Genre: Horror / Komedie
Met onder meer: Danielle Panabaker, Matt Bush en David Hasselhoff
Releasedatum: 14 juni 2012
Bekijk via CANAL+
Plot Piranha 3DD
"Twice the Teeth. Twice the Terror."
Een jaar na de aanval van prehistorische piranha’s op Lake Victoria zijn de vraatzuchtige vissen via het rioleringssysteem van de stad kunnen ontsnappen. Hierdoor krijgen ze toegang tot de zwembaden en het pas geopende waterpretpark “Big Wet”. De wilskrachtige Maddy en haar vrienden Barry en Kyle zullen het moeten opnemen tegen deze mensenetende creaturen...maar kan men ze wel tegenhouden?
Maddy
- 11908 berichten
In Film > Nieuws > Piranha 3DD (2011):
Jippie!
Naomi Watts
Na het briljante eerste deel kan het alleen maar tegenvallen natuurlijk. Ik ben enorm fan geworden, nadeel is dus dat je bij een nieuw deel met een andere director sceptisch wordt. Veel dingen beloofd, maar de beloftes lijken moeilijk waar te maken. De fundering die Aja gelegd heeft lijkt teniet gedaan te worden. Erg leuk zo'n titel maar maak dat dan ook waar. Alleen de figuranten kunnen dit nog goed maken, van de main en supporting cast moet je het niet hebben. Wel fijn dat The Hoff erin zit. Ik ben een fan van Gulager, maar lijkt toch wat sterke punten van het eerste deel om zeep te helpen. Ik hoop dat ie mijn ongelijk bewijst.
mikey
Slechter kan het niet worden hoor. Wat kan je fout doen? Computer piranhas en grote blote tieten.
Tonypulp
Wat een heerlijke cast
Busey, Hoff, Rhames... awesome!! Pleur er wat chicks bij en zet er een geniale regisseur achter... = een recept voor succes. Snap je sceptische houding aan de ene kant wel Naomi, maar vergeet niet dat op voorhand Gulager meer thuis is in de flauwe over de top (smerige) bullshit en het met deze setting weer compleet los zal gaan. Dit gaat absoluut niet fout, niet zo somber doen
Naomi Watts
Slechter kan het niet woden hoor. Wat kan je fout doen? Computer piranhas en grote blote tieten.
;)
Snap je sceptische houding aan de ene kant wel Naomi, maar vergeet niet dat op voorhand Gulager meer thuis is in de flauwe over de top (smerige) bullshit en het met deze setting weer compleet los zal gaan. Dit gaat absoluut niet fout.
Uiteraard, op dat gebied twijfel ik niet aan Gulager. Die heeft ons met de Feast trilogie prima bediend maar vind de cast opvallend flat chested, met de titel 3DD voel ik me al genaaid. Maar misschien loop ik iets op de zaken vooruit
mikey
ik zou het wel lekker hebben gevonden als Yolanthe erin zou zitten
Ben toch wel benieuwd. Hopelijk maken ze er weer 1 groot bloederig slachtfeest van. Deel 1 was erg vermakelijk.
Heheh true. Brook & Steele zullen zeker gemist worden
En Brooke (Ashlynn red.), Michaels en een handjevol figuranten niet te vergeten. Afwachten maar.
Aangezien het een fan made poster bleek te zijn, is de film weer even naar het forum verplaatst.
jarno1975 (moderator series)
Dat niemand die typefout opgemerkt had in de poster
brujeria
als een vervolg neer komt op alleen maar meer stomzinnige dialogen, meer gore en meer onnozele sletjes met blote tieten..... ben ik helemaal voor!!
Naomi Watts
Om even het contrastverschil bloot te leggen:
. Mijn angst begint toch steeds grotesquere vormen aan te nemen.
eltorro
Die nieuwe meiden zien er toch prima uit, het is toch niet zo'n grote ramp dat de boezems wat gekrompen zijn?
Naomi Watts
Ieder zijn smaak, ik zou mijn hond er in ieder geval linea recta van af trappen.
Op zich geen punt, wel als je 'm 3DD noemt.
eltorro
Op zich geen punt, wel als je 'm 3DD noemt.
Ja, daar heb je gelijk in, maar misschien is dat wel de grap.
Jules15
Piranha 3D - Wordt verwacht - Films - Tilburg - EUROSCOOP
hij draait dus blijkbaar vanaf 1 december maar nog geen poster of iets?
jarno1975 (moderator series)
De release is uitgesteld naar "ergens in 2012".
Was wel te verwachten omdat er nog geen poster, plot of stills van vrijgegeven waren zo kort voor de release.

Piranha 3D
2010

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Psycho II