Vacancy (2007)
Genre: Thriller
Geregisseerd door: Nimród Antal
Met onder meer: Luke Wilson, Kate Beckinsale en Frank Whaley
Plot Vacancy
"Once you've checked in... The terror begins."
De auto van David en Amy Fox begeeft het in een verlaten gebied. Hierdoor zijn ze gedwongen de nacht door te brengen in het enige motel in de omgeving. Ze vermaken zich met wat horrorfilmpjes op de tv in de kamer, tot ze er achter komen dat die filmpjes opgenomen zijn in dezelfde kamer waar ze nu zitten en de camera's er nog hangen...
Amy Fox
David Fox
Mason
Mechanic
Killer
Truck Driver
L'agent de Police
PatrickBateman
Het is allemaal eerder en veel beter gedaan. Het wordt nergens echt spannend en het einde is gewoon echt zeer zwak. De laatste minuut is zelfs totaal overbodig en maakt het einde alleen maar nog zwakker.
Luke Wilson is een slechte acteur en dat bewijst hij maar weer eens.
Frank Whaley speelt nog wel een aardige rol.
Gelukkig duurt de film erg kort en kost het je dus niet teveel van je tijd. Gewoon ergens tussendoor kijken dus. Meer is het ook niet waard.
dijkieR
ik vond deze film vele malen beter als the strangers.
misschien komt het dat ik die eerst heb gezien,en dat vond ik echt een bagger film.
hierin werd beter geacteerd.
niet 100 keer een masker in beeld gebracht.
en geen badguys die je ziet staan en dan ineens weer weg zijn als je de andere kant op kijkt.
en het einde is niks mis mee vind ik.
het is een standaard filmpje dus ook een standaard einde
deze was echt beter dan ik had verwacht.
en krijgt van mij een voldoende
gurktjurk
ik vond hem dodelijk eng.
alleen het einde was nogal - vaag.
want je dacht constant - oja - nu gaat er iets gebeuren.
maar het bleef nogal saai.
en ik wil hak en bloed - en dat kwam nou niet echt - alleen van die saaie vechtpartijtjes.
beetje trieste film.
maar de spanning zat er wel in xd.
gurktjurk
vreselijke film.
echt niet eng.
dit mag je geen horror noemen.
in het begin was er nog wel spanning,
maarjaa, er kwam steeds maar niets.
ze hadden vacancy 2; the first cut trouwens beter als eerste uit kunnen brengen. dit is triest.
en iedereen loopt hier te zeggen; dat hij minder eng was dan de strangers. nou de strangers was niet eng, ook al ken ik genoeg mensen die daarvan achter de bank zijn gekropen xd, maar wel 10x beter geacteerd.
boemslechte film..
Horrorfreak12
een zeer goede triller die je mss niet erg doet trillen maar wel in
spanning zit af te wachten hoe het gaat aflopen
niet echt horror
goed acteerwerk ^^
SvV
Toevallig deze film en 'Strangers' op dezelfde dag gezien. Beetje hetzelfde concept met het kloppen door onbekende met maskers op.
Vond deze wel een stuk beter. Spanning, mysterie en goed acteerwerk. Vermakelijke thriller. Tempo lag ook redelijk hoog.
ronaldo the best
ik geef deze film 3 sterren
ik vond het wel een goede thriller
Kelly_90
Ik vond dit best een goede film.
Ik ben een paar keer goed geschrokken.
Alleen het einde vond ik niet zo.
Als je van schrikfilms houd is dit best wel ok.
Hy leek een beetje op The Strangers.
JDSsmetje
Prima originele thriller met heel wat spanning. Het verhaal is niet al te standaard , zelfs origineel. Ook wordt de film heel goed uitgewerkt en is er prachtige muziek. De scene in die tunnel vondt ik nog het spannendst. Luke Wilson en Kate Beckinsale zijn in deze film top. Er zijn in deze film ook weinig clichés, maar de film is wel een beetje voorspelbaar. Toch heb ik genoten om naar deze film te kijken en nu staat hij op nr. 6 in mijn top 10. Vacancy 2 is heel wat minder. Deze film kan je wel met the strangers vergelijken maar ik vind deze prent véél spannender.
maxcomthrilla
