Genre: Familie / Drama
Releasedatum: 5 oktober 2006
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Afblijven
Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen, slikt ze pillen. En dat worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?
Melissa
Debby
Rapper
Melissa's Mother
melunie
Tja.. wat moet ik ervan zeggen
.. vlotte, kleurrijke, hippe film.. best ok voor de zondagmiddag.. maar idd beetje opgelezen geacteerd.. maar had eerlijk gezegd niet anders verwacht., zie je toch wel vaak vind ik bij nederlandse "jongerenfilms".. En ik vond Jim geneens zo heel irritant
.. Boeken van Carry Slee zijn leuk om te lezen, verhaal met een moraal alleen he..
.. ben benieuwd naar de andere films die komen..
Karl_arty
Ik kom er toch op terug.. ik zag hem voor de 2e keer en ergerde me dood aan het slechte acteerspel
reinbertio
zeg sorry hoor
maar bestaat er een film die jullie NIET afkraken?
Evil Empire
Indien nodig kunnen we vrijwel alles afkraken.
(ben net terug uit Zuid-Afrika, maar heb er nu alweer zin an)
kleez
net gezien! Vond het een erg leuke film, heeft me de hele tijd
wel geboeid. Pluspunt ook: Dit zou echt zomaar in werkelijkheid
gebeuren, sterker: ik denk wel dat dit (heel) veel voorkomt!!
BRAINPOWER RULED
Gestuz
ga hem vanaaf kijken
Matthijs van de Sande Bakhuyzen is knap alleene hij heeft een gek neusje op sommige fotoos:P:P
Gestuz
Komt ook nog eens bij dat Maria Peters een behoorlijk matig regisseuse is. Vrees ook het ergste.
ja inderdaad pietje bel was vreselijk der eigen kind speelt der nog ook eens in weet niet wat i kdaar van moet denken moeder regiseert de film en der eigen zoon speelt de hoofdrol
by_the_way
moeder regiseert de film en der eigen zoon speelt de hoofdrol
Quinten Schram de zoon van Maria Peters?
tromke
Leuke film, vind het een goed verhaal. Kan inderdaad zo in het echt gebeurt zijn. Geen minpuntjes op aan te merken. Het is een boeiende film, dus zeker de moeite waard!
cocolamar
wel een aardige film, maar niet bijzonder. Misschien ben ik te streng en is ie daar ook niet voor gemaakt, toch een 2.5
timburton
Mag toch? Zonder slechte films zijn er ook geen goede films. Trouwens zij kraken niet alles af. Ze zijn gewoon wat strenger, en hebben waarschijnlijk véél meer filmervaring dan jou. Als ze overal kritiek op hadden waren ze hier vast niet op MovieMeter. By the way: Zelfs de films top 10 krijgen kritiek van mij. Er bestaat geen film waar geen enkel minpuntje aan vast zit. Maar even over afblijven... Ik vond het zelf een best wel leuke film. Jammer dat die Jim meedoet. Kan hem niet uitstaan! BrainPower speelt erg goed, en dat had ik om eerlijk te zijn niet verwacht. Toen ik hoorde dat hij zou mee spelen dacht ik: "Ach, joh. Laat hem nou maar gewoon rappen!" Maar misschien moet hij bij nader inzien toch nog wat meer films op zijn lijstje zetten.
eminemgirl
hmm ik vind het nogal nep geacteerd. ik heb een vriendin die deze helemaal geweldig vindt en hem elke keer wil kijken. ik ben hier 2 keer naartoe geweest toen het nog in de bioscoop was, en heb hem 3 keer gekeken toen hij uit was. jullie snappen mijn ergernis over deze film denk ik wel...
tijmengozer
Viel tegen, acteerwerk was niet al te best, met name de hoofdrolspeelster kwam nogal gespeeld over.
Maar leuk om te zien dat Olivier Tuinier ook nog leeft
NightmareLady
Haha kon Carry Slee in een scene ontdekken.
2,5 *
Beetje langdradig en ook matig geacteerd!
niethie
Wat een ongeloofelijk slechte films was dit zeg. De film is nergens schokkend, vond het acteerwerk tenenkromment echt slecht vooral dat meisje wat de hooftrol speelt en natuurlijk jim. Ook is de zogenaamde boodschap, die de film over moet brengen echt lachwekkend (ik bedoel, het is een schokkend onderwerp maar het wordt zo ontzettent dom gebracht. Kortom een erg slechte film
1,5 sterren (voor toch nog wat aardige scenetjes).
valerio2003
dat meisje acteerde trouwens behoorlijk slecht
die de hoofdrol heeft
ML Webdesign
Ik heb de film nog niet gezien, maar heb het boek wel gelezen.
en was behoorlijk onder de indruk van het boek.
nou ben ik benieuwd, als ik de film zie, gaat dit dan ten kostte van het boek? of word het boek ermee niet 'verpest'?
newyorkgirl
ik heb die boeken nooit gelezen ik kende carry slee nog niet eens voor ik de film zag natuurlijk en zo slecht vind ik het niet alleen jammer dat het in het nederlands is en wie is jim bakkum eigenlijk
ik ken hem niet ( ik woon in belgie) daarom mss is dat een van die idool kandidaten ? oh als dean ( winnaar idool 2007 in belgie ) zou meespelen zou iedereen de film kopen om hem te zien echt een lekker ding hoor ! maarja genoeg hierover mss omdat ik die carry slee en jim bakum niet ken dan vind ik het mss beter maar diegene die de bitch speelt heb ik net op tv gezien op nederland in een film of serie ik weet het niet maar daar heeft ze blond haar hier heeft ze bruin haar zij speelt super goed !
Quido
alleen jammer dat het in het nederlands is
Jim Bakkum werd ooit tweede bij Idols geloof ik. Doet nu veel theater, zingt nog wat en speelt af en toe een (kleine) rol in een film of serie.
by_the_way
Het gaat natuurlijk alleen maar om wat het oog wil?
newyorkgirl
nee dat zeg ik niet maar voor sommige trekt een film met knappe mensen toch meer aan dan een met allemaal lelijke ik kijk ook graag naar andere films maar ik kijk in het standput van anderen en niet alleen van mij al geef ik toe dat ik ook niet zo graag films met lijke mensen in maar als het verhaal mooi is dan kijk ik wel hoor !
newyorkgirl
de taal maakt ook helemaal niets uit maar engelse films zijn over het algemeen beter en, als ze de film in het engels hadden gemaakt dan konden ze ook de film verkopen in andere landen buiten belgie en nederland versta je ?
soom
Moet dat dan?
Waarom moeten ze dit buiten België of Nederland verkopen?
by_the_way
maar engelse films zijn over het algemeen beter
Hoezo?
Niqk
dat deze film 3,20 gemiddeld heeft bewijst maar weer eens hoe slecht de film smaak van gemiddeld nederland is... deze film was dus echt van het niveau lik-mijn-vestje... vooral het acteerwerk EN VOORAL VAN JIM BAKUM.. die gast kan zingen noch acteren... afvoeren!
Onzin. Met Van de Sande Bakhuyzen en Veeger is helemaal niks mis. Acteertalent die we in de toekomst zeker vaker gaan zien...

Ben je geboren in de jaren 90? Dan ben je waarschijnlijk opgevoed met deze 3 'vergeten' jeugdfilms

Nog eens vijf vergeten jeugdfilms waarmee kinderen uit de jaren 90 zijn opgegroeid

Achtste-groepers Huilen Niet
Familie / Drama, 2012