Genre: Horror / Komedie
Met onder meer: Danielle Panabaker, Matt Bush en David Hasselhoff
Releasedatum: 14 juni 2012
Bekijk via CANAL+
Plot Piranha 3DD
"Twice the Teeth. Twice the Terror."
Een jaar na de aanval van prehistorische piranha’s op Lake Victoria zijn de vraatzuchtige vissen via het rioleringssysteem van de stad kunnen ontsnappen. Hierdoor krijgen ze toegang tot de zwembaden en het pas geopende waterpretpark “Big Wet”. De wilskrachtige Maddy en haar vrienden Barry en Kyle zullen het moeten opnemen tegen deze mensenetende creaturen...maar kan men ze wel tegenhouden?
Maddy
Travis
Ashley
David Hasselhoff
Jawaddedadde
Lijkt me meer van hetzelfde. Regisseur van Feast-trilogie en dat hoeft zo slecht nog niet te zijn.
Naomi Watts
Gaan de forumberichten ook nog hierheen of moet ik mijn klaagzang opnieuw in werking zetten
Trailer werkt niet zegt het scherm...
Youtube heeft alleen deze mini trailer:
YouTube - Piranha 3DD official Trailer the sequel spike scream awards
Jawaddedadde
Trailer werkt niet zegt het scherm...
Youtube heeft alleen deze mini trailer:
YouTube - Piranha 3DD official Trailer the sequel spike scream awards
Vreemd, bij mij werkt-ie wel.
Falcon103
Ving Rhames
Wat een baas.
"bring me my legs'' heerlijk
schram101
Afgaande op de eerste beelden van 30 seconden vind ik het nog wat lastig oordelen. Minder slecht dan ik verwachtte in ieder geval.
SnakeDoc
Leuk! Piranha 3D is bios gezien en beviel me eigenlijk wel aardig. Kijk wel uit naar dit vervolg. Titel is wel vrij afgezaagd
Naomi Watts
Ik schaam me kapot voor mijn scepticime voorheen. Mag de main cast dan de working title niet ondersteunen (blijft een gemiste kans, matige main cast) maar ode voor de casting director voor de figuranten. Sorry Gulager, voor mijn twijfel. Je bent de man. Mijn laatste twijfel is verleden tijd.
De gore en het horrortalent van Gulager was het probleem niet maar nu kan ik eindelijk zeggen 3DD is terecht. Net als bij het eerste deel ben ik nu weer klaar om elke seconde vrije tijd ik me ga focussen op deze titel. Total main focus. The Hoff
dutchtuga
Vette trailer. Heb hier enorme zin in. Vond de Feast-trilogie aardig, maar als Gulager het gebruik van gore vasthoudt, dan kan het niet misgaan met dit uitgangspunt en in deze setting. Verwacht een enorm kleurrijk gore-festijn. En inderdaad: The Hoff
puckb96
ik ben hier erg benieuwd naar.
het eerste deel was een gore feestje, laat 3dd maar komen.
wat mij betreft mogen ze over een paar jaartjes 3ddd ook nog laten uitkomen
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Prachtig in elk opzicht. Zo ontzettend veel zin in!!!!
Naomi Watts
Dit lijkt me een betere HD teaser link. Voor de echte liefhebbers: 1080p ftw!
Naomi Watts
Ik geef in mijn post nog wel het kwaliteitsverschil aan. Bedtijd schram
Minotaures
Deel 1 was wel leuk, maar een extra reden om deze te zien is Katrina Bowden...
schram101
Doelde op de post van moontje1980
maar je hebt gelijk, het is bedtijd
Naomi Watts
Busey omschrijft in de nieuwe Empire zijn rol in de film.
Weer typisch Gulager. Geweldig.
Ik heb hier enorm zin vorig. Vorige week Piranha 3D nog herzien en verhoogt naar 4*, absoluut heerlijk pulpvermaak. Moge dit deel nog vermakelijker worden.
Boeikens
De Feast trilogie was een lekker slachtfeest, Piranha 3D een super slachtfeest met goede 3d dus de 3DD kan ik niet afwachten
mrwhite
Hopelijk wordt deze beter dan John Gulager's Feast trilogie!!!! Al kijk ik er wel naar uit.
Piranha 3D was geweldig en ik hoop na deze te zien hetzelfde te kunnen zeggen.
pierrrke
deel 1 was zalig maar dit lijkt mij niet echt een film die ze bij ons in de bioscoop gaan draaien, ik hoop van wel natuurlijk, deze 30 seconden teaser geeft natuurlijk haast niets weg maar het B-sfeertje lijkt nog wat meer aangedikt.

Piranha 3D
2010

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Psycho II
Horror / Mystery, 1983