• 9.376.162 stemmen

Met onder meer: George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon

Gesproken taal: Spaans, Engels en Frans

Releasedatum: 13 juni 2007

Plot Ocean's Thirteen

"What are the odds of getting even? 13 to one."

Casino-eigenaar Willy Bank staat op het punt om in Las Vegas een groot casino met hotel te openen. Maar als Bank dan Reuben Tishkoff belazert en Reuben hierdoor met hartproblemen in het ziekenhuis komt te liggen, besluiten Danny Ocean en de rest van de bende om wraak op Bank te nemen. Ze besluiten om er voor te zorgen dat de opening van Banks casino uitloopt tot een grote ramp, zodat Bank veel geld zal verliezen. En daarnaast probeert de groep ook nog om de kostbare en tevens zwaarbewaakte diamanten, die Bank heeft gewonnen met zijn vorige hotels, te stelen.

Rusty Ryan

Virgil Malloy

Turk Malloy

avatar van Tima

Tima

Leuke film maar geen aanrader.

avatar van Frankeermachine

Frankeermachine

Het is allemaal te voorspelbaar. Alle delen lijken op elkaar en het hele riedeltje wordt weer afgespeeld. Toch kijkt de film makkelijk weg.

avatar van Ruben1994

Ruben1994

een flut verhaal, net als ocean's 12

maar om te kijken is het een aardige film,..

avatar van Riche

Riche

Een film mag best wat ongeloofwaardig zijn, maar dit slaat nergens meer op.

avatar van DVD-T

DVD-T

Weer ietsjes beter dan deel 2, maar ook dicht in de buurt van het voor mij ook al zeer zwakke eerste deel.

Oceans Thirteen vond ik net als Eleven en Twelve maar weer een saaie bedoening.Verhaal wat veel te veel elementen bevat die totaal niet uitgebalanceerd worden gebracht, erg ongeloofwaardig, en daarnaast ook totaal niet interessant om te volgen.De beelden van Vegas zien er prachtig uit maar is niet genoeg om het zwakke/van de hak op de tak verhaal, de niet boeiende karakters en nietszeggende momenten te verbloemen.Ik hoop ooit nog een topper van Soderbergh te zien, maar nog een Oceans film kan ik echt niet aan.Een krappe,

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Stom, maar toch heb ik me heerlijk vermaakt met dit hersenloze werkje.

avatar van omnitoaster

omnitoaster

vermakelijke film die alweer het goede van deel 1 bevat. weer helemaal geweldig zzijn de dialogen tussen clooney en pitt en het verhaal blijft je boeien door de luchtige humor die er tussenin zit

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Wist niet echt wat ik van dit deel moest verwachten, wordt ie net zo geniaal als het eerste deel of een stuk minder zoals deeltje twee?

Uiteindelijk zweeft de film er een beetje tussenin. De film is zeker beter dan Ocean's Twelve, dit komt vooral omdat het script minder rommelig is en er weer een goede kraak is, die ontbrak is Twelve. Ook wordt het verhaal wat anders verteld dan in de eerste twee delen, wat het wat frisser maakt.

De film is weer erg stijlvol. Er wordt weer een erg fijne sfeer neergezet die net als in Ocean's Eleven wordt ondersteund door mooi gebruik van kleuren, aardig camerawerk en een goede soundtrack.

Natuurlijk is ook de enorme cast weer aanwezig en die lijken er veel meer lol in de hebben dan in Ocean's twelve. Toch stijgen de scènes tussen Clooney en Pitt er weer bovenuit, door hun soms hilarische dialogen, een voorbeeldje:

Rusty Ryan: Are you alright?

Danny Ocean: Yeh, um, I just bit into a pepper.

Rusty Ryan: Is that... are you... are you watching Oprah?

Erg leuk, maar niet zo briljant als Ocean's Eleven, 3.5 ster.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Ik vond deze film verassend leuk!

De film kijkt lekker weg, bevat de nodige dosis humor en het gebruik van kleuren en muziek die de juiste sfeer geven, zijn slechts de slagroom op de taart genaamd Ocean's thirteen.

Wel zijn de karakters (zoals in al deze films) niet echt uitgediept, maar dat kan niet in een film van 2 uur, bovendien vind ik de flat characters juist wel leuk op deze wijze. Ook de arrogante casino-eigenaren zijn best makkelijk te onderscheiden.

Clooney, Pitt en Damon vallen nog het meest op met hun zalige acteerwerk en stiekem weten ze nog steeds met het grootste gemak een glimlach op je gezicht te brengen.

3,5 ster

avatar van Theunissen

Redelijke film maar niet echt boeiend of spannend.

