• 9.374.935 stemmen

Met onder meer: George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon

Gesproken taal: Spaans, Engels en Frans

Releasedatum: 13 juni 2007

Plot Ocean's Thirteen

"What are the odds of getting even? 13 to one."

Casino-eigenaar Willy Bank staat op het punt om in Las Vegas een groot casino met hotel te openen. Maar als Bank dan Reuben Tishkoff belazert en Reuben hierdoor met hartproblemen in het ziekenhuis komt te liggen, besluiten Danny Ocean en de rest van de bende om wraak op Bank te nemen. Ze besluiten om er voor te zorgen dat de opening van Banks casino uitloopt tot een grote ramp, zodat Bank veel geld zal verliezen. En daarnaast probeert de groep ook nog om de kostbare en tevens zwaarbewaakte diamanten, die Bank heeft gewonnen met zijn vorige hotels, te stelen.

Rusty Ryan

Virgil Malloy

Turk Malloy

avatar van japanner

japanner

op een of andere manier vond ik 12 beter dan 11 maar ik zal wel gek wezen...

13 was wel humor, meer niet.

3.5

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Jordy schreef:

Weer wat meer in de richting van het eerste deel, maar het voegt er wat mij betreft niets aan toe. ik heb het inmiddels wel gehad heb met dat geforceerd coole "kijk ons eens losjes een filmpje maken" sfeertje van deze films.

LOL dat is dus ook precies wat mij tegenstond in Twelve (één van de irritantste films van de afgelopen jaren). Ik hoef dit ding nu al niet meer te zien.

avatar van joe black

joe black

man, ik ben zoooo benieuwd!!!! Zeker met Al Pacino er nog bij ook! de twelve vond ik echt niet goed. Hopelijk hebben ze hiervan weer eentje gemaakt type eleven.

avatar van Xaio

Xaio

Geweldige film. Spelen allen erg goed!

avatar van timburton

timburton

In de meeste films heb je altijd één beroemde hollywood acteur. Maar in de ocean films doet altijd half hollywood mee! Eigenlijk vind ik dat het beste van oceans. Maar heb 13 nog niet gezien.

avatar van gideonvdb

gideonvdb

11 vond ik goed 12 heb ik niet gezien, veel negetieve kritiek trouwens maar al pacino in deel 13 hm??? dus zo slecht is deel 12 twaalf niet. oftewel het is zo slecht dat alleen pacino de reeks kan redden. maar als jordy al 2.5 geeft!!!!!!! valt het dus alles behalve mee.??

avatar van weaselweasel

weaselweasel

12 was een stuk minder dan 11, dus ik verwacht een deceptie.

Ondanks Pacino, die natuurlijk briljant is.

avatar van tedderr

tedderr

Nadat oceans 12 had gezien was ik huiverig voor het derde deel. Maar deze viel mij alles mee. Het is een vermakelijke film, die geen moment verveeld.

Misschien hier en daar wat weinig actie, maar dit word meer dan goedgemaakt door de top cast. Met name de dialogen tussen clooney en pitt zijn erg vermakelijk.

Ik geef de film 3,75 sterren.. Zeker niet de minste van de 3 films

avatar van N811

N811

wat lijkt me deze zo ontzettend slecht zeg.

avatar van Dieder

Dieder

Morgen in Cinemec: premiere met pokerparty daarna!!

avatar van lander

lander

Gezien in Roeselare, dank zij Knack. Je moet een snellezer zijn om de onderschriften te kunnen volgen.

Zelfde opmerking als 12. ZE hebber er veel lol aan gehadt tijdens de opname.

Knap verhaal en einde.

De beeldscherte viel wel tegen. (ertensoep) ...

avatar van Belthazor

Belthazor

ik vindt deze wederom (oceons 12) tegenvallen.

Slecht uigewerkt verhaal waarin het doel wraak is met als middel sabotage. Op het eind miste ik een spectaculaire 'kraak'.

