Genre: Misdaad / Thriller
Releasedatum: 13 juni 2007
Bekijk via Videoland
Bekijk via HBO Max
Plot Ocean's Thirteen
"What are the odds of getting even? 13 to one."
Casino-eigenaar Willy Bank staat op het punt om in Las Vegas een groot casino met hotel te openen. Maar als Bank dan Reuben Tishkoff belazert en Reuben hierdoor met hartproblemen in het ziekenhuis komt te liggen, besluiten Danny Ocean en de rest van de bende om wraak op Bank te nemen. Ze besluiten om er voor te zorgen dat de opening van Banks casino uitloopt tot een grote ramp, zodat Bank veel geld zal verliezen. En daarnaast probeert de groep ook nog om de kostbare en tevens zwaarbewaakte diamanten, die Bank heeft gewonnen met zijn vorige hotels, te stelen.
Danny Ocean
Willy Bank
Virgil Malloy
Turk Malloy
egelhunter
veel beter dan het slechte 2e deel. Haalt het niet bij deel 1. Toch vermaakt 3.5*
Jeauhan
Klopt het 2de heb ik niet gezien, maar het gaat toch altijd over het zelfde deze films. Een bende dat ergens gaan inbreken.
Dan zou ik toch deel 2 maar eens gaan kijken. Het verhaal ging iets anders dan deel 1 en 3. Speelde niet in Vegas en ging niet over het roven in een casino...
Paskaal
Slechter dan Ocean's Eleven en Twelve. Eleven was echt geweldig, daarna was Twelve als een stuk minder en nu Thirteen, ook niet super. Heb me wel vermaakt tijdens het kijken, dus toch 3 sterren.
Quaest
Dit is veel beter dan Ocean's 12...
Al Pacino acteert geweldig. En veel bekende acteurs in =)
Kraay
Jammer dat deze en 12 gemaakt zijn, ik heb het idee dat het vooral voor het geld is want met een verhaal als dit kan t nooit wat worden.
nog net de moeite waard door wat goede scenes en aardige acteurs, vooral pacino, caan en affleck waren boeiend.
Mars4i
Het klopt dat 13 beter is dan 12, maar beide zijn veel minder goed dan Ocean's 11. En het verhaal begint ook een beetje te vervelen. Een drie
SSeagal
Onbegrijpelijk. Met het eerste deel hadden ze een prima actie/thriller te pakken, met het tweede een iets mindere (door het hoge gehalteaan humor) film, doch nog zeer vermakelijk. Bij deze echter kreeg ik gewoon doorspoelneiging. ok, de roof zit leuk in elkaar, maar ik hoef echt niet bijna 2 uur naar de planning hiervan te kijken. Actie en spanning was ver te zoeken, en zelf Al Pacino stelde mij teleur. ** voor wat leuke scenes.
missl
ik vind de hele film nogal saai totdat alles uit kwam, toen was het ineens allemaal wel cool. beter dan de 2e maar haalt het zeker niet bij deel 1.
rose
Vond hem ook saai, vooral het eerste gedeelte. Maar wat een heerlijke mannen om naar te kijken!
maarten_d
na de kleine 'blunder' van de twelve komt toch weer een goeie thirtheen, mooi afgesloten reeks
Melvin Udall
Een leuk derde deel, beter dan het tweede, maar toch duidelijk minder dan de eerste.
De cast is weer bij elkaar en schud, ondersteund door lekkere muziek, als vanouds de ene na de andere truc uit de mouw.
Geinige eindscene met verwijzing naar Pitts priveleven.
Leuk om de mannen weer aan het werk te zien maar nu weten we het kunstje wel. Bovendien is Nummer 14 al van iemand anders.......
PaulieWalnuts
Toch wel echt een boutfilm. Totaal geen spanning en het gaat echt van de hak op de tak. Uiteindelijk blijkt het allemaal onnodig ingewikkeld. Zo'n topcast, met zo'n flutfilm.
Mr. Olaf
Duidelijk beter dan 12, maar haalt het niveau van 11 zeker niet. Maar vond deze aardig wegkijken. Weinig nieuws, maar vermakelijk
Onder andere door de aanwezigheid van een grandioze Pacino is dit een erg geslaagd derde deel. Waar het vorige deel nogal teleurstelling achterliet is dit een fijne goedmaker. Iets minder dan het eerste deel maar zeer onderhoudend en leuk. Goed.
joeythebest
Iets beter dan de tweede, iets minder dan de eerste. Leuke film
Bart Simpson
Deze vond ik ook iets beter dan de 2e en iets minder dan deel 1.
Ik zou er een 3.8* voor geven maar dat kan helaas weer niet.
Een leuke film wat te volgen is en boeiend blijft alleen het verhaal viel mij tegen en acteerwerk was iets minder dan in deel 1: 3.5*
guylopez93
goed vervolg op het rampzalige deel twee. Deze film zat goed in elkaar en de cast was ook in orde. vermakelijke film
zenegroen
Helaas, vond deel 11 en 12 sterk maar deel 13 hadden ze misschien niet meer doen. Ik wachtte maar op een super actie moment maar die bleef helaas achter. Wel grappig dat ik pas na die tijd hoorde dat de casino eigenaar Pacino was. Had hem niet eens herkend
Slynkin
knap hoe ze het tot 3x toe voor elkaar krijgen om een buttfilm te maken, met zulke acteurs.
sirdaron
Deel 1 is geweldig, deel 2 is absoluut een flop, en deel 3.. het kan veel beter! Ze hadden het iig bij deel 1 moeten laten
®Tc
Alhoewel hij stukken beter is dan 12 is dit niet meer dan een pure cash-in. Ik ben een beetje teleurgesteld in bad-guy Bank, goed geacteerd door Pacino daar niet van maar het personage had in mijn ogen te weinig slecht inhem voor een echte bad-guy te kunnen zijn, een minpunt. Het concept leunt wel dichter aan tegen 11 dan tegen het oersaaie 12, de makers besefte blijkbaar zelf wel dat ze daar volledig de mist in gingen en het concept was terug leuk gepaard met leuke camarastandpunten. Maar nu hopen dat ze niet op het idee komen van een 14 te maken of de uitmelking is compleet.
***
nachtvlinder
inhoudsloos, maar kijkt makkelijk weg voor 1 x als je je verveelt.

Ocean's Twelve
2004

Ocean's Eleven
2001

Komische misdaadfilm 'Ocean's Eleven' en zijn vervolgen zijn nu te zien op HBO Max

George Clooney over nieuwe 'Ocean's'-film: 'Wel echt de laatste'

Queen: Days of Our Lives