• 9.374.061 stemmen

Met onder meer: George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon

Gesproken taal: Spaans, Engels en Frans

Releasedatum: 13 juni 2007

Plot Ocean's Thirteen

"What are the odds of getting even? 13 to one."

Casino-eigenaar Willy Bank staat op het punt om in Las Vegas een groot casino met hotel te openen. Maar als Bank dan Reuben Tishkoff belazert en Reuben hierdoor met hartproblemen in het ziekenhuis komt te liggen, besluiten Danny Ocean en de rest van de bende om wraak op Bank te nemen. Ze besluiten om er voor te zorgen dat de opening van Banks casino uitloopt tot een grote ramp, zodat Bank veel geld zal verliezen. En daarnaast probeert de groep ook nog om de kostbare en tevens zwaarbewaakte diamanten, die Bank heeft gewonnen met zijn vorige hotels, te stelen.

Rusty Ryan

Willy Bank

Virgil Malloy

Turk Malloy

sju

Mag hopen dat deze het niveau weer oppakt van eleven... Nu met Al Pacino erbij... YEEEEH!!!

avatar van stan

stan

Ik vind dat Al Pecino niet bepaald goed is de laatste tijd in zijn films (The Recruit was dan wel weer goed)

avatar van jordybeukeboom

jordybeukeboom

Volgens mij beschouwen de drie hoofdrolspelers dit gewoon als een goed betaald gezellig onderonsje. Beetje overbodig dit

avatar van koiboy

koiboy

Hier zat ik niet op te wachten maar als hij op dvd komt zou ik hem wel gaan zien.

avatar van miepke

miepke

na een geweldig eerste deel, viel het tweede deel me vies tegen, k kijk hier dus ook niet erg naar uit..

avatar van Remi

Remi

jordybeukeboom schreef:

avatar van Chainsaw

Chainsaw

avatar van Phoenix

Phoenix

jordybeukeboom schreef:

Of juist daarom erg vermakelijk.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Het een sluit het ander niet uit hier. Er zijn tig vermakelijke films die niets toevoegen- overbodig zijn

avatar van donnie B.

donnie B.

trailer ziet er weer ouderwets goed uit!!

Dit wordt het ECHTE vervolg op Eleven!!

sju

Trailer is niet meer dan een teaser met een blik op alle sterren. Toch zien Clooney en Pitt (en Cheadle )er met hun vermommingen komisch uit...

Soderbergh lijkt met drie films op de stapel een bezige bij. Deze zal de minst goede film worden vrees ik, maar ik verlies niet de hoop dat ze de oude 'eleven'-tour weer kunnen oppaken

avatar van maxB

maxB

eleven vond ik geweldig twelve was goed maar iets minder dus ik ben cker benieuwd naar thirteen

avatar van dream555

dream555

Clooney en Pitt nogmaals als Peppi en Kokki.

Roberts dacht: geen derde keer met mij, gelijk had ze.

En Pacino wilde De Niro achterna: geef me ook eens een rol in een kutfilm.

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

11 was geniaal en groots 12 was super en 13 zal overbluffend zijn

Ik kan ECHT niet wachten Kwou dat ik bij de opnames was pfft. Maar het duurt nog zo lang voordat hij komt

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Filmi Corleone™ schreef:

...Kwou dat ik bij de opnames was pfft...

Ben afgelopen zomervakantie op de set geweest, echt zeer indrukwekkend, met de set is het in ieder geval goed gesteld, nu nog hopen dat het verhaal meezit, dan kan het niveau van Ocean's Eleven weer gehaald worden en kunnen we Ocean's Twelve snel vergeten.

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

Ze weten ook niet van ophouden he? hahah had wel een deel 13 verwacht het is meestal een open einde zou der ook een ocean's 14 komen?

avatar van dennislaport

dennislaport

deel 2 kan wat mij betreft in de floptop100.

ook ik zit niet echt op deel 3 te wachten.

avatar van papaEd

papaEd

Na het zien van deel 2 kan 3 alleen maar slechter worden.

avatar van veron35

veron35

Ik hoop dat deze beter word dan deel 2. Die was ronduit verschikkelijk.

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Deel 2 was zo bagger......naar deze kijk ik dus echt niet uit!

avatar van Idol

Idol

Ik verwacht toch wel dat ze geleerd hebben van deel 2.... want wat was die slecht!!!

ik heb er wel vertrouwen in dat deze beter word!

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Deel 1 was een top. Lekker spanennd. Deel 2 viel me erg tegen en zo aan de trailer te zien is van deel 2 ziet het er niet goed uit dat de film leuk is.

Deel 3 heb ik zojuist een trailer van gekeken. Ik heb in deze film meer vetrouwen. Het zal niet zo'n goed worden als deel 1. Maar hopelijk wel als deel 2

avatar van Tun-89

Tun-89

Deel 1 was heel goed vond ik, mooi en spannend.

deel 2 was veel minder, niet zo spannend, wel vermakelijk.

en deel 3, heb net de trailer gezien, kan er niet veel van maken want ze laten alleen de Acteurs een beetje zien.

Maar ik hoop dat die goed word en dat ze het daar bij houden. Wachtend op 14 Juni dan maar.

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

Waarom doen ze dit toch? Ocean's Twelve was belachelijk, een lachertje.

Snap ook al niet waarom Brad Pitt, George Clooney enz. zich hiervoor (blijven) lenen.

Maar goed, ik zal deze beslist niet kijken, ondanks dat de synopsis enige verbetering lijkt te suggeren t.o.v. Twelve. Al was het maar om de wanvertoning van die laatste.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

BlueVelvet schreef:

Ze vinden het gewoon leuk op de set zo met elkaar, heb ik begrepen, en het verdient natuurlijk ook niet slecht

Nieuwe trailer op www.movies.yahoo.com

Afgaande op de trailer (nooit doen! )moet ik bekennen dat ik denk dat deze film de vieze nasmaak van O12 weg zal spoelen... Misschien zit er weer eens zoiets als een goed plot bij, zoals bij O11!

avatar van Reinbo

Erg benieuwd of deze nog slechter wordt dan Twelfe. Zou ik wel knap vinden.

avatar van Materny

Materny

Filmi Corleone™ schreef:

12 was super

Hou op

Een van de grootste persoonlijke flop in de laatste jaren.

Daarom zal ik me zeker niet gaan verheugen op een topper, al zijn er 2 postieve dingen bij gekomen.

1- Pacino

2- Eigenlijk eraf:) '' Roberts weg godzijdank''

avatar van joe black

joe black

Ik kan niet wachten om Al Pacino hier aan het werk te zien!!!

avatar van Martinator

Martinator

eleven was een goeie film

twelve was een super flop echt een kutfim

en van thirteen hoop ik maar dat 't goed komt ,

als de regiseur de stijl van eleven weer terughaalt en twelve gewoon vergeet moet 't lukken en ben wel benieuwd naar de rol van pacino hierin.