• 9.374.524 stemmen

Butterfly on a Wheel (2007)

Thriller / Drama | 95 minuten

Met onder meer: Pierce Brosnan, Gerard Butler en Maria Bello

Releasedatum: 25 oktober 2007

Plot Butterfly on a Wheel

"Lives will be broken"

Neil en Abby Warner hebben een goed en gelukkig leven. Samen met hun dochter Sophie leiden ze een prettig en zorgeloos bestaan. Hun leven verandert totaal op het moment dat Sophie gekidnapt wordt. Ten einde raad besluiten ze de orders van de kidnapper (Pierce Brosnan) op te volgen, om zo hun dochter terug te krijgen. De moed zakt hen echter in de schoenen wanneer duidelijk wordt dat de man een psychopaat is, die niets te verliezen heeft.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jackie

jackie

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

slechte film, met een heel dom plot. 1 ster.

Kijk eens naar de film voor je een reactie plaatst..

Zojuist naar deze film geweest, en ik vond de film verrassend goed. Je weet constant dat er iets gebeuren gaat, en je wilt naar het einde toe, maar dit weten ze op een zeer verrassende wijze neer te zetten. Iets wat je totaal niet verwacht, echt f*kk*ng bizar einde! :O

Absoluut goed geacteerd door de 3 hoofdrollen, en leuk om Pierce weer eens in een film te zien.

4 * voor deze film, die zeker de moeite waard is!

avatar van jackie

jackie

ArcovandenBroek schreef:

Kijk eens naar de film voor je een reactie plaatst.. !

Dat heb ik helaas gedaan echt zonde van mijn tijd.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Onderschatte geweldige film met Pierce Brosnan voor de verandering eens als de 'Bad Guy'.

Spannend van begin tot het eind, meesterlijk geacteerd en een geweldige onverwachte climax die je na afloop stil maar vooral verbijsterd achter laat

avatar van ahp2002

ahp2002

Aardige film, maar op één of andere manier komt het toch een beetje geflatteerd over. en het accent van Pierce Brosnan werd ik ook een beetje gek van. 3 ster

avatar van HeatWave

HeatWave

Ook ik heb zo af en toe mijn bedenkingen bij deze film.

Opzich word er goed in geakteerd maar het duurt allemaal erg lang en weet mij bij regelmaat te raken.

Ook Pierce Brosnan als Bad-Guy doet het erg goed, maar om nou te zeggen dat ik overdonderd ben bij deze film,..nee, dat ook zeker niet.

Leuke film voor in de middenmoot, die nergens voor onder doet, maar ook zeker nergens boven uit stijgt.

Een typisch staaltje van oog om oog tand om tand.

En nog even over Maria Bello gesproken, ik heb haar al in meerdere films zien akteren, maar echt uitblinken deed ze voor mij in "Coyote Ugly", overigens niet mijn soort type film, maar even op haar terug te komen, tot nu toe speelt ze altijd een beetje in de grijze middelmaat, en heb haar eigenlijk nooit meer spetterend zien akteren, en dat is waarschijnlijk omdat ze over het algemeen toch vrij suffe rollen toebedeeld krijgt.

avatar van Testbeeld

Testbeeld

Ja, toch wel een verassende film ... uiteindelijk vind ik het een goede film ...

avatar van willemfilm

willemfilm

Slappe film. Niet spannend. Een stel, wiens dochter wordt gegijzeld, moeten aan opdrachten voldoen. Uiteindelijk volgt er een clou die ik, eerlijk gezegd, niet zag. Maar het verheult toch niet de matigheid van de spanning en het plot. Als je de film nog niet gekeken hebt, heb je ook niets gemist.

avatar van benan89

benan89

Aardige film, was verrast toen ik Pierce ineens met een raar accent hoorde praten....

De film heeft op het laatst een verassende wending.

van mij 3*

avatar van eboman21

eboman21

Prima film! Was vanaf het begin gelijk spannend!

Aanrader wat mij betreft!

avatar van frank92

frank92

niet echt een aanrader bijna geen spanende stukjes en een raar eind

avatar van too-sweet

too-sweet

Ik vind deze film zeker een aanrader. Goed acteerwerk. Met toch een verrassende wending op het laatst.

Ik vond het einde juist helemaal goed,dat maakt juist de film.

Krijgt van mij 4*

avatar van Branieman

Branieman

Heb de film net gezien.. Maar kan alleen de ontknopping als hoogtepunt noemen.. De film kon me niet echt boeien en vond het acteerwerk ook niet echt noemenswaardig! Het accent van Pierce kwam naar mijn mening wat geforceerd over.

