Genre: Misdaad / Thriller
Gesproken taal: Spaans, Engels en Frans
Releasedatum: 13 juni 2007
Bekijk via Videoland
Plot Ocean's Thirteen
"What are the odds of getting even? 13 to one."
Casino-eigenaar Willy Bank staat op het punt om in Las Vegas een groot casino met hotel te openen. Maar als Bank dan Reuben Tishkoff belazert en Reuben hierdoor met hartproblemen in het ziekenhuis komt te liggen, besluiten Danny Ocean en de rest van de bende om wraak op Bank te nemen. Ze besluiten om er voor te zorgen dat de opening van Banks casino uitloopt tot een grote ramp, zodat Bank veel geld zal verliezen. En daarnaast probeert de groep ook nog om de kostbare en tevens zwaarbewaakte diamanten, die Bank heeft gewonnen met zijn vorige hotels, te stelen.
Danny Ocean
Willy Bank
Virgil Malloy
Turk Malloy
sju
Mag hopen dat deze het niveau weer oppakt van eleven... Nu met Al Pacino erbij... YEEEEH!!!
stan
Ik vind dat Al Pecino niet bepaald goed is de laatste tijd in zijn films (The Recruit was dan wel weer goed)
jordybeukeboom
Volgens mij beschouwen de drie hoofdrolspelers dit gewoon als een goed betaald gezellig onderonsje. Beetje overbodig dit
koiboy
Hier zat ik niet op te wachten maar als hij op dvd komt zou ik hem wel gaan zien.
miepke
na een geweldig eerste deel, viel het tweede deel me vies tegen, k kijk hier dus ook niet erg naar uit..
Remi

Phoenix
Of juist daarom erg vermakelijk.
thomzi50
- 1991 berichten
Het een sluit het ander niet uit hier. Er zijn tig vermakelijke films die niets toevoegen- overbodig zijn
donnie B.
trailer ziet er weer ouderwets goed uit!!
Dit wordt het ECHTE vervolg op Eleven!!
sju
Trailer is niet meer dan een teaser met een blik op alle sterren. Toch zien Clooney en Pitt (en Cheadle
)er met hun vermommingen komisch uit...
Soderbergh lijkt met drie films op de stapel een bezige bij. Deze zal de minst goede film worden vrees ik, maar ik verlies niet de hoop dat ze de oude 'eleven'-tour weer kunnen oppaken
maxB
eleven vond ik geweldig twelve was goed maar iets minder dus ik ben cker benieuwd naar thirteen
dream555
Clooney en Pitt nogmaals als Peppi en Kokki.

Roberts dacht: geen derde keer met mij, gelijk had ze.
En Pacino wilde De Niro achterna: geef me ook eens een rol in een kutfilm.
Filmi Corleone™
11 was geniaal en groots 12 was super en 13 zal overbluffend zijn
Ik kan ECHT niet wachten
Kwou dat ik bij de opnames was pfft. Maar het duurt nog zo lang voordat hij komt
Mc
- 2092 stemmen
...Kwou dat ik bij de opnames was pfft...
Ben afgelopen zomervakantie op de set geweest, echt zeer indrukwekkend, met de set is het in ieder geval goed gesteld, nu nog hopen dat het verhaal meezit, dan kan het niveau van Ocean's Eleven weer gehaald worden en kunnen we Ocean's Twelve snel vergeten.
Black-Pearl
Ze weten ook niet van ophouden he? hahah had wel een deel 13 verwacht het is meestal een open einde zou der ook een ocean's 14 komen?
dennislaport
deel 2 kan wat mij betreft in de floptop100.
ook ik zit niet echt op deel 3 te wachten.
veron35
Ik hoop dat deze beter word dan deel 2. Die was ronduit verschikkelijk.
Idol
Ik verwacht toch wel dat ze geleerd hebben van deel 2.... want wat was die slecht!!!
ik heb er wel vertrouwen in dat deze beter word!
Filmfreaker
Deel 1 was een top. Lekker spanennd. Deel 2 viel me erg tegen en zo aan de trailer te zien is van deel 2 ziet het er niet goed uit dat de film leuk is.
Deel 3 heb ik zojuist een trailer van gekeken. Ik heb in deze film meer vetrouwen. Het zal niet zo'n goed worden als deel 1. Maar hopelijk wel als deel 2
Tun-89
Deel 1 was heel goed vond ik, mooi en spannend.
deel 2 was veel minder, niet zo spannend, wel vermakelijk.
en deel 3, heb net de trailer gezien, kan er niet veel van maken want ze laten alleen de Acteurs een beetje zien.
Maar ik hoop dat die goed word en dat ze het daar bij houden.
Wachtend op 14 Juni dan maar.
BlueVelvet
Waarom doen ze dit toch? Ocean's Twelve was belachelijk, een lachertje.
Snap ook al niet waarom Brad Pitt, George Clooney enz. zich hiervoor (blijven) lenen.
Maar goed, ik zal deze beslist niet kijken, ondanks dat de synopsis enige verbetering lijkt te suggeren t.o.v. Twelve. Al was het maar om de wanvertoning van die laatste.
thomzi50
- 1991 berichten
Ze vinden het gewoon leuk op de set zo met elkaar, heb ik begrepen, en het verdient natuurlijk ook niet slecht
Nieuwe trailer op www.movies.yahoo.com
Afgaande op de trailer (nooit doen!
)moet ik bekennen dat ik denk dat deze film de vieze nasmaak van O12 weg zal spoelen... Misschien zit er weer eens zoiets als een goed plot bij, zoals bij O11!
Erg benieuwd of deze nog slechter wordt dan Twelfe. Zou ik wel knap vinden.
Materny
12 was super

Hou op
Een van de grootste persoonlijke flop in de laatste jaren.
Daarom zal ik me zeker niet gaan verheugen op een topper, al zijn er 2 postieve dingen bij gekomen.
1- Pacino
2- Eigenlijk eraf:) '' Roberts weg godzijdank''
Martinator
eleven was een goeie film
twelve was een super flop echt een kutfim
en van thirteen hoop ik maar dat 't goed komt ,
als de regiseur de stijl van eleven weer terughaalt en twelve gewoon vergeet moet 't lukken en ben wel benieuwd naar de rol van pacino hierin.

Ocean's Twelve
2004

Ocean's Eleven
2001

Komische misdaadfilm 'Ocean's Eleven' en zijn vervolgen zijn nu te zien op HBO Max

George Clooney over nieuwe 'Ocean's'-film: 'Wel echt de laatste'

Queen: Days of Our Lives