi om naar te kijken. Het rolletje van de talentvolle Abigail Breslin is ook noemenswaardig. Leuk om eens gezien te hebben maar meer ook niet en bovendien ben je deze film al snel vergeten. Waar ging hij ook alweer over