Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Sean Biggerstaff, Emilia Fox en Shaun Evans
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 7 juni 2007
Plot Cashback
"Sometimes love is hiding between the seconds of your life."
Nadat kunststudent Ben Willes (Biggerstaff) pijnlijk gedumpt wordt door zijn vriendin Suzy, ontwikkelt hij een vorm van chronische slapeloosheid. Om de lange nachten door te komen besluit hij nachtwerk in een plaatselijke supermarkt te gaan doen. Daar ontmoet Ben een aantal bijzondere mensen die allemaal hun eigen redenen hebben om 's nachts op te blijven.
Ben Willis
Anna Shapiro
Steve Jenkins
Frozen Beautiful Girl
wibro
Deze film kon mij toch niet helemaal bekoren. Er zat geen vaart in, ik vond hem erg onsamenhangend, nogal langdradig. Sommige komische scenes waren best goed maar de voice-over begon mij op den duur toch aardig de keel uit te hangen. Het camerawerk, de muziek en het einde van de film vond ik daarentegen erg goed.
neo
De muziek deed me vaak aan The Thin Red Line denken en doet er zeker niet voor onder.
Kom tot dezelfde conclusie. Moet wel heel gek zijn als dat geen tempscore was. Gladiator zal ook wel gebruikt zijn. Let nog maar eens goed op die heroische muziek bij de voetbalmatch. Ondanks dat alsnog een zeer verfrissend meesterwerk van Guy Farley.
jedje
2,5 vermakelijke film, met zeer komische herkenbare momenten in de supermarkt. Jammergenoeg is het einde erg zwak, zijn de dialogen te pretentieus en had het stop-zetten van de tijd wat sterker uitgewerkt kunnen worden.
dennis_e
snap niet waar die scores vandaan komen. heb me stierlijk verveeld met die irritante supermarkt scenes.
Erwinner
Prettige film, paar keer goed gelachen en een apart verhaal.
Te lange inleiding en een aantal mindere stukken verhinderen een betere score.
whoizerwin
Geweldige film,
Prachtig gefilmd, prachtig geacteerd, leuke teksten!
Je moet er denk ik wel van houden, maar ik heb mij zeer vermaakt!
picesof69
Ik vond het een originele en vermakelijke film.
Geen ijzersterk script en diverse scene's waren zo plat als een dubbeltje, maar ik heb hem toch met plezier uitgekeken.
gerwinmaster
Geweldige film,
Prachtig gefilmd, prachtig geacteerd, leuke teksten!
Je moet er denk ik wel van houden, maar ik heb mij zeer vermaakt!
Helemaal mee eens. Aanrader! een dikke 3,5
mikey
Typisch een geval van auteursflick; de schrijver als hoofdpersoon. Geen idee of het de bedoeling is maar het contrast tussen de hoofdpersoon en de debiele collegas is nogal nadrukkelijk. De collegas zyn trouwens wel de leukste karakters. De flashbacks zijn ook erg grappig... De hoofdpersoon kan me gestolen worden net als zijn probleempjes, zijn superheldenkunstjes en de waardeloze kunst die hij maakt. Pre-modern naturistenkunst uit semi pornografische anatomieboekjes of anders Zweedse 70's voorlichtingswerk. De voice-over is langdradig.
Apster
Bij vlagen zeer mooi, maar soms ook erg pretentieus. De meligheid afgewisseld met poetische scenes was een vreemde combinatie, dat niet altijd even goed uitpakt. Moest wel een paar keer lachen, maar de film kent ook een paar flauwe, onnodige momenten zoals de scene op het voetbalveld dat veel te lang duurt.
Ellis had vast veel artistieke ideetjes in zijn hoofd zitten en heeft dit in zijn film gestopt, maar inhoudelijk weet hij toch echt niets te vertellen. Veel meer dan gemijmer over de tijd stil zetten en genieten van het moment is er niet.
Wat er overblijft is toch wel een aardig filmpje, dat een bepaalde rust uitstraalt en afgezien van een paar minder geslaagde scenes best te verteren is.
Knisper
soms ook erg pretentieus.
Moviemax Almelo
Slechte Film
Heb me totaal niet vermaakt.
Was blij dat het afgelopen was.
MovieMax Almelo geeft,
glimmerman2000
Een bijzondere film moet ik zeggen.
