• 9.374.505 stemmen

Met onder meer: George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon

Gesproken taal: Spaans, Engels en Frans

Releasedatum: 13 juni 2007

Plot Ocean's Thirteen

"What are the odds of getting even? 13 to one."

Casino-eigenaar Willy Bank staat op het punt om in Las Vegas een groot casino met hotel te openen. Maar als Bank dan Reuben Tishkoff belazert en Reuben hierdoor met hartproblemen in het ziekenhuis komt te liggen, besluiten Danny Ocean en de rest van de bende om wraak op Bank te nemen. Ze besluiten om er voor te zorgen dat de opening van Banks casino uitloopt tot een grote ramp, zodat Bank veel geld zal verliezen. En daarnaast probeert de groep ook nog om de kostbare en tevens zwaarbewaakte diamanten, die Bank heeft gewonnen met zijn vorige hotels, te stelen.

Rusty Ryan

Virgil Malloy

Turk Malloy

avatar van Halrod

Halrod

Deze ga ik zo enzo checken

Lijkt me weer vet, George Clooney, geniale man vooral

Hmmzz... What else? xD

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

ik ben al de meest rare spellingen tegengekomen (so wie so, zo wie zo, zowiezo, so-wie-so, soiezo), maar zo enzo nog nooit.

Kunnen we nog één aan het lijstje toevoegen

avatar van OT_Stijn

OT_Stijn

Zowel Eleven als Twelve waren zeer vermakelijke films. Ocean's Thirteen zal ongetwijfeld hetzelfde gevoel teweegbrengen.

avatar van drhuig

drhuig

naja, blijven hopen op een sequel die het niveau van O11 alleen al evenaart...ik kijk er naar uit

avatar van Artistik

Artistik

Al Pacino komt sterk over in de trailer, laten we hopen dat ik dit van de hele film kan zeggen na deel 2(lees;BLAMAGE!)

avatar van arne66

arne66

OT_Stijn schreef:

Ik vond twelve zeer klote. En ik geloof niet dat deze goed gaat worden.

avatar van Mansell

Mansell

ik hoop dat ie leuk word

avatar van Rik^

Rik^

Ik vond twelve erg leuk. Het was naar mijn mening een goed vervolg op eleven. Totaal niet standaard, maar juist een originele verhaallijn.

Deze MOET ik ook gewoon zien =)

avatar van 606

goede trailer en ja het bekende gezicht van pacino als hij boos is HEERLIJK

ben benieuwd

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Er is weinig hoop voor deze 3e deel geloof ik,want de 2e deel was al zo saai.

Ook al spelen er genoeg goeie acteurs in die film,maar je moet de film ook goed kunnen neerzetten niet dat je na 20 min in slaap valt.

Ze moeten gewoon in zulke films niet teveel van die bekende acteurs erin zetten,want de resultaat dat blijkt alleen maar hoe slecht het is.

Gewoon uitmelkerij is het typische amerikaans.

avatar van glem

glem

deze moet ik zeker gaan kijken ik hoop de dat weer een goede kraak neerzetten toppie

avatar van der meister

der meister

De eerste was extreem goed maar het tweede deel viel echt verschrikkelijk tegen. Hoe het kan weet ik niet want ik heb zelden een film gezien met zo een aantal topacteurs. Hopelijk kunnen ze van deze derde opnieuw een zeer goede film maken maar ik heb er mijn twijfels over.

avatar van PaulieWalnuts

PaulieWalnuts

Andy Garcia hoort nu opeens bij de "crew" ofzo? Dit mag wel stukken beter worden dan Ocean's Twelve..... hopelijk zet Pacino zich niet voor schut met deze film.

avatar van Real_Movie

Real_Movie

De trailer zag er wel goed uit.

Ik hoop dat het stukken beter wordt dan de 2e deel,want die was gewoon om te huilen hoe slecht het was.

Ik hoop ook dat Pacino ze rol ook goed neerzet,want eigenlijk door hem wil ik die film toch zien.

avatar van cameo28

cameo28

alweer een deel pfff

avatar van dusp2k

dusp2k

Ze kunnen blijkbaar ook niet tellen. Op de cover zie ik toch echt maar 12 personen

maar dat zal wel een reden hebben.

wacht gelaten af dit deel te gaan zien.

avatar van Joone

Joone

lijkt me echt een vette film, jammer alleen dat ik nergens een goede versie kan vinden op internet

avatar van johnny11

johnny11

Ik hoop dat deze geen baggerfilm word.