Middelmatige film met voor mij 2,5 ster..

avatar van Haraldinio

Haraldinio

Wat mijn poster collega hier boven ook zegt, het eind blijf je herinderen, dat ben ik met hem eens, maar dat het niet boeiend was niet.

Je werkt de hele tijd naar het eind toe, je wilt weten hoe het afloopt. Je krijgt in ieder geval geen spijt ervan, geweldig eind. En ik heb respect voor de personage van Pierce ( zonder al teveel te verklappen:P) gewoon kijken dus

avatar van Raffael77

Raffael77

Super thriller en zeker 1 van de beste van 2007.

Goed geacteerd door allemaal. Spannend en precies wat hij zegt hier onder mij. Je wil weten hoe het afloopt en dat is mooi.

Einde is te gek. Genoeg gezegd.

PS. Aanrader voor iedereen die van Thriller houd.

5*****

avatar van vranque

vranque

slechte film, met een heel dom plot. 1 ster.

Vreemd. ik zou bijna je persoonlijke top tien over kunnen nemen.

avatar van wimaroca

wimaroca

slechte film, met een heel dom plot. 1 ster.

jij bent denk ik niet serieus te nemen,je kijkt schijnbaar nooit geen goede films!(als ik zo naar je stemgedrag kijk).

of je kan geen films volgen,of je bent nog heel jong,maar dan word het toch nog wel een keertje beter ,zodat je de films begrijpt!!

avatar van Norma Jean

Norma Jean

Heerlijke thriller, zeer verrassend einde.

Het duurde net iets te lang voor de ontknoping kwam, maar

verder een toppertje!

avatar van die hard

die hard

de film duurde inderdaad iets te lang, maar het is inderdaad een uitstekende thriller met een zeer verrassend eind

avatar van neles24

neles24

goede film die zeker niet te lang duurt nog geen 1 uur en 30 min. echt van genoten een spannend einde ook zeker 3.5 ster waard misschien wel 4

avatar van JVD

JVD

Vermakelijke film........Brosnan stal mijns inzien de show......het stelletje deed het ook niet slecht, al waren sommige krijs/schreeuw/ik-ben-ff-hysterisch momenten erg overdone en langdradig.....het spelletje wat Brosnan speelt en het einde is gewoon goed gedaan........

4 sterretjes....nog net..

avatar van han de barman

han de barman

Echt een heerlijke film met een damn goed plot. Yes... wat een heerlijk fabeltastisch einde! wow...

avatar van Toontje35

Toontje35

Wat lijkt te beginnen als een doorsnee ontvoeringsfilmpje, ontaard in een spannende thriller met een zeer verrassend plot.

Heb me prima vermaakt met deze film

avatar van balkanG

balkanG

Zeker een goede drama / thriller!

Boven mijn verwachtingen.

Goed verhaal en goed in elkaar gezet.

Pierce Brosnan speelde zijn rol erg goed

Mooi einde!

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Goeie film, geen hoogstandje maar zeker geen verspilling van je tijd.

Wel dacht ik wat uiteindelijk de plot was al aan te zien komen vrij in het begin in de scène in de bank dacht ik al dat zij het allemaal in scène had gezet maar dat idee verdween verderop in de film. Dus toch op het verkeerde been gezet. Scoort wat mij betreft net boven het gemiddelde.

avatar van Brianna

Brianna

Goeie film zeg, goed verhaal, en zeker een goed eind.

avatar van kentaro

kentaro

ArcovandenBroek schreef:

Kijk eens naar de film voor je een reactie plaatst..

4 * voor deze film, die zeker de moeite waard is!

Vond het ook niks aan, plot was inderdaad slecht en was helemaal niet boeiend om naar te kijken.

avatar van Naduah

Naduah

Wow...lange tijd niet zo'n goeie film gezien. Geweldige thriller is dit en een magnifiek einde...helemaal super. Goed in elkaar gezet, goed geacteerd, spannend vanaf het begin. Heb lange tijd gedacht, dat het met iets 'zakelijks' te maken had, maar ohhh...ongelooflijk einde....ben er nog vol van en ik ken helaas veel mensen, die ik deze film aan zou raden. Voor diegene, die deze film gezien hebben, begrijpen mn standpunt!

avatar van JSK

JSK

Leuk verhaal, leuke verschijning die Maria Bello,goed geacteerd en een echt " wow " einde.

Krijgt van mij 4 sterren !

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Redelijke film, al was Brosnan niet erg overtuigend. Ik had wel constant The Game-gevoelens bij deze film. Uiteindelijk bleek dat ook nog eens te kloppen. Hou ik niet zo van.Voorspelbaarheid troef. Aardig voor een keertje. 3 sterren.