Alhoewel Antal zijn debuutfilm bij lange na niet weet te evenaren weet hij soms best wel angstaanjagende momenten te filmen. Vond het moment dat ze ontdekten wat er allemaal in de kamer was gebeurt best sterk. Soms zakte het qua sfeer wat in, zo was de vijand niet echt indrukwekkend te noemen, maar die hellerit ondergronds des te meer! Een voldoende ondanks de knulligheid ( de 1ste keer dat het paar probeerde te ontsnappen.....) en voorspelbaarheid. Het keek wel vloeiend weg, zonder mij echt ergens te doen ergeren. 3*
JDSsmetje
Akkoord, maar moet jou nickname nu over voetbal gaan. Dan nog zo'n blaze
JDSsmetje
Is het niet meer een horror dan een thriller?
Er zijn geen horrorelementen maar er is wel een horrorsfeertje.
horrorfreak23
Echt goeie film. Heb deze graag bekeken bleef ook spannend. Ik heb me geen moment verveeld. Leuke wending ook op het eind
aburex
Thriller (abosluut geen horror) di een beetje saai uitvalt. Er zijn wel enkele schrikmomenten en er komen ook geen clichés in zals in d meeste Teen-horrors Luke Wilson staat bekend als een komiek en hier heeft hij willen bewijzen dat hij ook echt kan acteren. Volgens mij is hij daar voldoend in geslaagd geruggesteund doorn uitstekende Kate Beckinsale.
Toch nog 3,5* voo de goede acteerprestaies
bild
Vacancy vind ik een van de spannendste films allertijden. Goed acteerwerk en origineel verhaal gaat daar mee te paar.
playah26
Matige tot redelijke horror die niet echt spannend wil worden.
Acteer prestaties vond ik niet echt voldoende en het verhaal hadden ze ook wat beter mogen uitwerken van mij.
Geen clichés?? jawel hoor vacancy zit er vol mee! maar goed, slecht was het allemaal ook niet maar het had allemaal veel beter gekund.
K@i
vond het raar dat die badguys zoveel moeite hadden om in die kamer tekomen terwijl het voorheen kennelijk apeltje eitje was maar dit was zeker een spannende film had alleen wel het gevoel dat die opeens afgelopen was
Dutch Ownage
matig begin, spannend middenstuk, teleurstellend einde. Helaas, hier had zeker meer uit kunnen gehaald worden. Vooral de typische hollywood draai die eraan wordt gegeven, met name happy end, verpest op het laatst wat de film daarvoor 60 minuten lang goed heeft opgebouwd. Jammer
Joyy
nou al een scheitfilm, slecht acteerwerk, iritant sjagrjinig wijf, ongeloofwaardige zaken zoals onder de motorkap gaan kijken als je een bonk hoort alsof je ergens over heen bent gereden
enfin, we zien het wel
Joyy
het had in de handen van de coen brothers ene prima film kunnen worden, maar die hebben zij al gemaakt, barton fink
erg voorspelbaar allemaal, maar ik kijk um toch af
tn2543
Ja ik ben hem nu ook aan het kijken!
Ik kijk hem ook af... maar weet wel hoe het allemaal zal eindigen ... denk ik...
Rosicky
Ik zie hem nu op TV, maar kom erachter dat ik hem ooit ergens op DVD heb gezien. De film begint en eindigt clichematig, maar het middenstuk is erg spannend en vrij goed gevonden. Acteurs doen wat ze doen moeten en de personages zijn voor de verandering een keer niet heel dom in een thriller.
kniteforce
Ook nu aan het kijken (reclame nu). Nog niet eerder gezien. In spanning wacht ik af hoe deze film gaat aflopen. Ik bedenk me altijd wat ik zelf zou doen in zo'n situatie
Uncle_Junior
AHHH! ROT TOCH OP! Die kerel krijgt een mes tussen z'n ribben, ligt de hele nacht te bloeden en leeft nog! Dit laat ik meewegen in mijn punt!
orbit
- 12092 berichten
Prima thrillertje, heb me uitstekend vermaakt.. qua spanning en lengte precies goed!
Uncle_Junior
Ik heb me er ook mee vermaakt, maar dat die man op het laatst na die steek van dat niet zo kleine mes, toch alleen maar bewusteloos was dat kan er bij mij niet in 3.0 waar ik tot 2 minuten voor het einde nog op 3.5 stond.
jirachi03
IK verveelde me in deze film.
Daarom geef ik hem een 0,5 ,want dit hoort een Thriller niet te doen.

Terror Trap

Arn - Tempelriddaren
Drama / Avontuur, 2007

Disturbia
Thriller, 2007
motelsnuffhidden cameraremoteness bedrogpsychologische thrillermoordenaargevangensurvival horrorestranged couplebroken down car one nightisolated