Positief is natuurlijk de individuele acteerprestaties van diverse top acteurs. Maar dat kan deze film niet baten.

avatar van Straci

Straci

Ik heb deze film nog niet gezien, maar wel alvast 3 sterren.. Dit aangezien het wel een bekende film is, net zoals de eerste 2. Er spelen teveel bekende acteurs in een deze film dat is een beetje jammer..We shall see..

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Straci schreef:

En das natuurlijk niet de bedoeling. Eerst kijken, dan stemmen...

Kent iemand trouwens het liedje dat gebruikt wordt in de trailer van Ocean's 13?

Stem verwijderd.

avatar van Frerke

Frerke

Afgelopen avond gezien in een halfvol theater.

De humor en het logische verhaal zijn weer terug. Dit is eigenlijk deel 2, want hier is nu sprake van een waardige opvolger van Eleven.

Weinig voorspelbare wendingen en tot het eind knap uitgewerkt.

Voor de ruim drie minuten dat Willy Banks (Al Pacino) op zijn kantoor moest blijven was erg leuk. Het lachen van Garcia bij het bekijken van de beelden was ook grappig.

Wie Eleven mooi vond, zoals ik, mag nu naar Thirteen.

avatar van jaspermoes

jaspermoes

Wow.. een teleurstelling zeg. Ze hadden het echt moeten houden bij eleven en niet meer.. Een origineel roofverhaal waar de kijker op het verkeerde spoor zit er niet in:( de humor was vaak niet iets te flauw.. acteerwerk was fantastisch, maar wat wil je met een dergelijke cast.

avatar van DieLange78

1. Ocean's Eleven

2. Ocean's Thirteen

3. Ocean's Twelve

Ik vond anders

- The deep end of the ocean

- Ocean Tribe

- Beyond the Ocean

- Ocean Park

ook niet verkeerd hoor!

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

De film net gezien. Ik moet zeggen dat ik hem wel vet vond. Er waren best veel stukjes waarom ik heb moeten lachen, net als de rest van de zaal . Dit vond ik in vergelijking met Ocean's Twelve wel een stuk beter..

3,5

avatar van Quentin

Quentin

Alhoewel het script vol zit met ongeloofwaardigheden, is dit een vermakelijk vervolg geworden. Veel acteursgeweld, humor en een erg fijne sfeer (muziek en fotografie zijn weer uitstekend). 3,25*

avatar van harryvisser

harryvisser

Veeeel maar dan ook echt veeeeeeeeeeeeeeel beter dan Ocean's twelve! Hij kan niet tippen aan eleven maar het komt veel meer in de buurt!

avatar van Lie-Z

Lie-Z

Het lijkt me een leuke film!! Maar weet nog niet of ik hem later koop of ook echt naar de bios ga om hem te kijken....

avatar van INCTRL

INCTRL

Voor oceans 12 discussie zitten jullie bij de verkeerde film

avatar van Grendal

Grendal

goeie film, lekkere "ocean" action... 3.5

avatar van battleboy

battleboy

Ik heb net de film gezien.

Moet zeggen dat hij beter is als ocean's twelve, maar slechter als ocean's eleven.

4.0

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Prima film. Veel beter dan Ocean's Twelve, maar haalt niet het niveau van het eerste deel. Stijlvol, leuk verhaaltje en einde was goed. Dat met die boor wat vergezocht maar storend was het niet. Acteerpestaties natuurlijk super, en Al Pacino speelt zijn rol ook erg goed. Sommige scènes begreep ik niet helemaal en hadden volgens mij weinig nut in het algehele plot, maar was niet erg.

avatar van joe black

joe black

11 was een héél goede film, 12 was afschuwelijk, en deze benadert de 11 terug heel dicht...

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Wel een stukje beter dan Ocean's Twelve, maar al met al voegt deze film wel erg weinig toe aan het eerste deel. Kijkt gelukkig wel leg, Pacino is altijd fijn om naar te kijken, maar ik heb het langzamerhand nogal gehad met de Oceans-films. 2,5*: Puur omdat het goed vermaak is.