Er zaten nogal wat herkenbare situatie's in de film, waar ik mezelf wel in herkende.De film was wel te traag vond ik, maar de mooie dialogen, en de facinerende kijk op het leven van deze jongeman, maakte een hoop goed.Wat een mooie vrouw trouwens, de actrice, amilia fox.Geweldig mooie ogen, en wat een uitstraling.Heel erg mooi.
Deze film krijgt een dikke 4.0 van mij.
Erwinner
MovieMax Almelo geeft,
Ga je dit nu afraden?
vph1272qm
wow, geweldige film, erg origineel.
prachtige in 1 move van de camera overgangen naar een andere scene.
ben erg onder de indruk. maar inderdaad, van deze stijl hou je of niet.
van mij een 5
thegoodfella
Ik was al heel lang naar deze film op zoek. En toen de videotheekverhuurder een maand geleden zei dat hij hem over een maand binnen zou krijgen was ik zeer content.
Nou heb ik hem gisteren met veel smacht gekeken en het was het wachten zeer zeker waard.
een heel erg mooie dromerige film. Met daarin ook nog bordevol veel emotie en humor verstrikt zoals ik ze niet vaak zie. Kwam voor mijn gevoel qua stijl zelfs een beetje in de buurt van american beauty. Ook kreeg ik na het zie van de film ontzettende zin om te tekenen maar dat heb ik na een waardeloze tekening weer uit mijn hoofd gezet.
Avitas Sibannac
Zéér sterke film met heel wat herkenbare situaties. Film voelt best wel 'echt' aan en zal voor velen ook wel zo ervaren worden. Knap, warm en emotievol.
Dikke 4 *
GroovyDrummer
Net zitten kijken.... Aardige film. Maar zo formidabel als hier beschreven vond ik hem écht niet !
Jesse Chan
wel leuke film
en de man teken de blote vrouw haha at is niet normale film haha
brasikurtz
the power of love van frankie goes to hollywood kwam ook voorbij als muziek.
Lars
Ondanks film soms op halve snelheid zat. Zat wel hele goede score onder wat ook goed samen liep met emotie in film. Was leuk stukje humor aanwezig wat gewoon visueel ook heel mooi was.
Al met al net een 4* van mij.
Vader81
Niet mis ,soms wat langdradig en wat saaie momenten, maar ja !
dat is nu zo in de wereld he !
2.5
De GeuS
Een erg leuke film met grappige/kleurrijke personages en mooie muziek; dikke 4*
Ruben. K.
Fanatstische film, duurt ook een tijd voordat de scheiding tussen werkelijkheid en illusie echt duidelijk word.
Mooi iin beeld gebracht en blood word ook niet gemden, wat ik als man natuurlijk wel op prijs kan stellen....het is hiier dan ook niet op een ranzige manier in beeld gebracht.
Voor een romantische film vind ik dit 1 van de betere van de lijst, ( mischien wel de beste).
wiebew
Heerlijke film, ik bleef een beetje dromend achter bij de aftiteling (wat ook door de muziek kwam). Waarom het heerlijk was enzo weet ik niet precies, het was gewoon precies de film die ik nodig had. Voor mij was het geen moment saai, maar dat kan ook komen omdat ik er zo goed in zat. Deze film moet je dus ook niet onderbreken. En als je van actiefilms e.d. houdt en niet van monologen, tja dan is het ook niet een film voor je. Als deze film op tv komt, zal het ook wel bij de publieke zijn, want commerciele onderbrekingen zijn dodelijk!!! (sowieso, maar zeker voor deze film)
Ik had het gevoel dat het hele verhaal een droom was toen hij opeens weer in zijn kamer was en de klok aan gaf dat 4:11 was. Maar daarna kwam hij suzy weer tegen... Het maakt mij ook nooit wat uit hoe het in elkaar zit, en zeker niet bij deze geweldige heerlijke film.
Ik had er ook een 5 voor kunnen geven, want ik heb er niets op aan te merken, maar dat is zo'n groot verschil met het gemiddelde en slechte redenen zijn ook redenen... Het heeft trouwens wel een speciale uitwerking op mij, die je als minpunt kan zien of iets wat de film juist beter maakt... Nu, na het kijken van de film heb ik een beetje angst voor drukte die mijn mooie dromige stemming kan doorbreken, maar dat is morgen weer over schat ik zo in...

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Mary and Max