Erg fijne film. Ik heb er gisteren weer goed om moeten lachen.

avatar van namingway24

namingway24

Erg goed geacteerd maar ik kreeg op en gegeven moment hoofdpijn van het plot.

avatar van Spetie

Ocean's eleven was destijds, ondanks dat het een remake was, een verrassende en verfrissende film. De film bevatte een goed plot, bevatte een hoop goede en bekende acteurs, was goed gemaakt en kwam vooral heel fijn en sfeervol over. Het vervolg Ocean's twelve was misschien wel iets te relaxed. De sterren vonden het gezellig met elkaar en dat straalde de film ook uit, alleen was het verhaal deze keer een heel stuk minder, waardoor de film eigenlijk als los zand aan elkaar hing.In deze film klopt het weer. Het verhaal is oke en de wisselwerking tussen de acteurs prima. Een en ander is best voorspelbaar, maar film slaagt er toch voor een groot gedeelte in om de sfeer en het geheel van het eerste deel te benaderen. Vermakelijk en een prima afsluiter van de reeks.

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Ahh de film was wel aardig, maar het voegde naar mijn mening totaal niets toe aan het eerste deel (ik heb het tweede deel nog niet gezien). Het is als een herhaling van deel 1, maar de humor vind ik minder en ook de spanning is minder (voor zover dat aanwezig was in Ocean's Eleven).

avatar van dikkop

dikkop

Zeker beter dan deel 2. Het is weer lekker flitsend en wel. Pacino is ook geweldig hè in deze film.

avatar van Kricky

Kricky

Best een grappig filmpje. best geinig om Al pacino te zien als Willy Bank. Ook mooi gefilmd in casino's, dat ziet er best strak uit. Zeker als je een tv met ambilight hebt, dan kleurt alles mooi rood/geel achtig. De rest van de cast doet het ook goed. Wel ache is die kerel die reuben Tishof speelt(You changed the name). ik hou wel van films waar teamwork in zit en dit derde deel is voor mij ook geslaagd

7,0

avatar van Aapje81

Aapje81

Garcia en Clooney doen het wel aardig, scenario is waardeloos de overige sterren lopen er voor de gezelligheid bij. En Pachino levert met afstand de slechtste acteerprestatie uit zijn loopbaan.

avatar van gotti

Oh nee hoor. Pacino (zonder de H) heeft in wel grotere troep gespeeld...

avatar van Aapje81

Aapje81

O dat zeker Pacino (inderdaad zonder h) heeft een waslijst met waardeloze films op zijn naam staan. Alleen heb ik me zelden zo ontzettend aan de man gestoord als in deze film.

avatar van robbie103

robbie103

Het verhaal stelt natuurlijk weer niets voor, keek wel weer lekker weg..

Een 2.5.

avatar van Mr. MadWorld

Mr. MadWorld

Ik vind deze films geweldig, jammer genoeg zijn er niet veel van zijn soort. Ik ben er nog naar op zoek.

avatar van G to the J

G to the J

Leuke film maar onnodig vervolg..

avatar van SvV

SvV

Redelijke film die gewoon een voldoende scoort. Gelukkig een stuk beter dan het tegenvallende 2de deel.

avatar van raafmau

raafmau

Grappig filmpje met sterke dialogen die daardoor van mij ook 3 * krijgt verder is de film niet bijzonder

avatar van mcdaktari

mcdaktari

JohnWilliams schreef:

Helaas niet de film die ik had verwacht, een kleine 3*...

een kleine 3 ?? maar je stemt 4 sterren.

en daarbij 3 sterren zijn er nog 2 te veel voor deze flauwe film die niet kan tippen aan het eerste deel

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Het vervelende aan de Ocean-films (met name de tweede en derde) is dat Soderbergh zijn script veels te stijlvol in beeld probeert te brengen, wat de functionaliteit niet ten goede komt; het ene belangrijke moment schiet naar het andere, met een stijlvolle whipe en een relaxed achtergronddeuntje ertussenin, maar deze uiterlijkheden leiden zó erg af van wat er daadwerkelijk gezegd wordt, dat het verhaal welhaast onnavolgbaar wordt. De schier eindeloze hoeveelheid aan personages draagt ook een steentje bij. Desondanks redelijk vermakelijk.

avatar van polopolo150

polopolo150

Deze film pakt weer op wat deel 1 ook had. Een inbraak bij een casino eigenaar, wat oploopt in goeie humor, en soms ook fijne scénes om te kijken.

Dus een goeie redelijke film dat goed je avond vult

avatar van Film Pegasus

Bwa, het is geen slechte film maar eigenlijk wordt het idee uit Ocean's eleven gewoon verder uitgemolken. Nergens echt speciaal en blijkbaar hebben niet alle acteurs er evenveel zin in als in de eerste film. De rode draad is wel goed uitgewerkt, maar er wordt enorm geforceerd in het script om toch maar alle bendeleden van Ocean iets 'leuk' te laten doen. Na 3 films blijven ze steken in hetzelfde en had een beetje originaliteit wel gemogen. Jammer...

avatar van AnthonyG.

AnthonyG.

Ik had een erg deja-vu gevoel.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Visueel de beste van de drie, alleen natuurlijk wel weer veel van hetzelfde, dealsniettemin vermakelijk.