Genre: Familie / Drama
Releasedatum: 5 oktober 2006
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Afblijven
Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen, slikt ze pillen. En dat worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?
Melissa
Debby
Rapper
Melissa's Mother
niethie
Onzin. Met Van de Sande Bakhuyzen en Veeger is helemaal niks mis. Acteertalent die we in de toekomst zeker vaker gaan zien...
Meen je dat nou, wil je niet tegenspreken ofzo, iedereen heeft zijn eigen mening maar komop zeg, die veeger was toch gewoon slecht , die van de zande bakhuysen was dan nog wel best goed maar dat meisje was hellemaal niets von ik.
Quido
Ligt in dit geval meer aan de regisseuse. Beiden hebben het in zich. Vooral Van de Sande Bakhuyzen.
soom
Echt? Ik vond Van de Sande Bakhuyzen nogal slecht, Veeger speelde veel beter dan hem. Van de Sande Bakhuyzen keek de helft van de film heel moeilijk, ik had het idee dat hij de hele tijd nodig naar het toilet moest ofzo.. De echte uitschieter was toch wel Veeger die erg leuk speelde, en niet Van de Sande Bakhuyzen..
niethie
Smaken verschillen zullen we maar zeggen, kijk de serie de daltons eens zou ik zeggen daar speelt bakhuysen ook in daar speelde ie ook wel grappig in.
Heeft niet zo zeer met smaak te maken, maar meer met een oog voor goede acteurs. Zeker Van de Sande Bakhuyzen heeft het talent om een goed acteur te worden.
tommykonijn
Deze film vond ik best goed gelukt, hij was naar mijn mening vermakelijk en een heel klein beetje spannend maar verder geen top film! 3.5*
Karl_arty
Vaag dat ze Tessa Schram erin mee laten spelen. Het lijkt wel of ZIJ stoned is.. dr ogen puilen uit dr hoofd! En dan is ze dus de dochter van... euhm. ja. Niet meer doen mensen en die Jim mogen ze inderdaad afvoeren. Getverdemme. Ik hoop dat Timboektoe beter wordt! (dat ze ervan geleerd hebben dat ze geen stomme idols kandidaten meer mee laten doen)
kimmieyy
Ik heb het boek gelezen! het boek was echt 3x zo goed. Het acteerwerk was wel oké.
*2,5
hinie
Dan moet hij toch nog heel wat groeien. Vond hem hier erg slecht.
Zag hem een tijdje terug in een studentenfilm; daarin was ie geweldig.
dennislaport
super slecht geacteerd. overdreven laat niet de reality zien wat drugs(XTC) met je doet/kan doen
snap niet dat zoiets de bioscoop haalt
1.5
by_the_way
snap niet dat zoiets de bioscoop haalt
Omdat het kijkers trekt.
Halfvolle Kwark
Heb hem net gezien en vind het een echte tienerfilm, wel oke om op een zondagmiddag te kijken. Sem was inderdaad niet de beste van het witte doek maar enig 'research' levert op dat ze dan ook 0 ervaring had voordat ze eraan begon. In dat opzicht vind ik het geen slechte prestatie en heb ik daar dan ook wel weer respect voor, Ze wordt volgende week pas 16, dat moeten we niet vergeten. Ik vond Matthijs ietsje beter, hij kwam wat beter over.
Nu dan maar weer een "echte" film
Denveen
Halve flutfilm zeg dit. Krijgt van mij nog een 1 voor de moeite. Het acteerwerk is gewoon ronduit te zielig voor woorden..
...Kroelie...
Het acteerwerk viel inderdaad tegen. Misschien kan de Nederlandse jeugd gewoon niet acteren of kiezen ze telkens de verkeerde cast uit. Toch wel knap van Sem Veeger omdat ze nog geen ervaring had, maar ze heeft duidelijk nog wat acteerlessen nodig. Matthijs van de Sande Bakhuyzen heeft het opzich wel in zich om een goed acteur te worden, maar in deze film keek hij de hele tijd met zo'n lege blik, alsof hij zelf stoned was. En waarom laat Maria Peters haar eigen dochter in de film spelen?? Dat zijn nou dingen die ik niet snap.
jumpstylemovie
Niet echt precies mijn smaak , maar wel aardig leuk om te kijken.
2.5***
Mug
Ik doe aan hiphop
De tranen liepen over mijn wangen. Vreselijke dialogen en zwak script ontsieren deze puberfilm. Natuurlijk is het leuk dat er ook eens een film puur voor die doelgroep wordt gemaakt (niet voor niets een kassucces in de bios), maar goed is het niet. Het blijft ongelooflijk oppervlakkig.
En nu maar hopen dat die Sem Veeger besluit nooit meer te acteren. Vreselijk. Daarnaast klonk ze ook nog eens als het jongere zusje van Chazia Mourali, dat wordt een slapeloze nacht ben ik bang. Verdomme, geen slaappillen in huis... 1,5*
jumpstylemovie
[quote]Mug schreef:
quote]
heeft dat soms iets met mijn naam te maken
Quentin
nu maar hopen dat die Sem Veeger besluit nooit meer te acteren.
hinie
Zag hem een tijdje terug in een studentenfilm; daarin was ie geweldig.
Vond ook daar hem niet echt best..
hinie
Dat zou alleen maar mooi zijn....\Wat ik tot nu toe van hem gezien heb, vond ik bedroevend...
JohnWilliams
De film was best wel aardig, maar naar mate het einde werd hij steeds beter. Vond ze allemaal wel goed acteren vooral Jordi.
Denken mensen hier ook nog wel zelf na, of zijn ze vooral bezig met anderen na te blaten?

Ben je geboren in de jaren 90? Dan ben je waarschijnlijk opgevoed met deze 3 'vergeten' jeugdfilms

Nog eens vijf vergeten jeugdfilms waarmee kinderen uit de jaren 90 zijn opgegroeid

Achtste-groepers Huilen Niet
Familie / Drama, 2012