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

Dit deel gooit naar mijn mening iig hogere ogen dan deel 2.

Zoiezo, het oogstrelende genot van Pacino die terug is. Het is alleen wel jammer dat de crew, brad, clooney, garcia etc. Er op uit zijn om Pacino z'n hotel naar de filistijnen te krijgen.

Ik ga hier niet spoileren maar 1 ding moet gezegd worden.

Man! Die Ellen Barkin is echt verschrikkelijk! Bah! Zulke mensen zouden ze moeten verbieden om in films als dit te spelen.

Puntje van opmerking is de clue die lijdt naar het duel tussen Pacino en de rest. Dat mocht wel wat origineler

3.5

Mensen die teleurgesteld waren bij deel2, moeten dit deel echt zien!

avatar van mnrk

mnrk

Zal zondagmorgen wel zien of het een leuke film is, ga naar de aktueel premiere toe.

Ben benieuwd, vond de andere 2 delen wel leuk in ieder geval.

avatar van nick1974

nick1974

arne66 schreef:

Ik vond twelve zeer klote. En ik geloof niet dat deze goed gaat worden.

Daar sluit ik mij bij aan!!

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

Kom aan, deel 13 is echt anders dan deel 12!!! :/

avatar van OT_Stijn

OT_Stijn

Ik vind het vreemd dat zovelen ocean's twelve echt 'klote' vonden.

Oké, hij was niet zo innoverend als Ocean's Eleven was. Maar dat lijkt mij de logica zelve bij sequels in dit genre.

Ik kan moeilijk begrijpen dat je zo'n films zelfs saai kan vinden. Qua entertainment kan het toch behoorlijk tellen. En daar draait het toch om bij de Ocean's films.

- Een cast met ongelooflijk veel acteurs die het reeds gemaakt hebben.

- Een overval, inbraak die eerst goed wordt voorbereid en daarna succesvol wordt uitgevoerd...daar geniet toch iedere gast van, dus het thema zit ook wel goed.

- En alles wordt op een frisse manier in beeld gebracht.

Meer heb je toch niet nodig om wat volk naar de cinema's te krijgen.

De reactie van de "gewone mens" op Ocean's Twelve toont echt hoe hard we beinvloed worden door de recencenten, als zij de film afbreken, dan is hij niet goed. Maar toch heeft iedereen hem gezien en hem toch maar mooi uitgekeken. En heeft de film genoeg binnengebracht om nog een derde deel te maken.

avatar van veron35

veron35

Filmi Corleone™ schreef:

Kom aan, deel 13 is echt anders dan deel 12!!! :/

Deel 3 anders dan deel 2.

avatar van JohnStacks

JohnStacks

veron35 schreef:

Deel 3 anders dan deel 2.

De kleding misschien jah en de grappen ..

Als een film liefhebber dit interessant vind weet ik het ook niet meer.

En jah er spelen beroemde sterren erin so what !!

Het word wel weer een typische hippie film..

avatar van Materny

Materny

Vang toch wel positieve reacties op over dit deel.

Hij haalt het dan wel niet bij 1 waarschijnlijk, maar hij zal vele malen beter zijn dan dat belachelijke deel 2.

Ik heb er vertrouwen in, al bereid ik me voor op het ergste '' wat ik altijd doe met risicogevallen''

avatar van kitno

kitno

Ik vond ook oceans 11 een zeer goede film, maar ik vond het vervolg dramatisch slecht. De verhaallijn was zwak en de scherpte van dialogen ontbrak en dus kon de film kon geen moment aan mijn verwachtingen voldoen. Toch kijk ik uit naar Ocean's 13 en ik zal hem spoedig gaan bekijken in de bioscoop.

avatar van mnrk

mnrk

Heb hem net gezien in de bioscoop (pre-) van de aktueel, en moet zeggen dat het een leuke film is.

Vooral Al Pacino speelt goed maar de rest speelt ook overtuigend.

Is gewoon een leuke film om heen te gaan.

avatar van Jordy

Jordy

Weer wat meer in de richting van het eerste deel, maar het voegt er wat mij betreft niets aan toe. ik heb het inmiddels wel gehad heb met dat geforceerd coole "kijk ons eens losjes een filmpje maken" sfeertje van deze films.

avatar van dariogg

dariogg

nou ik heb hem zojuist gekeken en kan niet anders zeggen dan dat het de 160 minuten meer dan waard wacht is velen beter dan deel 2 en aardig om te zien dus een echte aanrader bij deze.